سلام
پخش pioneer 5350 و alpine 140 تویه رنج قیمتن. حقیقتا بین این دوتا موندم یکسری سیستم بازا میگن که alpine صداش حرفه ای تر و دلنشین ترهست اگه ممکنه راهنمایی کنید.
سلام
پخش pioneer 5350 و alpine 140 تویه رنج قیمتن. حقیقتا بین این دوتا موندم یکسری سیستم بازا میگن که alpine صداش حرفه ای تر و دلنشین ترهست اگه ممکنه راهنمایی کنید.
سلام و اردتنقل قول:
لینک بدید کافیه،
معمولا به هر آمپ 4 کانال میشه 4 اسپیکر وصل کرد یا دو تا اسپیکر و یه ساب که باید در میزان قدرت با هم هماهنگی داشته باشن
اتصال ساب به آمپ بصورت بریج در صورتی توصیه میشه که آمپ قابلیت تامین قدرت مورد نیاز ساب رو داشته باشه
در مورد نمونه های بالا هر دو آمپ توان کمتری رو نسب به توان مورد نیاز اسپیکر تامین میکنند و توصیه نمیشن
اینفینیتی در حالت بریج نهایتا یه ساب 250 تا 300 واتی رو میتونه راه بندازه
منظورتون اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟نقل قول:
سلام امیر حون فقط لینک اولی رو پیدا کردمنقل قول:
دومی ها فقط تیوترن؟
ولی دیدمش خوب به نظرم میاد کراس اوورشو ندیدم تیووترشم ندیدم فقط خود ووفرشو دیدم آمپلی هم خداروشکر نمیخواد
ولی هرچی باشه باید بره جلو پراید حیفه اصلا ارزش نداره فقط شاید بشه از تیوترش بهره برد نصف هزینش فکر کنم بشه تیوتر گذاشت
بله، 3 ،4 نوع تیوتر هست که میشه باهاش بست، تو سایت رسمیش هست سری انرژی، های انرژی و ...نقل قول:
حدود 120 تومنه، تیوترش هم فکر کنم حدود 60 تومن، هم به آمپ وصل میشه هم مستقیم به پخش رو کراس هم میشه بست، حدودا با 200 صدای خوبی بده بنظرم
اره ولی 200 با توجه به محیط داشبورد پراید نمیتونه به اندازه 200 تومن ادمو راضی کنه جلو پراید بیشتر از 90 تومن ارزش هزینه ندارهنقل قول:
بهترین چیز برا جلو پراید یه باند 10 سانتی معمولی تیوتر داره به نظرم 40 تومن تمومش کنه ادم
دوباره سلام .نقل قول:
حرفاتون کاملا درسته . این بلند گو نیاز به امپ قوی داره
اگه یک جفت Hertz HCX 690 و یک ساب کنوود 3013 باشه براش یه مدل امپلی ارزون معرفی کنین .
سلام و خواهشنقل قول:
فلش رو میخوره(نوش جونش):n02:ولی فولدری رو نمیدونم.
بنده بارها عرض کرده بودم که سازنده کیک پنل فابیر گلاس و باکسهای فایبر من سراغ دارم.نقل قول:
والا جلوی پراید خیلی صدای خوبی نمیشه ازش گرفت ولی گلیدن سایز 10 هم کامپوننت داره و هم کواکسیال.نقل قول:
آلپاین به نظر من هم بهتره.فقط ضعفش در کامل نبودن خروجی Pre Amp ش هست که دو جفتهنقل قول:
هیچکدام از این امپلیفایرها توانائی درایو کردن کامل لیمیتد رو ندارن.لیمیتد رو باید تا 200 وات RMS بهش ورودی بدید.البته لیمیتد های اورجینالنقل قول:
در مورد اتصال درایورها به آمپلیفایرها ،استاندارد میگه به هر کانال یک اسپیکر با توان نامی قابل درایو کردن آمپلیفایر و امپدانس مشخص که اغلب 4 یا 2 اهمی هستند.
برای ساب ووفرها نیز اگر آمپلیفایر مونو باشه یه تک کانل میشه ولی اگر دو یا چهار کانال بود،دو کانال رو با هم بریج میکنند و یه تک کانال خروجی بدست آمده رو به ساب ووفر ورودی میدهند.
از طرف معدود افرادی رو هم دیدم که روی یه آمپلیفایر دو کانال دو جفت درایور نصب کرده اند.البته باید درایورها 4 اهمی باشند.
به این صورت که روی هر کانال یک جفت درایور رو موازی بسته و روی لود 2 اهمی آمپلیفایر بسته و از حد اکثر توان آمپلیفایر بهره برده اند.
ارزونترین آمپ جی وی سی 8004 هست حدود 450 تومن.نقل قول:
سلامنقل قول:
آمپ 4 کانالی که رو بریج 400 وات بتونه به 3013 بده هم سخت گیر میاد هم اگه گیر بیاد ارزون نیست
بنظر من یا دو تا دو کانال قوی بگیر یا ساب رو ضعیف تر انتخاب کن یا از ترکیب مونو و دو کانال استفاده کن
پیشنهاد حمید جان 8004 برای کواک ها خیلی خوبه، اما حالت برجش تنها 240 وات قدرت داره بنظرم مناسب 3013 نیست
3013 حداقل یه آمپ دو کانال مثل 5500T نیاز داره
دوست عزیز بنده 718 خریدم مثه ... پشیمونم واقعا تو صدای بلند سر درد میشی بش شلوغه ... الانم منتظر بودجم که بفروشم 609 بخرم .. یه ماه پیش خریدم 270نقل قول:
منظور از یه جفت rca چیهنقل قول:
همه ی توضیحاتتونو متوجه شدم بغیر از rca عزیز میشه راهنماییم کنی <3 یه دنیا ممنون <3 خیلی توضیحات قشنگی میدین
سلام
یکی از دوستانم دسترسی به اینترنت نداره میخواد باند بخره . امپلی هم داره
بین 2 گزینه مونده یکی Hertz ECX 690 یکی JBL GTO938 که هر دو 100RMS قدرت دارن .
فقط هم میخوام بیس داشته باشه و بلندی صدای بیشتر . استاید عزیز مخصوصا اقا حمید گل کدوم یکی ازباند ها بهتره با توجه به شرایط ذکر شده؟
شاد باشید :n12:
سلام لطف دارید.نقل قول:
بین این دو من هرتز رو انتخاب میکنم.
بارها در مورد کابل RCA صحبت شده اگر یه جستجوی کوتام میزدید متوجه میشدید.نقل قول:
کابل RCA جهت ارتباط پخش و آمپلیفایرها استفاده میشه. لذا توصیه اکید میشه در هزینه کردن برای این قسمت از سیستمتون دست و دلباز باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید جان ممنون :n12:.
هر کالایی که شما تاییدش کنید چشم بسته میگیرمش . چون همیشه بهترین راهنمایی ها رو کردید .
.................
دوستان امروز یکی باند مکسیدر MX-6902 بست رو ماشینش به قیمت 50 تومن . بدون امپلی .
انصافا اگه صداش رو بشنوید چنان بیسی میزنه که اصلا و ابدا باورتون نمیشه که این یک باند 50 تومنی هست .
جالبه ترین قسمت اینه که تو مشخصاتش :
MX-6902
Specifications
Technical Info
Files
6x9 "Speaker
Max , 500 Watts
4ways , Coaxial speaker
Impedance : 4 Ohm
درباره ب rca مطالبی خوندم (همون کابلیه که پخش رو به باند وصل میکنه) ولی خب نگفتین چه مارکی بخرم
اخه میگن تقلبی زیاده
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بین dls 963 و jbl 953 و mtx thx693 و 718 کنوود کدومو پیشنهاد می کنن؟ فعلا بدون آمپ که بیس خوبی داشته باشه؟؟؟:n12:
اگه کسی از قیمت به روز اینا خبر داره بگه
امپ چی بخرم
بخدا هرکی یه چیز میگه،منم اخر متوجه نشدم برای jbl 938 چه امپی بخرم
قصد خرید هیچی ندارم،در اینده هیچی اضافه نمیکنم
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول عالیه ، از 3500 پایونیر خیلی بهترن.قیمتاشون چنده توی تهران ؟نقل قول:
امپی نیست 100وات کامل بده ؟
حدود 300 تومننقل قول:
نه که نباشه، من ندینم ، شما بگرد اگه بود بگیر ما رو هم روشن کن
دوستان
یه امپ 4 کانال میخوام که روی 4 اهم 100 وات بده . یکم کم هزینه و اقتصادی باشه . لطفا چند مدل معرفی کنید که با توجه به بودجه یکی رو انتخاب کنم برای دوستم .
برای راه اندازی دو جفت Hertz ECX690
- Power Handling:
- Peak: 400 watts per pair / 200 watts each
- RMS: 200 watts per pair / 100 watts each
سلام يه آمپ دو كانل واسه كواك ٦٠٩ چي پيشنهاد ميدين
من یه امپلی فایر دارم . میخوام یک ساب Kenwood Kfc-3013 هم به سیستمم اضافه کنم . اما تو مشخصات این ساب نوشته که 400 ار ام اس قدرت داره . در صورتی که امپلی فایر من در حالت بریج 450 ار ام اس میده
اگه این ساب رو وصل کنم امپل یفایر ساب میسوزه ؟ این اختلاف مهم نیست ؟؟ این برام سواله اگه امپل یفایر قدرتش بالا تر از یک ساب یا اسپیککر باشه مشکلی نداره ؟
همیشه باید کمتر از قدرت ار ام اس یک اسپیکر یا ساب ورودی امپلی داد ؟
من زیاد از امپلی فایر سر درنمیارم . ببینید با توجه به مشخصات گفته هام درست هست یا نه .
امپلی فایر من M-LINE 75.4 ادیو سیستم هست .
High/low pass filter
Changeable chip system to individualise the amplifier
4x 75 Wrms @ stereo 4 Ohm
2x 220 Wrms @ mono 4 Ohm
الان به این امپلی فایر میشه یک جفت باند وصل کرد . که هر یک از باند ها 150 ار ام اس قدرت دارند .
یک ساب 440 ارم ام اس هم میشه به این امپلی فایر وصل کرد .
ایا برداشت من از مشخصات امپلی فایر درست هست ؟ مسخرم نکنید ...:n02: به خدا اولش خودتون هم مثل من بودین .
سلام دوستان واسه 1500وات سابووفر باید باطری چند امپر بگیرم؟به علاوه اینکه باید دینامم تقویت کنم؟؟ماشین 206 هست.بعدش باید به باطری توی صندوق فکر کنم درسته؟؟
سلامنقل قول:
RCA های استاندارد و اورجینال کانکشن و گلیدن به نظر من خوبن.
دوست عزیز.100 وات RMS واقعی بعید میدونم زیر 700 تومن آمپلیفایری باشه.من جای شما بودم یه گلیدن RS100C4 میگرفتم خیل خودم رو کلا راحت میکردم.1.073.000 تومن.نقل قول:
همیشه تاکید کردم نون درایور رو آمپ خوب میده.
Ml100.2 گلیدن به قیمت 470 تومننقل قول:
نه بابا چرا بسوزه.:n02:اصولیش اینه که توان آمپ با توان درایور برابر باشه. ولی این در شرایطی هست که برق سیستم فیکس روی 14.4 ولت باشه.چون این کار تقریبا تو ماشینهای ما محال هست باید توان آمپلیفایر رو کمی بالاتر از توان اسپیکرها در نظر بگیریم تا آمپ با دست و دل باز بتونه درایور تغذیه کند.نقل قول:
آمپ شما روی 4 اهم 4 تا خروجی واقعی 75 وات میده.پس اسپیکر 150 واتی را نمیتواند درایو کند.
ساب ووفری که این آممپلیفایر میتونه درایو کنه 200 وات RMS هست.البته روی 4 اهم.
هیچ احدی در هیچ مقامی حق به سخره گرفتن کسی رو نداره.نه اینجا و نه هیچ کجای دیگر.
حتما......نقل قول:
اول برق سیستمتون باید قوی باشه و بعد تهیه قطعات دیگر.
شعار همیشگیم رو یکبار دیگه تکرار میکنم.
باطری 100A
کابل برق 0 گیج
BIG 3 با کابل 4(حداقل)
نیاز به باطری اضافه ندارید.
برق قوی=سیستم قوی
حمید اقا سلام حمید اقا دینام پس چی با توجه به این ک ماشین 206 فک نکیم بیشتر از 80 جا بشه..کاری میشه کرد ک 100 جا بشه؟؟نقل قول:
چه 50 تومن چه 500 تومن وقتی خودت خوشت اومده باهاش حال کردی خب پس خوبه براتنقل قول:
ممکنه این حالو با باند 150 تومنی هم نکنی
ولی این برند متفرقه ها اگه هم صدای خوبی داشته باشن عمر خیلی کمی دارن
زود میسوزن یا همون کیفیتشون کم میشه
بعد چند وقت حتی اون بیس اولیه هم نداره
=========================================
با کمال شرمندگی به خاطر دیسک کمر این اخرین پستمه تا مدت نا معلوم دیگه نمتیونم تو جمعتون باشم
برام دعا کنید
آرزو موفقعیت شادمانی برا همتون دارم:n16:
امپ he2 چطوره
برای لنگرود و همه ی بیمارا و همه حتی اونایی که سلامتن دعا کنین رفیقای قدیمی
با اجازه استادم حمید جان ... من خودم 74 انداختم 1500 وات rMS دارم ولی ولت ام 12 هم میرسه وقتی لو باس میده...حمید اقا هم دیدن... بیشتر از 74 ننداز واسه 206 ... دینام فابریک باشه یسرره کار میکنه میسوزه.... 100 هم جا نمیشه... شما 80 بگیر دینامو عوض کن... و دینامتو حتما نشون بده ذغالش تموم نشده باشخ همون کاری که منم باید بکنمنقل قول:
الان ماشینه من لو باس میده ماشین گاز نمیخوره انگار کولر بزنی گازه ماشین کم شه اونطوری میشه.... باید نشون بدم ولی حوصله ندارم... :n02:
سلام هفته پیش با توجه به خوندن پست های قبلی و راهنمایی دوستان یه پخش 7016 کنوود خریدم ضبط قبلیم پایونیر بود ولی مدل پایین اما این یه چیز دیگه اس واقعا فوق العاده است آهنگ گوش دادن باهاش لذت دیگه ای داره، راستش یه راهنمایی می خوام ،برای بانداش چه کار کنم باندهای خودم 6963 پایونیره
حالا باتوجه به اینکه نمیخوام ساب بندازم و کیفیت و تفکیک صدا از بیس برام مهم تره شما چه باندی رو پیشنهاد می کنید البته بعدا یه امپلی هم میگیرم و بهش اضافه می کنم، بودجه ام هم برای خرید باند حدود 200 تومنه
ارادت دارم سعيد جان. استاد شما سرورانم هستيد.بنده رو شرمنده نفرمائيد.نقل قول:
من دينام ميبينم نه باطري ممكنه ايشون اشتباه نوشتند.
خير مقدم عرض ميكنم خدمت شما دوست گرامي :n16:خوش آمديد:n12:نقل قول:
ماشينتون چيه؟
تا 200 تومن خيلي اسپيكر مناسبي (حد اقل آكبند) نميتوانيد تهيه نمائيد.
سلام مخلصمنقل قول:
چرا 100 البته دينام جزو واجبات هست ولي چه كنيم كه دينام قوي يا نيست يا خيلي گرون هست.تازه اگر اون گرونه گير بياد و به 206 بخوره.
خود بنده شخصا در دوران و عنفوان جواني :n02: كه سيستم بازي ميكردم تقريبا تمام تهران بزرگ رو زير پا گذاشتم تا يه دينام 90 يا 100 آمپر براي پرايد گير بيارم، يا اينكه يه شخص حرفه اي رو گير بيارم كه برام دينام قوي بسازه و سيم پيچي كنه و لي كسي يا نبود و اگر محدود افرادي معرفي ميشدن تضميني مبني بر خروجي 100A نميدادن.
قويترين امپ هم 60A استام صنعت بود.
براي همين من كمتر در اين مورد صحبت ميكنم.
من بعيد ميدونم ايران گيرتون بياد بايد سفارش بديد از اون ور آباه براتون بيارن
مهربوني جاننقل قول:
براي چه اسپيكري؟قيمتش چنده؟
سلام ممنون آقا حمید ماشینم پراید هاجبک، حالا اگه یه مقدارم بیشتر شد مشکلی نداره دوست عزیز
برای jbl 938 داداشینقل قول:
قیمت ندارم فقط یکی بهم پیشنهاد کرده
سلام حميد جان.
الان استام واسه پرايد دينام 90 آمپر هم ميزنه كه توي يه سري از پرايدها به طور فابريك از طرف سايپا نصب هم ميشه و نكته جالبش قيمت پايينترش نسبت به 65 آمپر هست.
پس من باطری 80 بنذازم کافیه؟؟دست ب دینامم نزنمنقل قول:
سلام دوستان
kenwood8019 ریموت داره که به فرمون وصل شه؟یا مثلا یه قاب که کنترول بره توش و به فرمون وصل بشه؟
__________________________________________________ _____________________________________
کسی میدونه چجوری باید مقدار توان خروجی امپ رو اندازه گرفت؟
سلام دوستان :n16:
راستش یه سیستم میخاستم ببندم برای در حد 600 تومن.چیزیم سر در نمیارم :n27:ممنون میشم راهنماییم کنید.
راستی برام بیشتر کیفیت صدا مهمه تا بلندیش :n05:
سلام.خوبید.یه بنده خدایی یه پخش 9450 داره میخواد بفروشه تمیزه جعبه هم داره.
چند ازش بردارم خوبه؟؟:n12:
برای اسپیکر jbl 938 میخامنقل قول:
یه امپ خوب بگین
نظرتو درباره he2 هم بگو