من دیپلم دارم نرم افزار تک پسرم هستم مدارک چیا میخواد که باید ببرم اموزشی بدم واسه تکمیل همون فرمی که واسه تک پسری باید پر کنم ممنوننقل قول:
Printable View
من دیپلم دارم نرم افزار تک پسرم هستم مدارک چیا میخواد که باید ببرم اموزشی بدم واسه تکمیل همون فرمی که واسه تک پسری باید پر کنم ممنوننقل قول:
در صورتی که درخواست تمدید اعزام رد بشه آیا می توانیم دوباره از طریق پلیس 10+ درخواست دوباره ی تمدید دهیم البته این بار با دلیلی متفاوت؟
کپی شناسنامه تمامی صفحات پدر و خودتنقل قول:
بله شرایطی مثل فوت فامیل درجه یک و .... میتونه درخواست تمدید قبول بشه.نقل قول:
برای امریه می خوام، رفتم میدون سپاه موثر هست؟نقل قول:
شاید موافقت کنن. احتمالش 50 درصدنقل قول:
سلام دوستان
امروز رفتم نظام وظیفه برای معافیت پزشکی اقدام کرده بودم...دیسک کمر دارم ...
نامم خورده بود بیمارستان امام سجاد تهران میدان هفت تیر...
با صحبت تونستم راضیشون کنم پزشکای اراک معاینم کنن...تو خود نظام وظیفه یه پزشک بود برام MRI نوشت برم عکس بگیرم عکس گرفتم بردم براش گفت مشکلت جدی نیست اما برام معاف از رزم زد...گفت برو خونه نامت بیا در خورنه
حالا دوستان معاف از رزمی به درد بخور هست؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز قبلا مفصل درباره معاف ار رزمی بحث شده
این که خوبه و بده کاملا به مرکز اموزش شما و یگانتون بستگی داره
اما تو اموزش معمولا بهتون کمتر سخت میگیرند
بستگی به جایی داره که خدمت میکنی.نقل قول:
ولی در مجموع چیز خوبی. پست اسلحه و کارهای سخت مثل رژه نداری.
من چند روز پیش دفترچم رو فرستادم و طرف گفت چند روز دیگه بیا تا تاریخ اعزامت رو بهت بگیم
امروز رفتم یه برگه بهم دادن که 12/1 اعزامم
حالا میخواستم بدونم نیرو و شهری که آموزشی رو میوفتم کی معلوم میشه؟
این برگه سبز که میگن قضیه اش چیه و چه اطلاعاتی توشه؟
شما باید صبر کنید برگ سفیدتون بیاد تا مشخص بشه کجا افتادید حدودا یک ماه دیگه میادنقل قول:
الان اینی که به شما دادند المثنی برگ سبز هست
با سلام
یکی از دوستان من برای معافیت ایثارگری اقدام کرده ، دوتا نامه داره که روی هم 34 ماه پدرش جبهه دارن
یکی از نامه ها 8/15 صادر شده ولی به خاطر مشکلاتی ثبت نشده !
دوست بنده تاریخ 9/6 به پلیس + 10 رفته و درخواست معافیشو ثبت کرده ، ولی چون یکی از نامه هاش تو سیستم نظام وظیفه ثبت نشده بود کارهاش انجام نشد تا حالا که قانون اومده باید دوماه آموزشی را باید رفت !
میخواستم ببینم این دوست من هم باید بره ؟ با توجه به اینکه رسید دریافت کارت بهش ندادن ! یعنی کارش از اون تاریخ تا حالا حل نشده !
بله ایشون دوماه اموزشی رو باید بگذرونندنقل قول:
خدمت یعنی بدبختی من یه روز ز نماز نرفتم از ساعت 2 تا 4:30 گذاشتننم نگهبان تیر برق باشم و مثل سگ لرزیدم چند روز اول که به حال موت بودم شبا هم هم کابوس آنکادر میبینم
ولی این بیچاره را به شک انداختن ، رفته نظام وظیفه شهر خودمون امروز ، گفتن همچین چیزی به ما ابلاغ نشده ! در ضمن دست خودمون هست کسیو بفرستیم آموزشی یا نفرستیم !نقل قول:
یه سوال دیگه که هست ! نظام وظیفه شهر خودمون مشخص میکنه که ایشون باید برن یا پلیش + 10 مشخص میکنه ؟(پرونده مدارکش دسته نظام وظیفست در حال حاضر) منظورم اینه وقتی مدارک را میده پلیس+10 بهش میگن باید بری دو ماهو ؟
اونوقت ایشون دانشجو هم هست ! ترم 1 کارشناسی ! باید مرخصی بگیره ؟ یا تابستون بره ؟
دوست عزیر این بخشنامه خیلی گنگ هست و ابهامات زیادی داره شما اقدام کنید برای معافی یا میگند باید برید اموزشی یا میگند معاف هست دیگه از این دوتا خارج نیست. نیاز هم به مرخصی نیست اگه قرار به اعزام شد تابستون اعزام میشهنقل قول:
sent from my open source device
دمت گرم پسر
سلام.دوستان من دارم دفترچه پست میکنم یه جایی شنیده بودم که اگر فرد پدرش فوت کرده باشه احتمال اینکه آموزشی توی شهر خودش(تهران)بیافته زیاده.حالا نظام وظیفه از کجا میفهمه من پدرم فوت شده هیچ جایی در برگه ها اشاره به این موضوع نداره.من پدرم فوت شده و برادرم از معافیت کفالت استفاده کرده(نامرد) حالا میخوام ببینم احتمال داره آموزشی تو تهران بیافتم و این موضوع فوت پدرم رو کجای دفترچه باید قید کنم خواهشا فوری جواب بدید ممنون
دوست عزیز من تا حالا همچین چیزی نشنیدم و فکر نکنم اصلا چنین قانونی باشهنقل قول:
اصولا شرایط دار بودن ربطی محل به اموزشی نداره
یه سوال دیگه !
با عرض معذرت اگه تکراریه !
من خودم 12/1 اعزام میشم
توی عید مرخصی میدن ؟ چند روز ؟
این که میگن بهترین دوره آموزشی 12/1 صحت داره ؟
بله 1/12 بهترین دوره هست مرخصی هم بستگی به مرکز اموزشی داره معمولا 10 روزنقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشيد
اينجانب ورودي 87 كارشناسي دانشگاه علوم انتظامي بوده ام و پس از حدود 4 ماه درخواست انصراف دادم و پذيرفته شد و در حال حاضر قصد اعزام به خدمت دارم
كسري ماده ي 13 شامل اينجانب مي گردد ؟
در صورت اعمال كسري چگونه و به چه شكل مي باشد ؟
با تشكر
بچه ها من توی مدتی که توی این تاپیک فعالیت میکنم و پست ها رو میخونم با چند نوع و تیپ آدم مواجه میشم که احتمالا شما هم با خوندن بعضی پست ها به شخصیت طرف پی میبرید و گاهی هم ممکنه زیر لب چیزی بهشون نسبت بدید.
یه عده هستن که اصرار دارن بگن که جاشون خیلی راحته و یا نمیخوان قبول کنن و یا اینکه دوست ندارن اعتراف کنند دارن مورد سرویس نظام قرار میگیرن مثلا:
""آقا من الان دارم تو پادگان خدایی میکنم. جام خیلی راحته . پست هم ندارم. فقط یه دکله که یه شب درمیون میرم روش با بچه ها سیگار میکشیم. ساعت اداریه کارم با کادری میرم با کادری هم بر میگردم.از 5.5 صبح هستم تا 9 شب. هواش هم خیلی خوبه. کلا تیپ ما بهترین یگان توی زاهدان و از همه تلفاتش کمتره. تمام مرخصی های سرباز دست منه . من دفترچه هاشون میگیرم میدم فرماندمون اون هم امضا میکنه .کل پادگان ازم حساب میبرن. همین دیروز یه سرباز تازه وارد رو چنان اسگل کردم که دستش بیاد اوضاع دست کیه.فرماندمون هم خیلی باهام جوره . دیروز یک فحش های باحالی بهمون داد خدایی تا حالا نشنیده بود. خلاصه اینکه خدمت خدمت که میگن اونجوریا هم نیس..... ""
یه عده هم هستن که خیلی سختی کشیدن و توی پست هاشون تقاضای کمک دارن که توقع به جایی هم هست به طور نمونه:
""سلام بچه ها
یه سوال دارم ازتون .من پدرم الان ایران نیست. برادرم هم معافیت پزشکی داره اون یکی برادرم هم سربازیش رو خریده. مادرم هم صبح ها میره شرکت تا ظهر بر نمیگرده.حتی ناهار هم برام نمی پذه. راهی نیست من معاف بشم؟""
یا این یکی:
"" سلام .دوستان من پدرم 800 ماه سابقه جبهه داره و من می تونم معاف شم. الان بهم گفتن باید بیای میدون سپاه پرونده تشکیل بدی، می خوام ببینم راهی نیست این همه راه تا اونجا نرم؟ واقعا برام سخته که این مسیر برم. خونمون میدون امام حسینه. خواهشا کمک کنید زندگی ام داره از هم می پاشه...."""
یا این
"" بچه ها من افتادم صفر یک آموزشی. خیلی بهمون سخت میگیرن .فرماندمون میگه باید با همون پلی استیشن 2 بازی کنید و نمیتونید ایکس باکس بیارید. هر روز هم ساعت 2 بعد از ظهر بهمون مرخصی میده. سرعت کافی نتش هم خیلی پایینه . دیروز هم بهم به خاطر اینکه موهام رو از پشت بسته بودم بهم گیر دادن. من لیسانس چمن زنی دارم . واقعا خیلی با ما تحصیل کرده ها بد رفتار میکنن. ما تحصیل کردیم . ما ناسلامتی مدرک داریم . ما خیلی درس خواندیم......کسی میتونه راهی ارائه کنه ما از شر این آموزشی توی اون خراب شده نجات پیدا کنیم؟""
یه عده هستن که اگه برن خواستگاری و رزومه بدن به خونواده عروس اینطوری میشه:
""من پدرم از پزشک های قدیمی تهران هست ، الان یه مقدار کسالت داشتن رفتن سوئیس برای درمان .برادرم داره مهندسی میخونه تو قبرس! . مادرم هم شغلی نداره و مدام با دوستاش در سفره.خودم هم فعلا درگیر پایان نامه ارشد هستم تا بعد برای خدمت اقدام کنم""
ولی وقتی میان اینجا برای خدمت رفتن سوال کنن رزومشون میشه این:
"" بچه ها خواهشا کمک کنید.من پدرم خیلی داغونه! همه رگ های قلبش گرفته و کلا داره تعطیل میشه. مادرم هم بنده خدا خونه داره ، تمام کارهای خونه رو انجام میده.برادرم هم تهران نیست. دانشجوهه. خرج تحصیلش رو هم به زور میده.یه خورده هم مشکل ذهنی داره که میشه ثابت کرد. الان من توی خونه همه کارا رو میکنم .نون میخرم، شام میخورم ، حتی تلویزیون هم نگاه میکنم. خودم هم پارسال خوردم زمین شصت پا رفت تو چشمم. راهی نیست ما معافیت کفالتی چیزی بگیریم؟""
یه عده هم هستن که خیلی خجسته هستن:
"" بچه ها خیلی دوست دارم هر چی سریعتر برم سربازی، عاشق پرش از هواپیما و تیراندازی با تانک و روندن هواپیمای اف 14 هستم. تمام فیلم های آرنولد رو هم از حفظم. میخوام ببینم ما اگه بیفتیم نیروی هوایی ، چقدر اجازه میدن با هواپیما شلیک کنیم؟ اگه سرباز بیفتم نیرو زمینی، با تانک میذارن بیام خونه یا باید همونجا پارک کنم ؟ میخوام اگه افتادم ناجا با تفنگ بزنم همه آدم بدها رو بکشم .لعنتیها . حتی میخوام با کلتم بیفتم دنبال جنایتکارا عین 007 ...."
عده ای هم کلا آدم خوشحالی هستن البته یه خورده هم داغ تشریف دارن:
" بچه ها من الان 6 روزه دارم خدمت میکنم. خیلی حس خوبیه خدمت به وطن ، توی این 6 روز من تونستم دین خود را به سرزمین و دین ادا کنم. امیدوارم تا آخر عمرم مثل این 6 روز بتوانم باز هم ادا کنم! هیچی نیست. این 6 روز رفت. 20 ماه 24 روزهم میگذره و میره. مهم اینکه ما بتوانیم خدمت کنیم و دین خود را ادا نماییم . اصلا نترسید و بیایید به خدمت. از طرف یک سرباز 6 روز خدمتی""
S126 تیپ شخصیتی روانشناس رو جا انداختید که از رو سوال و علایق تیپ شخصیتی رو تو تاپیک مشاوره سربازی پیش بینی میکنه :n09:
با سلام
می خواستم بپرسم که بسیج عادی کسری نداره ؟ یا حتما باید فعال باشه؟
خیر فقط بسیج فعالنقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشيد
اينجانب ورودي 87 كارشناسي دانشگاه علوم انتظامي بوده ام و پس از حدود 4 ماه درخواست انصراف دادم و پذيرفته شد و در حال حاضر قصد اعزام به خدمت دارم
كسري ماده ي 13 شامل اينجانب مي گردد ؟
در صورت اعمال كسري چگونه و به چه شكل مي باشد ؟
با تشكر
درود دوست عزیز قانونش اینه دیگه خودت بررسی کننقل قول:
نکته جالب در باره این قانون این هست که هنوز از کلمات هما فر !! و کمیته استفاده میشود !!!!!
ماده 13 :مشمولاني كه باطي دوره دانشكده هاوآموزشگاههاي نظامي و انتظامي براي خدمت دركادرثابت استخدام شوندمدت تحصيل آنهاجزء خدمت دوره ضرورت محسوب خواهد شد و اگر مدت تحصيل از دو سال كمتر باشد از دوره خدمت آنان به نسبت كسري خدمت تا دوسال جزءخدمت دوره ضرورت محسوب ميشود.
تبصره 1 : آن عده از محصلين مراكز آموزشي كادرثابت نيروهاي نظامي و انتظامي كه قبل از نيل به درجه يا پايان دوره آموزش (در مورد كميته و سپاه) مستعفي يا اخراج شوند دو سال خدمت دوره ضرورت را بدون احتساب مدت قبلي انجام خواهندداد.درصورتي كه محصلين بعلت بيماري يا عدم صلاحيتي كه ناشي از اعمال ارادي آنان نباشدبركنار گردندمدت تحصيل جزءخدمت دوره ضرورت آنان محسوب خواهدشد.
تبصره 2 : افسران و همافرمان و درجه داران كادرثابت و اعضاءثابت سپاه پاسداران و كميته انقلاب اسلامي درصورتي كه بموجب مقررات استخدامي مربوطه خدمت مستعفي يا اخراج شوند مدت تحصيل آنان قبل از نيل به درجه يا پايان دوره آموزشي (در مورد كميته يا سپاه) جزو خدمت دوره
ضرورت محسوب نخواهد شدو اگر بعد از نيل به درجه يا پايان دوره آموزشي از خدمت مستعفي يا اخراج گردندو مدت خدمت آنان از دوسال كمتر باشدبقيه خدمت دوره ضرورت راتا دوسال با درجه سربازي وظيفه انجام خواهند داد.
2 ماه تا اتمام خدمت مونده! افتادم تو این 21 ماه لعنتی که کشیدنش حالمو گرفته....:n21::n28:
لطفا در مورد گرفتن امریه بگید.
کِی باید اقدام کرد؟ اگه آشنا/پارتی نباشه، نمیشه؟ چقدر بهتر از 21 ماه خود خدمته؟ آیا سابقه کار هم محسوب میشه؟
ممنون.
برای امریه شما اول از همون سازمانی کهنقل قول:
میخوای امریه بشی اوکی رو میگیری بعد دفترچه رو ارسال کنید وقتی برگ سبزت اومد
میبری براشون اونها خودشون کارها ش رو میکنند
بدون پارتی هم میشه اما سخت هست
بهتر از 21 ماه خدمته .سابقه کار هم میشه
dg1 عزیز مگه خدمت غیر از امریه سابقه کار محسوب نمیشه؟نقل قول:
سابقه کار محسوب میشه اما فقط برای سنوات!!نقل قول:
اما امریه سابقه کار تخصصی با بیمه رد میشه
من افتادم رباط کریم - پرندک - مرکز آموزش گروه 33
نیروی زمینی ارتش
1 - کسی میدونه چه جور جاییه ؟
2 - این قضیه گروه 33 چیه ؟
3 - تاریخ اعزامم 19 دی هست ساعت 6 صبح . مستقیم باید برم اونجا یا از میدون سپاه می فرستن ؟
4 - کسی میدونه از تهران چه طور میشه رفت به همین پادگان ؟
سلام
چجوری میتونم شماره تلفن لشکر 92 زرهی اهواز رو گیر بیارم.
میخوام با رکن 1 درباره ی کارت پایان خدمتم تماس بگیرم
ممنون
آقا تو برگه ثبت كه پليس +10ميده مشخصات فرد وميزنه مث اينكه ليسانسه؟ آخه ايk دختره تو پليس دفترچه منو گرفت گفت ثبت كرديم زنگ ميزنيم بهت خيلي گيج ميزنه ميترسم اشتباهي بزنه.
بعد دوستان از سايت پليس نميشه برگ اعزامو ديد آخه زده ميشه كسي تا حالا ديده؟
اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش من نگران نباش استرس بیخودی هم به خودت وارد نکن اشتباه نمیزنه فوقش اشتباه هم زد بهشون بگو برات درستش میکنند !!!نقل قول:
مدرکت هم تو اون برگه میزنه اون ادرس هم اطلاعی ازش ندارم
سلامنقل قول:
حالا اینا که گفتی یعنی چی؟؟
عزیز خوب یا بد
دیر و زود
با بدبختی و ... باید بگذرونیمش
چون خدمت هم روزای خوب داره هم روزای ...!! چه برای نیرو ی اداری چه برای نیروی پستی ...
ما که خودمون هم روزای خوب رو دیدیم و هم روزایی که اگر به ازای هر روزش 1 میلیون هم بهم بدن حاضر نیستم دیگه تحملشون کنم!!...
خوب الان این چه ربطی داشت به پست ایشون ؟؟نقل قول:
قاعدتا همون موقع ثبت و ارسال میکنن و دفترچه هم میده بهت ولی حتما سر بزن بهشون. چون مال خود منو اون خانم محترم +10 یادش رفته بود ارسال کنه اطلاعاتمو , یک هفته تمام هی میرفتم دنبال برگه سبز میگفت نیومده آخر سر فهمیدم خانم نفرستاده اصلا!!!نقل قول:
این آدرسم من خودم استفاده کردم ازش همون موقع که آخرین بار رفتم+10 جهت ارسال اطلاعاتم , بخوای بدونی وضعیتت چیه سوال میپرسی بهت میگه 1-2 روز بعدش به من تاریخ اعزامم رو گفت