وضعیت تک کانکشن بین الملل در این شرکت چطور است؟ من داتک در حال حاضر دارم که واقعاً بد است.
آیا میشه در توییچ ویدیو با کیفیت 1080p60 بدون بافرینگ تماشا کرد؟
Printable View
وضعیت تک کانکشن بین الملل در این شرکت چطور است؟ من داتک در حال حاضر دارم که واقعاً بد است.
آیا میشه در توییچ ویدیو با کیفیت 1080p60 بدون بافرینگ تماشا کرد؟
یک هفته خوب بود که دوباره پانصد گیگ یک ماهه تخفیف گذاشتن نتیجه شد این:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم تویچ (از صبح همینطوره نه آخر شب):
:laughing:نقل قول:
پارس آنلاین قبلا خیلی خوب بود. من هم داشتم. شاتل در شرایط عادی خوبه و پینگ و سرعت ثابت هست.نقل قول:
اما این شامل الان نمیشه. مدت دو ماه گذشته به شدت مشکل کمبود پهنای باند دارند و وضعیت اصلا ثابت و پایدار نیست.
والا منم حقیقتا 500 گیگ رو گرفتم خوب بود سرعتش دیشب ساعت ۲ و نیم باز دوباره اینا الکی اختلال انداختن خراب کردننقل قول:
دیگ بهرحال این ۵۰۰ گیگ پولیه برا همه که فعال نشده نباید اینطوری پهنا کم بیارن
تا این وضعیت کرونا تموم نشه نت همینطوریه!
اینم یه تست از الان وضعیت من خوبه
سلام اینجا کسی call of duty modern warfare بازی میکنه تا بیست روز پیش
پینگ تو بازی زیر 120 بود مدتیه تو بازی هی تغییر میکنه 130 میشه 160 میشه 170
میشه حتی بعضی وقتا 340 میشه که دیگه بازی نمیشه کرد این مشکل کلیه یا
فقط من این مشکلو دارم ؟
مشکل شماس. من نرمال پینگم رو 110 و نهایت 150 هست
استیبل
من پینگم حدود 75 تا 79 80 میچرخید الان شوده 100 110نقل قول:
بهرحال طبعیه دیگ برای شما از 120 بشه 13 160
حجم رایگان تمام شده؟
سرعت چرا درست نمیشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
پیامک میزنن تهدید میکنن .... :angry::biggrin:
رفتم پیشگامان با 6 برابر سرعت و همون قیمت شاتل :king:
.
بهترین شرکت اینترنت ایران بدترین شرکت اینترنت در جهانه !!! :puke:
سلام کسی مثل من با اینترنت شاتل نمیتونه دانلود کنه از گوگل پلی؟ با اینترنت گوشی تست کردم راحت میشه دانلود کرد از گوگل پلی ولی با اینترنت خونه مشکل داره راه حلی هست واسش؟
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
من هم همین مشکل دارم فقط با ف ی ل تر ش ک ن می تونم استفاده کنم
من با فیلتر شکنم نمیتونم :sad:نقل قول:
ایپی های شاتل رفته جز تحریمات !نقل قول:
dns 1.1.1.1 رو استفاده کن
هرچند این شاتل ممکنه خودش دستکاری کرده باشه
l2tp ikev2 هم کلی به فاک رفته
:evil2:
سرعت سرویسهای اینترنت شاتل در تهران و قم، چندین برابر میشود.
تو تنظیمات DNS مودم/روتر حتما یکی از DNS ها رو روی 8.8.8.8 یا 1.1.1.1 تنظیم کنین. DNS های خود شاتل با بعضی سایت ها و سرویس ها مشکل داره.نقل قول:
چه پیامکی؟نقل قول:
پیشگامان با همون قیمت و شش برابر سرعت؟ کدوم سرویس رو گرفتین شما؟ راضی هستین؟
نمیخوام بذر نا امیدی بپاشم اما قطعا اینقدر حجمش دانلودش محدود و کم خواهد بود که قطعا از فروش حجم اضافه کسب درامد کنند.نقل قول:
تا زمانی که شرکت ها ازادی در انتخاب مجاری ورودی اینترنت ندارند و شرکتی به نام زیرساخت (مخابرات) این وسط هست هیچ تغییر عمده ای حاصل نمیشه.
حتی کسانی هم که فیبر دارند به خاطر چیتلرینگ شدید اعمال شده عملا لذتی از اینترنت نمیبرند.
نمیدونم چرا کامل هرچقد نوشتم سیو نشد ! شاید انجمن به اموجی مورد دارهنقل قول:
برای دوستانی که شاید در جریان نباشن
شاتل تو کانال تلگرامیش گفته بود از هفته اینده برای قم شروع میشه vdsl و تهرانم از هفته اینده
حرف شمام درسته ولی چیلترینگ رو میشه کاریش کرد منتهی اما زمانی ک اینترنت باشه
بدون افزایش پهنای باند این کارها شدنی نیست
همش پهنای داخلی رو افزایش بدن که اینترنت نمیشه!
اونم تو این وضعیت دلاری الان ...
مطمعنا فقط شعاره و حرفه اگرم عمل باشه که دیگ فاتحه اینترنت برای شاتل مخابرات و ... بقیه شرکت ها خوندس!
خب پارس که درخواست تخلیه دادم رفت الانم شاتل درخواست سرویس زدم اخرش زد در منطقه مخابراتی شما امکانات نداریم :| وسط تهران یادمه 3 4 سال پیشم نداشتن الان موندم توش فکر کنم باید برم مخابرات بگیرم همون یه اسیاتک میمونه شرکت خصوصینقل قول:
چی بگم والا سال 2020 هستیم مثلا :n03:نقل قول:
بله دقیقا بدون پهنای باند کافی فقط در حد شعار هست.نقل قول:
این جدول هم برای کسانی که اطلاعی در این مورد ندارند :sad:
با تجهیزات مناسب با یک کابل single mode تا 15 ترابیت رو با تا فاصله 7000 کیلومتری میشه انتقال داد.
سلام دوستان من این سرویس رو گرفتم در اسیاتک[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و با این سرعت
بنطرتون جمع کنم برم شاتل یا مخابرات یا اونا وضعشون بد تره
سرویس 2 مگابیت خریدی 2 مگابایت داری دانلود میکنی ناراضی هستی !؟ اگه سرعت واقعی بهت میدادن الان باید سرعت دانلودت 250 کیلوبایت بود !نقل قول:
نقل قول:
چون دیدم به بحث علاقه داری یه توضیح بدم که این اعداد و ارقامی که در جدول میبینی، اصطلاحاً اثبات تکنولوژی هستن و در فرایند تجاری به این شکل قابل استفاده نیستند بلکه برای هر پروزه باید نسبت به ارزش اون پروژه، تجهیزات مورد نظر اعم از فرستندهای پیشرفته نوری، فیبر با کیفیت بالا ، ضخامت هسته های نوری داخل فیبر و البته تکنولوژی مورد نظر مورد استفاده قرار میگیرند.
مثلاً زمانی که صحبت از کابلهای زیر دریا و اقیانوس میشه که زیرساخت و هزینه جانبی زیادی میبره با افزایش تعداد کابل و وزن، طبیعیه که هر هرزینه ای برای بالا بردن راندمان انتقال منطقی باشه. ولی در بحث انتقال دیتا از یک واحد توزیع داخل یه خیابون به منزل یک مشترک انتظار تجهیزات گرون قیمت نباید داشت. خصوصا که بحث مورد نظر در ایرانه و قراره از تجهیزات وطنی استفاده بشه تا جای ممکن.
یه مورد دیگه هم به عنوان مثال تکنولوژی WDM هست که این جدول به اتکای اون ارقام بالا رو ارائه داده . این تکنولوژی الان در ایران یکی دو سالی هست توسط زیر ساخت (مادر تخصصی مخابرات) در برخی نقاط کشور مورد استفاده قرار گرفته ولی حضور گسترده ای در صنعت ای تی کشور نداره.
سرویس های حجمی که محدودیت حجمی دارند تقریبا همه ی شرکت ها تا میزان کشش خط سرعت رو باز می ذارن تا ترافیکت زودتر تموم بشه و ترافیک بخرینقل قول:
سرویس جشنواره ،نقل قول:
من که راضیم ، خدا هم راضی باشه
:goatee:
.
والا قانون جدید این بود که همون سرویسی که میخری همون سرعت رو اسمی میدننقل قول:
خودم هم پارس انلاین و صبانت همین جوری بود
حالا نمیدونم دوباره اگه قانون عوض شده خبر ندارم
به نظرم من جمع کنم بیام اسیاتک :mellow: من خودم رو بکشم هم بالاتر از 1.85 نمیتونم بگیرمنقل قول:
بله منظور من هم استفاده از WDM بود دقیقا. من خیلی متخصص نیستم اما فکر نمیکنم اینجا از کابل کیفیت پایین برای فواصل بین شهری استفاده کرده باشند اما قطعا دستگاه های دریافت و ارسال بی کیفیت هستند.نقل قول:
دقیقا مشکل یکی دوتا نیست. اما متاسفانه با ثروتی که به هدر میره خیلی کار ها می شد کرد. همینطور که کشور های دیگه دارن اینترنت یک گیگ و دو گیگ به مشترکین میدن.
حتی استاندارد های جدید اینترنت کابلی هم سرعت ده گیگ رو برای مشترکین ممکن کرده.
سلام
یک سوال داشتم سرویس های ویژه شاتل قابل تغیر هست
یعنی می تم یک سرویس ویژه ثبت نام کنم بعد این که وصل شد تقییر بدم
( به این خاطر می پرسم که رانژه روی خط من زیاد طول میکشه می خول\ام سرویس رایگانش رو ثبت نام کنم وقتی وصل شد به سرویس عادی تقییرش بدم)
ممنون
ممنون می شم اگه اطلاعاتی دارید بگین
به هیچ عنوان نمیتونید چونکه اجازه ندارید و اگر حجمتون تموم بشه میتونید حجم بخرید. بهتره برای اینکه راحت باشید سرویس عادی خریداری کنید..نقل قول:
سرویس های ویژه نمیدونم ولی من وقتی ثبت نام کردم شاتل بعد از اینکه وصل شد از همون پنل کاربری درخواست تغیر سرویس دادم باهام موافقت شدنقل قول:
و تونستم تغیر بدم سرویسمو
سلام
امشب واسه شما هم پینگ بالا رفته ؟
من به شدت پکت لاست دارم ، زنگ میزنم پشتیبانی فنی میگه خارج از شبکه شاتل هستش ...
CRC مودمم زیاد شده :ohno::blink:
بله آقای جهرمی نشستن پشت سیستم مجدد من که شاتل هم نیستم همینطور هست امروز، پینگ ها یک زمانی تر و تمیز با اختلاف یکی دو تا میرفت جلو الان نوسان های عجیب و غریب داره.نقل قول:
قضیه پهنای باند و ... به کنارنقل قول:
الان کسایی که vdsl مخابرات دارن سرعتشون محدود نشده. هرچی خطشون بکشه همونه
اگه اینطوری بود خوب بود باز
ولی اگه بخواد با این قیمتا و سرعتا باشه به نظر من ارزش نداره.
من هم چند وقت پیش CRC زیاد شده بود بعد یک مدت از قبل هم بهتر شد.نقل قول:
دیروز برای چند دقیقه 1.1.1.1 و سرور های آمازون از دسترس خارج شد.
کلا هم پینگ اروپا بالا تر رفته 10-20 میلی ثانیه ای.
فکر کنم به همون قضیه اولویت سرور های خاورمیانه مربوط باشه.
من که هر چی هم خاورمیانه کم بشه باز هم به اروپا وصل میشم. عربی بلد نیستیم والا :laughing:
والا ما الان برای 16 مگ داریم 110 هزینه میکنیم اگر 20 مگ واقعی باشه خوبه (خوبه نه یعنی که نسبت به بقیه دنیا خوبه, یعنی که نسبت به ADSL خوبه :|)نقل قول:
نقل قول:قضیه اولویت سرور های خاورمیانه؟! این قضیه اش چیه و منبع
این ارور رو از کروم قیمت مودم میشه دید ؟ و معنیش چیه ؟نقل قول: