فردا برم تنظیم مقررات حضوری شکایت کنم ریشه ی این کلاهبرداری باید چیده بشه
آدرس تنظیم مقررات کجاست؟
Printable View
فردا برم تنظیم مقررات حضوری شکایت کنم ریشه ی این کلاهبرداری باید چیده بشه
آدرس تنظیم مقررات کجاست؟
سلام خط تلفن ما فیبر نوری است اسیاتک برم بگیرم یا پارس ماناماد؟
یکی آدرس تنظیم مقررات اهوازو بهم بده؟
ردیف قانون مدت زمان حجم 1 Standard-10240K-1M-5G-ni - - 2 Standard-10240K-1M-8G - 7.13G
برا اون یکی خط من چند روز پیش شارژ کردم اینه
Standard-128K-1M-5G-night
این دیگه چه سایتیه؟نقل قول:
فرشاد این ماله منه.
10مگ هست.
مشکلی داره؟؟؟
سرعت دانلودم باید چند باشه؟؟
مال تو شبانه دارهنقل قول:
سرعت شبانت باید 650-700 باشه
پس چرا با مال ما فرق داره؟نقل قول:
نه همونه.....
بیا مال من اینجوره نه شبانه ای نه چیزینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونه بابا من کپی......پست کردم اینجوری شد..
خوبه؟
خواهشن یکی به من بگه واسه فیبر نوری باید برم اسیاتک یا پارس ماناماد؟
یکی آدرس تنظیم مقرراتو بهم بده؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت دانلود خوبه فرشاد؟
خوبه تو امضاء من هست :n01:نقل قول:
برا شبانه کمه شبا سرعت دانلودت باید 650-700 و روزا 1200-1300 کیلوبایت باشهنقل قول:
کیانپارس هست منم ممکنه برم . چون هیچکجا ننوشته شبانه نداره سرویسا کاملا غیر قانونیه . به طرف گفتم میگه شما اومدی مخابرات شرایطشو قبول کردی ! میگم این قانون نیست که من بگم حق با شماست بی قانوینه !نقل قول:
میگم پولمو بدین تخلیه کنین میگه ما نمیتونیم پول کسیو پس بدیم برید شکایت کنید شاید بهتون دادن ! منم بش گفتم وظیفه شماست پیگیری کنید نه من در به در برم از اینجا به اونجا دنبال پولم.
اداره كل ارتباطات راديويي جنوب غرب ( اهواز )نقل قول:
پست الكترونيك مدير / رييس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن محل كار ۱: ۵ -۳۹۲۲۲۶۰ ۰۶۱۱
تلفن محل كار ۲: ۶-۳۹۲۲۸۳۲ ۰۶۱۱
نشاني محل كار۱: كيان پارس- خيابان هفتم شرقي – پلاك ۶۲توضيحات: كد پستي : ۴۸۸/۶۱۵۵۵
منظورم با آدرس محلشه که حضوری برمنقل قول:
وقتی برا همه شبانه داره و برا بعضیا شبانه ای در کار نیست یعنی چی؟کلاهبرداری واضح تر از این من تا حقمو نگیرم آروم نمیگیرم مردم دارن 10مگ میگیرن شبی 9گیگ دانلود میکنن اونوقت من هم همون پولو بدم دانلود شبانه نداشته باشم این کارشون کاملا غیر قانونیه و تنظیم مقررات 100% حقو به ما میده یا پولمو میدن و تخلیه یا شبانه رو به سرویسم اضافه میکنن اینا مثل اینکه یک سری کاربرا رو که قبلا شبانه دانلود میکردن انداختن تو بلک لیست تو ibs شبانه رو براشون حذف کردن بخاطر همین سرویسمون شدهkhz و برا بقیه همون standard مونده استانداردا همشون شبانه دارننقل قول:
فرشاد مطمئنی شبانه نداری شب بزار دانلود کنه ببین شاید باگ باشه ؟ اخه یارو میگفیت 1 و 2 مگ 100% شبانه دارن ولی 5 مگ تضمینی نیست :n13: قضیه Nofree اینا هم گفت کسایی که جشنواره گرفتن Nofree کسایی که معمولی دارن و ماهانه شارژ میکنن Withfree هست . کلا مخابرات درهم ریختس منی که باید با سیترا تمدید کنم کلا 2روزه دیگه بالا نمیاد از اونور هم محدودم کردن که بالاتر از 256 نمیتونم بگیریم 2روزه میرم شرکت اونا هم میگم سیستم قطعه نمیتونیم کاری کنبم :n21:
به منم همینو گفت گفت جشنواره ها nofree میشن و شبانه ندارن من که جشنواره نیستم اعصابم بهم ریخته اصلا زنگ زدم پشتیبانی نمیدونست چی بگه:n21:نقل قول:
