آره سرعت من هم پایین بود. نمی دونم من نوعی که شبانه رایگان ندارم را چرا سرعتم باید پایین بیاد.نقل قول:
خیر ، اکانت های کاربران فعلی تغییر نمی کنه ولی مشترکین جدید که از امروز سرویس می گیرند یوزرهاشون بر اساس شماره های جدید خواهد بود.
Printable View
آره سرعت من هم پایین بود. نمی دونم من نوعی که شبانه رایگان ندارم را چرا سرعتم باید پایین بیاد.نقل قول:
خیر ، اکانت های کاربران فعلی تغییر نمی کنه ولی مشترکین جدید که از امروز سرویس می گیرند یوزرهاشون بر اساس شماره های جدید خواهد بود.
دو تا مطلب کاملا جداست ... :n01:نقل قول:
تهران برای مشترکین قدیمی با همون قیمت قبل نامحدود میکنه.نقل قول:
اینجا به مشترکین هر فصل طرح های شوکه کننده میدن.
نقل قول:نقل قول:
از پستی که همچین مشکلی داره نقل قول نمی گیرن!
نقل قول رو حذف کنید.
فکر نمی کنم سرک کشیدن توی اطلاعات کاربران دیگه رفتار مناسبی باشه.
خط شما مسیه؟نقل قول:
آره . سرعت شبانه از سرور داخلی و خارجی . تو کل تایم شبانه چقد دانلود میکنه . برا روزانه هم یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بده . با تشکر .نقل قول:
فقط مشهد نیست! پیش شماره کل شهرهای استان شده 051 (البته برای تماس از خارج استان)نقل قول:
البته بنده در اون حدی نیستم که بخوام اظهار نظر کنم اما عکس مقابل رو من در خرداد ماه همون وقت هایی که اینترنت روزا و شبا قطع بود و همش در پی تماس با پشتیبانی بودیم و اعصابمون کلی خورد بود و اینترنت کلا قطع بود اما تنها ادرسی که وارد میشد یکی ادرس پیج مودم بود و یکی هم ادرس سامانه دزد گلد نتت همان زمان قطعبی اینترنت اسپید تست رو زدم باکمال وقاحت در اوج قطعی سرعت نت رو زده یک واسه اپلود و دانلود !!! اخه دروغ گویی از این واضح تر !!! به نظررم برای تست سرعت باید ازنرم افزار های جانبی کنترل پهناب باند استفاده کرد اونا دیگه حداقل ساخته مخارات نیستند که دروغ محاسبه کنن خیلی وقت های دیگه هم از این speedtest استفاده کردم همیشه هم همین رقم حساب می کنه اما سرعتی که idm داره دانلود می کنه (سرور داخلی یا خارجی ) در حد 10 کیلوبایت بوده !!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سایت 195.ir همیشه اول خطای زیر رومی بینم اما percedd anyway رو می زنم مال شما هم همن طوره?? :n23:
یکی از اقوام گرگان زندگی میکنه
دیشب ازش پرسیدم وضع اینترنت مخابرات اونجا چطوریه؟
گفتش 1 مگ مخابرات گرفتم روزها سرعتم 200-300
شبها هم دانلود رایگان سرعتم بین 190-220
اینهارو که گفت واقعا فهمیدم ما خراسانی ها چقدر اوضاعمون داغونه:n30::n28:
[QUOTE]نقل قول:
چون رمزو لو نمیده کار خاصی نمی تونی بکنی
masooumi نیستی جواب بدی دوست عزیز سرعت دانلود شبانه اش چقدره
بله خطم مسیهنقل قول:
انفاقا یکی از دوستان من هم گرگانه و اشکش از دست مخابرات در اومده بود و میگفت به زور یک صفحه را باز می کنه و سرعت خیلی پایینه و آخرش هم تخلیه کرد و رفت از یه شرکت دیگه گرفت.(512 نامحدود داشت)نقل قول:
برای همه وضعیت ثابت نیست.
اون بخش تست که توی سایت 2020 هست در واقع چون روی سرور خود مخابرات هست ، نتیجه تستش حقیقی نیست و در واقع تست سرعت اینرنت نیست و سرعتی هست که تا اتصال به شبکه برای شما در نظر گرفتن .نقل قول:
بهتره با خود سایت speedtest.net تست بگیرید.
انشالا امشب بتونم تست میکنم براتون. (یوزر و پس دوستم رو گرفتم)نقل قول:
فقط چیزی که متوجه شدم این بود که بر خلاف انتظاری که داشتم سرعت سرویس 2 مگ همون 2 مگ بود (من فکر می کردم دو برابر سرعت یعنی میشه 4 مگ) ولی تست که گرفتم دقیقا 2 مگ بود.
همینطوری هست.نقل قول:
این مخابرات چه مرگشه اگه یه روز درست سرویس داد به ما
خدا لعنت کنه همشونو از بیخ
خدا ازشون نگزره
چطور میشه جلو این کارو گرفت ؟نقل قول:
که کسی نتونه اطلاعات خطمونو ببینه ؟
مشکل به زودی رفع خواهد شد.نقل قول:
یوزر و پس خطمو چجوری میتونم عوض کنم ؟
یوزر که نمیشه ولی پس را هم می تونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوض کنید . (وارد سایت بشید) و هم با تماس با شماره 2020 و گرفتن شماره 2 و ...نقل قول:
اگه کسی پسوردش یادش بره
چجوری میتونه بازیابی کنه ؟
من یه خط دیگه دارم چند وقت استفاده نکردم نمیدونم پسش چیه !
با همون خط تماس بگیرید به 2020 . اگر قبلا شماره موبایلتون را توی سیستم داشته باشند با سیستم گویا درخواست تغییر پسورد کنید. پسورد شما تعویض و براتون پیامک میشه.نقل قول:
اگر هم شماره موبایل شما در سیستم نباشه ، باید به اپراتور وصل بشید و درخواست کنید تا رمز جدید براتون بزاره...
اوضاع اینترنت من از دیروز بهتر شده خدا رو شکر در ضمن کد مشهد به جای 0511 شد 0513
شده ٠۵١نقل قول:
٣ به اول همه شماره های مشهد اضافه شده.
داخل شهری که میگیرید از تلفن ثابت باید ٣ اضافه کنید.
masooumi دوست عزیز بی صبرانه منتظریم
با سلام
سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین
برای کار وبگردی و دانلود هر از چند گاه چه سرعت و تعرفه ای رو پیشنهاد میدین این مودم رایگان و قرارداد یکساله کدوم گزینه ها بهتره مودماشون چیه و ارزششو داره؟
آیا مودم wifi وجود داره که سیم کارت ایرانسل بخوره برای استفاده از gprs استفاده کرد؟ کذوم مدلاش ممنون میشم کمک کنید خیلی ضروریه
البته چند منطوره باشه هم کابل بخوره و هم سیمکارت ایرانسل و هم وای فای شر کنه همچین چیزی وجود داره؟
این تست ها را خود دوستم دیروز و دیشب انجام داده .نقل قول:
در روز :
سرعت 220kB/s (با تک کانکشن)
سرعت 260KB/s (مالتی کانکشن)
در ساعت دانلود رایگان شب :
سرعت 180KB/s (مالتی کانکشن)
به نظر میرسه چون اولشه سرعت این سرویسشون خیلی بین شب روز فرق نمی کنه و ثابت هست.
من خودم یه کوچولو از یک سرور فیلم که برا کشور آلمان بود هم دانلود کردم و سرعتش مثل سرعت های بالا بود و فرقی ندیدم.(اگر سرور خاصی برای دانلود مدنظرتون هست بفرمایید)
خدا نگزره از این مخابرات
از این بدتر نمیشه دیگه واسه 195 داستان عاشقانه
نوشته ورداشته نیم خط جواب داده
نقل قول:
نقل قول:
قرارداد طرح به مشتركين اعطا شده ودرحال حاضر طرحها با دانلود شبانه رايگان بعنوان گزينه قابل انتخابميباشد
خوب ام روز درست شود فردا چی پس فردا چی یعنی ما باس هر روز یه بار شکایت کنیم تا
این مخابرات دس از سر کچل ما برداره
خدا لعنتشون کنه خدا نیامرزدتشون خدا با شیطون تو چا محشورشون کنه
چطوری میشه این طرح کمپین تابستون شبانه رو فعال کرد؟کسی میدونه یا گرفته/
من نیشابورم.رفتم دفتر پیشخوان میگه طرح تابستون شبانه نداره!! فایل پی دیاف نشونش دادم میگه نمیدونم!!!
اگه کسی گرفته یا میدونه چطوری میشه گرفت لطفا به ما هم بگه
ممنون
تشریف ببرید امور مشترکین مرکز مخابراتتوننقل قول:
شما از نوع پرداخت هزینشم جیزی میدونی؟این که کلا چقدره و باید یکجا بدیم یا نه؟نقل قول:
ممنون
مرکز مخابراتیتون چیه؟نقل قول:
نقل قول:
بلوار دانشگاه بورو یا بلوار فضل دفتر خدماتی امور مشترکین
مگه قرارنبود یک گیگ بدن؟ پس چی شد؟؟
من هفته پیش رفتم دفتر خدماتی امور مشترکین قدس خانومه میگه از آقای فرهمند پرسیده گفته مخابرات دیگه شبانه نداره.حال آنکه من از 2020 پرسیدم گفت میتونید بگیرید!!نقل قول:
شما خودت گرفتی؟
وضغیت اون اعتراضی که نوشتم .. :|
کار خوبی کردی .نقل قول:
نتیجه جوابشون رو هم حتما بذاری ( اگر بهم پ خ کنی که چه بهتر )
من خودم نقره ای دارم. اینم طرح های مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهشون بگو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین میبینن. اینت نمیدونن طرح ها رایگان دارن یا نه. تو طرح 1مگ بگیر 15500 تومن. خود گلدنت برات ردیف میکنه شبانه رایگان رو.