خطت کیفیت بالاست تا 24مگ میکشه 8مگ هم راحت میکشه دان استریم اتوماتیک هم میکشهنقل قول:
Printable View
خطت کیفیت بالاست تا 24مگ میکشه 8مگ هم راحت میکشه دان استریم اتوماتیک هم میکشهنقل قول:
نقل قول:
نمیدونم مشهد رو بلدید یا نه ولی مرکز مخابراتی من 4راه مخابراته و خونمون 4 راه ورزش !دیگه فاصله دقیقشو نمیدونم!اگه زیاده پس یوزر farshad داره از روی تمسخر کمک میکنه؟
این مال زمانیه که 1 مگ پهنای باندم بود.
Downstream Upstream SNR Margin :16.9 29.5 db Line Attenuation :51.0 27.6 db Data Rate :1024 123 kbps Max Rate :4144 58960 kbps CRC :1 0
این مشخصات میگه فاصله کابلی شما تا مرکز مخابرات 4.2 کیلومتره که خیلی زیاده.و مودمت داره نشون میده حداکثر تا 6 مگ بیشتر نمیتونی بگیری.نویزتم به نظر من واسه پهنای باند 2 مگ زیاده.از چهارراه مخابرات تا چهارراه ورزش یادمه اوندفعه گفتم 2 کیلومتر فاصله است.درسته؟بنابراین اگر سر خطت هم زدی و اوضاع به همین منوال بوده و عددا فرقی نکرده بنابراین متاسفانه حداکثر تا 6 مگ بیشتر نمیتونی بگیری.تازه اونم اگر مودمت راست گفته باشه:n02:آخه زیاد به مکس ریت مودم نمیشه اعتماد کرد.اگرم به سر خط نزدی که برو اونجا یک تستی بکن و عکسشو بزار.اگر اشتباه نکنم یکبار گفتی سرخط هم تست کردی اما اوضاع بهتر نشده.خیلی عجیبه تو با فاصله ماشین روی حداکثر 2 کیلومتری نباید عدد attenuation ات 58 بشه.حداکثر باید 44 بشه.چون فاصله ماشین روی منم 2 کیلومتره اما عدد atte ام 44 هستش.یکبار مثل تو عدد atte ام 58 شد که با درست کردن سیمکشی داخلی دوباره 44 شد.اما اگر سر خط هم چک کردی و همین آش وکاسه بوده من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم.:n02:نقل قول:
ببین. از روی نشونی که دادی من فکر میکنم که طول کابلکشی مرکز مخابراتی تا منزل شما باید حول و حوش 2.0 تا 2.5 کیلومتر باشه. البته چون گفتی چهارراه ورزش و خیابون و کوچه فرعی رو مشخص نکرده بودی من حدس میزنم این حدود باشه. وگرنه طبق عکس فاصله مرکز مخابراتی تا خود چهارراه ورزش حدوداً 1.7 کیلومتره. بهتره خودت بری تو همین سایت wikimapia فاصله دقیق بین مرکز مخابراتی و خونهاتون رو دربیاری. البته باید دقت داشته باشی که ترتیب خیابون اصلی، خیابون فرعی و کوچه رو تو اندازهگیری مسافت در نظر داشته باشی.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال منم مشابه دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر میکنم با فرض همون 2.5 کیلومتر هم باید بتونی حداقل 8مگابیت سرعت دانلود داشته باشی. ولی الآن وضعیتت این نیست و آمار مودمت یه بار حدود 4مگابیت و یه بار حدود 6مگابیت رو نشون میده. ضمن این که مودمت یه کمی هم عجیبه و حداکثر سرعت آپلود قابل دستیابی رو برات زده 58مگابیت که غیرممکنه. نمیدونم تونستی مودم رو ببری دم در خونه از اونجا که کابلهای مخابرات وارد ساختمون شدن، تست بگیری یا نه. اگه اونجا مشخصات مودم فرق جدی داشته باشه با این چیزی که از تو خونه میگیری اشکال از کابلکشی توی خونه است اما اگه اونجا هم فرق چندانی نکنه مشکل از کابلکشی خود مخابراته که رفع و رجوعش اصلاً آسون نیست.
پ.ن: توصیه میکنم وقتی میخوای مشخصات مودمت رو اینجا بذاری، یه عکس با دکمه Print Screen کیبورد ازش بندازی و اون عکس رو تو همین upload724 آپلودش کنی و لینک اون عکس رو اینجا بذاری. وقتی اعداد رو داخل جدول این جا میذاری ممکنه چپ و راست خونده بشه و مثل اون دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اشتباه مشخصات آپاستریم برای داوناستریم خونده بشه.
حجم باقی مانده 150 مگ
دانلود دیشب 5 گیگ
سرویس یک مگ!
عجب اونروزی که یه عالمه حجم داشتم دانلود شبانه ام یک گیگ بود!
شاید به خاطر اینکه اخر های سرویسم
من 2 دارم دیشب هم 1100 مگ گرفتم !نقل قول:
افتضاحه
کلا دیشب سرعت عالی بود ...6 mb
نمیدونم. من اول و آخر سرویس برام نداشت:دینقل قول:
حتی آخرش هم با این که شب آخر 50 مگ داشتم 8 گیگ گرفتم:n01:( دمش گرم:n02: )
دیشب کلا برای من داغون بود. البته تو روز هم کمی مشکل بود. احتمالا دوباره تعمیراتی چیزی داشتند انجام میدادند. چون شب های قبل خوب بود. من هم دو مگ دارم و هر شب 7 الی 8 گیگ میگیرم:n01:نقل قول:
من موندم صبا چرا اینجوریه یکی راضی هست یکی ناراضی !!خواستم بیام صبا ولی فکر کنم صبا هم هم مشکل داره و فعلا خطرناکه شاید هم مشکل از مرکز مخابراتی و کمبود پهنای باند مرکز مخابراتی باشهنقل قول:
دوستان با سابقه و وارد صبانت شفاف سازی کنند???
شما چند گیگ دانلود کردی و چه سرویسی داری و کدوم شهری و کدوم مرکز مخابراتی هستی و چند تا لینک همزمان زدی واسه دانلود و سرعت دانلودت چند بود ??
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
سلام دوستان صبایی ! :دی
آقا الان این طرح ِ 12 مگ رو که صبا آورده چه جوریاس ؟
به یوزر خونه هم میده ؟ حدود سرعت دانلودش چند میشه ؟
الان نتم وصل شد بعد از 5 روز!!!!
6 مگ 3 گیگ خواستم .بعد الان رفتم تو پنلم دیدم نوشته 6مگ 3 گیگ 3 ماهه تازه نت رایگانم نداره!!!!!!!!!!(زنگ زدم به اون نمایندگی گفت خودم بهت زنگ میزنم الان 30 دقیقه شده)
جالبترشم اینه سرعت دانلود متغیر 50 تا 80:n03:
خدایش 6 مگ باید سرعتش اینقدر باشه!!!
هیچ نظمی نداره تو این یک ماه اکثرا شبی یک گیگ بوده ولی 3 شب دانلودم خوب بوده
نقل قول:فاصله دقیق تا دم در خونمون حدود 2.017km هست با این سایت :n29:خوب این مشکلاتی ک مودم داره بخاطر چی هست؟اگه مودم رو عوض کنم ممکنه متغیرها تغییر کنه و مقدار ثابت تری رو بده؟یعنی مشکل از نت هست یا مودم که متغیره؟من 1 ماه با این نت کلنجار رفتم و نویز رو خط بود تا اینکه پورت عوض کردن (با سفارش!) تا تونستم به خوبی وصل شم البته 2 نفرم زنگ زدن و گفتن کاری داشتی به ما بگو:n02:الان نویزگیر مودم هم برداشتم .سر خط وصل کردیم مودم رو توسط یک اقایی ک از مخابرات اومده بود ولی تغییر کلیش 6 7 تا db بود !نقل قول:
الان بگم روی 4 ببندنن مشکل نویز و ... پیش نمیاد؟مشکلی نداره؟
این سیم کشی ساختمان دقیقا چ تغییراتی تو سیم کشی داده میشه؟هزینش چقدره؟باید از طرف مامور مخابرات انجام بشه؟یا مثلا تلفن هارو قطع کنم یکی یکی به خط های تلفن وصل کنم و پارامتراشو تست کنم؟
ببین چون ممکنه مخابرات یه جاهایی مجبور شده باشه مسیر کابلکشی رو تغییر بده، معمولاً طول کابل واقعی ممکنه یه 100 تا 200 متری بیشتر از این عددی باشه که درآوردی. ولی به هر حال زیر 2.5 کیلومتره که خوب سرعت قابل دستیابیش رو بهت تو پست قبلیم گفتم. ببین مشکلات خط از چند جا میتونه باشه:نقل قول:
- از کیفیت پایین سیمکشی تلفن خونه
- از مشکلات و کیفیت پایین کابلکشی و تجهیزات مخابرات که تا دم در خونه میآد یا از تجهیزات خود ISP تو مرکز مخابراتی
- از کیفیت پایین مودم خودت
- یا از منابع ناشناخته
- اگه مشکل از کیفیت پایین سیمکشی خونه باشه، وقتی مودم رو میبری دم در خونه و اونجا تست میکنی عدد SNR دانلودت باید بره بالا. ولی از اون مهمتر عدد atten دانلودت باید کم بشه. حالا من نفهمیدم وقتی از سر خط تست گرفتی این تغییر 6 تا 7 db مربوط به کدوم بود. به هر حال اگه مشکل از کیفیت پایین سیم کشی خونه باشه، باید از دم در خونه مستقیم یه کابل تلفن با کیفیت بکشی بیاری تا تو خونه پشت مودمت.
- اگه مشکل از کیفیت پایین کابلکشی مخابرات یا تجهیزات خود ISP تو مرکز مخابراتی باشه، وقتی دم در خونه هم تست بگیری ممکنه خیلی تغییر جدی نکنه مشخصات مودم یا حتی اگه کابلکشی خونه رو هم عوض کنی، باز نتونی سرعت خیلی بالاتری بگیری. این مشکل هم معمولاً چارهای نداره و بعیده مخابرات به خاطر شما کل این کابلکشی رو از مرکز مخابراتی تو دم در خونه تست کنه و در صورت نیاز تعویضش کنه یا ISP هم بعیده زیر بار این ادعا بره.
- اگه مشکل از مودم باشه باید با یکی دو تا مودم دیگه هم خطت رو چک کنی ببینی تغییری تو مشخصات خطت ایجاد میشه یا نه.
- منابع ناشناخته هم که عملاً کاریش نمیشه کرد. مثلاً اگه یه پست فشار قوی جایی باشه که از نزدیکی کابلکشی مخابرات عبور کنه، میتونه نویز شدیدی روی خطت بندازه. به هر بر اساس دو مورد مشخصات مودمی که گذاشته بودی معلومه که کیفیت خطت متغیره و ثابت نیست.
به هر حال با توجه به مشخصات مودمت، به نظر من عمده مشکل بیرون از حوزه اختیارته. ولی اگه تو همسایههاتون کس دیگهای هست که ADSL از همین صبانت داشته باشه یا حالا از هر شرکت دیگهای و بتونی مشخصات خطش رو تو مودم نگاه کنی ببینی چطوریه دست میآد که همه این مشکل رو دارن یا فقط خط تو. شاید اگه یه خط تلفن جدید بگیری این مشکلات رو نداشته باشه.