الان هم سرعتم اینه:
ای بابا پس چکار کنیم منم میخواستم همین 2مگ رو بگیرم :n24: به نظرت تخلیه کنم بهتر نیست ؟نقل قول:
خوب بهش میگفتی الان من چکار کنم چون شما گفتین شبانه داره گرفتم این سرویس رو من با بدون شبانه نیاز ندارم
تخلیه کن از شرشون خلاص شو خودشون گفتن همه سرویسا شبانه دارن فقط 5و10 تضمینی نیست منم مطمئن شارژ کردم خودشون هم نمیدونن مخابرات داره چه غلطی میکنه باور کن خودشون هم قضیه withfree و nofree رو نمیدونن من میرم تنظیم مقررات تا حقمو نگیرم ول نمیکنم تا 1ماه دیگه بخوام صبر کنم تابستون تموم شده و هنوز هیچ اگرم نتیجه نداد ترافیک که تموم شد تخلیه میکنم ولی تمام تلاشمو میکنم که حقمو بگیرمنقل قول:
فرشاد تو از سیستم جدید شارژ کردی ؟ راستی بچه ها سیستم جدیده درست شده و افلاین هم میتونید شارژ کنید
نه حضوری شارژ کردم برا من که آفلاین کار نمیکنه خودشون میگفتن فعال شده ولی اومدم خونه دیدم فعال نیست
اصلا سرعت من با بقیه فرق داره سرعتم بیشتر از بقیس جریانش چیه:n13:
من 1مگ داشتم سرعتم از 130 کمتر نمیشد تو دانلود شبانه اونوقت بقیه با 5مگ 250کیلوبایته شبانشون الان هم 2مگم سرعتش خیلی بیشتره نزدیکای 4مگه
اخه چرا دیشب withfree بودم الان شد nofree:n27:
فرشاد میگم تو همونی نیستی که امروز اومدی که آخر سر کارت برات کشید بشون گفتی خودم شماره پیگیری و اینا دارم که مسئول شارژ هم گفت براش دوتا کارت بکش ؟نقل قول:
کلا من سر از کار مخابرات در نمیارم بخدا همه رو کاربرا رو گیج کردنه :n27:
فردا میرم دنبالش تنظیم مقرراتنقل قول:
تو کدوم بودی؟:n01:نقل قول:
همونی نبودی که داشتم باهاش صحبت میکردم؟
والا من پیراهن سیاه تنم بود و نشسته بودم . با یه پسری هم که داشتم صحبت میگفت مخابرات میگه خطم تخلیس و شرکت دیگه میگه تخلیه نیست خودت بودی که بهش گفتی برو تو سیترا شمارت رو بزن ببین میگه تخلیس یا نه ؟نقل قول:
اره خودم بودم جفت خودت هم نشسته بودم که بهش گفتی لینکت ثابت میشه؟:n02:نقل قول:
به به اقا خوشبختم دیدی چه خوب شناختمت :n02: تو که باهاشون رفیق بودی فردا هم برو پیششون بگو پس این شبانه من کجاس :21:نقل قول:
آره خوده خودمم :n06:
اقا اشتباه گرفتی:n02:من باهاشون رفیق بودم؟!!!:n13:نقل قول:
اینا اصلا کاری از دستشون برنمیاد مشکل ibs که دست مخابراته
نمیدونم خیلی باهاشون خوب گرم بودی :n02:نقل قول:
والا هیچ کاری هم برای من نکرد اخر سر مسئول شارژ گفت خیلی وقته نشستی شماره تلفن و مویایل رو بده خودم حتی شده از تو خونه برات اوکی میکنم بهت زنگ میزنم هنوز که هنوزه زنگ نزده :n03:
مشکلت چی بود؟نقل قول:
هیچی همین محدود کردن سرویسم سیستم قطع بود میگفت سیترا باز نمیشه که بخام اوکی کنم که بتونی سرویس بالا ورداری بدبختی ما اینه که مرکز مخابراتیمون چمرانه اونم هم هنوز به سامانه جدید اضافه نشدیمه الان خودمم میزنم سیترا باز نمیشه 2 روزه اینطوره فردا هم سرویس تمام میشه
الان چه سرویسی میخوای بگیری؟من این سرویس 2مگ بدون شبانه رو چیکار کنم؟نقل قول:
هیچی دیگه منم میخواستم همین 2مگ رو بگیرم که تو میگی شبانه نداره (البته شب یه تست بزن باش) هیچی یا باید بیخیال شبانه بشی و بمونی یا بیخیال پول بشی و تخلیه کنی بری شرکت دیگه (منم دارم به تخلیه فکر میکنم 2 مگ که نداره 5 و 10 هم میگه تضمین نیست ) برای چی بمونیم دیگه ؟؟نقل قول: