اين يارو Unatheo يه زماني توي ميدلتون بوده! اسمش توي ليست پاس اوتي هاي چاقال كه توي فروم گذاشته (قبل از بن شدنش) هست! الان توي شهر The Second Amendment هست! به فوندر اون شهره ميل بزنم بگم شايد جاسوس باشه؟!
Printable View
اين يارو Unatheo يه زماني توي ميدلتون بوده! اسمش توي ليست پاس اوتي هاي چاقال كه توي فروم گذاشته (قبل از بن شدنش) هست! الان توي شهر The Second Amendment هست! به فوندر اون شهره ميل بزنم بگم شايد جاسوس باشه؟!
خوبه...فقط یه چیزی...این ست هانتینگ که میگی چیه؟نقل قول:
ست مخصوص هر کار را می تونی در این عکس که گذاشتم ببینی زیر هر ست هم نوشتم که کدوم کارا را می تونی با حداکثر لیبور با اون لباسا کار کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نفهمیدم این بازی چطوریه
یک آموزش هست در پست اول اون را بخونی می فهمی ضمنا یک اموزشم بود که در فروم دیگری قرار داشت اون را مدیرا از پست اول برداشتند که اونم خیلی مفید بود برای آموزش
مرسی ممنون تشکر
صدا میاد یک دو سه؟؟
آرش اومد تاپیک بره رو هوا :دی من که نیستم دو صفحه هم جلو نرفت :دی
++++++++++++
پست مفید میکنیم!!!
من تا فردا میشم لول 44 :دی
ببین اسکیلات را بگو دوستان یکم راهنمایی کنند تا بتونی اون 3 تا اسکیلی که می ده را مفید بزارینقل قول:
اسکیل های من با لباس :نقل قول:
ببین اسکیلات را بگو دوستان یکم راهنمایی کنند تا بتونی اون 3 تا اسکیلی که می ده را مفید بزاری
شوتینگ: 113
آیم : 72
داج: 48
رفلکس: 24
آپارنسه: 26
تاکتیک: 39
راستی تصمیم دارم تمام داج رو بزارم روی رفلکس نظرتون چیه؟؟؟
شوتینگت که با لباس خوبه بدون لباس را هم بگو بگم براتنقل قول:
البته ایمت هم خوبه ولی اپرنست یکم خوب نیست
به نظره من رزیستانس بهتر از داج هست من خودم الان روی رفلکس کار می کنم مثلا چاقال را ببین کم می خورهنقل قول:
در دوئل ها هر چه قدر کم بخوری بیشتر می تونی وقتی به یک شهر می خواهی آتاک بزنی به تعداد بیشتری از افرادش آتاک بدی
خجالت نمی کشی؟؟ ن لباسشو در بیارم که چی؟؟:دینقل قول:
شوتینگت که با لباس خوبه بدون لباس را هم بگو بگم برات
البته ایمت هم خوبه ولی اپرنست یکم خوب نیست
بدون لباس:
شوتینگ: 70
آیم: 59
داج: 38
رفلکس: 24
آپارانسه: 23
تاکتیک: 0
نمیدونم دیگه چرا اصلا حس پست دادن توی این تاپیک نیست
ریسایز برای مقابله با سلاح سرد نیست؟؟نقل قول:
به نظره من رزیستانس بهتر از داج هست من خودم الان روی رفلکس کار می کنم مثلا چاقال را ببین کم می خوره
در دوئل ها هر چه قدر کم بخوری بیشتر می تونی وقتی به یک شهر می خواهی آتاک بزنی به تعداد بیشتری از افرادش آتاک بدی
توی ورلد 9 سلاح سرد زیاده ولی ورلد 6 90 درصد سلاح گرم هست.
فکر کنم همون رفلکس بهتر باشه
بیا حال میده :دینقل قول:
نمیدونم دیگه چرا اصلا حس پست دادن توی این تاپیک نیست
ما هم طرح شاداب کردن تاپیک داریم میازیم :دی
با این حساب اپرنست همون است من به جات بودم برو یک BLUE SHAWL بگیر اپرنست بره بالانقل قول:
بدون لباس خوبه ولی زیاد روی داج گذاشتی
یک عکسم از لباسات بزار
REFLEX + TOUGHNESS=Resistanceنقل قول:
حالا ببین دور و برت شهر ها زیاد سردی دارند یا گرمی الان ورلد 9 گرمی ها در میدیل زیادند برای اونه من روی رفلکس کار می کنم
این بول شاول که لیستم هست:دینقل قول:
با این حساب اپرنست همون است من به جات بودم برو یک BLUE SHAWL بگیر اپرنست بره بالا
بدون لباس خوبه ولی زیاد روی داج گذاشتی
یک عکسم از لباسات بزار
کلاه:
پیراهن:
کفش:
گردن بند:
تافنس من که 0 هست :دینقل قول:
حالا ببین دور و برت شهر ها زیاد سردی دارند یا گرمی الان ورلد 9 گرمی ها در میدیل زیادند برای اونه من روی رفلکس کار می کنم
دور و برم همه گرمند و تک و توگ سرد هست توشون:دی
من همون رفلکس برم فکر کنم بهتره
گردنبندت که خوبه ولی چون شوتینگت بدون لباس خوبه ولی اپرنست بده باید گردنبندت را یک چیزی بخری که اپرنست را ببره بالا
اگه رفلکس را انتخاب می کنی برای رزیستانس حتما باید کلاهت را هم تغغیر بدی بهترین کلاه برای رزیستانس بازا همون کلاه FANCY LEATHER HAT هست که 16 تا رفلکس اضافه می کنه ضمنا ایمت را هم می بره بالا مثل اون کلاه خودت
فقط برای برگردوندن نیاز به پول زیادی خواهی داشت من به جات بودم از همین الان شروع کن روز اول 2 تا برگردون از فردا هم هر روز یکی برگردون تا بدین صورت هم زیاد پول خرج نمی کنی برای برگردوندننقل قول:
مننقل قول:
گردنبندت که خوبه ولی چون شوتینگت بدون لباس خوبه ولی اپرنست بده باید گردنبندت را یک چیزی بخری که اپرنست را ببره بالا
اگه رفلکس را انتخاب می کنی برای رزیستانس حتما باید کلاهت را هم تغغیر بدی بهترین کلاه برای رزیستانس بازا همون کلاه FANCY LEATHER HAT هست که 16 تا رفلکس اضافه می کنه ضمنا ایمت را هم می بره بالا مثل اون کلاه خودت
اگه این کلاه رو عوض کنم که قلبم میشه 680 :دی الان 780 هست :دی
بزار یکم دیگه کارشناسی کنم:دینقل قول:
فقط برای برگردوندن نیاز به پول زیادی خواهی داشت من به جات بودم از همین الان شروع کن روز اول 2 تا برگردون از فردا هم هر روز یکی برگردون تا بدین صورت هم زیاد پول خرج نمی کنی برای برگردوندن
برای اونم باید سرباز باشی بعدشم بری پرمیوم کاراکتر را فعال کنی تا جونت بره بالا :31:نقل قول:
کاراکترت سربازه یا دوئلر ؟؟
الان سرباز باشی و پرمیوم باشی به ازای هر اسکیل که روی قلب داری 15 تا اضافه می شه :21: که یک حسن خیلی خوبی برای کسانی هست که می خواهند دوئل کنند
من چون اولین کارکترم بود زیاد تجربه نداشتم :دینقل قول:
برای اونم باید سرباز باشی بعدشم بری پرمیوم کاراکتر را فعال کنی تا جونت بره بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاراکترت سربازه یا دوئلر ؟؟
الان سرباز باشی و پرمیوم باشی به ازای هر اسکیل که روی قلب داری 15 تا اضافه می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یک حسن خیلی خوبی برای کسانی هست که می خواهند دوئل کنند
دوئلر هستم:دی
آق ویتامین رنکت داره دو رقمی میشه ، دیگه از اون بالا بالاها مارو میبینی :دی
کم کم دارم می رم به اون بالا ها :31:نقل قول:
من بهتون گفتم دیگه می رم لول آپ بشم بیام سراغ این میدیل ها
الان از میدیل ها از همشون لولم زیاده البته کسایی که سرباز و دوئلر هستند :31:
یک چند تا هست که کارشون دوئل کردن نیست فقط برای لول آپ بازی می کنند :21:
بترکه چشم حسود:دینقل قول:
آق ویتامین رنکت داره دو رقمی میشه ، دیگه از اون بالا بالاها مارو میبینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا یاهو کارت دارم:دی
نقل قول:
شما همیشه بالا هستید !!! :21:
خیلی اشتباه کردی اصلا دوئلر برای دوئل خوب نیست تنها ویژگی که داره اینه که موتیواسیون در دوئل بیشتر از دیگر کاراکتر ها زیاد می شه که اونم زیاد مهم نیستنقل قول:
ولی سرباز می تونه 3 لول پایینه خودش را سلاح بگیره که خیلی ویژگی خوبی برای دوئل هست
اون موقع کسی نبود راهنمایی کنه :دی از ممد که برای کوئست ها کمک میخواستم میگفت خودت باید بری :دی دیگه یکی نیما ود که اونم بیشتر مواقع مشغول بود:دینقل قول:
خیلی اشتباه کردی اصلا دوئلر برای دوئل خوب نیست تنها ویژگی که داره اینه که موتیواسیون در دوئل بیشتر از دیگر کاراکتر ها زیاد می شه که اونم زیاد مهم نیست
ولی سرباز می تونه 3 لول پایینه خودش را سلاح بگیره که خیلی ویژگی خوبی برای دوئل هست
الان یاهو هستم ولی جواب نمی دی که :13::13: :19:نقل قول:
یک زمانی شماها بالا بودین الان اومدین پایین :21:نقل قول:
البته تو اگه لباسات را نمی فروختی شاید یکم رنکت خوب بود ولی به من که نمی تونستی برسی چون من الان می تونم بگم تمام کارای پر تجربه را دارم
الان چاقال در رنک دوئل داره غوغا می کنه فکر کنم 18 اینا باشه
آقا بهترین کاراکتر سربازه یا ادونچر؟
اكثر كسايي كه دوئلر ميلي هستن سرباز ميشن و اتريبيوت ها رو ميزارن روي استرنگ كه حسابي جون داشته باشن! و همچنين كسايي دوئلر مدافع ميشن(كه تعدادشون كمه!!)
من که آن هستم :دی این پست هم برای ممد بودنقل قول:
:دینقل قول:
یک زمانی شماها بالا بودین الان اومدین پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو اگه لباسات را نمی فروختی شاید یکم رنکت خوب بود ولی به من که نمی تونستی برسی چون من الان می تونم بگم تمام کارای پر تجربه را دارم
من ورلد 10 اینا کارکتر های من هستند:دی:نقل قول:
اكثر كسايي كه دوئلر ميلي هستن سرباز ميشن و اتريبيوت ها رو ميزارن روي استرنگ كه حسابي جون داشته باشن! و همچنين كسايي دوئلر مدافع ميشن(كه تعدادشون كمه!!)
سرباز : سلاح سرد
کارگر
یکی کارکتر هم مثل چاقال
مدافع که حال نمی ده باید بشینی ببینی کی یکی می یاد بهت اتاک می ده الان من خودم به یکی اتاک بدم ببینم نمی تونم ببرمش دیگه بهش آتاک نمی دمنقل قول:
==========
به تازه وارد ها پیشنهاد می دم اپرنس بهتر از تاکتیک است
پس چاقال ركورد من رو هم شكست!!!نقل قول:
من که الان توی ورلد 9 یک کارگر دارم و توی ورلد 2 هم 2تا کارگر دارم یکی بهم حمله میکنه اعصابم خورد میشه که چرا نمی تونم بزمش:دینقل قول:
مدافع که حال نمی ده باید بشینی ببینی کی یکی می یاد بهت اتاک می ده الان من خودم به یکی اتاک بدم ببینم نمی تونم ببرمش دیگه بهش آتاک نمی دم
==========