روی 4مگ نباید مشکلی داشته باشی. چون خود مودم هم میگه تا 4144kbps رو کشش داره.نقل قول:
الان بگم روی 4 ببندنن مشکل نویز و ... پیش نمیاد؟مشکلی نداره؟
سیمکشی رو هم که بالا توضیح دادم. سیمکشی تلفنها رو دست نزن اگه خش و نویزی موقع صحبت نداری. بهتر همونه که برای مودمت یه کابل مستقیم از دم در خونه تا پشت مودمت بکشی و دقت کنی که از کنار کابل برق و این جور چیزا که نویز میاندازن رد نشه. این کار رو خودت هم میتونی انجام بدی و ربط هم به مخابرات نداره. در ضمن برای همه تلفنهایی که تو خونه استفاده میکنی هم باید اسپلیتر جدا داشته باشی.نقل قول:
این سیم کشی ساختمان دقیقا چ تغییراتی تو سیم کشی داده میشه؟هزینش چقدره؟باید از طرف مامور مخابرات انجام بشه؟یا مثلا تلفن هارو قطع کنم یکی یکی به خط های تلفن وصل کنم و پارامتراشو تست کنم؟
سلام دوستان
اقا یه نظر سنجی هم می خوام واسه خودم بکنم و هم واسه بقیه
دوستانی که از صبانت سرویس دارن
اونایی که از صبانت راضی هستن از دکمه ی تشکر استفاده کنن
اونایی که هم از صبانت ناراضی هستن ، همین پست رو یه
reply بزنن و دلیل ناراضی بودنشون رو هم بگن
لطفا همه شرکت کنن :n02:
من یه بار دیگه گفتم کیفیت اینترنت برای هر خطی به خیلی چیزها بستگی داره
من دو هفته هست از مخابرات کوچ کردم صبانت و 12 مگ رو گرفتم و خوشبختانه خطم کیفیتش خوبه و 12 مگ رو جواب داد
فاصله بامداد کمتر از یک کیلومتره
دانلود روزانه بسته به سرور دانلود بین 1 تا 1.4 مگ سرعتمه
برای شبانه من 8 تا فایل همزمان 32 کانکشن میزارم برای دانلود
از ساعت 2 تا 7 توی این مدت متوسط شبی 16 گیگ دانلود داشتم یعنی متوسط سرعت شبانه 1 تا 1.1 مگ هست
واسه من وب گردی روزانه و دانلود شبانه مهمه که خداییش راضی هستم
دیروز رفتم نمایندگی ثبتنام کردم
نماینده اصلی که تلفن رو برنمیداشتن که ادرس بگیرم
رفتم نماینده فرعی که تو زیتون کارمندیه
2 مگ گرفتم ، گفتن که مخابرات منطقتون بیشتر نمیکشه و تجهیزاتش قدیمیه !
راست میگن ؟ من قبله اسیاتک ، پارس داشتم (1ماه پیش) که رو 9 مگ بود و روزا سرعت 1 مگ فیکس بود تقریبا
حالا چرا اینا گفتن نمیکشه ؟
یه چیزه دیگه واسه مشکلاتی که قراره پیش بیاد ، زنگ بزنم نمایندگی یا تهران ؟
امروز هم رفتم یه خطه دیگه ثبتنام کردم
رو خط جدیدم میخوام نت بگیرم ( احتمالا مخابرات )
من از صبانت سرویس 128 داشتم ، سرعت دانلود بین 140 تا 180 و گاها تا 200 هم میشد ولی خب رایگان نداشت ، الان که درخواست آسیاتک دادم تو تاپیکش چیزایی میبینم کم کم دارم پیشمون میشم:n27:
داداش من با 512 شبی 3 گیگ دانلود داشتم در حالیکه یک گیگ کافی بود برامنقل قول:
بعد با 512 شدم شبی 700 مگ الان سرویس یک مگ دارم شبی یک گیگ دانلود میکنم
دیشب شانسی 5 گیگ دانلود داشتم
دوستان پینگ 8.8.8.8 تون معمولا چنده در طول روز؟ نوع سرویستون (چند مگ) رو هم لطفا بگین.
شما اول بیا بگو که رفتی بالاخره سر خط هم مودمت رو بزنی و تست کنی؟اگه آره یک عکس بزار تا ببینیم وضعیت اونجا چطور بوده.اگر وضعیت اونجا هم به همین شکل باشه با شناختی که از مخابرات دارم باید بگم متاسفانه هیچ کاری نمیتونی بکنی.مگر شانست بگیره و وضعیت مودمت در سر خط بهتر دربیاد که اونوقت با اون کابل مستقیمی که دوستمون bilmazlar گفتند مشکلت حل میشه.اما اگر اشتباه نکنم یکبار این کار رو کردی و عکسشم گذاشتی و دیدیم که وضعیت سرخطت هم بد بود.درسته؟ضمن اینکه روی 4 مگ نباید مشکلی داشته باشی اگر برات ببندن.نقل قول:
پینگ من تقریبا حدود 260 تا 280 هستش همیشه.پهنای باندم هم روی 10 مگ بسته شده.نقل قول:
سرویس 8 مگ پینگ 174نقل قول:
دقت داشته باشید که پینگ بستگی زیادی به شهر و مرکز مخابراتی شما داره
174 سرویس 12 مگنقل قول:
پینگ من داغونه حدودا 280 سرویس 12 مگنقل قول:
ظاهرا در شهرهای مختلف و مسافتهای مختلف فرق میکنه.مثلا من وشمایی که مشهد هستیم پینگمون مثل هم هستش.نقل قول:
پینگ 120 سرویس 4 مگ - تهران -نقل قول:
دیشب برا منم بعد 1 و نیم ماه سرعت زیاد شده بود برا دوستم هم همین طور با سرویس 128 2 گیگ دانلود کردمنقل قول:
منم از امروز که سرویس 10 مگ گرفتم 320 شدهنقل قول:
قبلش رو 4 مگ بودم 160 تا 200 بود
سلام دوستان من الان 8 ما هست صبا نت دارم همیشه خوب بوده فقط یک ماهی هست که سرعت روزانه خیلی کم شده و قطع و وصل هم زیاد داره سرعت ولی هم ساعت 2 بامداد که میشه تا 7 صبح سرعت زیاد میشه مثلا قبلا تا 400 kbit هم میرسه
به نظر دوستان مشکل از کجاست پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه یا سیم کشی مشکل داره یا یه مجتمع تجاری نزدیک شما هست هر چی هم بهش میگم این قبلا چرا این جوری نبوده و چرا وقتی شبانه میشه سرعت درست میشه نمیفهمه حرف خودش رو میزنه
نرم افزار اکونتینگ باگ داره و این شکلی داره اعمال می شهنقل قول:
سرعت شبانه چند روزه دوباره افتضاح شده!
اصفهان سرویس 6 مگ سرعت 2 شب پیش 70 بود و دیشب رسید به 10 کیلوبایت!!!
منم دقیقا دیشب همین بود.(اصفهان هستم) 2 مگ دارم. شبای قبل سرعت مثل همیشه واسه من بود.نقل قول:
احتمالا تعمیراتی چیزی بوده:n01:
امیدوارم امشب دیگه درست باشه:n06:
دیشب سرعت شبانه تو مشهد برای سرورهای داخلی که همیشه 1.1 تا 1.2 بود تا ساعت 4:30 که 700 تا 800 کیلوبایت بیشتر نبود.بعدشو امتحان نکردم.ولی سرعتا معلوم بود که دیشب تو مشهد کم شده بود.اما جالب اینجا بود که سرعت سرور خارجی تو امضام فرقی نکرده بود و کم نشده بود.و سرعت چند لینک همزمان با هم همچنان 1.1 مگابایت بود.فقط سرورهای داخلی به صورت تک لینک سرعتشون کم شده بود.5 سرور مختلف داخلی رو تست کردم.همشون سرعتشون کم شده بود.
دوستان همچین چیزی وجود داره؟
میگه شبانه 2 تا 3 برابر میشه !
خدا رو شکر فعلا حالش خوبه. امیدوارم موقع دانلود هم حالش خوب بمونه:n02:
امشب هم ساعت از 2 که گذشت سرعت اومد رو 10کیلوبایت!نقل قول:
منم اصفهان هستمنقل قول:
2 مگ
دیشب سرعت 5 کیلو بایت بود
الان به زور اومدم اینجا. سرعت 5- تا 10 کیلویایته.:n03: زنگ زدم الان شبی . میگن زیرساخت ها مشکل داره! میگه فردا زنگ بزنید بپرسید. فردا هم زنگ میزنی میگه. خططشون مشکل داره . مودم رو خاموش رو شن کنید. :n15: امیدوارم درست شده. قبلا چه مضخرفی بود که حالا اینجوری شده
به خدا داره این صبانت میره رو اعصاب اون از قطعی هاش. اون از کم فروشی سرعتش. اینم از شبانه یعنی رایگانش که هر روز یه چیزیش میشه.
دوستان الان اصفهان چه شرکتی به غیر از صبانت . پیشگامان اینترنت خوب میدن با شبانه رایگان واقعی . نه اونایی که از سر و تهش میزنن