شما تلاشتونو بکنین برین حرفتونو مودبانه بزنین تا بدونن وضعیت جوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم بکوب از آسیا دی ال دانلود میکنم تا پهنای باند بدتر شه تو مرکز اونم با گت بات :n24:
Printable View
شما تلاشتونو بکنین برین حرفتونو مودبانه بزنین تا بدونن وضعیت جوریه
من دارم بکوب از آسیا دی ال دانلود میکنم تا پهنای باند بدتر شه تو مرکز اونم با گت بات :n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت 1اسیاتک تک کانکشن دانلود رو ببینید
من که تا جایی که بتونم پیگیری می کنمنقل قول:
نهایتش نشد هم شاید تحلیه کردم
اینم نصف شبی :n04:
سلام همسفران،
آیا آسیاتک مثل شاتل یک server برای remote-upload از خارج برای دانلود رایگانی مشتریان داره؟
نمیدونم اگر شاتل هنوز داره، قبلا داشت ولی مشتریها گلایه داشتند...
asiadl داره مثل شاتلند ولی امکان ریموت ندارهنقل قول:
نقل قول:
دقیقا
نمی دونم چرا یهو سرعت میره بالا
مرسی، اینو دیدم و هیچ امکان upload فیلم وغیره نداره
مشکل آسیاتک اینه که خیلی بیش از حد ظرفیتش مشترک گرفته. وقتی یه خط رو بین شونصدتا مشترک به اشتراک بزاری نتیجه همین میشه. تو طول روز که همه در حال استفاده هستن به دلیل ضریب اشتراک بالا سرعت تک کانکشن به شدت افت میکنه و در ساعتایی مثل نصفه شب که بیشتر مشترکا خواب هستن وضعیت خوب میشه. آسیاتک باید ظرفیت شبکش رو متناسب با تعداد مشترکان بالا ببره و تا وقتی هم که این کارو نکرده از گرفتن مشترک جدید خودداری کنه ولی عملا داره برعکس کار میکنه :|
احسنت بر شما این یعنی همون کمبود پهنای باند در مراکز مخابراتینقل قول:
دوستان همه مثل من بکوب از آسیا دی ال دانلود کنید تا وضعیت بدتر بشه به خودشون بیان با idm نه ها با getbot و همراه کلیکر تعداد کانکشن رو ببرین بالای 200-300 تا هیچکی نتونه از مرکز استفاده کنه :21: