دوستان من الان دو هفته هست سرعت 3g بعد از ظهر به بعد تا اخر شب افتضاح ميشه. با سه خط انتن به 1 مگا بيت هم نميرسه!!!!!
بقيه هم اين مشکلو دارن؟؟؟
Printable View
دوستان من الان دو هفته هست سرعت 3g بعد از ظهر به بعد تا اخر شب افتضاح ميشه. با سه خط انتن به 1 مگا بيت هم نميرسه!!!!!
بقيه هم اين مشکلو دارن؟؟؟
نقل قول:
این تست رو کجای رشت گرفتین ؟
خب، مثل اینکه مشکلات شبکه و نارضایتی مشترک اصلا برای ایرانسل مهم نیست، الان دو ماهه که مشکل دکل شون رو گفتم، به حساب خودشون پیگیری میکنن، هنوز که حل نشده
دو: ایرانسل تو شهر ما کلا ۴ تا دکل داره، دقت کنید که کل دکل هاشو تو همه ی شهرستان گفتم، یکی تو خود خلیل آباد، یکی بزنجرد، یکی کندر و یکی هم جابوز، جمعیت هم حدود ۵۰ هزار نفر، بماند که پوشش ضعیفه، اصلا دیتا هم نداره، در کنارش همراه اول دو تا در خود شهر، یکی در دهنو، یکی در ابراهیم آباد، یکی هم مزده، که فاصله ی این دکلها تا مرکز شهر کمتر از دو کیلومتره، میشه ۵ تا، یکی تو فاصله ی ۵ کیلومتری تو ارغا، یکی تو کندر، یکی تو جابوز و فکر کنم سمت جنوب هم یکی دیگه باشه، یعنی دو برابر پوشش داره و اتفاقا اگه توجه کرده باشین همراه لول تو دکل هاش از شش سکتور استفاده میکنه اغلب که بصورت مثلت و در هر سر زاویه دو تا سکتور پهلوی هم میزاره که پوشش سیصد و شصت درجه فول باشه، واسه ایرانسل سه تا سکتور هست که هر کدوم اسما ۱۲۰ درجه پوشش میدن ولی عملا فقط محدوده ی شصت درجه ای جلوشون رو پوشش میدن، دکلی هم که زدن وسط شهر یه جوری پوشش میده که سمت شمال شهر و منطقی ی ما بین اون شصت درجه ای هست که پوشش نمیگیره، یعنی گاهی وقتا اصلا سیگنال نداره، سه هفته پیشم که کارشناسشون اومد، گفت که کلا این منطقه از لحاظ پوشش داغونه، بحث دیتا هم که هر دو اپراتور تعطیل، دلیلشم میپرسی میگن مشکل پهنای باند داریم، یعنی پهنای باند انقدر پایینه که یه فایل ۵ مگی رو دو ساعت باید منتظر باشی بگیره، تازه اونم تا ظهر، از ظهر به بعد که یه صفحه ی گوگل هم باز نمیشه، شبم که میخوای یکم وبگردی کنی اصلا وصل نمیشه، بماند که واتس آپ و غیره هم نمیشه کانکت شد
من فعلا تری جی نمیخوام ازین شرکتا، وجدانن بیان همین پوشش رو درست کنن حداقل تماس با کیفیت مطلوب باشه، یه adsl ۵۱۲ هم ببندن به دکلاشون مشکل حل میشه
یعنی دقیقا یازده ماهه داریم با این مشکلات سر میکنیم، کسی هم انگار نه انگار
حالا مشکل بعضیا اینه که سرعت دانلودشون از ۸۰۰ میاد به هفتصد و پنجاه، برادر ناله نکن که ایشالا به درد ما گرفتار نشی
توی رشت بعضی جاها سرعت خوبه سرعت به 19.77 مگابیت هم میرسه خودم تست گرفتم تو محل خودم بعضی ساعت ها از شب
700 اشتباه گفته من دیروز ۲.۷گیگ از بسته 3ماهم مونده بود و روز آخرش بود، رفتم بسته 600مگ ۳ماهه گرفتم اما بسته قبلی دیروز سوخت و این جدیده موند فقط.نقل قول:
شیراز کلا دیتا ایرانسل قطع هست معلوم نیست دارن چیکار میکنن
همانطوری که در فایل پیوست معلومه وقتی بسته بلند مدت را به بلند مدت قبلی اضافه می کنید حجم و مدت قبلی محفوظه منتها حجم و زمان بسته جدید از همان زمان فعال سازی شروع میشه .
یعنی باقی مانده بسته قبلی تا تاریخ انقضاش معتبره
اما خلاصه زمان جدید به زمان انقضای قبلی اضافه نمیشه بلکه از همان زمان فعال سازی شروع میشه. خلاصه اگر از بسته قبلیتون زمان زیادی دارید بسته بلند مدت جدید ضرره مگر اینکه بسته قبلیتون رو به اتمام باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چند دقیقه بعدش
سرعت بیش از حد اومده پایین افتضاحححح
پینگ داغوون
D:\Users\windows 7>ping 4.2.2.4 -t
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2237ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=815ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1344ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=3298ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=734ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=222ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=222ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=231ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=3111ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=3053ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=3104ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=214ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=413ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1849ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2234ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1966ms TTL=49
Request timed out.
نمیدونم چرا سایت خود ایرانسل با نت خودش خیلی طول میکشه باز شه از همون پارسال هنوزم همینطوریه دلیلش چیه مگه سرور سایتش خارجیه؟؟؟
امروز از 780 زنگ زدن... امار مودم 4G ایرانسل رو میداد. قیمت 330... ارزش خرید داری؟ با این که فقظ میشه با سیم ایرانسل استفاده کرد..
دخانیات _ ( جاده فومن )نقل قول:
عجب این صحبتا که در تناقضه با صحبتهای چند ص قبلنقل قول:
یعنی ادغام شدن بسته های بلند مدت در عمل ملغی شده و فقط ادعاش مونده؟
اینا که میگفتن فقط در isim برداشته شده:n22:
منظورتون از ادغام شدن چیه؟ و قبلا چی گفتن ؟کجا گفتن؟نقل قول:
امتحان کردم دو روش اول جواب ندادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
+
ادغام هم واضحه دیگه
یعنی بسته ی فعلی بلند مدت که زمانش داره سرمیاد با بسته ی بلند مدت بعدی حجمشون ادغام بشه
کلا توی این تاپیک هر روز افراد مختلف اخبار متفاوت و متناقض و همگی هم در ظاهر مستند به منابع معتبر قرار میدن! و بیشتر اسباب گیجی کاربرها میشن. جالبه واقعا
سلام دوستان سرعت توی طلاب مشهد چنده؟؟
دوست عزیز شما در اونجا دچار سوء تفاهم شده اید از همون اول در سایت ایرانسل نوشته بود که بسته های بلند مدت قضیش فرق می کنهنقل قول:
اینترنت 4G افتضاح شده شدید.
حتی سایتهای داخلی رو هم بد باز میکنه
+
مشکل عوض نشدن ip به 3G هم سرایت کرد وحتی با تغییر نام APN آی پی عوض نمیشه با دیسکانکت کردن!!
احتمالا عمدی هست این قضیه واسه تعیین هویت کاربر و ...........:n21:نقل قول:
سلام
آقا رضا نیست؟
میخواستم بی زحمت بگن دزفول سمت 86 هکتار 3 جیش درست میشه؟ چون اون منطقه مشکل داره و 3 جی نیست
با تشکر
سرعت دانلود با بسته شبانه یکماه ایرانسل از سرورهای مایکروسافت با سه خط آنتن مودم E5373 :n18:
متوجه نشدم.نقل قول:
《قضیش فرق میکنه》یعنی قضیه ی چی با چی فرق میکنه؟! منظور از سوء تفاهم چیه؟ ممنون میشیم اگر :
1. دوستان اینقدر با ایما و اشاره و تلگرافی صحبت نکنند که فقط خودشون متوجه بشن چی میگن
2. کپی پیست نصف و نیمه و فله ای مطالب از اینور و اونور بیشتر باعث مبهم شدن موضوعات میشه و کمکی به هیچکس نمیکنه. بگذریم که خود ایرانسل هم ثباتی در تصمیماتش دیده نمیشه!
این جمله از اولم توی سایت ایرانسل بودنقل قول:
قابلیت تمدید بسته:
اگر قبل از اتمام دوره اعتبار بسته خریداری شده، بسته دیگری را مجدداً سفارش دهید، باقیمانده اعتبار دوره قبل (کیلوبایت های باقیمانده) را میتوانید در دوره جدید مصرف کنید. این مورد شامل بسته های بلند مدت و بسته های ۲ تا ۸ صبح نمی باشد.
کاش ایرانسل یه فکری به حال شبکه نسل 3 بکنه. سمنان وضعیت خیلی خرابه وارد هر ساختمونی میشی از 3 میره رو 2. شهرهای اطرافش مثل سنگسر و شهمیرزاد هم هنوز 3جی نشده
دوستان وقتی من با 4g ایرانسل از سرور های تیران دان میکنم سرعت حداکثر 2 هست ولی وقتی قند شکن هات اسپات رو روشن میکنم سرعت تا 12 مگ هم میره...جریانش چیه؟
1.نیاز ب ارسال پیامک عضویتی چیزی نیس خودشون واسه همه فعال کردن؟ تو سایت ک چیزی ننوشته بود!نقل قول:
2.خب حالا این مسعله رو چرا زودتر انجام نمیدادن صدای همه ک در اومد کلی هم دزدی کردن تازه انجام دادن کار فنی پیچیده ای هم نبود!!
پیرو بحث تمدید بسته های بلند مدت توی صفحات قبل باید بگم واقعا
این کارکنان سامانه 700 ایرانسل یا هیچی نمیدونن و به عنوان بووووق گذاشتنشون اونجا و یا مثل خود شرکت ایرانسل دروغگو و مال مردم خور هستن
من از بسته 3 ماهم 4 گیگ مونده بود بهشون زنگ زدم گفتم اگه دوباره 3 ماهه بگیرم این 4 گیگ میمونه خانومه تاکید کرد بله زمان حذف میشه ولی حجم میمونه میاد روی بسته جدید چند بار هم بهش تاکید کردم اونم گفت نه حتما برات جمع میشه
منم بسته 3 ماهه جدید گرفتم و در ابتدا حجم رو جمع کرد ولی الان درست در روز اتمام بسته قبلی، یکدفعه 4 گیگ از حجمم کم کردددددددد
واقعا که اینا بیشعورررر تشریف دارن
خب وقتی جمع نمیشه و فقط تا تاریخ بسته قبل موندگاری داره واسه چی دروغ میگی مثل آدم بگین جمع نمیشه چرا موش و گربه بازی در میارین آخه؟
این پولا حرومه آقای دزفولی اون دنیا از حلقومتون میکشن بیرون
سلام دوستان
یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
من به تازکی دفتر کارم رو عوض کردم و توی این منطقه خطها روی فیبر نوری هستش و باید اینترنت وای مکس بگیرم . حد اقل ماهی 100 گیگ دان دارم . لطفا بگید ایرانسل خوبه یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید
اگر خوب نیست چه پیشنهادی دارید .
با تشکر
اولا روی فیبر نوری مخابرات و اسیاتک سرویس میدننقل قول:
دوما هم شک نکن که ایرانسل بهتر از وایمکس مخصوصا اگر طرح های بلند مدت ایرانسل بگیری که خیلی ارزونتر میشه
ماشاا...
اینجا همه به اون دنیا اعتقاد دارن، همه هم همدیگرو به انواع و اقسام دله دزدی و کلاش و خالی بند و تبهکار و خائن و وطن فروش و القاب دیگه متهم میکنند.
عزیز من شما میزاشتی یه 100 مگ از اینترنتت میموند بعد یه بسته میخریدی. ( شما از اوضاع بلبشو مملکت خبر نداری؟) در ضمن این دنیا 4 گیگتو خورده اون دنیا 4 گیگ به چه دردت میخوره) اون دنیا هرچند ترابایت حجم بخوایی میگن با یه بشکن دانلود میشه.;-)
XPERIA Z3
چی میگی داداشنقل قول:
من فقط یک روز از بستم مونده بود تمدید کردم که این 4 گیگ بره روش وگرنه شاید فعلا اصلا اینترنت نمیگرفتم تا شبکه ایرانسل بهتر شه.
بعدم ایرانسل توی این چند ساله خوب یاد گرفته با اطلاع رسانی محدود یا مبهم پول خوبی به جیب بزنه .
همه هم حداقل یکبار چوب این اطلاع رسانی های مبهم رو خوردیم میدونی در مجموع چه پولی به جیبشون میره با این کارا یه مبلغ هنگفت کاملا غیر قانونی و 100% عمدی
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من به صورن آنلاین توی سایت آسیا تک ثبت نام کردم و 120 تومن هم واریز کردم . که امروز تماس گرفتن و گفتن نمیتونن ارائه بدن و شماره حساب گرفتن که پول رو برگردونن
امروز هم مخابرات بودم . گفت ته تهش میتونیم 1 مگ بهتون بدیم که به کار من نمیاد .
لطفا میشه بگید برای دانلود ماهی 100 گیگ از کدوم تعرفه استفتده کنم ؟ ریت دانلود هم اگه بکید ممنون میشم
خب عزیزنقل قول:
یعنی این اپراتور همه چیزدان هیچی ندان هم میگفت نه خیر حجم شما مالیده میشه،استفاده کنید. بازهم که حجم ات رو از دست میدادی(اینطور که از گفتارتون متوجه شدم)
پس چه فرقی کرد؟
حداقلش فهمیدی فعلاً خالی بندیه.
XPERIA Z3
من در صفحات پیشین نه توی این چند روز بلکه خیلی پیشها این مساله رو کامل توضیح داده بودم ( اینکه حجم بسته بلند مدت اضافه نمیشه و فقط تا تاریخ انقضاش اعتبار داره) منتها بعضی ها یا پست ها رو نمی خونن یا اینکه به چیزی که می شنون بیشتر از چیزی که می بینن اعتقاد دارن
دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید .
توی سایت زدن 2 مگ نامحدود 120 تومن . ریت دانش چقدره ؟ ریت 2 مگ محدود چقدره ؟
اگه من 2 مگ با 12 گیگ دان بگیرم 66 تومن 40 گیگ بقیه رو باید چقد پول بدم ؟ اصلا به صرفه هستش ؟
با تشکر
فکر می کنم در بند اول این متن خیلی واضح نوشته شده است که این قابلیت شامل بسته های بلند مدت و بسته های شبانه نمی باشد .نقل قول:
دیگه از این واضح تر نمیشه گفت!
در مورد اینترنت همراه همه چیز نسبی و بسته به محل شما هست و هیچ تضمینی برای سرعت ثابت و ... وجود ندارد.نقل قول:
من پیشنهاد می کنم شما اول یک بسته یک روزه یا یک هفته ای بخرید و با گوشی تست بگیرید ، اگر سرعت 4g یا 3g منطقه شما مطلوب بود و ازش راضی بودید به فکر بسته های سالیانه باشید
اصلا به اون بلند مدتش توجه نکرده بودم!:n02:نقل قول:
ممنون که گفتی:n16:
بچه ها من چند وقتی نبودم
لطفا بگید الان بهترین بسته برای دانلود شبانه کدومه ؟
باید صداشون ظبط کنی بعدم شکایت کنی 195نقل قول: