برو بچ دقت کردید یه ماهی میشه که دیگه مجانی حساب نمیشه حجم ها :) ....یادش بخیر یه زمانی خیلی اونجوری میشد :)
Printable View
برو بچ دقت کردید یه ماهی میشه که دیگه مجانی حساب نمیشه حجم ها :) ....یادش بخیر یه زمانی خیلی اونجوری میشد :)
برا من که حجم نمیندازهنقل قول:
منم نمیگم که عین 6 ساعتو حجم میندازه ریست نکنی! طبق چیزی که خودشون گفتن یه ربع اول رو احتمال داره رایگان نندازه من ترجیح میدم این سی ثانیه رو انجام بدم و با خیال راحت دانلود کنم ه
منظورش حجم شبانه نبود.حجم کلی بود که آخرین بارش حدود یکماه پیش اتفاق افتادنقل قول:
سلام
ميخواستم بدونم سرعت دانلود شبانش چقدره ؟
اون وقت اينترنت نامحدودش چقدر سرعت داره ؟
بعد كلا اينترنت حجميش چقدر سرعت دانلود داره ؟ :sq_8:
سلام
سرعت دانلود حجمی تو روز نسبطا خوب و بالاست.اما دانلود شبانه سرعت جالبی نداره،ممکنه بعضی از شبها خوب باشه اما گاهی تا 50 درصد (شاید هم بیشتر) افت سرعت داشته باشه سرویس نامحدود 10 به 1 اصلا توصیه نمی شه اما 4 به 1 که خودم دارم روزی 5.5 گیگ دانلود میکنه(1مگ).512 نا محدود یک به چهار با قیمت مناسبتر و متوسط سرعت 110-90 هم گزینه خیلی خوبیه.کلا اگر دانلود زیاد دارید برید سمت نامحدود 12 ساعته،
لازمه اینم بگم که سرعت چیز کاملا نسبی هستش چون بیشتر به منطقه و یوزرها بستگی داره!!!
آقا من پشیموون شدم از ۲ مگابایت اومدم ۱ مگابایت نامحدود گرفتم :((( با اون ۴۰۰ دانلود میکردم با این ۱۳۰ :((
نقل قول:
خیلی عالیه با نامحدود سرعتت130هستش
من 1مگ محدود دارم سرعتمو میتونی تو پست بالا ببینی که حد اکثر 125 هستش
سلام دوستان
مودم در چه فاصله ای باید باشه تا برای بدن خطر ناک نباشه ؟؟؟
این چیزی که میفرمایید در مورد مودمهای گیرنده داخلی مصداق نداره چون این امواج اونقدر قوی نیستند که به سلامتی بدن لطمه بزنه.یک مدت شایعه شده بود که این امواج مضرند ولی هنوز رسما در مورد خطرناک بودن این امواج چیزی منتشر نشده.شاید مجاورت در کنار آنتن ها و دکل های فرستنده احتمال بیشتری رو بده که در دراز مدت ممکنه خطرناک باشه که البته این هم حتمی نیست!!!نقل قول:
آخه فک کنم تو توضیحات مودم یه همچین چیزی نوشته بود که با فاصله 1 متری باشهنقل قول:
من با 1 مگ اشتراک 1 به 4 شبی 1.4 گیگ میانگین دانلود می کردم با 2 مگ شبی 1.5 گیگ !!!!!!!!!! :blink:نقل قول:
خوشبحالت
خدایی سوال از این ساده تر نمیشه اما نمیدونم چرا هیچکس به خودش حتی زحمت خوندنشو نمیده!فقط اقای انصاری و یک دوست دیگه بودن که تا اینجا به سوالات من پاسخ دادن با اینکه سوالاتیه که میدونم جوابش واسه کسی که مشترک هست سادست اما ایرانی هستیم دیگه وقتی به مشکل میخوریم در به در جوابیم اما وقتی مشکلی نداریم به هیچکسی هم کمک نمیکنیم
نقل قول:
نقل قول:
خوبه
برای اینترنت جوابگو هست. ولی برای شبکه کردن و ازین دست کارا نه
راستش ندیدم، اما اگر هم نوشته یک متر فاصله باشه فکر میکنم اغلب به طور نا خوداگاه روی یک متر و بیشتر قرار میدیم.به هر حال فاصله ضرر نداره !!!:46:نقل قول:
دوستان اهوازی شما هم از روزی بارون شروع شده سیگنال شما هم ضعیف شده
ویرایش شد ..
نمیدونم چرا یک هفته هستش که با وایمکس(مدل مودم:BM632w) نمیتونم به اینترنت وصل بشم...دریافت سیگنال دستگاه خیلی کمه و اصلا ثابت نیست تا یادم نرفته تهران هستم.
۲ روز هست از ۲مگابایت اومدم به ۱ مگ نامحدود ۱ به ۴
اصن پشیمونم یه وضی.. کاش سرعت ۲ مگ ولی ناامحدودشو داشتم :(((
1MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2MB
آقا اگه بخوام برگردم به ۲مگ میشه بدون هیچ هزینه ی برگشت ؟؟
2 روز بیشتر نیست تغییر دادم..
سلام
دوستان کسی فریم ویر مخصوص مودم FMM130 ایرانسل رو برای مبین نت داره چون این ورژن مودم من با مبین نت همخونی نداره ممنون میشم راهنمایی کنید.
بدون هزینه نمیشه. اولاً هزینه ای که برای طرح فعلی پرداختین هدر میره، دوماً برای فعال کردن طرح 2 مگابیت باید مبلغشو پرداخت کنین. خیلی متضرر میشین. بهتره تا پایان این طرح صبر کنید.نقل قول:
آقا من برگشتم به ۲مگابایت ۵۷ تومن پول پخــ شد...
الان این وضعیت چی میگه؟؟ هیچی تو حساب نیست ۱۰ ساعت هم کانکت بودم تقریبا ۲گیگ هم مصرف شده..!!خنده داره.. ولی ۱۰ دقیقه هم نیست فعال کردم... اعتبارم که ۰ هست ولی باز میتونم دانلود کنم!!
سرعتم خیلی وقته شده دیال آپ .. پینگ گاهی هست گاهی نیست .. صفحات نصفه لود میشه .. سراغ دانلود هم که جرئت نمی کنم برم .. خیلی حرفه که سرعت بیخیال شبانه بشی ولی تو روزانه هم مشکل داشته باشی
نمی دونم برم سراغ مودم بیرونی یا نرم اگه بخواد بعد یه مدت اینجوری بشه دوباره که بخوره تو سرشون .. اگه ایرانسل شبانه رایگان اضافه میکرد یا یه کم قیمت هاش رو تعدیل می کرد عطای مبین نت رو به لقاش می بخشیدم ..
من 2مگ دارم الان سرعت شبانم ده روزی هست 25 ه دیشب که افتضاح 5 بود من قبلش 512 داشتم که حداقل شبانش 75 بود بنظرم 512 ثباتش بهتره من تموم کنم برمیگردم به 512....البته من کرمان هستمنقل قول:
ایرانسل در حال حاضر شبانه ی رایگان داره. از ساعت 2 تا 6 صبح.نقل قول:
به کنترل حساب فارسی اعتباری نیست. از Ecare قدیم استفاده کنید.نقل قول:
من که دیشب 6 گیگ دانلود کردم با 2 مگ :sq_6:
سلام
من 512 دارم. کی گفته سرغت شبانه اش روی 75؟
در حد دایال آپه. مصیبته.
عزیزان سرعت شما بسته به سیگنال شما هستش و از همه مهمتر جایی که هستید به شلوغی سکتورهای اون دکل بستگی داره ! خوب وقتی از حداکثر میگذره اجازه پهنای باند از یه حدی بیشتر رو به شما نمیده دیگه !
بیخود کرده شلوغه.مبین نت وظیفشه سرعت مطلوب بده چه شبانه چه روزانهنقل قول:
دست کم وظیفه اش هست که تبلیغ دروغ نکنه.
اسپید تست میگذارید که سرعت روی 15 مگه. بعد یه بیچاره ای باور میکنه میره سرویس را میخره. دوماه که استفاده کرد مثل سگ پشیمون میشه.
ایها الناس! اگر میتونید adsl بخرید، هرگز سمت وایمکس نیایید.
من دو روزه دارم از وایمکس مبین نت استفاده میکنم قبلش هم ایرانسل داشتم اینو بگم خیلی بهتر از ایرانسل هست هم از نظز پشتیبانی هم از نظر کیفیت.
در این دو روز سرعت اینترنت 2 مگابیتش از سرعت 90 کیلوبایت داشته تا 200 کیلوبایت اصلا ثابت نیست و شبانه هم دیشب از ساعت 2 تا 8 فقط 650 مگابایت تونستم دانلود کنم ولی اجمالا از ایرانسل خیلی بهتره
این که اصلا خوب نیست! معلوم نیست ایرانسل چی بودهنقل قول:
بله وظیفشه اما کسی نمیگه که ایران تحریمه ! وقتی میخواد دکل بزاره نمیتونه وارد کنه تجهیزاتش رو باید به کی بگه ؟ مگه دسته مبین نت هستش ؟ دسته سران مملکته آقا نه مبین نت ... شما انگار خبر نداری دورت چی میگذره !نقل قول:
آی گفتی....من آخرین راهم وایمکس بود هنوزم دنبال اینم که مشکل فیبر نوری منطقه ما حل بشه تو لیست انتظار مخابرات و چندین isp هستم.خدایا...نقل قول:
تحریم رو که ما مردم داریم با روح و جانمون احساس میکنیم و همون سران هستند که براشون تاثیری نداره.اینترنت هم یه نمونشنقل قول:
--------------
دوستان راهی دارید که بتونم سرعت wifi رو محدود کنم؟
من اخیرا قطعی هام خیلی زیاد شده.مودم رو که خانوش روشن میکنم درست میشه.کسی همچین مشکلی داره؟راه حلی پیشنهادی؟
بله این چند وقته من هم داشتم.نقل قول:
:sq_11:
من همیشه این مشکل را دارم. انگار تا میآم روی خط، یه نفر میآد ایپی را عوض میکنه. بعد از 5 دقیقه مجبورم خاموش و روشن کنم.نقل قول:
آقا من از وقتی که طرحمو تغییر دادم کم نمیکنه ۱ ماه ۲مگ داشتم با ترافیک ۲ گیگ
بد از کلی استفاده و دانلود کم نکرده !!
یعنی یه مقدار خیلی کم...
از دیشبم واسه دانلود گذاشتم که ۸ خاموش شه
ولی مثله اینکه قاطی کرده بود خاموش نشده بود
همینجور داشت دانلود میکرد
حجم باقی مونده رو نیگا کردم تکون نخورده بود
مودم هم یبار خاموش روشن کردم!!
خدا بده برکت.. اینجور که معلومه کم نکرده.. الانم دارم دانلود میکنم
:sq_8:
بابا اصلا معلوم نیست این مبین نت چه مرگش هست ، من حدودا 6 ماه هست که 1 مگ دارم ، سرعت روزانه من کاملا ثابت ولی شبانه بوده شبی 2 گیگ گرفتم و یا شبی 500 مگابایت گرفتم ... جای منم تغییر نکرده ، هی خوب میشه هی بد میشه ... خوب اگر میتونی با کیفیت خوب ارائه بدی خوب مرض داری ارائه نمیدی .... دیشبم که 950 مگ گرفت ، در صورتی که از همون سایت 1.8 گیگ هم گرفته بودم قبلا ....