نه gmail نه گوگل برام باز نمیشن ! Secure Connection Failed
Printable View
نه gmail نه گوگل برام باز نمیشن ! Secure Connection Failed
سلام خدمت دوستان عزیز
سرور ایران: Soft 98
سرور امریکا: Filehippo
های وبه؟!!:n04:نقل قول:
های وب که سرعت 12 مگابیت (سرعت دانلود حدود 1.4 مگابایت) بیشتر نداره (تازه اونم باید نیترو نیروزا 1 روزه خرید کنی)
شما چه طوری سرعت دانلودت از 2 مگابایت هم بیشتر شده؟!
سلام خدمت شما!نقل قول:
ترکیب سه خط اختصاصی های وب هستش!
یه هزینه اولیه داره بعدش تا اخر برات ارزش داره
نیاز به تهیه این سرویس داشتین در خدمتم!
در جواب بسیاری از دوستان که های وب سرویس خوب نمیده و .........
بعضی استان ها خدماتی میده که هیچ PAP این خدمات رو نمیده!
منتها بعضی مناطق هم به علت کمبود های متعددی اعم از تجهیزات MDF و TC نمیتونه!
البته هرازگاهی هم مسیرهاش یکم قاطی میکنه!
سلامنقل قول:
میشه لطفا یه کم بیشتر راجع به این خط اختصاصی توضیح بدید؟
منظورتون همون پهنای باند اختصاصیه؟
هزینه، سرعت و حجمش به چه صورت هست؟
به مشترکین خانگی هم فروخته میشه یا نه؟
منظورتون از ترکیب 3 خط چیه؟
سرعت یک خطش چقدره؟
ممنون
سلام دوباره خدمت شما دوست عزیز!
نه پهنای باند اختصاصی هزینه اش به خاطر نامحدود بودن بیشتر هستش!
این اختصاصی با اپ 2048 و دان 8192 بسته میشه!
سرعت روی 7 حداقل اپ هم بالای 1.7 حداقل
بله فروخته میشه!
ترکیب سه خط روی خصوصی عرض میکنم!
سرعت هر خط توضیح هم داده شد!
های وب به زودی سرعتش از همیشه نابودتر خواهد شد. تو نمایشگاه کتاب داشتن سیم کارت رایگان می نوشتن و ملت همینجوری فرم پر میکردن جالب اینجاست که اسمش اینترنت روستاییه ! اونوقت فقط شهری ها داشتن فرم پر میکردن که اکثریتشونم adsl خود های وب رو داشتن. سرعتش رو 50 مگابیت دان و آپ اعلام میکرد و میگفت که از فشفشه های سرویس adsl تون هم میتونید استفاده کنید که اگر اینطور باشه دیگه شبکش نابوده. همین الانشم من چک کردم تقریبا همه جای تهران هم آنتن دهی داره چون فرکانسشم پایینه دکل زیاد نمیخواد و خیلی خوب هم آنتن میده (بچه ها تو اون یکی تاپیک میگن تو خیلی از شهرها هم شبکش پیدا میشه). گرچه این سرویس خیلی خوب و به درد بخور به نظر میاد اما چون سابقه های وب و سرعت افتضاحش در نیمه دوم سال 94 رو همگی به یاد داریم فقط میشه گفت که این مدتی که یکم خوب بوده داستان اضافه کردن پهنای باند برای این سرویس 4G شون بوده و اگر راه بیفته همون دوران تکرار میشه.
آقا این جوری نگو من تازه از اسیا تک کوفتی میخوام بیام اینجا :n03:نقل قول:
های وب خیلی کیفیت سرویس دهیش پایین اومده بود
جمعه هفته گذشته از طریق شکایت تو 195 درخواست جمع آوری دادم
زنگ زدن و سرویس یکساله 12 تومن رو پیشنهاد دادن که قبول نکردم و سه شنبه خطم جمع آوری شد
یکسال پیش صبانت داشتم به هیچ وجه افت سرعت و کیفیت تو هیچ ساعت از شبانه روز نبود
سلام خدمت شما!نقل قول:
در طی این چندین سال که با نت اشنا شدیم و تا به حال از مخابرات ، عصر تلکام ، ماکس نت ، اسیاتک و این دوسال اخری از های وب سرویس گرفتم و شکر خدا تا بدین روز سرعتش خوب بوده و ارزش داره و نگران این جریانات نیستم بخاطر اینکه حسابشو پس داده چرا که الان با 100 تومن ماهیانه و 12 گیگ دانلود شبانه تمامی نیازهای منو تا بدین روز تمام و کمال پاسخگو بوده! ولی نیاز به یه سری هزینه های اولیه هستش! بعد اون دیگه همه چی حله!
و مورد بسیار مهم در های وب هم مسیرهایی که پورت شما روش سوار میشه( اصطلاحا گفتم ) مچ میشه که بیشتر مسیر ترکیه خوبه و مسیر عمان پینگش یکم اذیت میکنه و تا حدودی خوب نیست!
سلام خدمت شما دوست عزیز و ارجمند!نقل قول:
شما کجا تشریف دارین؟!
چه سرویسی گرفته بودین؟! و شبانه رایگان هم بسته به سرویستون داشت؟!
سرعت دانلود و پینگ هم لطف کنید ممنون میشم!
در خصوص شبکه 4g پهنای باند از طریق زیرساخت تامین میشه و مشکلات همیشگی و فراوان افزایش پهنای باند مراکز مخابراتی که از طرف شرکت مخابرات ایجاد میشه وجود نخواهدداشتنقل قول:
بنده قم هستم و مرکز 19 دی که پهنای باندش از بقیه مراکز قم نسبتا بیشترهنقل قول:
سرویس دینامیت 8 مگ داشتم ، کلا شبانه رایگان نداشت سرویسم
چند بار نسبت به سرعت تلفنی اعتراض کرده بودم که در نهایت خطم رو گذاشته بودن رو 12 مگ
تو ساعات اولیه صبح سرعت روی 1.3 مگابایت بود و پینگ حدود 120
ولی بین ساعت 7 تا 11 شب که میشد اینترنت داغون میشد و سرعت دانلود در حد 250 تا و پینگ بالای 250
سایتا خیلی دیر لود میشدند و اعصاب آدم به هم میریخت
ممنون از پاسختون دوست عزیزنقل قول:
شما بهتر بود یه بار هم سرویس 1Mb رو امتحان میکردین با شبانه رایگان 4 تا 7 تا ببینید شرایط به چه نحوی هستش!
شما پینگ:
8.8.8.8
4.2.2.4 رو امتحان کرده بودین!؟
این پینگ هایی که عرض کردم مال 8.8.8.8 , 4.2.2.4 بودنقل قول:
در کل به نظر من تنها مزیت های وب فشفشه 40 گیگ 30 روزه هست
که البته همین فشفشه ها هم هست که باعث افت کیفیتش شده
کلا به قطع نمیشه گفت تو یه استان کل ارایه دهندگان اینترنت بهترن بیشتر به کیفیت خطوط و شلوغی و ........ وابسته است!
بازم ممنون به خاطر توضیحاتتون
سلامنقل قول:
با جواز مغازه گرفتید یا شرکت یا خیر خانگی هم میدن؟
دقیق من نفهمیدم این چیه، شما الان آی پی استاتیک گرفتید یا چیز دیگه؟
اصلا توی تغییر خدمات آی پی استاتیک هست اگه خریداری شه هر بار متصل شی فقط روی یک آی پی خاص وصل میشی بدون اینکه اشتراک دیگران روش باشه؟
و صد البته مشکلات های وب در نیمه دوم سال 94 ربطی به مراکز مخابراتی نداشت.نقل قول:اگر میتونی تا آخر خرداد صبر کن تا تکلیف سیم کارت ها معلوم بشه.نقل قول:
داداش بی زحمت اینو. ی توضیحی بده ک همگی استفاده کنیم؟؟؟نقل قول:
ک اگه خوب بود بریم دنبالش
نه در کل ایران ولی در بعضی استان ها در سال پیش چندماه مخابرات مجوز ارتقا پهنای باند به شرکت ها نمی داد و های وب هم همین مشکل را داشت.نقل قول:
والا من دو هفته دیگه قراردادم تمومهنقل قول:
فکر نکنم این سیم کارت ها زیاد روی کیفیت تاثیر بزاره - یعنی به نظرم همون مشکل قدیمی پهنای باند مهم تره !
سلام
میگم های وب قاطی کرده .. : دی
شاید شما هم فهمیده باشید .
تو ساعات اوج مصرف هرچقدر دانلود کنی نمیفهمه ... : دلیلش هم تصویر زیر . من بیش از 4 گیگ بیش از حد بسته ام دانلود کرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز!نقل قول:
نه نیازی به هیچ جواز و مدرکی نیستش!
ماهیانه با پرداخت 5 هزار تومن میشه ip استاتیک هم گرفت اگر مایل باشید ولی ضرورتی نداره!
ابتدا با بخش فروش ....... نیاز هاتون رو بگید ضمنا حتما قید کنید برای ریموت به سرور میخواین استفاده کنید و حتما باید اپش بالای 1 مگ باشه و دانلود رو هم که رو 8 میبندن!
بعد رانژه هم اگر خطتتون مشکلی نداشت(از نظر نویز) میتونید بگید تا 2 هم ببندن! کمک هم خواستید در خدمتم!
در بازه ی رایگان اگر سرویس 1 مگ رو داشته باشید با پرداخت 12 تومن ماهیانه میتونید سرعت دانلود لیمیت شده رو از 250 تا 900 کیلوبایت افزایش بدین یعنی به حای دانلود شبانه 2.5 گیگ تا 9.5 گیگ دانلود داشته باشید! اینم از مشکل دانلود شبانه دوستان!
بله ای پی داینامیک بصورت رایگان هستش و ای پی استاتیک بصورت ثابت با هربار کانکت شدن ثابت هستش! منتها توصیه من به شما استفاده کردن از داینامیک هستش به علت اینکه در اینصورت نمیشه تحت هیچ شرایطی بازه رایگان رو لیمیت کرد! و در صورت تمایل از بخش تمدید سرویس یا تغییر خدمات قابل انتخاب هستش ردیف دوم
من در خدمت شما هستم داداش رضا و هر یک از دوستان!نقل قول:
منتها من سرویس خودم رو با 5 خط اینترنت از های وب و یه لود بالانسر peplink one core و یه روتر asus rt5300 مچ کردم که سرعت 25 مگ دانلود و 10 مگ اپ رو میده و شبانه هم راحت تا 45 گی میشه دانلود کرد روزایی که نیاز هست نه همیشه چون نباید دیگران را از حق مسلم خودشون محروم کنم اگر متمادی دانلود کنم درسته من لیمیت نمیشم ولی به احتمال زیاد به خاطر اینکه به شبکه اشون فشار نیاد کم کم شبانه رو بردارن که اجهاف هستش!
بازم سوالی بود در خدمتم
سلام خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
بله همین مورد کاملا مشهود هستش و سه ساله این مورد هنوز رفع نشده دلیلش هم تاخیر در بروز رسانی وب سرور بعلت ازدیاد کاربرا هستش!
این بخش توضیحات بیشتری نیاز داره فکر کنم.نقل قول:
سلام خدمت شما دوست عزیز!نقل قول:
شما یه سرویس 1Mb با ترافیک 3 گیگ با پرداخت مالیات بر ارزش افزوده میشه 20 تومن میدین! خوب
برای ان لیمیت شدن سرعت هم یه اکانتی هست باید تهیه کرد!
نیاز به توضیح بود پ خ!
سرعت سرویس 1Mb با ترافیک 3 گیگ در طول شبانه روز چنده؟
سلام خدمت شما! سرعت روزانه تا 1000 کیلوبایت کنجایش داره و اپ هم تا 64 کیلوبایت در حالت عادی!نقل قول:
شبانه هم از ساعت 4 تا 7 بامداد 250 با لیمیت بدون لیمیت تا سرعت 1000 کیلوبایت و میانگین 900 کیلوبایت!
یک هفتست که کیفیت نت به طرز وحشتناکی افت پیدا کرده!!
یعنی یه app هشت مگی رو از بازار (که سرور ایرانی داره) یک ساعت طول میکشه شبا.... در این حد داغون!
دیگه تلگرام جای خودش که تصویر 50 کیلویی یک دقیقه باید وایسی لود بشه!
سلامنقل قول:
جالب اینجاست که داخل سایتش هم زده ، بعدا حجم بخرید ازتون کم نمیشه؟
کدوم قسمت سایت این مورد هست ؟نقل قول:
با سپاس
:n40:
سلام خدمت شمانقل قول:
حجم استفاده شده خارج از ترافیک مقرر کم نمیشه!
اگر ........ میدونستن که فوری پورتشو میبستن!
جدا باید خریداری بشه!
دقیقا تو این مدتی که من خطم رانژه شده. شما هم استان کرمانشاه هستی اگه درست یادم باشه؟نقل قول:
بقیه استان ها این مشکل رو ندارند؟
دلیلش چیه؟ امیدی به درست شدن هست یا شانس مضخرف منه. میمونه جمع کنم برگردم مخابرات :|
یک هفتست اینطور شده تقریباً .... بقیه استانها هم شهر تبریز میدونم وضعش مناسبه و مشکل اینطوری ندارن!نقل قول:
کلا عادی نیست و هیچ وقت اینطوری نبوده، در این چند روز سرعت دانلود تک کانکشن زیر10 میاد ... احتمالا کرمانشاه پهنای باند کم اورده و تا اضافه شدن پهنای باند مشکل سرجاش باقی باشه
در بازه ی رایگان اگر سرویس 1 مگ رو داشته باشید با پرداخت 12 تومن ماهیانه میتونید سرعت دانلود لیمیت شده رو از 250 تا 900 کیلوبایت افزایش بدین یعنی به حای دانلود شبانه 2.5 گیگ تا 9.5 گیگ دانلود داشته باشید! اینم از مشکل دانلود شبانه دوستان!
جریان این چیه کسی میدونه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!1
سلام دوستان من الان وایمکس ایرانسل دارم که تا الان فقط به خاطر اینکه شبانه رایگان داشت ازش استفاده میکردم که حالا شبانه رو هم قطع کرده :n34:
حالا میخوام های وب بگیرم . این بسته تندباد یک سالش رو کسی گرفته ؟ خوبه ؟ میشه از فشفشه هم استفاده کرد ؟ بعد از یک سال چی میشه ؟
هرچی هست روشی عادی و معمول نیست.نقل قول:
های وب از این روشها نداره که پول بدی دانلود شبانت بیشتر بشه...
تا حالا نشنیدم اکانت تبدیل اینترنت به اینترانت برای افزاییش سرعت شبانه های وب تاثیر داشته باشه
در ساعت رایگان شبانه سرعت 1 مگ و 512 رو چند بسته میشه؟
دوستان این طرح تندباد یک ساله 12 تومن رو بگیرم بعد میتونم فشفشه هم بخرم یا نه ؟