نقل قول:
سلام مهندس ممنون بابت جواب دادن بهتون پیام خصوصی دادم.
ممنون میشم کمک بفرمایید.
توضیحات تکمیلی بدم
مودم من usb مدل w300
مودم یادم نمیاد ریست کردم یا نه
Printable View
نقل قول:
سلام مهندس ممنون بابت جواب دادن بهتون پیام خصوصی دادم.
ممنون میشم کمک بفرمایید.
توضیحات تکمیلی بدم
مودم من usb مدل w300
مودم یادم نمیاد ریست کردم یا نه
نقل قول:نقل قول:زیاد امید به ماندنش نداشته باشین چون تا وقتی تجهیزات یدکی اش را در انبار داشته باشند می توانند پشتیبانیی کنند ( معمولا هر 2-4 سال یک بار تجهیزات تعویض میشه.)نقل قول:
الان بر اساس سیستم MTN احتمال توی مرحله انجام تعهدات خدمات پس از فروشش و دوره گذارش باید باشیم. بهتره اینترنت بعدی رو اماده سازی کنید که ضد حال نخورید:n27:
زنگ بزن از کسی که خریدی از طریق ان شناسه و ... رو انجام بده و در مراحل بعدی سعی کنید تغییر مالک بدید.نقل قول:
راه داره که روی یک مودم دیگر اکانت یکی دیگر را استفاده کنی ولی اینکه اکانت جدید بدن رو باید از خود ایرانسل بپرسی.نقل قول:
سلام مشکل اینه فروشنده نه شناسه داره و نه شماره تماس میگه اون زمان شناسه روش بود کار میکرد دیگه منم دیدم کار میکنه از مشتری چیزی نگرفتمنقل قول:
دیگه واقعا مسخره کردن !
در منطقه ما lte رو پوشش نمیدند و فقط وایمکس هست ولی روزی ۲-۱ بار پیامک میدن که بیانین مودم رو عوض کنید و lte بگیرید که وایمکس داره جمع میشه!!!
پایان دوره حسابم نزدیک هست نمیدونم باید چیکار کنم تمدید کنم یا نه زنگ میزنم هم قسمت وایمکس مشکل داره و کسی جواب نمیده میگه اختلال هست. احتمالا دیگه حتی ۱ اپراتور هم برای وایمکسی ها نگذاشتن و همه رو بردن برای lte
نمیگن ما که پوششمون به اندازه وایمکس فراگیر نشده به ملت گیر ندیم و مجبورشون نکنیم به تعویض! صبر کنیم پوشش کامل بشه بعد
بچه هایی که مودم رو تحویل دادن میتونند داخل اکانتشون بشن ؟
این اکانتی که تعلیق زده تا سال 1428 و قابلیت پرداخت تمدید هم نداره جریانش چیه ؟
- - - Updated - - -
بچه هایی که مودم رو تحویل دادن میتونند داخل اکانتشون بشن ؟
این اکانتی که تعلیق زده تا سال 1428 و قابلیت پرداخت تمدید هم نداره جریانش چیه ؟
برادر چکار کردی سرویست رو در نهایت؟ تونستی برای وایمکست جانشین پیدا کنی؟نقل قول:
من نگاه کردم. مال من را هم زده تعلیق و گفته تا 7331 روز دیگر تا دوره جدید فقط می تونم بسته حجمی بگیرم که البته چون مودم ندارم منطقی نیت بگیرم:n02:نقل قول:
چطور؟
شما نامحدود بودی؟نقل قول:
یعنی برای شما هم مثل تصویر زیر زده مودم فعال ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هیچ گزینه خرید ترافیک یا حجم رو نمیبینم .
بله من نامحدود خدا بیامرز 2 مگ بودم :n14: ( جواب ناکام در ایران - غم از دست دادن عنوان نامحدود برای همیشه در دلم می ماند:n28: مخصوصا که من طعم نامحدود خارجی رو چشیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
برای من هم زده مودم فعال است. با اینکه نماینده خود ایرانسل امد و مودم رو گرفت و مودم های LTE رو داد:n27:
ولی برعکس شما تعداد روزهای باقی مانده تا پایان دوره را - گذاشته
انتخاب طرح تعرفه من هم ابی روشن است ( نه مثل ابی تیره که در لینکها استفاهد می شود.)
اپدیت
رفتش داخل هنوز امکان انتخاب سرویس هارو دارم و ظاهرا می تونم عوض کنم
واقعا دلم باسه پنل کاربری وایمکس تنگ می شه معلوم نیست سیستم جدید LTE رو کجا باید ببرسی کنم - فقط می تونم بسته بگیرم...خیلی گنگه باسه کسی که تازه میاد در سرویس.
مگر اینکه App موبایلش رو نصب کنن که من علاقه ای به نصبش ندارم.:n23:
یعنی ممکنه شما بتونی طرح بخری و رو یک مودم دیگه فعال کنی ؟ چون اکانت من نمیشه . آنتن منطقه شما رفت ؟نقل قول:
ظاهرا میشه - من مودم ندارم.نقل قول:
دوستان مودم وایمکس رو با TD-LTE تعویض کردم و امروز بعد از ظهر بدستم رسید. مدلش هم TF-i60
همه کارهای اتصال رو انجام دادم ولی پیغام No Service میده به اینترنت وصل نمیشه
تو انتن دهی هم تو منطقه سبز هستم
جریان چیه؟سیم کارت TD-LTE که به همراهش فرستادن فعاله یا فعال نیست؟ مشکل بخاطر فعال یا غیر فعال بودن سیم کارته؟
از1ساعت تا72 ساعت انتظار فعال سازی رو داشته باشید...البته ی تماس با اپراتور هم خوبه داشته باشیدنقل قول:
والا عرض کنم که اکانت من رو آخر روز ۳ شنبه هفته پیش بستن!نقل قول:
تا آخرین لحظه هم سیگنال قوی و خوب بود ولی از تهران حساب کاربریم رو بستن
بعد از یک هفته بالاخره مودم ال تی ای رو فعال کردم
با این "بسته" هاشون!
کلا کاری میکنن همه به افغانستان پناه ببیریم!
باز دوباره باید محاسبه کنیم که چقدر دانلود شده و چقدر مونده !
اینترنت با طعم دلهره تقدیمی از طرف MTN - Irancell
دوران خوبی بود وایمکس خصوصا اوایلش که کلمه نامحدود یک معنی بیشتر نداشت بدون ماده و تبصره یادش بخیر!
الان هم نمیدونم کلا چطوری باید اکانت بگیرم حجم رو کجا باید محاسبه کنم این برنامه ایرانسل رو که خوشم نمیاد داشته باشم
خوب مگه مجبور بودید؟ سیگنال که داشتید تمدید میکردید نمی تونستن قطع کنند.نقل قول:
بله مجبور بودم! دست ما نیست دوست عزیزنقل قول:
اکانت ها رو از تهران تعلیق میکنند درست مثل زمانی میشه که اکانتتون تموم شده باشه و اعتراض هم فایده ای نداره
خیلی عجیبه خود مختار که نمیتونند اکانت رو تعلیق کنند وقتی فعال باشی و پول اشتراک رو هر ماه بدی که نباید تعلیق کنند . می تونستی به 195 شکایت کنید ایرانسل پروانه وایمکسش رو تمدید کرده باید به تعهداتش عملک نه تو مدت پروانه این قانون رو خیلی ها نمی دونند.نقل قول:
فکر میکنم در کشمکش بین یک فرد معمولی مثل من و شرکت هیولایی مثل ایرانسل نتیجه از قبل مشخص باشه!نقل قول:
تنها راه برگشت پول هم این هست که مودم رو عوض کنیم و منتظر باشیم تا ۱۰ روز بعد اگر لطف کنند درصدی از پول به lte منتقل بشه که شخصا روی این هم حساب نمیکنم!
جسارتا شما مثل اینکه سوئیس تشریف دارید یا داشتید و خیلی روی قوانین مدنی و حقوق شهروندی حساب باز میکنید! اینجا ایرانه دوست عزیز
شما پس تو صف بمانید که ایرانسل مانده حساب رو منتقل کنهنقل قول:
من فکر کردم اینجا زوریخه! خیلی از ایرانی ها از حقوق خودشون خبر ندارند برای اینه که به این وضع گرفتار شدیم.
- - - Updated - - -
شما پس تو صف بمانید که ایرانسل مانده حساب رو منتقل کنهنقل قول:
من فکر کردم اینجا زوریخه! خیلی از ایرانی ها از حقوق خودشون خبر ندارند برای اینه که به این وضع گرفتار شدیم.
راستش منم به همین امید اکانتم رو تمدید کردم هزینه اش رو هم پرداخت کردم. اما با اینکه 12 روز از مدت دوره یکماه ام مونده بود اکانت رو تعلیق کردند.نقل قول:
شما درست می گی اما خوب همینطوری تا یه چیزی میشه هم که نباید شکایت کرد. من با پشتیبانی صحبت کردم. اونا هم عذر خواهی کردند و توضیح دادن که تکنولوژی وایمکس منصوخ شده و این ها منطقه به منطقه باید تجهیزات رو از دکل باز کنند و امروز نوبت من بوده. در عرض 4 روز، هم مودم جدید رو آوردند و هم اینترنت رو فعال کردند. بابت هزینه اون 12 روز هم گفتند که تا 10 روز آینده به حسابم ارزش ریالی اش رو واریز می کنند. حالا بحث اینم هست که تو اون چهار روز که من اینترنت نداشتمم اونا باید جبران کنن اما خوب آدم باید انصاف داشته باشه 2 بار تماس گرفتد هر روز اس ام اس دادند و تاکید کردند که به زودی وایمکس قطع میشه و من باز تمدید کردم. (چون این اواخر که همه مهاجرت کرده بودند به اینترنت نسل 4 پینگ اروپا شده بود 40 دلم نمیومد تعویض کنم پیش خودم گفتم تا آخرین لحظه استفاده می کنم :n02:)نقل قول:
البته من کلا دل خوشی از ایرانسل ندارم. می دونمم که خیلی خوش بینانه است که فکر کنم پول رو واریز می کنند ولی صبر می کنم 10 روز بشه اگه پول رو نریختند و یا کم ریختند اون موقع دیگه شکایت می کنم به 195 .
همینجوری همه کوتاه اومدند اگر قرار بود چیزی جمع بشه سیگنالهای آنالوگ تلویزیون هست که 7 ساله ----t راه افتاده ولی این سیگنالها فضای فرکانسسی کشور رو اشغال کرده نه وایمکس .بعدش هم وایمکس رو جمع کردن تعرفه های نامحدود واقعی رو که می تونستند منتقل کنند رو TD الان تعرفه 2 مگ گذاشته با 60 گیگ حجم آخه این چه وضعشه رگولاتوری هم اون زمان که وایمکس راه افتاد براش تعرفه گذاشت ولی برای TD درست پیگیر نشدننقل قول:
آره به خدا مسخره است. من وایمکس نامحدود داشتم هرچقدر می خواستم دانلود می کردم.نقل قول:
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خیر سرش این طرح نامحدود رو با شعار (تضمین ۹۵ درصدی سرعت برای کاربر) به وجود آورد.
اینا سرعت رو محدود کردند، استفاده از حجم رو هم محدود کردند. بعد به اسم نامحدود دارن می فروشن...
فکر کنم این خبر خوبی باشه باسه Cyber-PC که حداقل هزینه سرویسش رو زنده کنه:n29:نقل قول:
گرچه ایرانسل نزدیک یک سال بود داشت اطلاع رسانی می کرد در این رابطه که داره جمع اوری می کنه.
من قرارداد ایرانسل رو یک سریع دیدم:
بر اساس بند 7 و 8 من چیزی ندیدم که ایرانسل بتونه روش مانور بده ولی روی بند 10.3 و 2.1.2 احتمال داره که از این بندها استفاده کرده باشه ( البته کسایی که در کار حقوق هستند می توانند دقیق جواب بدهند که جای مانور هست یا نه.):n27:
من در مورد تعرفه نمی تونم قیمت بدم چون اصلا واردش نشدم.نقل قول:
+
از وایمکس پریدی به تلویزیون:n02:
گرچه در اینکه این سیستم انالوگ خیلی پهنای باند می خوره شکی نسیت ولی حتی در دنیا هم تازه کشورهای پیشرفته طی یکی دو سال اخیر کامل سیگنال انالوگ رو جمع کردند انتظار زیادی هست که تا سال 1400 همش جمع بشه + تو ایران با توجه به سیستمی که ما داریم در کنار انحصار صدا و سیما که باعث عدم رشد و حتی علاقمندی به تکنولوژی های جدید شده ( که البته تاثیرش رو الان از خود امارهایی که منتشر می کنند می شه دید که چقدر کاهش بییننده داشته و کوچ به رسانه های دیگر)
در کنار این موضوع همین دیجیتال هم کلی طول کشیده تا شهر های اصلی رو ساپورت کنه + هنوز خیلی جاهای کم جمعیت تنها انالوگ دارند و دیجیتالی نیست ( اگر اسمانیها و مجازی هارو حساب نکنیم ) بخاطر همین تا زمانی که دلش بخواد همچنان فرکانس هارو باسه خودش نگه می داره.:n23:
+
پیش یینی من اینه قطعا یک کانال انالوگ برای مدت زمان بسیار زیادی باقی خواهد ماند مگر اینکه شرایط خاصی اتفاق رخ بده :n15:
نپریدم تو بحت tv صحبت تکنولوژی بود . الان آلمان بیشتر شهرهاش ----t رو خاموش کردند و رفتن روی ----t2 سرویس میدند یه کشور اروپایی هم کلا فرکانسهای رادیو آنالوگ رو خاموش کرده تو ایران هم من یکی از دهاتهای دور افتاده رفتم سیگنال دیجیتال داشتن. این سرویس آنالوگ اصلا صرفه نداره همین الانش هم قدر ارسال کننده هاشون رو آوردن پایین.نقل قول:
- - - Updated - - -
نپریدم تو بحت tv صحبت تکنولوژی بود . الان آلمان بیشتر شهرهاش ----t رو خاموش کردند و رفتن روی ----t2 سرویس میدند یه کشور اروپایی هم کلا فرکانسهای رادیو آنالوگ رو خاموش کرده تو ایران هم من یکی از دهاتهای دور افتاده رفتم سیگنال دیجیتال داشتن. این سرویس آنالوگ اصلا صرفه نداره همین الانش هم قدر ارسال کننده هاشون رو آوردن پایین.نقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
من 2 روز پیش مودم وایمکس که داشتم زنگ زدم به 600 برای تعویض و 47000تومان (بسته 1 ماهه 10 + 5 گیگ ) هم پول ریختم و امروز برام مودم i60 آورد...تعجب کردم....این مودم آوردن
یکی از دوستان نمایندگی ایرانسل داره...به من گفت اگه می خوای قبل از اینکه اونا به نام بزنن من برات فعال می کنم 100 گیگ 3 ماهه ولی باید 50.000 بدی.... منم گفتم از هیچی بهتره..با اینکه 97000 تومان دادم ولی باز هم می ارزه....
نقل قول:
مودمی که تحویل دادی چی بود ؟
طرح روش چی بود ؟
وایمکس ایرانسل wixfmm-130
طرح فعال نداشت....ولی حدودا 3-4 ماه پیش 2 مگ -10 گیگ ماهیانه روش بود
از سال چند سرویس داشتی ؟ ماهی چقدر پول سرویس میدادی ؟میگم شاید به مشترکهای پر مصرف که براشون سود بیشتر دارن این مودم رو میدن . اگر با 600 تماس بگیرم میگن چه مدل مودمی رو میفرستن ؟ این مودم خوبه حداقل میشه از 4g هم استفاده کرد جاهای لازم.نقل قول:
سیم همراه اول نمیتونی تست کنی باهاش؟
کلا این مودم وایمکس داستان زیاد داشت...
این مودمی که دادم رفت دسته دوم از یه فردی خریدم....3 ماه کار کردم بعد یک مدت روشن میشد درجا خاموش میشد....و همین منوال ادامه داشت ( اتفاقا پستشو توی همین تاپیک از دوستان سوال کردم )که نمایندگی گفت کلا بزارش کنار بدرد تعمییر نمی خوره....
رفتم یه مودم وایمکس دیگه خریدم و مک و اطلاعات اینو گزاشتم روی اون.... و اون خرابرو دادم 600 و یه مودم tdlte بهم دادن...که زیاد مال نبود...B-5142 که فروختم////
یه مدت 6 ماه شاید از این استفاده کردم...معمولا بسته هایی که می گرفتم 1 ماه بود 1 مگ و 2 مگ با 10 گیگ ترافیک ....که برام مرغون بصرفه نبود...4 ماهه خوابیده بود تا اینکه گفتم بزار تعویض کنم ..
فعلا تست نکردم سیم همراه اول..تست کنم اطلاعشو میگم...موقع ثبت نام 600 نگفت چه مودمی میفرسته..خیلی هم اسرار کردم 2101 بفرسته گفت نمیشه...
سلام
من همه مودم های تی دی رو به جز 2501 و z6000 داشتم
در مورد i۶۰
وایرلس ضعیف ترینه بین همه
جایی که با ۲۱۰۱ فول انتن بودم با این ۲ خطه
انتن سیگنال با ۲۱۰۱ غول با این ۳-۴ خط
سرعت دانلود با اون ۴.۵ مگابایت
با ای ۶۰ , ۲.۱ بوده
واقعا نفهمیدم چرا اینطوری شد
مگه i60 قرار نبود بهتر باشه؟؟
موجودی تمام کردن پیش خودشون گفتن یک مودم دیگر بدیم باسه 80 درصد کاربرا فرقی نمی کنه چی بگیرن:n02:نقل قول:
همین بلایی که سر من اوردن در مودم وایمکس:n09: ( سری 105 که بدرد لای جرز می خورد باسه شبکه وایرلس:n23:)
ولی در کل مودم بدی نیست.. اول داشتن 4 پورت لن و ساپورت 4g
من توی این 2.3 روزی که استفاده می کنم راضیم ولی اگه بخواهیم حرفه ای صحبت کنیم قبول دارم نقاط ضعف کم نداره
برای من سری B-5142 است که چندان منوش دلچسب نیست:n27: + 2 پورته هم هست.نقل قول:
البته مسئله زیادی نداره چون بیشتر وایرلس استفاده خواهم کرد تا پورت - مگر اینکه برنامه ساخت ویدیو و اپلود رو بزارم در جریان که در ان صورت با سرعت بسیار محدود DSL احتمالا مجبورم LTE استفاده کنم که صرفه جویی در وقت کنه:n15:
+
با اینکه نوشته 3G/4G زو ساپورت می کنه ولی معلوم نیست چطوری تنظیم کردن که امکان استفاده از 3G/4G موبایل رو در مناطقی که کاور نمی کنه نداره و باید سیم کارت ادم عوض کنه:n23:
نمی دونم چطوری این کارو کردن:n13:
دوستان
مودم وایمکس ایرانسل WIXFMM-130Irancell WiFi Modem Wimax
مشتری داره چند بفروشم ؟
شبکه وایمکس ایرانسل آخر بهمن خاموش میشود؛ مودم خود را به TDD تبدیل کنید
ایرانسل از توقف عرضه خدمات وایمکس خود تا 30 بهمن ماه خبر داد و از مشترکین خود دعوت کرد نسبت به تعویض مودم های WiMAX خود به مودم TDD اقدام کنند.
بهگزارش خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، با پایان دوره حیات فناوری وایمکس و ارتتقا این فناوری به شبکه TDD LTE، ایرانسل از برنامه خود برای توقف ارائه خدمات شبکه وایمکس خبر داده و از مشترکین این شبکه دعوت کرده نسبت به تعویض مودم وایمکس خود به TDD از طریق وبسایت این شرکت اقدام کنند.
براین اساس مشترکین وایمکس ایرانسل لازم است با مراجعه به صفحه ویژه " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "، با درج شناسه وایمکس و نشانی MAC مودم وایمکس خود برای تغییر مودم وایمکس به TD-LTE اقدام کنند.
مشترکین برای استفاده از این طرح لازم است همزمان با ثبت نام، نسبت به خرید یکی از بسته های سه ماهه 10 گیگابایت به همراه 5 گیگابایت شبانه به مبلغ 46هزار و 780 تومان، یک ماهه با سرعت 2 مگ و ترافیک نامحدود به قیمت 136 هزار تومان، یک ماهه با سرعت یک مگ نامحدود و با قیمت 87 هزار تومان، یک هفته با سرعت 2 مگابایت و قیمت 65 هزار تومان و یا یک هفتگی با سرعت 1 مگابایت و قیمت 43 هزار تومان اقدام و مبلغ یکی از این بسته ها را به صورت آنلاین پرداخت کنند.
براساس اعلام ایرانسل پس از خرید سرویس جدید مبالغ موجود در حساب وایمکس مشترک به حساب کاربری جدید وی انتقال پیدا خواهد کرد.
قابلیت پشتیبانی از 2 SSID، دارای قابلیت Port forwarding/DMZ، پشتیبانی از آی پی ورژن 6 (IPV6) و قابلیت اتصال 16 نفر از طریق WI-FI از جمله ویژگیهای مودم TD-LTE ایرانسل است.
شبکه TD-LTE ایرانسل در باند فرکانسی 3500 مگاهرتز نسبت به ارائه خدمات اینترنت پرسرعت بیسیم ثابت نسل چهار سرویس دهی می کند.
بگذار تو سطح اشغالنقل قول:
رایگان هم بدی فکر نکنم کسی برداره
دکلها رو خاموش کردن ؟ کسی سیگنال داره هنوز ؟
نقل قول:
سلام
بله دوست عزیز
بله یعنی خاموش کردند ؟ یا اینکه شما سیگنال دارید ؟نقل قول:
شما کدوم شهر هستید ؟ شاید تهران هنوز خاموش نشده باشه.
وایمکس ایرانسل هفته آینده جمع میشود
گروه بنگاهها : براساس اعلام اپراتور دوم تلفن همراه کشور، ۳۱ اردیبهشت آخرین روز ارائه خدمات وایمکس این شرکت است و مشترکان این سرویس باید قبل از این روز نسبت به تعویض سرویس خود با اینترنت TD-LTE اقدام کنند. به گزارش «دنیای اقتصاد»، فناوری اینترنت بی سیم وایمکس، بهدلیل نواقص و هزینههای بالا در بیشتر کشورهای دنیا جمع شده و فناوریهایی چون public wifi و TD-LTE جایگزین آن شدهاند. ایرانسل نیز نزدیک به دو سال است فناوری اینترنت ثابت نسل چهارم با فناوری TD-LTE را در کشور ارائه و آن را جایگزین خدمات وایمکس خود کرده است.
این اپراتور اینترنت همراه و ثابت، به مشترکان خدمات اینترنت وایمکس خود اعلام کرده است آخرین فرصت برای تبدیل وایمکس به TD-LTE پایان اردیبهشت است و بعد از آن خدمات wimax ایرانسل قطع شده و به مشترکان ارائه نخواهد شد. بر اساس اعلام اپراتور دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همراه کشور، تعویض و تحویل مودمهای وایمکس با مودمهای TD-LTE رایگان است و مشترکان متقاضی تعویض این مودمها فقط هزینه بسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درنظر گرفته شده را باید بپردازند. مبالغ موجود در حسابهای وایمکسی که فعال بودهاند نیز پس از طی مراحل تعویض به حساب مودمهای TD-LTE مشترکان بازگردانده خواهد شد. نسل چهارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کشور دو فناوری مختلف دارد. یکی از این فناوریها FDD-LTE یا به اختصار FD-LTE نام دارد و برای ارتباطات سیار و در حال حرکت و همچنین برقراری تماس استفاده میشود؛ این فناوری در بیشتر اپراتورها و کشورها از جمله با نام LTE نیز شناخته میشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگر TDD-LTE یا به اختصار TD-LTE نام دارد که برای دریافت ارتباط و اینترنت در نقاط ثابت استفاده میشود. شبکه TD-LTE هماکنون در کشورمان از سوی شرکتهای ایرانسل و مبین نت راهاندازی شده است ولی شرکتهای دارنده پروانه ارتباطات ثابت چون پیشگامان و شاتل نیز در حال آزمایش یا ارائه آزمایشی آن هستند.
چه زود منسوخ شد اول قرار بود تا 4 مگ سرعت بدن منصرف شدن. چقدر هم برای سرعت 128 به بالا هانگی سخت میگرفت حالا راحت TD رو میفروشه بدون محدودیت 128نقل قول: