20 خوبه؟:n02:نقل قول:
Printable View
20 خوبه؟:n02:نقل قول:
شب هم 300 میده بهت؟نقل قول:
نه 80 تا 100نقل قول:
به نظرم باهاشون چونه بزن شب رو برسون به روز جای اینکه واسه روز باهاشون چونه بزنی. 80-100 خیلی پایینهنقل قول:
از همه سایت ها همین سرعت بود فرقی نداشت سرور داخلی مثل دانلودها باشه یا سرور خارجی جالب اینجاست که من چند روزه از پارس سرویس گرفتم و دانلودی نداشتم که بخواند محدودم کنن وجالب تر اینه همین که ساعت رایگان تموم شده سرعت دوباره رفت بالانقل قول:
عزیزم محدودی محدود نباید به سادگی گذشت کنی دارن حقتو میخورن از تو اکانتینگشون شبانتو محدود کردننقل قول:
زدی تو خال البته دان استریمم اتوماتیک(متغییر) بود و تا جایی که خط جون داشت و لینک نمیپرید دان استریم باهاش میرفت بالا ولی بیشتر اوقات رو همون 20تا 21مگ بود ولی بخاطر بوجود اومدن یکسری اختلافات مجبور شدم تخلیه کنمنقل قول:
البته فکر کنم 15 گیگ باشه ها!
اونوقت 256 حتما باید مدارک خاصی ارائه بشه تا سرویس بدن؟
فکر کنم 256 تا 30 گیگ هدیه داره.
راستی پینگش برای خارج از کشور چطوریاس؟
درضمن الان سرعتا کلا تو پارس انلاین خوب هست یا شانل بگیرم؟فکر کنم نامحدود پارس انلاین الان بهتره نه؟:n13::n13::n13::n27:
البته فکر کنم 15 گیگ باشه ها!
اونوقت 256 حتما باید مدارک خاصی ارائه بشه تا سرویس بدن؟
فکر کنم 256 تا 30 گیگ هدیه داره.
راستی پینگش برای خارج از کشور چطوریاس؟
درضمن الان سرعتا کلا تو پارس انلاین خوب هست یا شانل بگیرم؟فکر کنم نامحدود پارس انلاین الان بهتره نه؟:n13::n13::n13::n27::n30:
سلام
دوستان وقتی من قراردادم تموم شد . بخوای یه ماه دیگه تمدید کنم . انقدر زنگ میزنن دیوونم میکنن . چی کار کنم که این یک ماه دیگه زنگ نزنن و جای من یه کاربر دیگه نگیرین .