سلام دوستان
خسته نباشید
ببخشید امروز برام پیغام تمدید اومد و از اونجایی که ازش راضی هستم یه سوال دارم
الان 2 گیگ دیگه شارژ دارم و 20 روز از قراردادم مونده
اگه الان بخوام سه ماهه تمدید کنم یه شش گیگ هم اضافه میشه ؟ چون الان 2 گیگ دیگه شارژ دارم
ممنون
Printable View
سلام دوستان
خسته نباشید
ببخشید امروز برام پیغام تمدید اومد و از اونجایی که ازش راضی هستم یه سوال دارم
الان 2 گیگ دیگه شارژ دارم و 20 روز از قراردادم مونده
اگه الان بخوام سه ماهه تمدید کنم یه شش گیگ هم اضافه میشه ؟ چون الان 2 گیگ دیگه شارژ دارم
ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزيز از اينكه با راهنماييتون بنده را به اتنخاب هرچه بهتر و به صرفه تر سوق ميدهيد بسيار ممنونم
حال چندتا سوال از شما دارم
1.اين مودمي كه پيشنهاد داديد و اطلاعتشو بدست اوردم و هم قيمتش مناسب هستش و هم جز مودم هاي خوب هستش كه بنده توان خريد آن را دارم !
2.بنده الان به شركت شاتل و پارس انلاين زنگ زدم و ازشون پرسيدم كه مودم خوب و پيشنهادي شما چيست ؟ هر دو شركت در جواب گفتن Zyxel
3.تفاوت يا مزيت اين مودم ها در چيه ؟ اينم متذكر شوم كه من بيشتر هدفم Share كردن اينترنت شاتل از روي كامپيوتر بر روي لب تاپ ام (Acer 4750G) هستش و بيشتر سرعت دانلود برام مهم هستش(چون داخل خونه قرار است share كنم ترجيحا وايرلس مناسب بنده است)
4.از اونجايي كه شركت ها مودم هاي متفرقه را كانفيگ نميكنند بنده وقتي مودمي را خريداري كردم چطور يا با چه كدي بايد كانفيگ كنم ؟!
-----------------------------------------------------------------------------------
TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G
Zyxel ADSL Modem Wireless P-660HW
Zyxel Wireless N Home Router NBG-419N
-----------------------------------------------------------------------------------
از ساير دوستان هم درخواست كمك و راهنمايي دارم.
با تشكر
این شاتل دیگه اعصاب منو خورد کرده :| یه لینک دانلود دارم به هر کی دادم راحت دانلود کرده ، اما اونایی که شاتل دارن مثه خودم بعد از یکی دو دقیقه یا کمتر ، سرعتش میاد پایین ، تست کنید :
کسی نمیدونه واسه چی اینجوری میشه ؟! :| :((کد:http://178.63.65.240/MR.The.Lord.Of.The.Rings.The.Fellowship.Of.The.Ring.2001.1080p.BluRay.x264-SiNNERS.mkv.part01.rar
من اوایل که که شبها میزاشتم دانلود کنه میتونستم تا 8 صبح حدود 2 گیگ دانلود کنم ولی الان دقیقا از ساعت 1 صبح به بعد سرعتم تا 8 کیلو بایت بر ثانیه میاد پایین تا حدودای ساعت 3 صبح و الان فقط حدود 1 گیگ میتونم دانلود کنم با شرکت شاتل هم تماس گرفتم و اونا گفتن به علت دانلود زیاد ، من رو به صورت share با کسانی که مثل من زیاد دانلود میکنن قرار میدن ولی نمیدونم چرا از ساعت 3 به بعد درست میشه
کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟ در ضمن من تو قم هستم و سرویس 512 دارم
share نکردن از ساعت 1تا 3 سرعت دانلود شما را محدود کردن اگر هم بازم دانلودتون زیاد باشه کلا محدود میکنن این یکی از سیاست های مذخرف این شرکت مذخرف هست!نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ولی الان من باید چه قدر دانلود کنم تا کاملا سرعتمو محدود نکنن یعنی محدودیتی به صورت مشخص وجود داره (تو حالت ECO )؟نقل قول:
به نظر شما چه سرویسی خوبه؟
در جواب شما:نقل قول:
1-خیلی ممنون واقعا مودم خوبی است
2-سیاست های کلی شرکت های ISP مثل شاتل و پارس این است که مودمهای خودشونو با قیمتهای دوبله سوبله قالب مردم کنند منم وقتی سرویس اینترنت را گرفتم رفتم مقایسه کردم قیمتهای مودم زایکسل را با قیمت بازار و دیدم که خیلی روش کشیدن مثلا شما اگر همین مارک با امکانات وایرلس بخواهید بخرید باید بالای 80 90 تومان هزینه مودم کنید که واقعا ازجیبیتان رفته ولی TP-LINK به نظر بنده مناسب و کارکردن با آن بسیار ساده میباشد
3-هیچ تفاوتی نداره فقط نون اسمشو میخورند
4.نگران نباش این شرکت شاتل هم پول راه اندازی را از من گرفت ولی من خودم مودمم را کانفیگ کردم به همراه این مودم یک دفترچه راهنمای فارسی هست و یک سی دی راه انداز که اگر طبق مراحل آن پیش بروی موفق خواهی شد خودت مودم را تنظیم کنی
من هم در مورد مودمها وتنظیمات آنها چیز زیادی نمی دانستم ولی با کمی دقت و مطالعه موفق شدم خودم راش بندازم
5.در هر صورت من در خدمتم که اگه خواستی کمکت کنم هر جای تنظیم با مشکلی مواجه شدی تاپیک بزن که من راهنماییت کنم
در پایان آرزوی موفقیت میکنم برات
وقت بخیر.
کسی نمیتونه کاری بکنه ؟نقل قول:
کسی نبود کمک کنه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اون لینکی که دادین خوب بود سرعتش !
حتی با ریموت آپلودر تست کردم تا 3000 KBps هم رفت .
به هر حال همون فایل رو براتون اینجا آپلود کردم شاید سرعتش بهتر باشه . تست کنید :
کد:http://www.bufiles.com/ujkdcyr8jpzj.html