اگه دان استریمت زیاد تغیر میکنه یعنی خط تلفن خیلی نویز داره که مودم هر بار که رفرش میشه یه عدد میده!!!نقل قول:
در ضمن اون عکس رو من با نرم افزار گرفتم و مال اکانتینگ همارا نیست
در مورد تورنت هم بگم که من اصلا تورنت استفاده نمیکنم :n02:
Printable View
اگه دان استریمت زیاد تغیر میکنه یعنی خط تلفن خیلی نویز داره که مودم هر بار که رفرش میشه یه عدد میده!!!نقل قول:
در ضمن اون عکس رو من با نرم افزار گرفتم و مال اکانتینگ همارا نیست
در مورد تورنت هم بگم که من اصلا تورنت استفاده نمیکنم :n02:
دقیقا !نقل قول:
سرویس کلاسیک سرعت دانلود 250
پهنای باند جدید خریدار شده؟نقل قول:
در ضمن امین جان میشه بگی چرا از ساعت 12 ظهر به بعد تایم اوت زیاد میشه؟
تایم اوت خیلی آدمو اذیت میکنه
والا در این مورد نمیشه نظر خاصی داد --- ولی خب تو یه بازه زمانی مخصوصا شبا بعد اینکه لود سرور، میزان پهنای باند و فشار روی DSLAM میره بالا اینا باهم + یه سری جریانات دیگه میتونن دخیل باشننقل قول:
میشه پکت های icmp رو از یه لینک دیگه عبور داد که به اصطلاح سر یوزر ها گول مالید :n02: مثلا پینگ با گوگل بشه 30 ولی در عمل شما تغییری بجز همون پایین بودن عدد پینگ احساس نکنی
در کل برای تایم اوت نباید امید زیادی برای حلش داشته باشی :n02:
منتظر بودن من سرویسمو تغییر بدم ؟ :n03:نقل قول:
من که گفتم 128 نامحدود نگیر!!!!:n07:نقل قول:
حالا با همسایتون :n02: با سرعت 30(نفری 15 کیلو) تا آخر تابستون حالشو ببر :n02:
البته اون بنده خدا هم که اینترنت ندیده است فکر کنم همه اون 30 کیلو رو برای خودش برداره و چیزی جز .... برات نمونه:n02::n02::n02:
مگه اینکه راهی که من بهت گفتم رو انجام بدی
فانوس جان عکسی که از امار میزان دانلود شبانت میزاری رو با نرم افزار خاصی میگیری ؟ یا خود پنل مخابرات قابلیت نشون دادن میزان مصرف رو به این دقیقی رو داره ؟نقل قول:
گر نرم افزار خاصی هستش ممنون میشم معرفی کنی
البته پنل همارا خودش خیلی عالیه و امکانات زیادی دارهنقل قول:
ولی من حال ندارم برم همارا
در زمینه مانیتورینگ اینترنت بهترین نرم افزاری که سراغ دارم همین نرم افزار DU Meter هست که استفاده میکنم و گزارش های ساعتی ، هفتگی و ماهانه و خیلی چیزای دیگه داره
اینم لینک دانلود»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا حتما باید لو بدی ؟ :n03:نقل قول:
چاره ای نیس . فعلا این ماه ببینیم چی میشه :n03:
:n08:
عجب حالی دادنقل قول:
دیشب 6.7 گیگ دانلود کرده بود!!!!:n02:
ولی الان داره ضد حال میزنه!!!
چرا تو این هفته سرعت یهو افت میکنه؟!! سرعت خیلی عالی میشه "بعضی مواقع"، اما در باقی ساعات نوسان خیلی بالاس! کسی میدونه علت چیه؟ (سرویس مگای مخابرات)
دیشب فقط 1 گیگ دانلود داشتم :n28:
کس دیگه ای نیست که مشکل داشته باشه ؟
والا دیشب شبانه من ترکونده بود نردیک 7 گیگ (توربو مخابرات)نقل قول:
از چه سرویس دانلود میکردید؟
دان استریمتون چقدره؟
نویز دارید؟
اینجوری که به نظر میاد داری حق بقیه رو میخوری :n02::n08:نقل قول:
اون موقع که من داشتم با 250 دانلود میکردم مال تو 350 بودنقل قول:
حالا هم من یه شب با 350 دانلود کنم تو هم با همون 30 کیلو :n02::n02::n02::n02:
ببینیم کی میخواد اینا درست شه!!!
افت سرعت در حد تیم ملی:n02:
یعنی یه بار نشد یای بیاد و این مخابرات اذیت نکنه!!:n24:
البته اکثر تاپیکها که الان رفتم،دیدم خلق الله با مشکل پینگ و افت سرعت دست به گریبانن که گویا اینم سراسریه و مربوط به آقایان زیرساخت!!؟؟:n23:
از سرورهای rodfile و uploadbaz و Rapidbaz و uploadboy و ... 5 تا دانلود همزمان میزاشتم و با هرکدوم سرعتش بین 0-20 در نوسان بود !
سرویسم توربو مخابرات هست ! دوره قبل توربو همارا گرفتم ولی همه میگفتن توربو مخابرات بهتره و سرعتش بیشتره و شبا مثل همارا نصف نمیشه و ...
من با همارا 1.5- 2 گیگ هر شب دانلود داشتم ولی با مخابرات به جز شب اول که 2.8 گیگ دانلود کردم در بقیه شبا فقط 1 گیگ دانلود داشتم ! تازه مشکل فقط دانلود نیست و سایتها رو هم کند باز میکنه .
درسته نویزم زیاده ولی با همارا مشکلی نداشتم شبا سرعت 100-110 میداد و روزا هم سرعت 190-200 (به جز این اواخر که به خاطر پایینتر اومدن ریتم سرعت 140-150 میداد ) . مخابرات حتی روزا هم سرعتش افتضاحه ! مثلا الان از سرور مایکروسافت با سرعت 20-30 دانلود میکنه ! درحالی که شما سرعت روز و شبت 300 هست . بقیه هم فکر نمیکنم کمتر از 200 باشن !
این عکس رو الان گرفتم ! Snr الان رو 8 هست ولی معمولا رو 6-6.5 هست .
نقل قول:
تقریبا از چن ماه مونده به انتخابات این مشکلات سراسری شروع شد و تا همین الانش هم دستوپاشکسته ادامه داره و فک نمیکنم مشکل مربوط به یه شرکت خاصی بشه!یه روز وضع اینترنت من خیلی خوبه و مال یکی دیگه خراب روز بعد هم برعکس میشه دقیقا!
در ضمن شماچرا در جهت رفع نویز اقدامی نمیکنین،این SNR که خرابه؟!
خوب دوست عزیز فاصله شما ما مرکز مخابراتی خیلی خیلی زیادهنقل قول:
و در ضمن خط شما بی اندازه نویز داره در بهترین حالت سرعت شما میتونه 250 باشه چون که خطت 2 مگ بسته شده
من به شما توصیه میکنم زنگ بزن 117 بیان خطوط تلفن بیرون رو چک کنن شاید نویز کمتر بشه
یا اینکه شما نباید سرویس بیشتر از کلاسیک برداری چون خط تلفن قابلیت 4 مگ رو نداره
یه کار دیگه هم میتونی بکنی
از تنظیمات مودم مودولاسیون رو بذار روی g lite تا مودم بتونه راحت تر کار کنه
البته تو این مود سرعت یکم کم میشه ولی فکر نکنم کمتر از 1 مگ بشه
من به 200 هم راضی هستم !
وضعیت نویز من با همارا هم همین بود ولی مشکلی نداشتم . attenutaion rate هم اونموقع 59 بود الان شده 60 .
ضمنا فاصله ما با مرکز مخابراتی زیاد نیست . 3-4 کیلومتر هست . البته من فاصله مستقیم رو در نظر میگیرم اگه سیمایی که از زیر زمین رد شده لقمه رو دور سر چرخوندن باشه نمیدونم فاصله دقیق چقدر میشه ...
برای رفع نویز هم اقدام کردم ولی نتیجه نگرفتم . اول خودم مستقیم از سر خط سیم کشیدم به مودم که زیاد فرقی نکرد و snr شد 10 ! بعدش رفتم مخابرات نگهبان گفت کسی رو داخل راه نمیدن و فقط اعضای سپاه و ... میتونن داخل اونجا بشن و شماره داد تا زنگ بزنم ! زنگ زدم طرف پشت تلفن گفت نویزت خوبه ! هی بهش گفتم خوب نیست اونم گفت من دارم از اینجا با دستگاه چک میکنم و وضعیت رو خوب نشون میده (بعد به همکارش با صدای بلند گفت اقای فلان نگاه کن نویز رو 75 نشون میده و خوبه ولی این اقا میگه خوب نیست ) بازم گفتم خوب نیست گفت لابد تو بیشتر از من میفهمی و از این حرفها ...
امیدوارم مشکل از مخابرات باشه و چند روز دیگه حل بشه ! الان از هات فایل یه فایل دو مگابایتی گذاشتم دانلود بشه با نوسان سرعت 0-5 کیلوبایت خواست دانلود کنه اخرش هم سرعت 0 شد و ارور داد :n03:
دوست عزیز فاصله 3-4 کیلومتر میدونی برای ADSL چقدر ضرر داره !!!!نقل قول:
تازه سیم ها هم که مستقیم نیستن
با این وضع تنها راه این میمونه که شما سرویست رو عوض کنی یا کلا یه خط جدا مثل من برای ADSl بگیری
چون من هم روی خط خونه نمیتونم بیشتر از 2 مگ داشته باشم
حالا این خط هم درسته به زور 4 مگ رو ساپورت میکنه ولی خوبیش اینه که دیگه دردسر نویز ندارم
چه فرقی داره ؟ خط جدا هم بگیرم باز فاصله همون فاصله هست .
از کجا مطمئن بشم خط جدید که میخوام بگیرم نویز کمتری خواهد داشت ؟
تنها راه من این هست که 3 ماه صبر کنم تا سرویسم تموم بشه و دوباره توربو همارا بگیرم ! چون همونطور که گفتم با توربو همارا مشکلی نداشتم و فقط به خاطر کیفیت بهتر مخابرات تغییر سرویس دادم . 10 هزار تومن به خاطر تغییر سرویس گرفت ازم الان دوباره باید 10 هزار بدم تا سرویسم به توربو همارا تبدیل بشه .
راستی از سرور همارا با سرعت 190-200 تا دانلود میکنه .
میگم در مورد خط فیبر نوری میشه توضیح بدید ؟
من میتونم خط فیبر نوری بگیرم ؟
راستی با فری گیت با سرعت خوبی میتونم دانلود کنم ! 70-90-110 !
تازه فری گیت چون مجانی هست احتمالا باعث کندی میشه به نظر شما اگه سوکس بگیرم و باهاش دانلود کنم مشکلم برطرف میشه ؟
وقتی با فری گیت سرعتم اینقدر زیاد میشه نشون میده ربطی به نویز و فاصله نداره درسته ؟
البته الان اینترنت خودش ایراد دارهنقل قول:
ولی وقتی با فری گیت بهتر میشه دانلود کرد یه ساکس خوب بخر تست کن
امشب که ایراد سراسری وجود داره من خودم سرعتم از 300 رسیده به 60 کیلو:n02:
امین جان یه خبر بده ببینیم چه خبره !!!!:n02:
کی میخواد درست بشه !!! :n13:کوفت و زهر مار شد این اینترنت دیروز و امروز :n02:
سلام
دوستان سر این ماه می خوام از صبانت درخواست جمع آوری بدم بیام مخابرات . ( تا دیروز میزان دانلود شبانه سرعت 2 مگ من حدود 2.5 گیگ بود که امشب لطف کردن به 1.5 گیگ رسوندنش :n08:) هر چند که هنوز 2 ماه از سرویسم مونده ولی می خوام درخواست جمع آوری بدم و بیام مخابرات .
الان رفتم سایت مخابرات و خواستم قیمت ها رو ببینم که دیدم یه سرویس جدید به اسم ADSL-SUMMER-2G جشنواره تابستانی95,400 ریال اضافه کرده به سرویس هاش که فکر کنم فقط برای تابستون باشه و جالبه سرعت دانلودش رو زده 2048k~4096k :n19::n19: که نمی دونم واقعی هستش یا نه !!
حالا چند تا سوال : از دوستان کسی این سرویس رو گرفته ببینه سرعت دانلود ش تو روز و شب چقدر هستش ؟
اینکه حجمش رو زده 2 گیگ ! ایا میشه خودم حجم اضافه بگیرم و اضافه کنم به حجمش یا نمیشه !
با این سرویس چقدر تو ساعت شبانه میشه دانلود داشت ؟
----------------------------------------------------------------------------------
بل دیدن این سرویس مثل فانوس عزیز می خواستم سرویس سه ماهه توربو سفارش بدم اما این بالایی به نظر جالب میاد حالا به نظرتون من کدوم رو سفارش بدم .
سلام بر دوستان همشهری عزیز،:n12:
من امروز با یه ضدّ حال مواجه شدم :n03: قبلاً یعنی حدود یک سال پیش سرویس وی آی پی ماکس نت داشتم و سرعت دانلود روی 450 بود و هر شب هشت گیگ، این تاپیک هم تصویر گذاشته بودم،
بعدش چند مدّت 128 نامحدود استفاده میکردم که کار ندارم، دیروز دوباره یه سرویس سه ماهه وی آی پی تمدید کردم به هوای اون روزها:n19:
ولی چشمتون روز بد نبینه! سرعت نصف شده! یعنی حدود 200 کیوبایته! حجم دانلود هم 4 گیگ! با سایت Speedtest هم تست کردم باز نسبت به سابق نصفه!:n14:
الآن میخواستم ببینم مال شما چطوره؟ به نظرتون این ضدّ حال موقّتیه؟:n28:
ممنونم.:n16:
امروز افت سرعت پکت لاس و کلا همه چی بودنقل قول:
دلیل ..... ؟؟
البته از شرکتای دیگه خبر ندارم ولی مشکل از خود مخابرات نیست چون همزمان همارا و مخابرات این مشکلو داشتن
2 مگ ماهانه 2 گیگ
هرکاری کردم downstream رو نکردن 4 مگابایت که بتونم راحت با 250 دانلود کنم الان 190~200 تا سرعت دانلودش ه من نمیدونستم سرعت واقعی رو میده حیف پولش
فعلا که شمال غرب رفته رو هوا!نقل قول:
من خودم دیشب از 7 گیگ فقط 2 گیگ دانلود کردم
اون سرویس اولترای تابستانی هم خوبه و میشه بهش ترافیک اضافی خرید!!! فکر کنم همون سرعت 500 رو داشته باشه خوب
شبانه داره؟نقل قول:
رایگان شبانه داره 34 تومن واسه 1ماه پولش شدنقل قول:
سرعت دانلود 200 هست اگه از مخابرات کلاسیک + میگرفتم 3 ماه میشد 34 تومن با 280 تا سرعت
اره دقیقا منم دیشب نهایتا 1.5 گیگ برداشتم :n19: در حالی که حداقل 2.5 گیگ رو داشتم ! یه موردی که هست سرعت دانلود لینک ها از سرور های داخلی بالای 500 تا هستش برای من ولی سرور های دیگه حتی مستقیم ( اونم با کیفیت عالی ) از 100 تا بالاتر نمیره ! .نقل قول:
فانوس جون این جشنواره شبانه رایگان داره دیگه ؟ و اینکه سرعت روز و شب تا امروز برای شما یکی بوده دیگه ؟
از اون اولین روزی که مخابرات استفاده کردم تا الان یادم نمیاد شبانه سرعتم افت داشته باشه(مگر به خاطر کیفیت سرور دانلودی)نقل قول:
سرویس جشنواره فکر کنم شبانه داشته باشه
سلام دوستان گلم:n16:
بنده یک مودم 2640 t دیلینک دارم
جدیدا اینترنت 3 مگ خریدم
چند تا سوال داشتم:
1- لازمه مودم رو عوض کنم قدیمی شده کارایش کم شده یا همچین چیزی؟
2- مشکل بزرگ بعدیم اینه انتن دهی این مودم بسیار کمه ایا ارزش داره مودم دیگه ای بخرم با انتن دهی زیاد؟
3- بهترین مودم در رنج 150 تومن چیه و این جشنواره ای که شاتل داره مودم میفروشه منم میتونم ازش بخرم یا برم از جای دیگه ای بخرم
4 - اصلا نخرم و با این حال کنم
ممنونم :D
ساعت 3 صبح سرعت اولترا 50 هم به زور دیروزم از این بدترنقل قول:
من دو تا سرویس رو با هم دارم خدایی مخابرات اشغال بوده تو این دو روزی که تست کردم حالا نمی دونم این نظر شما از کجاست شانس خوبتون یا سرویس متفاوتتون
اره این مودم یکم بفهمی نفهمی وایرلس ضعیفی دارهنقل قول:
میتونی اینو بفروشی و تو رنج 150 تومن حدودا یه مودم 2 انتن بگیری
یه توصیه اینکه هیچ و قت از شرکتها مودم نگیر :n02:
دیروز و امروز که کلا اینترنت رفته رو هوانقل قول:
ایشالا روزای بعد چرخش واسط بگرده :n02:
امشب با Turbo همارا از ساعت 2 تا 8 فقط 400 مگ دانلود داشتم!!!:n04: از وقتی تمدید کردم یه بار به زور تونسته بیشتر از 1 گیگ دانلود کنه! :n15:
آخه این چه وضعشه؟ :n23: مشکل از سرویس منه یا شما هم این مشکلو دارین؟
همه این مشکلو دارن:n15:نقل قول: