با سلام.نقل قول:
دوستان یرای اینکه دقیق تر به جواب برسم باید متذکر شوم که بنده سرویس adsl 128 محدود 1 ماهه (13,900 تومان) را میخوام خریداری کنم.
شما فقط لطف کنید بگید کدوم مودم را خریداری کنم.همین
با تشکر
Printable View
با سلام.نقل قول:
دوستان یرای اینکه دقیق تر به جواب برسم باید متذکر شوم که بنده سرویس adsl 128 محدود 1 ماهه (13,900 تومان) را میخوام خریداری کنم.
شما فقط لطف کنید بگید کدوم مودم را خریداری کنم.همین
با تشکر
دوستان نظرتون در مورد مبین نت چیه؟ دیگه نیازی به ازاد سازی خط و این هزینه های بیخودی نداره یه مودم بهت می دن تو خیلی شهرا می تونی باهاش وصل شی قیمتشم که مفته سرعتش هم خیلی خوبه خیلی راحت میشه اشتراک گرفت هروقت هم لازم بود دوباره شاتل رو تمدید می کنیم
کسی از این شرکت اطلاعاتی داره؟
خوب اگر ۱ هفته شاتل رو تمدید نکنی بعد اتمام قرارداد که از رانژه درت میارن....چطوری میخوای هر وقت لازم شد تمدید کنی ؟! بخوای دوباره بگیری باید دوباره ۲۵ هزار تومن پول زور نصبش رو بدی که !نقل قول:
سلام دوستان
آقا می خواستم بپرسم که هنوز اون قضیه کارت طلایی توی شاتل هست !؟ یعنی هنوز به خاطر کارت طلایی ده تومن کم می کنن ؟!
پس ما در این پست های قبلی داریم گل لگد میکنیم ؟!نقل قول:
بله هنوز هم موقع ثبت نام میشه از اون کارت ها استفاده کرد...اگر خواستید من ۲ تا دارم.
2 شبه رفتم تو لیست سیاه
سرعت زیر 5 کیلو بایت
این ماه کلا 24.7 گیگ دانلود داشتم ولی نامردا محدود کردن
فکر کردم این مسخره بازی رو تعطیل کرده بودن !
آهان. آخه نیست من اینترنت دیال آپ دارم فعلا، حوصله نداشتم منتظر بمونم تا صفحه های قبلی باز بشه !نقل قول:
من می خوام از شاتل اصفهان اینترنت بگیرم ! فکر کنم کارت طلایی باید واسه همون شهری باشه که می خوای توش
نت بگیری !
در هر صورت ممنون میشم اگه شما یا بقیه دوستان که کارت طلایی توی اصفهان دارن یکی واسم بفرستن ...
:40:
جدی؟ مطمئنی؟ هرچند زیاد مهم نیست دیشبم شاتل وقت دانلود نت رو قطع کرد هرچی وایستادم وصل نشد تا خوابم برد 5 گیگ دانلود از دستم پریدنقل قول:
خوب اگر ۱ هفته شاتل رو تمدید نکنی بعد اتمام قرارداد که از رانژه درت میارن....چطوری میخوای هر وقت لازم شد تمدید کنی ؟! بخوای دوباره بگیری باید دوباره ۲۵ هزار تومن پول زور نصبش رو بدی که !
منکه رفتنم قطعی شده توصیه می کنم کسی از این شرکت نت نگیره دزدی تو شب روشن!
ببخشید پس من چی چی گفتم داستان که تعریف نکردم!!!!!!نقل قول:
حالا اینجوری میخواین
مودم حتمی این را بگیر:TP-LINK TD8901G
خوب شد حالا!!!!
راستی کارت طلایی هم خواستی در خدمتیتونیم یه 20 تومنی جلو میفتی.
من حدوده یه هفته است که نمی تونم تورنت دانلود کنم ممکنه شاتل ترافیک تورنت رو قطع کرده باشه؟ یکی از دوستامم اینطوری شده:18:
پینگ افزایش یافت؟؟؟ یعنی پینگ من که 300 بود شده 600 ؟؟؟ خب حالا چرا کمربندامونو ببندیم؟؟:2::2:نقل قول: