چطوری می تونم این مشکل حل کنم؟نقل قول:
Printable View
چطوری می تونم این مشکل حل کنم؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
چک کنید و ببینید که فرستنده با استفاده از چه گوشی و نرم افزاری داره اس ام اس متنی ارسال میکنه.
موفق باشید.
اینتر نت تونو شیر کنید درست میشهنقل قول:
البته قبلش IP هارو چک کنید
ویندوز تون چیه ؟نقل قول:
ممکنه قبلا کانکشن سیو شده باشه
سلام
من تو خونه وایرلس دارم و دو لپ تاب. برای استفاده از یک نرم افزار خاص که مخصوص کشورهای اروپایی هست مجبورم از وی پی ان استفاده کنم. اما مشکل اینجاست که وقتی با لپ تاپ اول وی پی ان رو اجرا میکنم لپ تاپ دوم نمیتونه از وی پی ان استفاده کنه.
یکی از دوستان میگفت اگه وی پی ان رو روی روتر مودمت نصب کنی هر دو لپ تاپ بدون مشکل از وی پی ان استفاده میکنن و دیگه مجبور نیستم دو تا وی پی ان بخرم. من وارد منوی مودمم شدم اما نتوستم چیزی پیدا کنم.
توی اینترنت یک ساعتی گشتم اما موفق نشدم چیزی پیدا کنم که راهنماییم کنه چطور باید این کار رو بکنم
نوع مودمم Linksys و مدلش WRT120N و ویندوزم سون و لپ تاپ دومم ویستا
منتظر راهنمایی دوستان هستم. با تشکر
سلام.نقل قول:
خب همونطور که خودت گفتی باید VPN رو روی مودمت ست کنی. اما مودم تو فاقد این امکان هستش.
راهی که میمونه Share کردن V+P+N Connection هست که من فقط از نظر تئوری باهاش آشنام و خودم این کارو نکردم. اما در موردش توی لینک های زیر توضیحات خوبی داده شده : (با دقت مطالعه کن)
کد:http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Using-ICS-Internet-Connection-Sharing
کد:http://www.nat32.com/nat32e/htm/vpnshare.htm
دوست عزیز ممنون.نقل قول:
اما برای شیر کردن وی پی ان اونطور که من فکر میکنم باید یکی از سیستم ها سرور بشه و اینترنت کانکشن و وی پی ان باید از طریق اون برای سیتم دوم به اشتراک گذاشته بشه. که این یعنی سیستم اول تا روشن نباشه سیتم دوم نمیتونه از کانکشن و وی پی ان استفاده کنه.
این خودش یک مشکل هست. من دنبال راهی ساده تر هستم که هر وقت هر کدوم از سیستم ها نیاز داشت بتونه از وی پی ان استفاده کنه. یا اینکه روی مودمم ست بشه که شما میگی مودم من پشتیبانی نمیکنه.
راه ساده تری وجود نداره که نیاز نباشه هر دو سیستم روشن باشن؟
نه راه دیگه ای نیست.نقل قول:
یه کار دیگه میشه کرد اینکه به کسی که ازش VPN گرفتی بگی که اکانتت رو Multi User کنه تا بتونی از یک اکانت تو چند جا استفاده کنی.
کلیه مراحل نصب و راه اندازی ADSL تو سایت ما هست.اگه مشکلی هم بود میتونین بهم ایمیل بزنین
کد:http://neeka.net/fa/detailADSL.aspx
حذف شود.....
با سلام
دوستان من یک مودم ادیمکس مدل 7265 که حرفه ای هست دارم فقط باز شده از تو کارتن و استفاده هم نشده سه آنتنه هم هست و کاملا حرفه ای هم هست ساخت چین و وسایل داخلش تایوانی هست و از همه مهمتر چیپستش هلندی هست به بالاترین قیمت بفروش میرسد با گارانتی دو ساله به بالاترین قیمت پیشنهادی ....حضوری در شیراز و در شهرها هم واریز بعد ارسال و قیمت بازار هم 125 هست در شیراز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من دیروز یه مودم ایسوس n10 خریدم هر کاری میکنم درست کانفیگ نمیشه مودم وصل میشه به سرویس دهنده بعد ولی سند و رسیو نداره بعد چند دقیقه هم قطع میشه و لینکش شروع میکنه به چشمک زدن. کسی میتونه کانفیگ صحیحش رو برای آسیاتک بهم بده؟ :/
مودم من Tp link هست و حایی حوابی برای مشکل زیر پیدا نکردم.
مشکل من اینه که وایرلس مودممو تنظیم کردم ولی کانکت نشد به لپتاب
اول فکر کردم مشکل از تنظیماته ولی با کوشیم تونستم وصل شم به اینترنت وایرلس
بعد قکر کردم مشکل از وایرلس لپتابه ولی وایرلس رو که روشن می کنم وایرلس همه همسایه ها رو پیدا می کنه الا ماله خودمون
میشه بگین مشکل کجاست ؟
اقا ما یه مودم ASUS AAM6010EV گرفتیم نمیدونم چطور کانفیگش کنم .هم usb داره هم لن .میخوام با لن وصلش کنم اگه میشه یه راهنمایی بکنبد
interface setup>> internetنقل قول:
بعدش دیگه مربوط به خودتون میشه مثل vpi و vci که از isp تون باید بپرسید و وارد کنید یا وضعیتی که دوست دارید مودم رو در اون حالت تنظیم کنید مثل PPPoE و Bridge
همچنین یوزر نیم و پسوردتون
دوستان این مودمایی که خودش دانلود میکنه و احتیاج به روشن بودن سیستم نیست خوبه ؟چه مدلایی این قابلیت رو داره ؟قیمتشون چطوره ؟
سلام دوستان
لطفا اگه میتونین به من کمک کنید مشکلم رو حل کنم.
من یه مودم linksys wag 320n دارم .وقتی با لپتاپ به شبکه وصل نیستم اکثرا 2-3 خط آنتن میده ولی وقتی به شبکه وصل میشم میشه 1 خط و گاهی هم قطع و وصل میشه.فاصله ام از مودم حداکثر 10 متر و 2 تا دیوار بین دو دستگاه هست.
آیا این مودم تنظیم خاصی داره برای برد و پهنای باند؟
اینکه گاهی 3-4 خط آنتن داره و اکثرا 1 خط آنتن طبیعیه یا ممکنه خراب باشه؟
-مودمم wag 320n و سکیوریتیش wap هست.وایرلس لپتاب هم dell wireless 1390 wlan mini card هست.
لطفا اگه نظری دارید که بتونه کمکم کنه دریغ نکنید.اینهمه پول بابت مودم دادم که دقیقا همین مشکل رو نداشته باشم ولی ...
اقا یکم مبتدیانه تر توضیح میدی ؟ از کجا باید وارد این تنظیمات بشم؟؟؟؟vci و vpi رو دارم همینطور یوزر و پسورد اما bridge و PPPoE نمیدونم چیه:دی یکمی اگه ساده تر با ذکره جزئیات بگی ممنون میشم :دی:دینقل قول:
بنده مودم wag120n linksys خريدم آيا مودم خوبي است يا نه؟ اگه مشكلات داره كدامها هستند و راه حل آنها ؟
ايا مودم asus n10 بهتر ه يا linksys wag120n ?
مشكلات كمتر و امكانات بيشتري داره وبا isp ها سازگاري بيشتري داره ؟
سلام.نقل قول:
Linksys بهترین برند بازار هست. انتخابت عالی بوده.
بنده در سايت ها خوندم كه مودم wag120n مدل linksys مشكلات كانفينگ ووايرلس و باگ داره و زود زود هم ديسكانكت ميشه
آيا اين مشكلات راه حل دارد وقابل برطرف شدن هست ؟ و با پارس آنلاين نيز سازگاري داره يا نه؟
هر مودمی برای ورود به تنظیمات یه آی پی داره مثل 192.168.1.1 شما با وارد کردن آی پی مودم خودتون در مرورگر وب وارد تنظیماتش بشید و از اون قسمت که گفتم تنظیمات رو انجام بدیدنقل قول:
PPPoE حالتیه که مودم خودکار به اینترنت وصل میشه و شما باید یوزرنیم و پسورد رو داخل مودم سیو کنید
Bridge حالتیه که شما میتونید مثل دایال آپ دستی با ساختن کانکشن به اینترنت وصل بشید
پست اول همین تاپیک رو خوب بخونید خیلی راحت میتونید مودم رو تنظیم کنید، وقتی که تنظیم کردید میبینید که چقدر کار ساده و پیش پا افتاده ای بوده تنظیم مودم
با سلامنقل قول:
امکان نداره که اینطوری باشه
این مدل از بهترین مدل های موجود در بازار هست.
اشتباه اطلاع رسانی شده.
شما به یک سایت اکتفا نکنید.
موفق باشید.
یه کمپانی مثل سیسکو که غول تجهیزات شبکه س در کل دنیا، هیچوقت نمیاد یه همچین محصولی بده که اینهمه ایراد داشته باشه، مطمئنا محصولی که از یه کمپانی مثل سیسکو بخواد بیاد بیرون 1000 بار تست میشه و هر وقت تائید شد که هیچگونه ایرادی نداره اونوقت مهر تائید میخوره و عرضه میشه،ایران نیستش که یه چیزی رو الکی سمبل کنن بعد اداره استاندارد هم یه مهر بزنه روش و تمام !!!نقل قول:
اگه کسی مشکلات بالا رو داشته یا ایراد از سیستمش بوده یا اینکه مودمی که خریده مشکل داشته شایدم تقلبی بوده! هر چند لینکسیس تا جایی که من میدونم تقلبی نداره.
در مورد سازگاری با پارس آفلاین هم باید بگم همه این چیزایی که میگن فلان مودم با فلان isp سازگار نیست همه ش افسانه ست و صحت نداره مگه در چند مورد خیلی استثنائی که برای کاربرای خانگی اتفاق نمیفته، شما هر مودمی که دلت میخواد رو بخر و از هر isp که میخوای اکانت بگیر، بشرط سالم بودن مودم و سالم بودن خط تلفن هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد اومد
سلام دوستان من قبلا یعنی تا چند روز پیش از صبانت سرویس داشتم رفتمم از مخابرات گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چه جوری میشه با این Load balancing زد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی میکروتیک یک یور که کانکت میشه اون یکی دیگه نمیتونه کانکت بشه یا دیس کانکت میشه !
مشکل از کجاست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی زنگ زدم تیه چند بار به پشتیبانیش گفت که مگه مودمت چنتا پورت داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از این قبیل حرفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث شما در زمينه ميكروتيك و لودبالانسينگ هست.نقل قول:
در اين تاپيك به چنين بحث و موضوعاتي پرداخته نميشه.
در جاي ديگري به دنبال جواب سوالتون باشيد.
شاد باشيد:40:
سلام
مودم وایرلس
بودچه 60 تومن
پیشنهاد؟
در واقع سوالم راجب میکروتیک نبودنقل قول:
سوالم اینه که چرا نمیشه 2 تا یوزر کانکت بشه ؟
من قبلا کانکت میشدم ولی الان که از مخابرات گرفتم کانکت نمیشه !
میگم نکنه از Mac باشه :13: چون مک ها یکی هست !
البته با مک دیگه هم یک بار تست کردم جواب نداد
چی کارش کنم اینو ؟ کسی تا حالا همچین مشکلی رو داشته ؟ :13:
سلام من برای دوستم مودم وایرلس چی بگیرم ارزون؟ tp link 8901 بگیرم؟ حدود قیمتش؟
سلام به همه دوستان و اساتید گرامی. من یه اکسس پوینت linksys wrt54gs دارم و میخوام باهاش به اینترنت وایرلس شرکت وصل بشم . چطور میتونم ؟ خیلی ممنون :11:
با سلامنقل قول:
مودم های tp-link و dlink که معمولی هستن، اکثرا زیر 30 تومن هستن
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
مدل alfex چهار پورت رو بهتون پیشنهاد میکنم
موفق باشید.
من با تجربه ای که از Alfex داشتم اصلا پیشنهاد نمیکنم :20:نقل قول:
مدل alfex چهار پورت رو بهتون پیشنهاد میکنم
میشه گفت ریمارکه :27:
تجهیزات شبکه قیمت پایین بهترینشون Tplink هست :46:
میشه گفت نه، باید گفت! :46:نقل قول:
کاملا تائید میشه alfex ریمارکه، اگه اشتباه نکنم ریمارک مودمهای سیمفونی هستش، دور alfex رو خط قرمز بکشید
مودم وایرلس ارزون و کارامد: dlink2730، SMC 7904 و tplink8901
باید هم نه شک نکننین ری مارکه :31::21:
راستی کسی جواب سوالمو نمیدونه :41:
نقل قول:
در واقع سوالم راجب میکروتیک نبود
سوالم اینه که چرا نمیشه 2 تا یوزر کانکت بشه ؟
من قبلا کانکت میشدم ولی الان که از مخابرات گرفتم کانکت نمیشه !
میگم نکنه از Mac باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون مک ها یکی هست !
البته با مک دیگه هم یک بار تست کردم جواب نداد
چی کارش کنم اینو ؟ کسی تا حالا همچین مشکلی رو داشته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
من یه مودم tp-link مدل td- w8960n خریدم وقتی تنظیمات رو انجام میدم و ریبوت رو میزنم تنظیمات سیو نمیشه وبا لپ تاپم هم پیدا میکنه وایرلس رو ولی جلوش ضربدر قرمز خورده
لطفا کمک کنید
با سلامنقل قول:
یه دور مودم رو ریستارت کنید.
اگه باز هم مشکل داشتید مودمتون دچار مشکل سخت افزاری شده
حتما به نمایندگیش ببرید و واستون تعمیر کنه.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
خسته نباشی دوسته من . :31: خودم میدونستم ریمارک هست.
شرکت الفکس به تنهایی عمل نمیکنه. و در واقع در فهرست سازندگان انحصاری مودم هم نیست.
اما دلیل هم نمیشه که محصولاتش بد باشه. من 2 سال هست که دارم از مدل وایرلسش استفاده میکنم و حتی یک بار هم باهاش به مشکل نخوردم توی این دو سال. مثه یه بنز داره کار میکنه!!
موفق باشید.
یکی هم به ما کمک کنه :13:نقل قول:
رفتم یه جایی tp link 8901 رو 55 تومن قیمت کرد . همینه؟ درسته؟
کار که کار میکنه ما هم نگفتیم که کار نمیکنه :31: ولی فکر کنید در بهترین شرایت یک مشکلی براش پیش بیاد :20:نقل قول:
اون وقت چی میشه !
دقیقا همین مشکل برای من پیش امد فریمور دستگاه دچار مشکل شده بود و زنگ زدم به نمایندگی تهرانش همون شمار ای که تو سایتشه :31:
گفت به ما مربوط نمیشه ما فریمور شو نداریم !!! :18:
خوب حالا باید چی کار کرد !
سلام.عموم یه مودم وایرلس گرفته داده من تا رو لپ تاپش تنضیم کنم
وقتی میخوام نصب کنم این ارور و میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و یه چیز دیگه لپ تاپ وایرلس و پیدا میکنه و وصل میشه ولی به اینترنت که میخواد وصل بشه میگه DNS server not respondinکد:http://inspic.com/C6F32817
vpi & vci و نمیدونم چنده واسه پارس انلاین
ممنون میشم کمک کنید