یک بار گفتم باید برید 195 شکایت کنید منم سرعتم دسته کمی از شما نداشت ولی رفتم شکایت کردم به قول رفیقمون به شکر خوردن افتادننقل قول:
Printable View
یک بار گفتم باید برید 195 شکایت کنید منم سرعتم دسته کمی از شما نداشت ولی رفتم شکایت کردم به قول رفیقمون به شکر خوردن افتادننقل قول:
واقعا شورشو دراوردن سرعت شبانه ام شده 20 راهی نیست بشه درست کرد این وضعیت رو؟
واقعا شورشو دراوردن سرعت شبانه ام شده 20 راهی نیست بشه درست کرد این وضعیت رو؟
من که گفتم یا باید اینقدر زنگ بزنید و برید رو اعصابشون یا شکایت هیچ راه دیگه ای هم نیست چون اینا دارن عمدا حقتون رو میخورن و از اکانتینگشون سرعت شبانه رو براتون محدود کردننقل قول:
والا من قبلا صبانت بودم الان یه چند روزیه امتحانی یه ماه پارس اشتراک گرفتم اگه تا ته ماه همینطوری باشه تمدید نمیکنم اخه شکایت و اعتراض فایده ایی نداره توی صبانت هرچی اعتراض کردیم فایده ایی نداشت توی پارس به نظرتون اهمیت میدن؟ فوقش میخوان بگن 1-8 هستش یا ما نسیبت به سرعت شما شبونه میدیم واز این حرفهای تکراری دیگه الان جالبه خط من روی 9 بسته شده و عملا تا 40 سرعت دانلود بیشتر نمیشه ولی جالب تر اینه در روز تا 900 هم میرسه واقعا مسخره اسنقل قول:
سرعتت از ئب سایت های داخلی چنده وقتی خارجی 20 تاس؟
افتخاری دیگر برای پارس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ساعت 8 داره هی قطع وصل میشه شما هم مشکل دارین ؟؟؟
دیشب فقط 2-3 دانلود کرده واسه من و 450مگ ترافیک بوده. باقی ساعت ها ظاهرا قطع بوده کانکشن چون هیچ اطلاعاتی از ترافیک نیست.
رفتیم توی هفته سوم که نت روز و شب قطعی و مشکل داره بعد خر گیرآوردن 1 روز به اکانت اضافه میکنند.
انگار محتاج 1 روز نت هستیم...
البته فکر کنم 15 گیگ باشه ها!
اونوقت 256 حتما باید مدارک خاصی ارائه بشه تا سرویس بدن؟
فکر کنم 256 تا 30 گیگ هدیه داره.
راستی پینگش برای خارج از کشور چطوریاس؟
درضمن الان سرعتا کلا تو پارس انلاین خوب هست یا شانل بگیرم؟فکر کنم نامحدود پارس انلاین الان بهتره نه؟:n13::n13::n13::n27::n30:
این مشکلات سرعت که میگید تو سرویس های حجمی هست یا نامحدود هم هست؟
بیام سمت پارس انلاین؟
یکی کمک کنه خواهشا