سلام به همگي
جدول جام حذفي را با اكسل درست كردم ميگذارم براي همه
البته خودتون بايد پر كنيد اتوماتيك نيست :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.fileden.com/files/2008/5/26/1931439/jaam%20hazfi.rar
سلام به همگي
جدول جام حذفي را با اكسل درست كردم ميگذارم براي همه
البته خودتون بايد پر كنيد اتوماتيك نيست :20:
کد:http://www.fileden.com/files/2008/5/26/1931439/jaam%20hazfi.rar
xxxicestar , ممنون بابت خبرها :40:
lindows , عالی بود :8:
---------------
يك روز پس از ديدار استقلال در تهران , ديدار راه آهن و پرسپوليس در آزادي برگزار مي شود
کانون هواداران پرسپولیس : با توجه به اين كه در هفته هفدهم تيم هاي استقلال و پرسپوليس بايد در تهران بازي هاي خود را برگزار كنند، اين احتمال وجود داشت كه يكي از اين ديدار ها در ورزشگاه تختي تهران برگزار شود تا ورزشگاه آزادي 2 روز متوالي ميزبان دو تيم نباشد؛ اما به گفته حسين ضيا آذري هر دو ديدار اين تيم ها در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
وي در اين باره اظهار داشت: قرار بود بازي جام حذفي استقلال و داماش در ورزشگاه تختي انجام شود كه به دليل برنامه ريزي اشتباه فدراسيون اين بازي در آزادي برگزار شد.
وي تاكيد كرد: در هفته هفدهم دو تيم بازي هاي خود را در آزادي انجام مي دهند و ما امروز قرارداد خود را براي تيم راه آهن كه ميزبان پرسپوليس است، ارسال كرديم.
باشگاه پرسپوليس: قطبي بايد 50 درصد از مبلغ دريافتياش را پس دهد
کانون هواداران پرسپولیس : سران باشگاه در نامهاي از افشين قطبي خواستند 50 درصد از مبلغ دريافتي قراردادش را به باشگاه بازگرداند.
اين نامه روز گذشته به مدير برنامههاي قطبي تحويل داده شد.
قطبي صبح امروز اين نامه را دريافت كرد و هنوز واكنشي نسبت به آن نشان نداده است.
افشین قطبی هنوز در امارات است
کانون هواداران پرسپولیس : در حالی که از جدایی افشین قطبی از تیم فوتبال پرسپولیس کمتر از دو هفته می گذرد، اما این مربی هنوز در امارات حضور دارد و به کره جنوبی بازنگشته است.
پس از آنکه افشین قطبی از ادامه حضور در تیم فوتبال پرسپولیس استعفا داد و ایران را ترک کرد، قرار بود پس از اقامتی کوتاه در امارات به همراه همسرش به کره جنوبی برود اما این قامت کوتاه تا به امروز به بیش از 12 روز رسیده است.
قطبی پیش از عقد قرارداد دوباره با تیم فوتبال پرسپولیس نیز سعی کرد که در امارات تیمی را برای خود پیدا کند اما تلاش او و مدیر برنامههایش در آن مقطع به نتیجه نرسید.
جام حذفی باشگاههای کشور؛ دیدار پرسپولیس و سپاهان در آزادی برگزار می شود
کانون هواداران پرسپولیس : تیم پرسپولیس پس از پشت سر گذاشتن نماینده سمنان، در دومین دیدار خود در رقابتهای جام حذفی به مصاف تیم سپاهان می رود.
سرخپوشان پایتخت در دومین بازی خود در مسابقات جام حذفی در ورزشگاه آزادی تهران میزبان زرد پوشان اصفهانی خواهند بود.
جالب اینکه پرسپولیس در دو بازی گذشته خود برابر این تیم، در ورزشگاه آزادی و در حضور هواداران پر شور خود سپاهان را دو بار نقره داغ کرده است. سرخپوشان در دیدار فینال دور برگشت لیگ هفتم با گلهای طلایی محسن خلیلی و سپهر حیدری به برتری 2 بر یک رسیدند و پس از آن در دیدار رفت هشتمین دوره لیگ برتر، این تیم را با نتیجه 3 بر 2 شکست دادند و باید گفت «تا سه نشه بازی نشه». امید است سومین برد متوالی در ورزشگاه آزادی با حضور هواداران خونگرم پرسپولیس حاصل شود. انشاءا...
چقدر از این مصطفوی بدم میاد ، دروغ گفتنم بلد نیست ، انقدر وول خورد رو صندلیشو و ملچ ملوچ کرد و مردم مردم کرد که پیر و جوون فهمیدن یه جای کار داره می لنگه ، یه جا که چه عرض کنم ...
ولي چه قدر راحت گفت که پول رو داديم ديگهنقل قول:
چقدر از این مصطفوی بدم میاد ، دروغ گفتنم بلد نیست ، انقدر وول خورد رو صندلیشو و ملچ ملوچ کرد و مردم مردم کرد که پیر و جوون فهمیدن یه جای کار داره می لنگه ، یه جا که چه عرض کنم ...
خلاصه سن که ميره بالا آدمها يکم لنگ ميزنن از لحاظ مغزي
ايکاش جور مصدوميت همه رو اين طفلي عبدي ميکشيدنقل قول:
با اعلام پزشك تيم پرسپوليس
پترويچ و عبدي مشكلي براي بازي با راهآهن ندارند
همون تيکه هايي که سر مبلغ قرارداد بارش کرد آدم رو بيشتر ميچزوندنقل قول:
فردوسی پور بنظرم خیلی رعایت کرد و گرنه می تونست بیشتر گیر بده
مدير عامل نگو به قول مجري راديو جوان آشتالو رو ميمونه
آقا ساملک !
من بعد از 3 سال تازه اینجارو پیدا کردم !
فقط بگم منم یکی از طرفدارای دو آتیشه ی پرسپولیسم که همه ی بازیهای تهران بلا استسثنا می رم استادیوم ! و تا حد امکان بازیهای خارج تهران رو !
در کل یک تیفوسیم !
کاشانی کجایی که یادت بخیر
واقعا متاسفم برای باشگاهی با 30 ملیون طرفدار که مصطفوی سخنگو و مدیرعامل باشگاه هستش
البته این 90 چرت زیاد مینویسه ها
ولی خب مهدوی کیا بازیکن با تعصبی هستش البته مثل همه پرسپلیسی های بزرگ از جمله دائی و کریم و کریمی و... که بعد از رفتن به اروپا اومدن پرسپلیس بازی کردن
اسم:علیرضا محمد
روز تولد:1360/04/23
محل تولد:تهران
شماره:4
تیم های قبلی:راه آهن
دفاع چپ فصل گذشته راه آهن، علیرضا محمد با ثبت قرارداد دو ساله به پرسپولیس پیوست.
به گفته خودش از بچگی پرسپولیسی بوده و تمام دیدارهای تیم را در ورزشگاه از نزدیک می دیده است.
پوشیدن پیراهن پرسپولیس از آرزوهایش بوده و در پایان فصل 86-87 طی صحبت هایی با آقای کاشانی، مدیرعامل وقت پرسپولیس، قول همکاری با این تیم را در فصل آینده داده بود.
او که از تیم های استقلال اهواز، پیکان ، استقلال تهران، سایپا و سپاهان و یکی از تیم های عربی پیشنهاد داشت ولی سرانجام تیم محبوب خود را برای ادامه فوتبال خود انتخاب کرد
وي در آخرين مصاحبه اش اميدوار بود که به تيم سابقش گل بزند و دل هواداران پرسپوليس را شاد کند
من بعد هرز چندگاهي با يه خبر ويژه در همين تاپيک
جدول گل های زده تاریخی پرسپولیس به شرح زیر است:
گل نخست: حسین کلانی برابر برق تهران - سال 1349
گل 100: صفر ایرانپاک برابر برق تهران - سال 1352
گل 200: علیرضا عزیزی برابر بانک ملی - سال 1356
گل 300: ناصر محمدخانی برابر سپاهان اصفهان - سال 1370
گل 400: علی دایی برابر آرارات تهران - سال 1373
گل 500: مجتبی محرمی برابر نفت آبادان - سال 1375
گل 600: ادموند بزیک برابر شهرداری تبریز - سال 1378
گل 700: رضا جباری برابر استقلال رشت - سال 1380
گل 800: علی انصاریان برابر فجر سپاسی- سال 1383
گل 900: فراز فاطمی برابر برق شیراز - سال 1385
گل 1000: کریم باقری برابر سپاهان اصفهان - سال 1387
مصطفوى ، توره و چند خبرنگار در كميته انضباطى
فيلم سانسور شده اى كه پرسپوليس را دگرگون مى كند
مهر - برخى از صحبت هاى افشين قطبى در مورد دلايل استعفايش از سرمربيگرى پرسپوليس در فيلمى قرار دارد كه بنا به دلايلى سانسور شده و جز يك بخش گزينشى هنوز در اختيار رسانه ها قرار نگرفته است.
قطبى در حالى از سرمربيگرى پرسپوليس استعفا كرد كه قبل از اين اقدام در نامه اى به اعضاى هيات مديره باشگاه به مشكلات خود براى ادامه همكارى اشاره كرده بود.
بخشى از اين نامه كه در نشست ويژه اعضاى هيات مديره پرسپوليس مطرح و مورد بررسى قرار گرفته بود، در اختيار رسانه هاى گروهى قرار گرفت اما تا به حال متن كامل آن از سوى مديرعامل و اعضاى هيات مديره باشگاه منتشر نشده. در اين مورد گفته مى شود افشين قطبى ۱۰ دليل را به عنوان عوامل استعفاى خود مطرح كرده و از مسوولان باشگاه پرسپوليس خواسته بود كه تا قبل از انجام استعفا نسبت به رفع اين مشكلات اقدام كنند.
قطبى در شرايطى استعفا كرد كه براساس مفاد قراردادش بايد مشكلات و موانع موجود را قبل از هرگونه اقدامى به صورت مكتوب در اختيار مديرعامل قرار مى داد. او كه فصل گذشته پرسپوليس را با مديريت حبيب كاشانى به عنوان قهرمانى رساند، براساس مفاد قرارداد جديدش، چند روز قبل از استعفا مشكلات خود را در قالب نامه اى بيان كرد و سه شنبه شب دو هفته گذشته در اقدامى غافلگير كننده استعفا داد و راهى دبى شد.
اما روشن شدن زواياى ماجراى آخرين شب حضور قطبى در ايران مى تواند به بخشى از ابهامات موجود در مورد دلايل استعفاى او پاسخ دهد. افشين قطبى سه شنبه شب دو هفته پيش و قبل از آنكه تهران را به مقصد دبى ترك كند در مصاحبه اى تلويزيونى كه در منزل شخصى اش انجام داد به طور مفصل دلايل كناره گيرى اش را مطرح كرد.
بخشى از اين فيلم در اختيار رسانه هاى گروهى قرار گرفت و پخش شد اما بخش عمده اى از اين فيلم كه دلايل استعفا و مقصران مرتبط با اين استعفا را در خود داشت سانسور شده و در اختيار رسانه ها قرار نگرفته است. در اين ميان برخى تهيه كنندگان برنامه هاى تلويزيونى تلاش كردند به اصل اين فيلم دست پيدا كنند اما تا امروز به هدفشان نرسيده اند.
در اين مورد گفته مى شود افشين قطبى در اين فيلم مواردى را مطرح كرده كه افشاى آن مى تواند به انجام تغييرات در باشگاه پرسپوليس سرعت بيشترى ببخشد و زواياى جديدى از استعفاى مرد دوست داشتنى هواداران پرسپوليس را مشخص كند.
سرمربى پرسپوليس در حالى رفت كه اين تيم برخلاف فصل گذشته نتوانسته انتظارات هوادارانش را برآورده كند. در اين ميان برخى مخالفان پرسپوليس از عملكرد داريوش مصطفوى به عنوان يكى از دلايل ناكامى پرسپوليس و استعفاى قطبى نام مى برند كه باعث شده است اوضاع اين تيم بحرانى تر از قبل شود و به رده پنجم جدول رده بندى سقوط كند.
افشاى متن قرارداد افشين قطبى كه به نظر مى رسد از سوى برخى نزديكان باشگاه پرسپوليس با هدفى خاص در اختيار رسانه ها قرار گرفت نيز البته گامى ديگر در جهت بيشتر مقصر جلوه دادن داريوش مصطفوى در نابسامانى هاى اخير باشگاه پرسپوليس بود و نه حل مشكلات واقعى اين باشگاه و آگاهى افكار عمومى از حقيقت.
هر چند كه در اين خبر ميزان مبلغ يكساله قطبى ۱۰۰ هزار دلار كمتر از رقم واقعى اعلام شد و برخى جزييات ديگر نيز اصلا مطرح نشد اما اين سؤال را مطرح كرد كه در شرايطى كه رسانه ها با وجود تلاش بسيار نمى توانند رقم دقيق قرارداد يك بازيكن را افشا كنند، چطور ممكن است كه متن قرارداد سرمربى يكى از بزرگترين تيم هاى فوتبال ايران به اين سهولت در اختيار برخى رسانه ها قرار گيرد !
چند هفته پيش و زمانى كه اوضاع پرسپوليس رو به بحرانى شديد گذاشته بود محمد على آبادى رييس سازمان تربيت بدنى و رييس مجمع اين باشگاه در اولتيماتومى به اعضاى هيات مديره پرسپوليس به آنها هشدار داد اگر توانايى سروسامان دادن به اوضاع را ندارند، سازمان تربيت بدنى وارد عمل شود.
اين اظهار نظر كه به نظر مى رسيد پشتوانه بالاترى از سازمان تربيت بدنى داشت، اعضاى هيات مديره پرسپوليس را برآن داشت تا با برگزارى نشست ويژه اى نسبت به اين هشدار واكنش نشان دهند. پس از اين نشست بود كه هيات مديره اين تيم با صدور اطلاعيه اى خطاب به محمد على آبادى اعلام كرد توانايى سروسامان دادن به شرايط نامساعد پرسپوليس را دارد و نيازى به دخالت رييس مجمع نيست.
البته اين نشست در راستاى برطرف كردن كدورت هاى بين داريوش مصطفوى با مجيد فرخزادى و حسين هدايتى برگزار شد و پس از آن بود كه از سوى طرفين اعلام شد سوء تفاهمات موجود برطرف شده و اگر اختلاف نظرى هم از قبل بين اين سه وجود دارد، حالا برطرف شده و پرسپوليس به روزهاى اوج خود بازخواهد گشت.
با وجود انتشار اين صلح نامه اما اوضاع داخلى هيات مديره پرسپوليس چندان مساعد نبود و اختلاف نظرهايى كه از قبل وجود داشت به نوعى ديگر و در برخى مسائل مالى و فنى بروز كرد و اجازه نداد اين تيم به شرايط مطلوب فصل گذشته بازگردد.
از سوى ديگر ماجراى واگذارى باشگاه پرسپوليس به بخش خصوصى نيز كه از مدت ها پيش مطرح شده بود طى روزهاى گذشته به عنوان يكى از ابزارهاى ايجاد تغيير و تحولات اين باشگاه مطرح شده است.
در اين بين از بركنارى داريوش مصطفوى به عنوان محتمل ترين گزينه تغييرات در باشگاه پرسپوليس نام برده مى شود. مديرعاملى كه علاوه بر اظهارات متفاوت رسانه اى اش ، طى هفته هاى گذشته و خصوصا پس از شكست ها و ناكامى هاى تيم فوتبال اين باشگاه از سوى هواداران اين تيم به استقلالى بودن هم محكوم مى شود.
طى روزهاى گذشته صحبت هايى در مورد احتمال بركنارى او از سمت مديرعاملى باشگاه پرسپوليس مطرح شده اما گويا اعضاى هيات مديره و مسؤولان سازمان تربيت بدنى همچنان از حضورش در پرسپوليس حمايت مى كنند. اين در حالى است كه اطلاعات خبرنگار مهر حكايت از آن دارد كه ضرورت اين بركنارى از سوى مسؤولان ديگرى به غير از سازمان تربيت بدنى مطرح شده و ظاهرا زمان مشخصى هم براى ايجاد اين تغييرات در نظر گرفته شده است. به نظر مى رسد با توجه به مجموع اتفاقاتى كه طى ماه هاى اخير در باشگاه پرسپوليس رخ داده و اتهاماتى كه برخى هواداران پرسپوليس به داريوش مصطفوى وارد مى كنند و نارضايتى هايى كه برخى مسؤولان و هواداران از نتايج تيم فوتبال اين باشگاه دارند، به زودى شاهد تغييراتى مجدد در راس مديريت اين باشگاه خواهيم بود.
مصطفوى و توره هفته آينده در كميته انضباطى
ايران ورزشى- به منظور رسيدگى به بحث نقل و انتقال ابراهيم توره، اين بازيكن به همراه مدير برنامه هايش و مديرعامل باشگاه پرسپوليس ۱۶ آذرماه در كميته انضباطى حاضر مى شود.ابراهيم توره و محسن ابراهيمى، مدير برنامه هاى او به همراه داريوش مصطفوى ساعت ۱۶ شنبه ۱۶ آذرماه در محل كميته انضباطى حاضر مى شوند. علاوه بر اين على خماند، محمدحاجى خانى و مهدى حاجى خانى ديگر افرادى هستند كه در بحث نقل و انتقال توره به كميته انضباطى احضار شدند و بايستى براى اداى توضيحات به كميته انضباطى بروند.
درباره كاشانى از قول من دروغ نوشته اند
مصطفوى: به اين پرسپوليس خيلى خوشبينم
شرايط امروز پرسپوليس به هيچ وجه اميدواركننده نيست و نمى شود اطمينانى به آينده اين تيم داشت اما داريوش مصطفوى برخلاف همه، خيلى سعى دارد اوضاع را بهتر از آنچه كه هست نشان بدهد و با صراحت مى گويد كه به آينده پرسپوليس خيلى خوشبين است: «با اين نتايج و اين بازيكنان من خيلى به پرسپوليس خوشبينم.»
از وضعيت امروز پرسپوليس راضى هستيد
اين تيمى كه من مى بينم خيلى خوب است و بازيكنان هم نشان دادند كه بازيكنان بزرگى هستند. با اين نتايج و بازيكنانى كه داريم من خيلى به آينده پرسپوليس خوشبين هستم.
بازى با صنايع سمنان را چطور ديديد
پرسپوليس خيلى با برنامه بازى كرد. كادر فنى و بازيكنان از اول بازى مى دانستند چه مى خواهند و از چه راهى بايد به هدفشان برسند. خيلى با برنامه پيش رفتند و خوشبختانه نتيجه هم رضايت بخش بود و پرسپوليس دومين برد پياپى اش را به دست آورد.
به نظر شما پرسپوليس در اين چند هفته خوب نتيجه گرفته
بد هم نبوده. ما تا حدودى راضى هستيم. خوشحالم كه پرسپوليس راهش را پيدا كرده و گام به گام به موفقيت نزديك مى شود. اميدوارم اين راه را تا قهرمانى ادامه بدهيم. من فكر مى كنم پرسپوليس توانايى قهرمان شدن در ايران و آسيا را دارد.
گفته بوديد نيكبخت را به خاطر همراهى نكردن تيم جريمه مى كنيد.
بله، قصد داريم در يك جلسه خصوصى توضيحات او را بشنويم. به هر حال نيكبخت يك استثنا است كه هر خبر درباره او تبعات و حاشيه هاى زيادى دارد. ولى به هر حال او بايد درباره غيبتش توضيح بدهد كه اگر موجه نباشد صد در صد جريمه نقدى خواهد شد.
ظاهراً پاداش بردهاى اخير هم هنوز پرداخت نشده.
بله، دو پاداش معوقه داريم كه به زودى در يك جلسه به بازيكنان پرداخت مى شود.
به نظر مى رسد تبعات رفتن قطبى هنوز ادامه دارد.
متأسفانه بعد از رفتن قطبى بعضى ها ندانسته حرف هايى را مطرح كردند كه اصلاً صحت نداشت ولى من قصد دارم حقيقت را به همه بگويم. فقط اميدوارم اين افراد حداقل در مقابل حقيقت، قضاوت عادلانه اى داشته باشند.
صحبت هاى اخيرتان درباره كاشانى دردسرهاى زيادى را به دنبال داشت.
هر صحبتى كه شده، من تكذيب مى كنم. هيچ وقت درباره حبيب كاشانى حرف نزدم. اتفاقاً ديروز با خودش تماس گرفتم و گفتم كه بعضى ها براى اينكه حاشيه درست كنند اين حرف ها را مى زنند وگرنه من صحبتى نكرده ام.
بازگشت اميدواركننده رحمان رضايى
اول پرسپوليس بعد تيم ملى
برخى ناملايمات و پاره اى ناهماهنگى ها باعث شد تا مدافع مستحكم تيم ملى كشورمان چند صباحى از فوتبال دور بماند.
تغيير مربى باشگاهى و نابسامانى در فوتبال داخلى از نظر مديريتى همگى دست به دست هم داد تا رحمان رضايى نتواند به فوتبال خود ادامه بدهد، حالا فصلى نو براى اين بازيكن باز شده و او با كوله بارى از تجربه آمده است تا در خط ميانى سرخ ها خود را به تيم ملى برساند.
وصلت او با پرسپوليس از ابتداى فصل مطرح بود و حتى مديرعامل و اعضاى هيات مديره پرسپوليس با او يك نشست دوستانه را برپا كردند اما ناملايمات ول كن رحمان نبود و او لاجرم تا هفته شانزدهم ليگ از گود بيرون ماند، همزمان با مذاكرات لاينقطع با پرسپوليس برق شيراز، صباباترى و ابومسلم هم خواهان اين بازيكن بودند اما رحمان ترجيح داد در تهران مانده و با يك تيم بزرگ آغاز كند حالا او با شماره ۳۳ پرسپوليس به دنبال حق خود مى باشد حق مالى و مادى نه او مى خواهد دوباره به ديوار دفاعى تيم ملى برگردد مكانى كه احساس مى شود به حضور رحمان نياز است، تيم صنايع طلايى سمنان و جام حذفى نخستين ديدارى بود كه رحمان در آن ظاهر شد: «بازى خوبى بود، گرچه حريف يك تيم درجه دومى به حساب مى آيد اما در مقابل تيم هاى بزرگ آن هم در جام حذفى هميشه تيم هاى ضعيف و كم نام و نشان مدعى مى شوند. خوشحالم كه در نخستين بازى برنده از زمين خارج شديم اين براى من و بقيه خيلى خوب بود.»
رحمان رضايى درباره آمادگى خود توضيح مى دهد: «من يك روز بدون تمرين و دويدن را نداشته، در تمام اين مدت خيلى منظم تمرينات انفرادى خود را انجام مى دادم، مقابل تيم سمنان هم خيلى راحت بازى كردم نه استرس داشتم و نه پس از ۹۰ دقيقه احساس خستگى كردم، البته زمين ناهموار بود و اين در كيفيت كار همه بازيكنان تاثيرگذار بود بعد از بازى كادر فنى از عملكرد من رضايت داشت.
رحمان درباره محل بازى خود گفت: «خط دفاع سمت چپ و هيچ مشكلى هم نبود با هماهنگى خوبى ظاهر شديم و من توانستم يك موقعيت تك به تك را از بازيكن حريف بگيرم، برخورد همبازيان هم با من خوب بود و خيلى اميدوار شدم كه با تمرين بيشتر بتوانم در ليگ برتر و بازى هاى مهمتر همه به پرسپوليس كمك كنم فكر مى كنم در اين ديدار حتى يك اشتباه هم نداشتم البته قبول دارم كه حريف قدر نبود اما اين بازى به من كمك كرد كه در شرايط مسابقه حداقل از نظر بدنى خود را محك بزنم كه آيا توان ۹۰ دقيقه «دويدن» را دارم كه خوشبختانه همين طور بود.»
رحمان رضايى درباره خط دفاع پرسپوليس و ۲۳ گل خورده در ۱۶ بازى هم مى گويد: «فوتبال يك بازى جمعى است همه براى يك هدف تلاش مى كنند من نظر خاصى ندارم فقط آمده ام كه به اين تيم كمك كنم و اميدوارم بتوانم با بقيه همبازيان خود دل هواداران را شاد كنم در همين مدت كم كه با پرسپوليس قرارداد بستم متوجه شدم كه اين تيم چقدر بزرگ و پرطرفدار است.» رضايى درباره تيم ملى مى گويد: «من بايد ابتدا در تيم خود آمادگى و صلاحيت خود را ثابت كنم و اگر چنانچه مربيان تيم ملى صلاح ديدند كه من مى توانم به آنها كمك كنم دريغ نخواهم كرد چرا كه من اهل حاشيه، جار و جنجال و ... نيستم، هم فدراسيون و هم كادر فنى اين را مى داند.»
بچه ها در زمين سمنان شاهكار كردند
نيكبخت: غيبتم هماهنگ شده بود
ايران ورزشى- بعد از پيوستن اش به پرسپوليس با آن نيكبختى كه در استقلال بود فاصله زيادى گرفت. ديگر به دنبال ايجاد جنجال و حاشيه نبود اما اين بار حاشيه ها بودند كه او را رها نمى كردند. البته در اين بين يكى دو حركت خاص هم انجام داد كه باعث شد حاشيه هاى اطرافش كمى بيشتر شود. ماجراى نرفتن به تيم ملى، هجوم افراد ناشناس به ماشين اش و همراهى نكردن پرسپوليس در سفر به سمنان از حاشيه هاى اخير نيكبخت است كه گاهى او سراغ آنها رفته و گاهى آنها به سراغ او آمده اند! به هر حال اين مسأله -حاشيه- يار جدا نشدنى شماره ۱۰ پرسپوليس شده و گويا قرار هم نيست به اين راحتى ها او را رها كند.
بازى با تيم سمنانى و صعود به مرحله بعد با نتيجه ۳-يك راضى كننده بود
-مهم اين بود كه توانستيم از اين مرحله گذشته و به مرحله بعدى صعود كنيم. ضمن اينكه فكر مى كنم بچه ها شاهكار كردند كه توانستند در آن زمين نامناسب بازى را به سود پرسپوليس خاتمه دهند.
اما به نظر مى رسيد پرسپوليس خيلى راحت تر از اين از سد حريف ليگ دويى خود بگذرد!
-فوتبال قابل پيش بينى نيست. هميشه تيم هاى گمنام مقابل تيم هاى ليگ برترى خيلى خوب و با انگيزه كار مى كنند. نمونه آن حذف استقلال طى سال هاى قبل از رقابت هاى جام حذفى توسط دو تيم مرصاد شيراز و شاهين بوشهر است. به نظر من تيم هاى رده هاى پايين تر هميشه خطرناك تر از تيم هاى ليگ برترى هستند الان هم آنچه اهميت دارد صعود پرسپوليس به مرحله بعد است.
با گذشتن از سد سمنان در مرحله بعد بايد به مصاف سپاهانى برويد كه طى چند سال اخير كم براى پرسپوليس مشكل آفرينى نكرده!
-اين طورها هم نيست! به هر حال قرعه طورى بود كه ما در مرحله بعد بايد مقابل سپاهان بازى كنيم. سپاهان تيم خوبى است و توانسته در سه- چهار سال اخير خود را به عنوان قطبى جديد در فوتبال كشورمان مطرح كند اما اين مسأله دليل نمى شود كه ما مقابل سپاهان مشكل داشته باشيم. سپاهان هم يك تيم است مثل بقيه و برابر آنها هم مثل ساير تيم ها براى كسب پيروزى به ميدان مى رويم.
هادى عقيلى گفته «اين پرسپوليس ترس ندارد» نظرت راجع به اظهار نظر او در مورد پرسپوليس چيست
- من نظرى راجع به اظهارنظر بازيكنان ندارم و در مورد آن حرفى نمى زنم. همه چيز داخل زمين مشخص مى شود. حرف هايم را مى گذارم براى روز بازى تا داخل زمين عمل كنم.
به نظر مى رسد امسال بيش از قبل سعى دارى از حاشيه ها فرار كنى اما حاشيه ها رهايت نمى كنند. نمى خواهى به خاطر شكسته شدن شيشه ماشين ات شكايت كنى
-از چه كسى شكايت كنم. چطور بايد پيدا كنيم چه كسى اين كار را كرده ! چه بگويم، مهم نيست.
سوژه اين روزها ماجراى همراهى نكردن پرسپوليس در سفر به سمنان و دليل آن است. چرا همراه پرسپوليس راهى سمنان نشدى، در حالى كه به نظر مى رسيد رفتن به اين سفر براى همه اجبارى بوده است.
-قصد نداشتم تيم را همراهى نكنم اما در آخرين لحظات كارى شخصى برايم پيش آمد كه مجبور شدم با هماهنگى كادر فنى راهى سمنان نشوم.
يعنى نرفتن به سمنان را با كادر فنى تيم هماهنگ كرده بودى
-بله در آخرين لحظات با كادر فنى هماهنگ كردم.
پاسخ به يك مصاحبهتوضيحات مدير سابق روابط عمومى درباره پرسپوليسى شدن قطبى
دو قرارداد با تفاوتى از زمين تا آسمان
فارس - با عيان شدن بخشى از مفاد قرارداد جديد قطبى و سرازير شدن سيل انتقادات به سمت مديرعامل، داريوش مصطفوى صحبت هاى كنايه آميزى را خطاب به مديرعامل سابق به زبان آورد كه بيشتر جنبه توجيه داشت. البته حبيب كاشانى هم يك بار در مقام پاسخگويى برآمد و حالا اين عباس عليپور مدير فصل گذشته روابط عمومى پرسپوليس است كه در پاسخ به مصطفوى مى گويد: «قطبى سال گذشته بدون آنكه شناسنامه، كارت پايان خدمت و گذرنامه ايرانى داشته باشد، با تلاش حبيب كاشانى وارد كشور شد و پس از هماهنگى با مسؤولان، فعاليتش را آغاز كرد. با همكارى كاشانى و سفير وقت ايران در هلند، گذرنامه موقت صادر شد تا اين مربى بتواند براى فعاليت، وارد ايران شود. براى خروج هم ۲ بار با همكارى اسماعيل احمدى مقدم و با ضمانت كاشانى، خارج شد. بنابراين بر خلاف اظهارات داريوش مصطفوى كه اعلام كرده نمى خواهد مانند زمان مديريت كاشانى گذرنامه اى را در صندوق حبس كند، اعلام مى كنم به دليل شرايط خاص، فقط يك ماه گذرنامه قطبى در اختيار باشگاه بود و اين رفتار، يك استدلال كاملاً منطقى داشت. يك ماه گذرنامه را در اختيار داشتيم زيرا مى خواستيم در اين مدت، براى او كارت پايان خدمت، شناسنامه و گذرنامه دائم را تهيه كنيم تا مشكلى براى خروج نداشته باشد. در آن شرايط محدود، تهيه چنين مداركى كار راحتى نبود كه با همكارى دوستان، اين مسائل بر طرف شده و قطبى در كمتر از يك ماه شناسنامه، كارت پايان خدمت و گذرنامه دائم را دريافت كرد.» عليپور در ادامه به تفاوت هاى قرارداد فصل گذشته قطبى هم اشاره مى كند: «اطلاع دقيقى از مبلغ قرارداد افشين قطبى در فصل جارى ندارم اما تاكيد مى كنم كه كاشانى هرگز راضى نمى شد با مبالغ كلان با كسى مذاكره كند. هرگز يك ميليارد و هشتصد ميليون تومان را براى قرارداد نمى پذيريم و براى تمديد قرارداد با قطبى نيز هرگز زير بار چنين مبلغى نمى رفتيم. حتى درباره قطبى نيز مصوب شده بود كه در صورت تمديد قرارداد، فقط ۲۰ درصد افزايش داشته باشد. قطبى با قرارداد ۵۳۰ هزار دلارى به پرسپوليس آمد و طبق مصوبه فصل گذشته، در صورت تداوم همكارى، سقف قراردادش در حدود ۷۰۰ هزار دلار مى شد.» مخالفت كاشانى با سفرهاى قطبى به امريكا و دبى، مورد ديگرى است كه عليپور درباره اش اينطور مى گويد: «با توجه به آخرين توافق هاى انجام شده بين قطبى و كاشانى، تصميم گرفته شد تا پايان فصل سرمربى فقط ۳ سفر به دبى داشته باشد. قطبى فصل گذشته در تعطيلات ژانويه قصد داشت براى ديدار با خانواده اش به مدت ۵ روز راهى امريكا شود اما كاشانى به شدت مخالفت كرد و سرانجام، آن سفر انجام نشد. او فصل گذشته براى عقد قرارداد خواسته هايى داشت و مى خواست همه موارد در بندها ذكر شود اما كاشانى به دليل آنكه شناخت خوبى از مسائل حقوقى داشت، زير بار نرفت. قطبى در صورت پيروزى در دربى ها ۲۰ هزار دلار، پيروزى خارج از خانه ۱۰ تا ۱۵ هزار دلار و پيروزى هاى بيش از ۳ گل، ۱۰ هزار دلار پاداش ويژه خواسته بود كه كاشانى نسبت به اين خواسته واكنشى منفى و تا حدودى رفتار حقوقى از خود نشان داد. مدير عامل وقت به قطبى گفت كه مخالفتى با اين خواسته نداريم اما چنانچه در دربى ببازيد، ۳۰ هزار دلار، باخت در ورزشگاه خانگى ۱۰ هزار دلار به عنوان جريمه كم خواهيم كرد كه سرمربى پرسپوليس متقاعد شد كه اين بند را از قرارداد حذف كند. علاوه بر اين قطبى از كاشانى خواسته بود كه در قراردادش بندى گنجانده شود كه چنانچه اختلاف يا درگيرى به وجود آمد، حاكم اين دعوى قانون سوييس باشد و بر اين موضوع اصرار شديدى داشت؛ اما كاشانى اين بند را نپذيرفت.
برای قطبی که تیزهوش بود!
ورزش > فوتبال داخلی - فرهاد عشوندی
« برای او که هیچ نبود» مقاله ای بود احساسی از پژمان راهبر در حمایت از افشین قطبی که برای اثبات حرفهایش گاه به افرادی متوسل شده بود که قیاس شان یا مع الفارق بود یا اصلا وزنی ندارند که بتوان با قطبی مقایسه شان کرد. در این مقاله سعی شده با احساساتی کردن مخاطب طوری القا شود که انتقاد از افشین قطبی یعنی هم پیاله شدن با جریانی که از سوی حمید استیلی خط می گیرد.
1. « قطبی مربی خوبی نیست ؛ این جمله را اولین بار استیلی و دوستانش سر زبان ها انداختند...» قطبی یک مربی بزرگ طراز اول است؟ این جوابی است که اگر از پژمان راهبر بپرسی ، در جواب می شنوید:« کسی را می شناسید که بهتر از او باشد؟ یک مربی چه کاری باید انجام دهد؟ مگر تیمش را قهرمان لیگ برتر نکرد؟ مگر اختلاف امتیاز پرسپولیس قطبی با استقلال امیر قلعه نویی چند امتیاز است که قطبی را می کوبید؟» شاید اگر به آمار و ارقام نگاه کنیم این منطق قابل قبول باشد چون پرسپولیس قطبی هم فقط 4 بار باخت درست مثل استقلال امیر قلعه نویی .
این اما دلیلی قانع کننده نیست برای سرپوش گذاشتن روی ضعف های تاکتیکی مردی که این اواخر به جای سامان دادن به مشکلات تاکتیکی تیمش ، توهم کشنده ای روحش را می خورد که انگار همه از پشت به او خنجر می زنند. هرجا پا می گذاشت فکر می کرد ، استیلی خنجری در دست دارد و می خواهد او را مضروب کند. قطبی اما از یاد برده بود که در همه این 16 ماهی که در ایران بوده تیمش تنها به یک شکل از حریفانش باخته و گل خورده است. دفاع خطی او هربار که حریف از مهاجمان سرعتی استفاده می کرد ، جا می ماند و به همین راحتی گل می خورد. پرسپولیس قطبی ، دفاع های مرکزی اش جلو تر از خط یک سوم دفاعی جمع می شدند ، هافبک های دفاعی این تیم از یاد می بردند که وظیفه اصلی شان تخریب بازی حریف است و کسی هم انگار روی نیمکت به یاد نداشت که این نکات ، از اصول ابتدایی است و فوروارد 165 سانتی متری سرعتی در استارتی 10متری به سادگی از خط دفاعی که بازیکنانش کند هستند ، می گذرد.
قطبی اما هم سال قبل و هم امسال تنها جمله ای کلیشه ای را داشت که در رختکن در مواجهه با گل های یکسانی که به یک شکل از تیم های مختلف می خورد بگوید؛« سپهر گند زدی ، نبی ...» این جمله را او این فصل با از دست دادن تمرکزش مجبور بود که بیشتر و بیشتر به کار ببرد چون همه مشکل تیمش را می دانستند و او هیچ راهکاری برای حلش نداشت.
مردی که مدام ادعا داشت به واسطه سال ها همکاری مشترک با مربیان بزرگی چون گاس هیدینک و دیک ادووکات ، تجربه ای بین المللی دارد و فوتبال را بهتر از هرکسی می داند یک بار در پاسخ به خبرنگاری که در شیراز این مشکل تیمش را به او گوشزد کرده بود ، پاسخ داد :« من یک مربی بین المللی هستم و بهتر از شما می دانم که چه باید بکنم.» در عمل چاره ای نداشت که برای مشکلش بیاندیشد غیر از اینکه در واکنش به تماشاگران خشمگینی که از نتایج نه چندان موفق تیم شان ناراضی بودند بگوید:« جریانی که در آن سایه ها (راهبر، این سایه را حمید استیلی معرفی می کند) جوسازی می کنند باعث می شود تیمم بد نتیجه بگیرد.»
بی شک قطبی راست می گوید. حمید استیلی که از پرسپولیس دور شده تمام تلاشش را کرده تا به تیم برگردد و جنگ روانی به واسطه دوستان نزدیک رسانه ای اش علیه قطبی به راه انداخته است . اما بی شک حمید استیلی مسبب گل های همسانی که پرسپولیس قطبی می خورد نیست و این مشکل ریشه در مشکلات تاکتیکی تیم دارد.
2.« او شومن است ؛ می گویند او شومن است اما چرا هیچ کس چون او چنین محبوبیتی ندارد؟» قطبی بی شک محبوب ترین ستاره سال های اخیر فوتبال ایران است. این را پژمان به درستی می گوید. قطبی به دلیل ادبیات منحصر به فردش ، به دلیل شیرینی کلامش و از همه مهمتر به دلیل موفقیت پرسپولیس به محبوبیت بالایی رسید. این محبوبیت اما تنها افتخاری نبود که قطبی تنها در ایران به آن رسیده باشد که بلاژویچ بزرگ در لحظه ورود به فوتبال ایران ، محبوبیتی چند برابری نسبت به قطبی داشت . دنیزلی بی شک هنوز هم مرد رویایی همه طرفداران پرسپولیس است. قطبی اما چرا به چنین محبوبیتی رسید. این نکته دلیلی دارد که علم روانشناسی به سادگی توجیه اش می کند. ناکامی امیر قلعه نویی به عنوان نماد مربیان سنتی ایران در تیم ملی نوعی فوتبال زدگی را به همراه آورده بود و مردم فوتبال دوست به دنبال یک ناجی می گشتند. مردی که ادبیاتی متفاوت داشته باشد و قطبی که انتخابی مناسب از سوی حبیب کاشانی مدیر وقت پرسپولیس بود با ذکاوت ذاتی خود و با اتکا به ادبیات متفاوتش تبدیل به اسطوره ای شد که می توانست هزاران نفر را به ورزشگاه بکشاند.
جوی که آزادی در روزهای ابتدایی حضور قطبی و پس از چند بازی ابتدایی فصل پیدا کرده بود طوری بود که شاید اگر پرسپولیس با 3 یار کمتر از حریف هم به زمین می رفت بی شک پیروز می شد چون تماشاگران به قدری فریاد می کشیدند که لرزه به اندام بازیکنان تیم های رقیب می انداختند و توان پیش آمدن را از یاران تیم های مقابل می گرفتند . اینجا البته نباید فراموش کرد که پرسپولیس تیم خوبی بود که برای قهرمانی بسته شده بود اما این تیم برای قهرمانی نیاز به انرژی شخصیت کاریزماتیک داشت که حضور قطبی ناشناخته او را تبدیل به این حلقه مفقوده کرد. در زمان ناکامی های تیم هم هیچ کس کوچکترین ضعفی را از چشم قطبی نمی دید. استیلی به دلیل رفتارش در زمان دستیاری مربیان بزرگی چون دنیزلی و آری هان به قدری منفور بود که بدمن پرسپولیس باشد و هر اتفاق بدی به پای او نوشته شود و همه ضعف های فنی تیم نادیده گرفته شود. اینجا هم بی شک نمی توان کتمان کرد ، استیلی در آنچه قطبی می خواست انجام دهد اخلال می کرد اما نمی توان با اطمینان گفت این کارشکنی های استیلی باعث بهتر شدن روند تیمی می شد یا کار را بدتر می کرد . بی شک پرسپولیس قهرمان لیگ را حمید استیلی بسته بود. فارغ از اینکه او آدم خوبی هست یا نیست اما در تمام فصل بدنسازی و انتخاب ، یار این استیلی بود که تیمی یکدست را برای موفقیت جمع کرده بود و پرسپولیس او در هیچ نقطه ای از زمین لنگ نمی زد. درست به عکس پرسپولیس امسال که هرچند ستاره های بسیاری دارد به اذعان شخص قطبی ، کارگر ندارد!
3.« قطبی پیکان است؛ آرسن ونگر هم با آرسنال می بازد اما...» بی شک مربیان بزرگ هم می بازند. قطبی هم می بازد همان طور که قلعه نویی و دیگران می بازند. قلعه نویی یک مربی سنتی با ویژگی های مشخص است. او هم بی شک نمی تواند جایگاهی بالاتر از هدایت استقلال داشته باشد اما چرا افشین قطبی و باخت هایش این قدر به چشم آمده اند و این اتفاق برای دیگران نیفتاد؟
بی شک دلیل این مشکل را نه در باخت های قطبی که باید در نحوه عرضه رسانه ای او جستجو کرد. وقتی از قطبی بتی ساختیم که قدیسی ست رویایی باید به روزی می اندیشیدیم که جذابیت و هیجانش از بین می رود. روزی که از کوره در می رود یا مجبور می شود ناسزا بگوید. شخصیت رویایی که ما دوستان افشین از او ساخته بودیم عاملی بود که یک سال تمام ، هیچ کس جرات نداشته باشد او را نکوهش کند. هر که حرفی در نقد او زد ، متهم به رابطه با باند استیلی شد و این عقده ذره ذره بزرگ شد تا مخالفان که روز به روز تعدادشان بیشتر می شد سعی کنند قطبی را به زیر کشیده و او را یکی از جنس آدم های اطرافش کنند. پس قطبی هم وقتی که بازیکنی به اصرار خارج از عرفش راهی ایران شده بود ، لقب دلال گرفت ، درست مثل همه مربیانی که در لیگ برتر حضور دارند.
قطبی بی شک خدمات بزرگی را به فوتبال ایران کرد هیجان حضور او بسیاری را با فوتبال آشتی داد . این لطف بزرگی ست که به پاسش باید سپاسگزارش باشیم اما از یاد نبریم که فوتبال ایران بستری شد تا قطبی از مردی درجه دو به اسطوره بدل شود. این لطف متقابل اما اگر با رابطه دو طرف ادامه پیدا می کرد ، تنها حاصلش نابودی قطبی می شد. افشین بی شک این قدر تیزهوش بود که دانست زمان وداع فرا رسیده. او داشت محبوبیتش را از دست می داد پس گذاشت و رفت. او نتوانسته بود تیمش را سامان دهد و دیگر آن سردار پیروز نبود پس باید می رفت. این جدایی باعث می شود تا نامش به نیکی باقی بماند پس این تصمیمش را باید ستود و به او حق داد . او خودش تصمیم گرفته پس نباید دیگران را به دلیل رفتنش نکوهش کرد.
پرسپولیس ، قطبی و فتحالفتوحی که ناگهان ترکمانچای شد!
ورزش > فوتبال داخلی - « برگی دیگر از ترکمانچای این بار در پرسپولیس پیدا شد! عجیبترین قرارداد تاریخ فوتبال ایران با قطبی » زنگ خطر به صدا در آمده است. پیرمرد باز احساس خطر کرده . اینگونه است که ناگهان فتح الفتوح ابتدای فصل تبدیل به ترکمانچای می شود!
گزارش افشاگرانه یکی از خبرگزاری ها از متن قرارداد قطبی ، خبری تازه نداشت که این خبرگزاری از آن به ترکمانچایی دیگر یاد کند. این حقیقتی بودکه پیشتر رسانه ای شده بود. با این وجود و جهت نگارش آن به خوبی نشان می داد هدف از نگارش چنین متنی که خبرش را 3 روز قبل یکی از روزنامه های ورزشی افشا کرده بود به چه دلیل است؛« افشین قطبی عجیبترین قرارداد مربیگری در تاریخ فوتبال ایران را با مدیران باشگاه پرسپولیس بسته است.» گزارش اینگونه آغاز می شد و نگارنده در ادامه متن می آورد:« نکتهای که در این روزها بیشتر به آن پرداخته میشود، موضوع قرارداد مالی قطبی با پرسپولیس است. این موضوع با اعلام مدیران باشگاه پرسپولیس مبنی بر بازگرداندن بخشی از مبالغ گرفته شده از سوی قطبی، قوت بیشتری به خود گرفت. اما در این میان باید به قرارداد شگفت انگیز سرمربی سابق، با پرسپولیس اشاره و برخی از بندهای آن را بازخوانی کرد تا ببینیم واقعیت ماجرا از چه قرار بوده است. »
مبلغ قرارداد دوساله قطبی، یک میلیون و هشتصد هزار دلار است که هشتصد هزار دلار آن برای سال اول و یک میلیون دلار دیگر برای سال دوم حضورش به عنوان سرمربی در تیم فوتبال پرسپولیس است. این خبر را روزنامه دنیای فوتبال نوشته بود و در همین متن آمده بود که قطبی اگر بخواهد می تواند باقی مبلغ قراردادش را هم از پرسپولیس بگیرد و البته این عین واقعیت است.
این خبرگزاری در به چالش کشیدن قراردادی ننگین تر از ترکمانچای می نویسد:« در یکی از بندهای قرارداد قطبی با پرسپولیس آمده است؛ سرمربی تیم میتواند از ابتدای مسابقات تا پایان لیگ هر زمان مشکلات و کمبودهایی به لحاظ امکانات لازم در تیم مشاهده کرد، آنها را رسما به مدیران باشگاه اعلام کند، اما در صورتی که چهارده روز از اعلام سرمربی گذشت و مشکلات برطرف نشد، قطبی میتواند استعفا دهد و تمامی مبلغ آن سال را بدون چون و چرا دریافت کند. در بندی دیگر از این قرارداد آمده است؛ هر زمان مدیران باشگاه بخاطر کسب نتایج ضعیف احتمالی تیم پرسپولیس، قصد برکناری قطبی را داشتند، موظف هستند کل مبلغ قرارداد دوساله او یعنی یک میلیون و هشتصد هزار دلار را به سرمربی پرداخت کنند.» و البته آنچه نگارنده از متن قرارداد استخراج کرده همان است که واقعیت دارد. اما آنچه در این گزارش سئوال برانگیز می شود ، موضع نویسنده مقاله در مقام دانای کل است؛«در حال حاضر مشخص نیست که به چه علتی چنین قراردادی با سرمربی مستعفی پرسپولیس بسته شده است؟! آیا مدیران بیش از اندازه نسبت به توافقات انجام شده بیاطلاع بودند؟ آیا افشین قطبی برخلاف تصورات، بسیار انسان زیرکی است؟ آیا این مربی ارزش بستن چنین قراردادی را داشته است؟ آیا "حسین هدایتی" رییس هیات مدیره باشگاه که فاتحانه برای عقد قرارداد با قطبی به دبی رفت و قرارداد را امضا کرد، متوجه بندهای قرارداد نبوده است؟ آیا هدایتی و پرسپولیس، سرشان کلاه رفته است؟ آیا هدایتی که پیش از آمدن به جمع پرسپولیسیها میگفت تنها برای خرید این باشگاه آمده وعضویت در هیات مدیره فایدهای برایش ندارد توافقات دیگری با قطبی داشته است؟! »
تنها روخوانی آنچه در بالا آمد به خوبی اثبات می کند این گزارش حسین هدایتی را هدف گرفته است. رئیس هیات مدیره متمول پرسپولیس که از ابتدای فصل با وعده خرید کل سهام باشگاه به این تیم آمد و سرمایه اش را به تیم تزریق کرد.
او بود که پای مذاکره با قطبی نشست و این قرارداد را امضا کرد. این شروط یکطرفه البته شاید در فوتبال دنیا بی سابقه باشند اما نشان از یک حقیقت دارند. اینکه قطبی از ابتدا هم واهمه داشته از سرانجامی که در ایران پیدا می کند. او سعی کرده از همان ابتدا برای خود راه فرار بگذارد و مثل یک حرفه ای شرایط سختی را برای طرف مقابل گذاشته. مشکل اینجاست که چرا پرسپولیسی ها تن به چنین شرایطی داده اند؟
مصطفوی که خود را پدر معنوی فوتبال ایران می نامد چرا در مقام مدیرعامل پای چنین برگه ای را امضا کرده است. سازمان ورزش که حالا در پی کشف دلیل امضای چنین قراردادی یکجانبه و هدر رفتن بیت المال است ، از همان شروع مذاکرات با قطبی در ریز کوچکترین اتفاقات پرونده بوده چون نزدیک ترین فرد به محمد علی آبادی یکی از اعضای هیات مدیره پرسپولیس است. او با همین نیت به هیات مدیره آمد تا کوچکترین اتفاقی در این تیم با نظارت مستقیم رئیس سازمان انجام گیرد.
حال برای دانستن این نکته که چرا آن زمان همه پای این برگه را امضا کرده اند و امروز از بسته شدن ترکمانچای می نالند فقط کافی ست که اتفاقات 5 ماه قبل باری دیگر مرور شود. سازمان ورزش با کنار زدن حبیب کاشانی مدیر تیم قهرمان لیگ ، رودرروی تماشاگران تیم قرار گرفته بود و تنها راه برای خروج از این بن بست راضی کردن افشین قطبی ، محبوب ترین چهره پرسپولیس میان جمعیت هوادار تیم بود. قطبی هم که می دانست طرف مقابل چاره ای غیر از جلب رضایت او ندارد کاملا هوشمندانه شرایطی سخت را برای طرف مقابل گذاشت. او در این بین تخلفی را مرتکب نشد و کاملا حرفه ای عمل کرد و در آن زمان تصمیمی که مدیران پرسپولیس گرفتند ، تصمیمی منطقی به نظر منی رسید . البته آنها فکر روزهای بدشان را نمی کردند.
ولی با رفتن قطبی و برگشتن جو بر علیه مدیران تیم ، مصطفوی و هدایتی که بر سر تقسیم قدرت در کادر مدیریتی از ابتدای فصل با یکدیگر مشکل داشتند حالا هر یک سعی دارند دیگری را مسبب چنین اتفاقی بدانند. این گزارش اما نشان می دهد ، حاصل نشست اعضای هیات مدیره با علی آبادی بر علیه مدیر تیم بوده که او اینگونه به سیم آخر زده است و با افشای بندهای قرارداد و انداختن تقصیرها به گردن هدایتی می خواهد خود را از گوشه رینگ خارج کند.
در همین گزارش از قول مصطفوی آمده است:« طی هفته جاری مردم را در جریان پیگیریهای مطالبات باشگاه از قطبی قرار میدهد. کاملا به امور حقوقی فیفا آشناست و موضوع را از طریق فیفا پیگیری خواهم کرد اما در وهله اول سعی میکند قضیه را به شکلی مسالمتآمیز حل کنم.»
انتقام پروین از قطبی برای تاجی که از سر او ربود...
ورزش > فوتبال داخلی - « بگذارید قطبی با پولهای پرسپولیس در امارات بماند.» این بدرقه سلطان سرخ هاست برای امپراتوری که از راه رسیده بود و صاحب تخت سلطنی اش شده بود.
اگر پروین این جمله را به زبان نیاورد چه حرفی برای گفتن دارد؟ علی پروین اسطوره سابق پرسپولیس که روند ناکامش در پرسپولیس او را به مردی معمولی در تاریخ این باشگاه بدل کرد و دیگر آن جایگاه رویایی اش را در دل هواداران تیم از دست داده و هر کسی هم که در این تیم ناکام شود ، دیگر کسی به او برای هدایت پرسپولیس فکر نمی کند از جدایی ناگهانی قطبی استفاده کرده و نشان داده است که در تمام این یک سال گذشته از ترس هواداران قطبی بوده که هیچ وقت حرفی را علیه این مربی موفق به زبان نمی آورده است. حالا اما به واسطه جدایی قطبی ، پروین جملاتی را به زبان آورده است که سطح این اسطوره قدیمی را تا مردی فرصت طلب پایین می آورد؛« قطبی پول خود را گرفت و به پرسپولیس پشت کرد و نباید کسی به دنبال بازگشت او باشد. بارها از قطبی حمایت کردم؛ ولی باید بداند سازمان تربیت بدنی و هیئت مدیره پرسپولیس به اندازه کافی به او فرصت دادند و همواره سعی داشتند او را یک اسطوره حفظ کنند؛ اما نمی دانم چرا در شرایطی حساس به پرسپولیس پشت کرد.
مطبوعات و کارشناسان نباید این مربی را بیش از حد بزرگ کنند یا درخواست بازگشت وی را داشته باشند. او می دانست دیگر نمی تواند با این تیم قهرمان شود، چراکه دستش برای همه مربیان رو شده بود، به همین دلیل بهتر است کسی دنبالش نرود. بگذارید با پول هایی که گرفت در امارات بماند. مطمئن هستم اگر قطبی نمیرفت پس از بازی با پیکان باید از پرسپولیس خداحافظی میکرد و رسما برکنار می شد. »
شاید همان طور که پروین می گوید اگر قطبی قبل از بازی با پیکان از این تیم نمی رفت تا امروز برای ادامه روند ناکامی هایش از این تیم برکنار شده بود اما سلطان قدیم چنان از پول های پرسپولیس سخن می گوید که انگار قطبی تنها کسی است که برای مربیگری اش پول گرفته است. او انگار خیلی زود از یاد بردهع است که سال قبل چه بلایی را بر میلیاردها سرمایه باشگاه استیل آذین آورد. راستی آیا قطبی برای یک فصل ضور در پرسپولیس 30 میلیون نان خامه ای خریده بود یا...
پروین حافظه تاریخی خوبی ندارد و همه حرف هایش را خیلی زود از یاد می برد و اصلا معلوم نیست که او فردا هم این مصاحبه اش با فارس را تکذیب نکند ولی بی شک هیچ کس در تاریخ پرسپولیس چون پروین از این تیم منتفع نشده است. حتی اگر او اسطوره تیمش بوده باشد اما قطبی اگر پولی را از پرسپولیس گرفته و حالا رفته است از یاد نبریم که او قراردادی دوساله با این تیم داشت که اگر می ماند و تیم اخراجش می کرد حالا باید هیات مدیره پول سال بعد این مربی را هم می پرداخت. او هیجانی را به پرسپولیس هدیه داد که پروین در همه سال های آخر حضورش در این تیم در دل هواداران تیم ، آن را کشته و نابود کرده بود.
پروین در بخشی دیگر از حرف هایش گفته است:« مانند یک بزرگتر به پیروانی کمک میکنم، چون میدانم اگر او سرمربی بماند به همراه عابدزاده و خوردبین حرفهای زیادی برای گفتن خواهد داشت. این کادر فقط به یک پیروزی نیاز دارد. » راستی شما باور دارید که بعد از جدایی پیروانی هم سلطان همین جمله اش را بگوید؟
پیروانی: تقدیم به افشین که بهترین است
ورزش > فوتبال داخلی - « از لحاظ فنی قطبی یکی از بهترینهاست و این برد را تقدیم او میکنم. »افشین پیروانی پس از برد برابر استقلال اهواز اینگونه علاقه اش را به قطبی به رخ بکشد.
او در جمع خبرنگاران گفت:« استقلال اهواز نشان داد که تیمی بسیار پرقدرت است و اصلا دوست ندارد بازنده باشد. از صمیم قلب این مورد را به کادر فنی تبریک میگویم. در نیمه اول فرصتهای زیادی داشتیم؛ اما نتوانستیم به گل برسیم. در نیمه دوم سیستم را از 4-4-2 به 3-4-3 تغییر دادیم و سعی کردیم از کنارها بیشتر حمله کنیم؛ اما فراموش نکردیم در ضد حملات نباید غافلگیر شویم »
پیروانی ادامه داد:« از بازیکنانم ممنونم. همه خوب بودند. به همین دلیل، دیرتر تعویض کردم. تعویض در بازی باید طبق اصول باشد. یا بازیکنی که در زمین است بد بازی کند یا اینکه آدم بخواهد تغییر تاکتیک بدهد. فکر میکنم به موقع تعویض کردم و سعی میکنم در بازیهای آینده بیشتر دقت کنم. »
او درباره علیرضا نیکبخت واحدی گفت:« از بازی او راضی هستم. سعی کردم در هفته جاری او را از لحاظ روحی آماده کنم. امیدوارم با بخشش نیکبخت، دوباره به تیم ملی برگردد. او یکی از سرمایههای فوتبال ما است و ارزشهای زیادی دارد. »
سرمربی پرسپولیس درباره علی کریمی هم گفت:«به بازیکنانی که قدرت حمل توپ را دارند، اعتقاد زیادی دارم و به آنها آزادی عمل میدهم. به همین دلیل، کریمی هم چیزهایی که از او میخواستم برآورده کرد.«
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص اولین بردش گفت:« خوشحالم که اولین بردم را با کمک هواداران به دست آوردم. میدانستم مدافعان استقلال اهواز روی توپهای هوایی اشتباه میکنند. پرسپولیس برده و چون خودم از جنس پرسپولیس هستم، این موفقیت را تقدیم هم دوستان میکنم. در مصاحبههایم گفتم که قطبی مربی کاربلدی است. این برد را که حالا در ایران نیست، تقدیم به او میکنم و هر کجای دنیا که باشد، برایش آرزوی موفقیت میکنم. »
او در خصوص دستیارانش گفت:« با سه نفر از پیشکسوتان صحبت کردهایم؛ اما پس از دو برد، نام آنها را اعلام خواهیم کرد. اگر آنها هم بخواهند اضافه شوند، تا نیم فصل نمیتوانند به ما کمکی کند؛ اما افرادی که انتخاب کردیم، مورد تایید همه هستند و شاید خارجی باشند. »
پرسپولیس مشوش بالاتر از استقلال
ورزش > فوتبال داخلی - آزادی جوی عادی نداشت. نمی دانستند باید پرسپولیس را تشویق کنند یا افشین قطبی که تنهای شان گذاشته و رفته بود. این جو حواشی بسیاری را برای بازی پرسپولیس و استقلال اهواز به راه انداخت ، مسابقه ای که برنده اش سرخ ها بودند.
از همان شروع بازی درگیری ها شروع شده بود. یکی فریاد می زد:« آقا قطبی را تشویق کنیم. » عده ای همراهش می شدند و تعدادی ناسزا می گفتند.
ناتوانی پرسپولیس در زدن گل به تیم اکبر میثاقیان که چون همیشه بازی را بسته بود و یارانش نه تنها در 18 قدم شان جا خوش کرده بودند کهخ با هر سایش روی زمین می افتادند تا وقت تلف کنند ، عاملی مضاعف شده بود برای بیشتر شدن حاشیه های تیمی که برای اولین بار پس از جدایی افشین قطبی داشت در تهران بازی می کرد . با این وجود در وسط زمین ، یاران پیروانی سعی کردند مثل آنها که روی سکوها نشسته بودند احساسی نباشند. اینگونه هم بود که حمله های آنها سرانجام با ضربه نبی باقری ها به بار نشست. او در دقیقه 83 بازی گل پیروزی تیمش را زد . البته میثاقیان پس از گل اعتقاد داشت پرسپولیسی ها در این صحنه خطا کرده اند.
پرسپولیس که با این گل با آرامش بیشتری بازی می کرد در دقیقه 92 بازی هم یک بار روی شوت تماشایی هادی نوروزی تیر دروازه استقلال اهواز را به لرزه درآورد.
پرسپولیس تهران با این پیروزی 26 امتیازی شد و به ردهی سوم جدول صعود کرد تا بدون افشین قطبی یک پله بالاتر از استقلال در جدول رده بندی بایستد. استقلال اهواز هم با 14 امتیاز در مکان هفدهم جدول باقیماند.
بازی امروز اما بیشتر از اتفاقات فوتبالی اش داستان های حاشیه ای داشت. پیش از شروع این مسابقه وقتی داریوش مصطفوی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس هنگام ورود به VIP ورزشگاه آزادی با شعارهایی از سوی هواداران مواجه شد که باعث شد تا از نشستن در جایگاه ویژه منصرف شده و راهی جایگاه خبرنگاران شود. اما پس از مدتی دیگر مسوولان باشگاه پرسپولیس از جمله حسین هدایتی که در قسمت VIP استادیوم حضور داشتند، هواداران را آرام کرده و پس از آن مصطفوی را از جایگاه خبرنگاران به VIP بردند.
در جریان مسابقه هم تعدادی از هواداران پرسپولیس با یکی از لیدرهای پرسپولیس درگیری فیزیکی داشتند که در پایان لیدر پرسپولیس با چهرهای خونآلود و با وساطت ماموران نیروی انتظامی به پائین جایگاه ورزشگاه آزادی انتقال داده شد. بین هواداران پرسپولیس و لیدرهای این تیم هم بر سر تشویق افشین پیروانی و یا افشین قطبی وجود داشت که حتی این اختلافات باعث ایجاد درگیریهایی بین آنها شد که سریعا خاتمه یافت. لیدرها قصد تشویق پیروانی را داشتند اما برخی هواداران در حمایت از قطبی شعار میدادند.
البته مثل همیشه ، اداهای اکبر میثاقیان در کنار زمین ، درگیری به بار آورد. عابدزاده اولین کسی بود که به رفتار میثاقیان واکنش نشان داد. میثاقیان از دقایق آغازین مسابقه بارها از محوطه فنی مخصوص مربیان بیرون آمده و با بازیکنان استقلال اهواز صحبت میکرد که این موضوع باعث اعتراض نیمکتنشینان پرسپولیس شد. احمدرضا عابدزاده در واکنش به این رفتار به سوی داور چهارم رفت و به عملکرد میثاقیان اعتراض کرد.
این اما پایان مشکلات نبود و کریم باقری در فاصله بین دو نیمه بازی درگیری لفظی شدیدی با سرمربی تیم استقلال اهواز داشت. کریم باقری که به شدت از اتلاف وقت بازیکنان استقلال اهواز ناراحت شده بود در بین دو نیمه مقابل رختکن درگیری لفظی شدیدی با اکبر میثاقیان داشت، اما در ابتدای شروع نیمه دوم در کنار زمین با او آشتی کرد. او در پایان بازی به خبرنگاران گفت:« بازیکنان استقلال اهواز در جریان مسابقه به فکر اتلاف وقت بودند. من با این مربی مشکلی نداشتم. او مربی خوبی است، اما حساسیت بازی باعث شده بود تا عصبی شوم. عصبانیت من به این دلیل بود که گل نمی زدیم که با وقت کشی برخی از بازیکنان اهواز بیشتر شد. »
اما نتیجه نهایی بازی آرامش را به همه پرسپولیسی ها هدیه کرد و حالا افشین پیروانی سرداری فاتح است که با آرامش به کارش ادامه می دهد.
پیروانی: دستیار می خواهم!
ورزش > فوتبال داخلی - قطبی مربی باشخصیت و زحمت کشی بود و من از زحمات او تشکر میکنم.» افشین پیروانی در پایان بازی تیمش با پیکان این جمله را گفت .
سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس پس از تساوی 2 بر 2 مقابل پیکان در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص بازگشت افشین قطبی گفت:« آمدن و یا نیامدن او را مسوولان باشگاه تعیین میکنند، ولی اگر او برگردد سرمربی خواهد بود. »
او در خصوص بازی گفت: « ما در خانهی صدرنشین بازی میکردیم و بازی سختی بود ولی بچههای ما بازی خوبی از خود به نمایش گذاشتند. »
پیروانی در باره از دست دادن دو پنالتی توسط نیکبخت واحدی گفت:« او پنالتی زن اصلی ماست و در سه چهار روز اخیر هم در تمرینات خوب پنالتی میزد، وقتی پنالتی دوم رخ داد بچههای تیم توپ را به او دادند و من هم بازدن ضربه توسط او موافقت کردم، اگر بعد از این هم پنالتی شود و نیکبخت در شرایط خوبی باشد او پنالتی های پرسپولیس را خواهد زد. »
سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه گفت:« اگر من سرمربی باشم کادر فنی نیاز به تقویت دارد.
ما در این بازی سیستم تیم را عوض کردیم و به بازیکنان آزادی عمل بیشتری دادیم . »
پرسپولیس بدون قطبی نباخت!ورزش > فوتبال داخلی - شوک خروج ناگهانی قطبی از پرسپولیس هم باعث نشد تا این تیم مصاف حساس با پیکان را در قزوین واگذار کند.
پرسپولیس که در بازی امروز برای اولین بار در دو سال گذشته بدون افشین قطبی به میدان می رفت در برابر صدرنشین لیگ ، موفق عمل کرد و هرچند در پایان بازی ، با این تیم مساوی کرد اما می توانست پیروز بازی باشد.
در ادامهی دیدارهای هفتهی پانزدهم لیگ برتر فوتبال ایران،پیکان قزوین، صدرنشین لیگ برتر میزبان پرسپولیس تهران بود که با وجود برتری دو بر یک در نیمهی نخست نتوانست این نتیجه را حفظ کند و در نهایت کار به تساوی دو بر دو رسید.
ابراهیم توره در دقایق 3 و 52 گلهای پرسپولیس و ایمان حیدری (32) و طهماسبی (36) گلهای پیکان را به ثمر رساندند.
در نیمه نخست در دقیقهی هفت و روی کار انفرادی علی کریمی بازیکن تیم پیکان خطای پنالتی را انجام داد که علیرضا نیکبخت واحدی این پنالتی را از دست داد.
توره ستارهی پرسپولیس در این دیدار هم در دقیقهی 55 موفق شد یک پنالتی از دفاع پیکان بگیرد که نیکبخت واحدی مانند نیمهی اول این پنالتی را هدر داد تا مانند علیرضا حقیقی نقش زیادی در پیروز نشدن پرسپولیس داشته باشد. حقیقی بر روی گل دوم پیکان مقصر اصلی بود. محمد محمدی با درخشش خود در این دیدار مانع از شکست پیکان شد. در پایان این دیدار پیکان با 29 امتیاز همچنان صدرنشین ماند و پرسپولیس نیز با 23 امتیاز در ردهی ششم باقی ماند.
تساوی پرسپولیس برابر پیکان باعث می شود تا مدیران این تیم به پیروانی این فرصت را بدهند که تا پایان بازی های نیم فصل اول و تعطیلات نیم فصل لیگ که پیش ازبازی تیم ملی و کره جنوبی است ، نفر اول نیمکت تیم باشد.
پیروانی : همه گناه ها به گردن من است
ورزش > فوتبال داخلی - تساوی در قزوین برابر پیکان برای افشین پیروانی که اولین روز مربیگری اش بود ، نتیجه خوبی است.
او که بر اساس یک اتفاق سرمربی تیم پرسپولیس شد ، همین که توانسته پرسپولیس را به یک امتیاز برساند یعنی موفق بوده اما پرسپولیس اگر کمی خوش شانس بود حتما می توانست پیکان را شکست دهد و مستحق این برد بود.. پرسپولیس پیروانی با آرامش بازی کرد و در زمین تیم برتر بود. پیروانی درباره دلیل این بازی روان به خبرآنلاین می گوید:« کار خاصی نکردم. فقط قبل از بازی به بچه ها گفتم خودشان باشند و راحت بازی کنند. فضای حرکتی بازیکنانم را زیاد کرد و آنها را در بند تاکتیک نکردم ، ابتکار عمل که به دست بازیکنان افتاد ، توانستند همانی باشند که ما می خواهیم و من از بازی یارانم رضایت کامل دارم.»
پیروانی دوست دارد از داوری بازی هم حرف بزند او از تیم داوری تشکر می کند و می گوید:« البته بسیاری معتقدند ما می توانستیم صاحب یک پنالتی دیگر هم باشیم ولی ممبینی خیلی در زمین تلاش کرد!»
سرمربی پرسپولیس که با نتیجه موفق در بازی پیکان توانسته اعتماد هیات مدیره را جلب کند از حالا به بازی بعدی تیمش برابر استقلال اهواز می اندیشد و می گوید:« بازی خطرناک و دشواری به حساسیت بازی با پیکان در پیش داریم. اصلا نباید گول جایگاه آنها در جدول را بخوریم که اگر این اتفاق بیفتد اسیر تاکتیک های میثاقیان می شویم. من از همین امروز از همه بچه ها خواستم که بازی با پیکان را فراموش کنند و به فکر بازی با استقلال اهواز باشند.»
پیروانی بی آنکه دلخوری اش را از حرکت نیکبخت در نسپردن پنالتی به باقری سخنی بگوید ، درباره جوی که دوست دارد در تیمش حاکم شود ، می گوید:« من وقتی خواست سرمربی شوم ، قبل از هر کاری از بزرگترهای تیم رخصت گرفتم. فکر می کنم باید همه بچه های ما این روحیه را در وجودشان داشته باشند و به هم احترام بگذارند.»
افشین که خود روزی کاپیتان پرسپولیس بوده درباره تفاوت های مربیگری با دوران بازی می گوید:« وقتی بازیکن هستی فشار کمتری را تحمل می کنی . اینجا کارت بیشتر زیر ذره بین است. حالا هر بازیکنی که در زمین اشتباه کند ، اول از همه ، من مقصر هستم.. این کمی کار را سخت می کند. با این وجود من و بازیکنانم همدل شده ایم که قهرمان شویم!»
پیروانی درباره مشکلات زمین تمرین ورزشگاه راه آهن هم گفت:« هوا سرد شده و ما اینجا مشکل رختکن داریم این مشکل را باید برطرف کنیم و من به همین دلیل با مدیران ورزشگاه گفت و گو می کنم اما این حرف را که زمین تمرین باعث مصدومیت بچه ها می شود ، نمی پذیرم.»
پرسپولیس باز به سپاهان رسید
ورزش > فوتبال داخلی - پرسپولیس موفق شد با سه گل تیم صنایع طلایی سمنان را در چارچوب رقابتهای جام حذفی شکست دهد تا در مرحله یک هشتم مجبور باشد به مصاف سپاهان اصفهان برود.
در چارچوب رقابتهای فوتبال جام حذفی عصر امروز تیمهای پرسپولیس تهران و صنایع طلایی سمنان در ورزشگاه تختی سمنان به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی در پایان با نتیجهی سه بر یک به سود پرسپولیس پایان یافت.
گلهای این تیم را هادی نوروزی (3)، ابراهیم توره (64) و حمیدرضا علی عسگر (93) به ثمر رساندند. تک گل تیم صنایع طلایی سمنان را حامد محمودی در دقیقهی 5 به ثمر رساند.
تیم پرسپولیس در این مسابقه با ترکیب علیرضا حقیقی، رحمان رضایی، فرانک آتسو، بهادر عبدی، ضیاء نیکنفس، محمد منصوری، پژمان نوری، علی کریمی، ایوان پتروویچ، هادی نوروزی و ابراهیم توره به میدان رفت.
این تیم در نیمهی دوم کریم باقری و حمیدرضا علیعسگر را به ترتیب به جای علی کریمی و هادی نوروزی به زمین فرستاد.
حریف بعدی پرسپولیس در رقابتهای جام حذفی تیم سپاهان اصفهان خواهد بود که این مسابقه طبق قوانین جام حذفی در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
تیم صنایع طلایی سمنان حدود چهار ماه است تشکیل شده و هم اکنون در لیگ دسته دوم باشگاههای کشور بازی میکند. میانگین سنی این تیم 22 سال است و برای نخستین بار به رقابتهای فوتبال جام حذفی راه یافته است.
پرسپولیس در آستانه واگذاری به بخش خصوصی
ورزش > چشمانداز - سازمان ورزش آماده می شود تا بر اساس مصوبات هیات دولت واگذاری تیم های دولتی را به بخش خصوصی آغاز کند. محمد علی آبادی برای دومین بار در 5 روز گذشته از تمایل ویژه سازمان تربیت بدنی برای خصوصی سازی سخن گفت.
درحالی که بر اساس اصل 44 قانون اساسی و مطابق با برنامه 5 ساله چهارم کشور تا پایان سال 1388 باید تمام تیم ها و اماکن دولتی به بخش خصوصی واگذار شوند ، محمد علی آبادی از بسترسازی تشکیلات ورزش کشور برای انتقال این تیم ها بر اساس قانون سخن گفته است. این مصوبه اگر در دستور کار دولت قرار بگیرد ، باشگاه پرسپولیس اولین تیم ورزشی است که به بخش خصوصی واگذار می شود چون این تیم برای واگذاری به بخش خصوصی ، مصوبه ای از هیات دولت دارد که در آن به صراحت آمده است تا پایان سال این باشگاه پر هوادار باید به بخش خصوصی واگذار شود.
تا چند ماه قبل درحالی که این باشگاه مشتری دست به نقد داشت ، سازمان ورزش حاضر نبود تا با وجود آماده بودن شرایط ، تیم را واگذار کند اما انگار حالا شرایط برای سازمان عوض شده و علی آبادی آماده است تا این انتقال صورت گیرد. او 5 روز قبل تنها راه نجات دو تیم محبوب پایتخت را خصوصی شدن دانسته بود و امروز هم به خبرنگاران گفت:«نظام جمهوری اسلامی، اصل 44 قانون اساسی و برنامه چهار ساله توسعه تکلیف ما را در واگذاری ورزش به بخش خصوصی روشن کرده است. ما چاره ای نداریم که در مسیر قانون حرکت کنیم.» این جمله یعنی باید بزودی شاهد واگذاری تیم های محبوب پایتخت به بخش خصوصی از طریق مناقصه های آزاد و قانونی باشیم.
یعنی دیگر سازمان ورزش نمی خواهد مدیریت این دو تینم را در اختیار داشته باشد. علی آبادی اما در حرف هایش از مشکلاتی سخن گفته که راه سازمان ر ا برای تاخیر در واگذاری تیم ها باز می کند هم سخن گفته است؛« ورزش در کشور ما توجیه اقتصادی ندارد و انگیزه بخش خصوصی برای ورود، بسیار ضعیف است. ما باید کمکهایی را از دولت به بخش خصوصی دهیم تا آنها ترغیب شوند. با این شرایط کمتر سرمایه گذاری حاضر به ورود در ورزش است.»
محمد علیآبادی درباره نقش او و همکارانش در سازمان ورزش هم جمله زیبایی را به زبان آورده است. این بی شک همان نقشی است که آنها مشغول به انجامش هستند!؛« ورزش مانند باغ گلی است که اگر به موقع آبیاری نشود، سیستم آن دچار مشکل میشود. »
منتخب استقلال و پرسپولیس در مصاف با منتخب لیگ
ورزش > فوتبال داخلی - تیم منتخب پرسپولیس و استقلال تهران در روز عید غدیرخم با مربیگری قلعهنویی و پیروانی مقابل تیم فوتبال منتخب لیگ برتر بازی میکند.
با همکاری بنیاد بینالمللی غدیر، معاونت فرهنگی سازمان تربیت بدنی، فدراسیون فوتبال و باشگاههای استقلال و پرسپولیس دیداری بین تیمهای منتخب پرسپولیس و استقلال و منتخب لیگ برتر در روز عید غدیرخم برگزار میشود.
تیم منتخب پرسپولیس و استقلال در این بازی با مربیگری مشترک امیر قلعهنویی و افشین پیروانی با لباس آبی و قرمز مقابل تیم منتخب لیگ برتر میایستد.
این تصمیم در جلسهای که با حضور داریوش مصطفوی و امیری نمایندگان باشگاههای پرسپولیس و استقلال، مهدی تاج نایب رییس فدراسیون فوتبال و ساور معاون فرهنگی و حقوقی سازمان تربیت بدنی روز شنبه در دفتر ساور برگزار شد، گرفته شده است.
در چند سال اخیر این اولین بازی نمایشی است که در آن ستارگان دو تیم پایتخت در کنار هم به میدان می رذوند و این اولین باری است که تماشاگران دو تیم مجبورند تا ستارگان تیم رقیب را درحالی که نیمی از پیراهن تیم محبوب شان رنگ پیراهن تیم رقیب را دارد ، تشویق کنند. تجسم کنید صحنه ای را که علیرضا نیکبخت می خواهد برای تیم گل بزند و هواداران استقلال باید او را تشویق کنند!
ديدار دوباره هيات مديره در آزادي
مثل اين که اعضاي هيات مديره پرسپوليس قصد دارند برنامه ملاقات يکديگر را به روز پنج شنبه و در زمان بازي پرسپوليس و راه آهن موکول کنند. اين مدت اعضاي هيات مديره کمتر با هم ديدار داشتند، مگر اجبار باعث انجام اين کار مي شد. اما ظاهرا بازي روز پنج شنبه بهترين فرصت است تا آن ها دوباره يکديگر را ملاقات کنند و در مورد مسائل و مشکلات تيم با هم به تبادل نظر بپردازند.
بارش برف مانع استارت مهاجم پرسپوليس
قرار بود محسن خليلي مهاجم مصدوم پرسپوليس دويدن را روي زمين چمن آغاز کند. اما شنيديم بارش سنگين برف امکان تمرين کردن را از خليلي گرفته و پزشک او نيز اجازه چنين کاري را به خليلي نداده است . قرار است در روزهاي آينده و با تغيير شرايط جوي پزشک خليلي برنامه تازه اي براي آغاز تمرينات اين بازيکن ارائه دهد.
نادر محمد خاني گزينه نخست مربيگري پرسپوليس شد
کانون هواداران پرسپولیس : نادر محمدخاني - مدافع سابق تيم ملي و پرسپوليس به عنوان يكي از گزينه هاي اصلي مربي گري در تيم پرسپوليس و دستياري افشين پيرواني شد.
در حالي كه هنوز باشگاه پرسپوليس تهران گزينه هاي اصلي براي دستياري افشين پيرواني اعلام نكرده است اما نزديكان اين مربي خبر از مذاكره پيرواني با نادر محمد خاني را مي دهند. پيرواني در مصاحبه هاي اخيرش بارها اعلام كرده بود كه دستيار جديدش قطعا از همبازيانش در تيم ملي و پرسپوليس خواهد بود كه در خارج از كشور درس خوانده است و هم اكنون نيز در خارج از كشور به سر مي برد.نادر محمد خاني نيز از دوستان و همبازيان سابق پيرواني در پرسپوليس و تيم ملي بوده كه در انگلستان نيز تحصيل كرده است و شنيده مي شود كه وي رابطه بسيار نزديكي باپيرواني دارد و حتي مذاكرات اوليه وي با پرسپوليس نيز شروع شده است.
نوشته های مدیر مسئول // ورزشگاه آزادی را پر کنید !!
کانون هواداران پرسپولیس : کانون مشوقین باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیهای خود از حضور پر شور هواداران خود قدردانی کرد. در بخشی از این بیانیه آمده است: هنوز یک نیم فصل حساس و سرنوشت ساز باقی مانده است و در صورت پیروزی در دیدارهای آینده ، پرسپولیس جام هشتمین دوره مسابقات لیگ برتر را بالای سر میبرد. در این شرایط حساس بیشتر از قبل منتظر حضور هواداران پرسپولیس هستیم تا با حضور پر شور و حماسه ساز خود در دیدارهای باقیمانده حامی تیم محبوب خود باشند.
همچنین یادآور میشویم که پرسپولیس تیم روزهای سخت است و ثابت کرده در شرایط سخت بهتر نتیجه میگیرد که قهرمانی پرسپولیس در سال اول و هفتم لیگ برتر و همچنین قهرمانی در جام حذفی در سال 77 بیانگر این ادعاست.
این بیانیه در ادامه میافزاید: قطعاً در دیدارهای آینده برتری از آن پرسپولیس است. پس هواداران عزیز بپاخیزید و یکدل و یکصدا به حمایت از تیم محبوب خود بپردازید تا مسیر قهرمانی پرسپولیس هموار شود. ما باید این گام های خود را با پرسپولیس محکمتر برداریم. منتظر حضور صد هزار هوادار عاشق با پیراهن و پرچم خوشرنگ قرمز هستیم تا با هم جشن قهرمانی را در ورزشگاه آزادی برگزار کنیم. انشاا...
علی کریمی : هنوز هم براي فوتبال بازي كردن انگيزه دارم
کانون هواداران پرسپولیس : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:هنوز هم انگيزه دارم ولي بيشتر از خودنمايي و نشان دادن خودم به موفقيت پرسپوليس فكر ميكنم.
علي كريمي در گفت وگویی عنوان كرد:خيلي ها ميگويند كه علي كريمي ديگر انگيزه ندارد و فقط ميخواست به تيم ملي دعوت شود اما چنين چيزي به هيچ عنوان صحت ندارد، چون من هيچ وقت خودنمايي نمي كنم و فقط در فكر موفقيت تيم هستم.من نيازي به خودنمايي ندارم و فقط به فوتبال فكر مي كنم.
وي ادامه داد:پرسپوليس اين روزها شرايط بسيار حساسي دارد و بازيكنان اين تيم نيز بايد در محيطي بسيار آرام فقط به موفقيت فكر كنند.
هم اكنون زمان اين نيست كه ما در مورد تيم ملي و اين جور چيزها صحبت كنيم چون همه چيز براي يك بازيكن ، تيم ملي نيست و بازيكن بايد به تعهدات باشگاهي نيز عمل كند.
كريمي خاطرنشان كرد:در بازي مقابل صنايع طلايي سمنان زمين مسابقه به حدي بد بود كه من نتوانستم بازي هميشگي خودم را به نمايش بگذارم و همين موضوع باعث شد كه مربي تيم من را تعويض كند.متاسفانه در آن روز هيچ كدام از بازيكنان ما نتوانستد در فرم هميشگي خودشان را به نمايش بگذارند.پرسپوليس فقط مي خواست پيروز شود و به هيچ عنوان به بازي زيبا فكر نمي كند.
هافبك پرسپوليس گفت:هنوز هم ما براي رسيدن به عنوان قهرماني ليگ برتر اميدواريم و مي خواهيم در نيم فصل دوم با توجه بازيهاي خانگيمان تمام امتيازات را به دست بياوريم و دوبار به صدر جدول برگرديم.پرسپوليس بايد عنوان قهرماني را دوباره به دست بياورد چون بيشتر از هر تيمي براي رسيدن به اين عنوان شايستگي دارد.
كريمي خاطرنشان كرد:پرسپوليس هم اكنون در جام حذفي براي رسيدن به فينال كار بسيار آساني را در پيش دارد و با پيروزي مقابل سپاهان ديگر براي رسيدن به فينال هيچ مانعي ندارد.با اين همه بازيكن و امكانات خوبي كه تيم ما دارد بايد در هر سه جام قهرمان شويم. در واقع به دليل شرايط حساسي كه پرسپوليس دارد من هم اكنون بيشتر از هر چيز ديگر فقط به اين تيم و موفقيت آن فكر مي كنم.
مصطفوي با قدرت به كارش ادامه مي دهد/ قطبي تمام بدهي خود را به پرسپولیس بازمي گرداند
کانون هواداران پرسپولیس : عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: بعضي افراد دست از سر پرسپوليس بر نمي دارند و هر روز يك حاشيه جديد درست مي كنند براي اطلاع همان ها لازم است بگويم مصطفوي با قدرت در پرسپوليس بهكارش ادامه مي دهد.
محمد آخوندي در گفت و گویی عنوان كرد: همان هايي كه هر روز يك حاشيه درست مي كنند و دوست اخبار را هر طور كه مي خواهند منعكس كنند دراين روزها فقط در مورد پرسپوليس خبرهايي را منعكس ميكنند.
وي ادامه داد:مصطفوي مدير بسيار قدرتمندي است و مورد تائيد همه جانبه هيات مديره است. مصطفوي تا پايان فصل مديرعامل پرسپوليس است و هيچ وقت كاري انجام نداده كه بخواهيم از او انتقاد كنيم.
آخوندي خاطر نشان كرد:نمي دانم چرا دست از سر پرسپوليس بر نمي دارند و چنين جو سنگيني را با اخبار كذب در مورد پرسپوليس به راه انداختهاند.
وي گفت: مساله باشگاه پرسپوليس و افشين قطبي هم تمام شده ولي متاسفانه هر روز يك خبر در مورد وي شنيده مي شود و هر كس يك حرف مي زند.قطبي و پرسپوليس توافق كرده اند و قرار است كه وي تمام پول باشگاه راپرداخت كند.
مرفاوى محروم شد؛ احضار قلعه نويي، اکبرپور و طيرى به کميته انضباطي شريفي: تنها با درخواست تاج و دايى "نيکبخت" بخشيده ميشود به دنبال بازى با آبروى افراد نيستيم
رييس کميته انضباطى فدراسيون فوتبال از احضار امير قلعهنويي، اميد طيرى و سياوش اکبرپور به کميته انضباطى خبر داد و اعلام کرد که صمد مرفاوى تا اطلاعثانوى از همراهى استقلال محروم است.
مجتبى شريفى در گفتوگو با خبرنگار ورزشى خبرگزارى دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار کرد: صمد مرفاوى به خاطر نوع اعتراضاش به داور بازى استقلال مقابل فولاد تا اطلاع ثانوى از همراهى استقلال محروم است و امير قلعهنويي، اميد طيرى و سياوش اکبرپور هم براى پاسخگويى در مورد اتفاقهاى رخ داده در اين بازى به کميته انضباطى احضار شدهاند و بايد هفته آينده به اين کميته بيايند.
شريفى که در خارج از کشور به سر ميبرد در پاسخ به اين سوال که اعتراضهايى درباره برخورد متفاوت کميته انضباطى با هادى عقيلى و عليرضا نيکبخت واحدى انجام گرفته شما چه پاسخى براى اين پرسش داريد، گفت: در ماده 22 آييننامه انضباطى آمده که شروع رسيدگى مستلزم به وصول گزارش يا شکايت است و در مورد هادى عقيلى هيچ گزارش يا شکايتى به ما نرسيد، بنابراين رسيدگى بيمعنا بود.
وى افزود: تمرد داراى مراتب است و طبق ماده 33 آييننامه انضباطى اين کميته ميتواند بر اساس مراتب تمرد تصميمهاى مختلفى بگيرد و نميتوان براى همه افراد يک حکم صادر کرد. بر اساس علم منطق اين مورد را "کلى مشکک" مينامند. لامپ 200 وات يک مقدار نور دارد و لامپ 1000 هم يک مقدار اما همه ميگويند هر دو لامپ نور دارد و آدم را به شک مياندازد. اما معلوم است که کدام لامپ نور بيشترى دارد. بنابراين تمرد داراى مراتب است و ما بر اساس مراتب آن مجازات تعيين ميکنيم.
شريفى در پاسخ به اين سوال که خيليها نسبت به استرداد پاداشهاى داده شده از نيکبخت واحدى اعتراض دارند نظر شما در اين باره چيست؟ به ايسنا گفت: ماده 37 براى تصميمگيرى در اين مورد ما را به ماده 33 ارجاع داده است. وقتى بازيکنى از حضور در تيم ملى تمرد ميکند، بنابراين پاداش هم نميگيرد بنابراين ما بايد به پاداشهاى گذشته او رجوع ميکرديم و يکى از جريمههاى او را استرداد پاداشهاى گرفته شده در زمان حضور على دايى در تيم ملى اعلام کرديم.
شريفى در پاسخ به اين سوال که چرا مساله ملى و باشگاهى را در مورد پرونده نيکبخت تفکيک کرديد گفت: تفکيک اين مساله به دلايل گوناگون انجام گرفت. يکى از دلايل اين بود که بايد براى ما روشن ميشد که باشگاه از بازيکن خواسته که از حضور در تمرينات تمرد کند که ما با توجه به مشاهده اصرار برخى از اعضاى هيات مديره پرسپوليس و به ويژه "آخوندي" نتوانستيم در اين مساله باشگاه را مقصر بدانيم. از طرف ديگر با توجه به اينکه باشگاه براى تحقق خواست هواداران به بازيکن پول داده بدون لحاظ قصور يا تقصير باشگاه نميتوانستيم محروميتى را اعمال کنيم که ضررش متوجه باشگاه و هواداران هم ميشود. از اين جهت پرونده نيکبخت در خصوص فعاليت يا محروميت از حضور در مسابقات باشگاهى همچنان مفتوح است تا با قيد صبورى و تانى بررسيهاى لازم انجام گيرد.
وى در پاسخ به اين سوال که چه کسى ميتواند محروميت نيکبختواحدى را کم کند، به ايسنا گفت: تنها اگر مهدى تاج يا على دايى درخواست عفو کنند ما ميتوانيم با در نظر گرفتن اين درخواست محروميت او را ببخشيم.
رييس کميته انضباطى فدراسيون فوتبال در ادامه گفتوگو با ايسنا درباره گلايه افشين قطبى که گفته بود کميته انضباطى با آبروى آدمها بازى ميکند، گفت: در اين مورد بايد به مواردى اشاره کنم؛ کميته انضباطى قصد داشت که قطبى را پس از مصاحبه جنجالى و به کار بردن واژه crazy و مزخرف خواندن داوريها در ايران احضار کند که با توجه به تذکر هيات مديره پرسپوليس و سوابق قطبى اين کار را انجام نداد، در بار دوم او به خبرنگاران توهين کرد که ما از خبرنگاران خواستيم اگر از قطبى شکايتى دارند آن را اعلام کنند که پس از عذرخواهى قطبى از خبرنگاران آنها از شکايت منصرف شدند. در مرحله سوم پس از بازى پرسپوليس مقابل مقاومت سپاسى رييس هيات فوتبال فارس که آدم صادق و راستگويى است گزارش داد که قطبى قصد تحريک تماشاگران را داشته که ما با توجه به مشاهده از راه دور او (آيت الهي)، قطبى را به کميته انضباطى احضار کرديم.
شريفى افزود: قطبى در کميته انضباطى توضيح داد که به دليل حضور مصطفوى کنار هواداران اين به ذهن متبادر شده که او قصد تحريک تماشاگران را داشته و با توضيحهاى قطبى آشکار شد که حرکات اعتراضآميز او خطاب به مصطفوى بوده است. بنابراين هم گزارش آيتاللهى درست بوده و هم استدلال قطبى و ما پرونده را مختومه اعلام کرديم و به هيچ وجه کميته انضباطى به دنبال بازى کردن با آبروى افراد نيست.
کريم مثل روژه ميلا آفريقا در انتظار شير خفته آسيا!
علاوه بر سيدمهدى رحمتى سنگربان تيمملى فوتبال کشورمان که حقيقتاً و انصافاً در بازى با امارات "شير" بود و يک تنه مقابل حملات بيشمار حريف ايستادگى کرد و به عبارتى يک تيم بود تا از همين رو به عنوان بهترين بازيکن ميدان لقب بگيرد، به شهادت دوست و دشمن "کريم باقري" کاپيتان تيمملى فوتبال کشورمان نيز با گلى که زد و تيم ايران را از شکست حتمى نجات داد، از چهرههاى شاخص ميدان بود که بازگشتى پرفروغ داشت.
کريم که اکنون با گذر از ميانه 30 سالگى با درخشش بينظير در مسابقات داخلى و حتى بازى با امارات تعجب بسيارى را برانگيخته و گويا دوباره جوان شده، هفته گذشته که در دبى نجاتبخش تيمملى بود مجدداً اين ذهنيت را نزد اهالى فوتبال تجلى داد که چرا على کريمى به تيمملى برنميگردد و چرا او مثل کريم راضى به برگشت نيست تا همچون کريم بر وزن و اعتبار تيمملى فوتبال ايران بيفزايد؟
... آنقدر در اين چند روز گذشته اين نقلها در فوتبال ما به ميان کشيده شده که ناخواسته اين پرسش را در اذهان برخى خردورزان مطرح ساخته که اين همه اصرار براى چيست و با بازگشت على کريمى آن هم به دنبال حضور کريم باقرى آماده، تيمملى ما به کجا ميخواهد برسد؟ آيا لحظهاى انديشيده شده که فوتبال متعلق به جوانهاست و با اضافه شدن امثال باقري، کريمى و... ميانگين سنى تيمملى نيز افزايش مييابد و اين به هيچ عنوان خوب نيست؟
نگران از ميانگين سنى تيمملى
نه! ما منکر کريم باقرى (که اعتقاد ديرينه و راسخى به او داريم) و على کريمى نيستيم و بر اين باوريم که اگر روزگارى امثال "روژه ميلا" توانستند در جامجهانى 1990 و در ميان تيمهاى مطرح دنيا با درخششى مثال زدنى اعتبارى مضاعف به فوتبال قاره سياه(آفريقا) ببخشند، امثال کريم و على هم ميتوانند در جامجهانى 2010 نگاه فوتبال جهان را دوباره به سمت قاره کهن آسيا و کشور تاريخساز ايران معطوف سازند اما حرفى که باقى است يکى رويکرد تيمملى به بازيکنان پا به سن گذاشته و ديگرى ناديده گرفتن بنزين سبز و بيتوجهى به اين انرژى است که بايد على دايى شفافسازى کند. اين جامجهانى آخر راه است يا نه، فوتبال ما بعد از اين جامجهانى به نيروى و پتانسيل ديگرى هم نيازمند است که جامهاى جهانى ديگرى را تجربه نمايند؟
فراموش نکنيم اگر تيم ما به جامجهانى 1978، 1998 و حتى 2006 راه يافت، نسلى را به فوتبال معرفى کرد که سالها در سطح اول فوتبال قرار داشتند و کمتر بازيکنى بعد از جامجهانى با دنياى فوتبال خداحافظى کرد.
البته ما از اينکه کريم باقرى به عنوان يک بازيکن ارزشى و انرژيک و صد البته دوست داشتنى و قابل احترام، قرار است با حضور در جامجهانى 2010 از دنياى بازيگرى خداحافظى کند، بسيار خرسنديم و اين اتفاق را که با افزايش وزن و اعتبار اسمى و فنى تيمملى همراه گرديد، به فال نيک ميگيريم اما اينکه به دنبال کريم که در اوج آمادگى و پختگى قرار دارد و ميتواند خاطره "روژه ميلا" را براى جهان فوتبال زنده کند، ديگران هم (که يک سوم کريم در صحت و سلامت قرار نداشتهاند تا در 37 سالگى در اوج قرار داشته باشند) در صف قرار بگيرند به اعتقاد ما اين قضايا به هيچ عنوان پذيرفتى نيست و بر على دايى است که خيلى زود تکليف خود را با اين قصهها يکسره کند. از ما گفتن بود، ميانگين سنى تيم ملى را نبايد بالا برد!
ابراهيمي، مشاور پيرواني
*رابطه خوب پرويز کماسى با ناصر ابراهيمى اين احتمال را به وجود آورده تا اين مربى کهنهکار در صورت ماندن پيروانى در سمت سرمربيگرى پرسپوليس به عنوان مشاور به نيمکت اين تيم نزديک شود. براساس شنيدهها پرويز کماسى با پيروانى در اين خصوص گفتوگو کرده و پيروانى همه چيز را به نيمفصل موکول کرده است.
پرسپوليس منتظر ok پيکان
*پرسپوليس در جام باشگاههاى آسيا که يک دروازهبان مطمئن ميخواهد اين دروازهبان چه کسى بهتر از فردى که سابقه بازى در پرسپوليس را هم داشته، بله، محمد محمدى اين سنگربان تمايل براى حضور به عنوان يار کمکى را دارد اما در نهايت اين باشگاه پيکان است که بايد جواب مثبت به پرسپوليسيها دهد. پيروانى و عابدزاده هر دو محمدى را ميخواهند اما منتظر پاسخ مثبت باشگاه پيکان هستند.
تماس پيروانى با پروين
*اين روزها همه از افشين پيروانى حمايت ميکنند. از سازمان تربيتبدنى بگير تا على پروين، افشين پيروانى که در جريان حمايت پروين قرار گرفت بلافاصله با او تماس گرفته و ضمن تشکر از او اعلام کرده ظرف روزهاى آتى به سراغ مربى سابق خود ميرود تا از تجربيات وى استفاده کند.
هيأت مديره بايد دستياران را تأييد کند
*افشين پيروانى بايد از باشگاه درخواست کند تا فردى به کادرفنى اضافه شود و بعد بايد نام او را مطرح کند و بيلان کارياش را ارائه دهد، پس اين هيأت مديره است که تصميم ميگيرد اين مربى بيايد يا نه، اين حرف مشترک اعضاى هيأت مديره به افشين پيروانى است. البته پيروانى فعلاً کسى را مد نظر ندارد.
دى کارمو شايد به ايران برگردد
*دى کارمو مهاجم برزيلى که سرانجام ايران را ترک کرده و با تيمى به توافق نرسيد به دنبال اين است تا فوتبالش را در برزيل ادامه دهد اما جالب است بدانيم که قطبى اصرار دارد او برگردد و در ايران بازى کند شايد او روزى دوباره به ايران برگردد.
کميته فنى تشکيل جلسه ميدهد
*دو هفته متوالى است که جلسه کميته فنى پرسپوليس لغو ميشود ولى براساس اخبار دريافتى اين جلسه امروز با حضور اعضاى کميته در محل باشگاه پرسپوليس برگزار خواهد شد. محور گفتوگوهاى اين جلسه پيرامون تغيير و تحولات اخير، عملکرد يک هفتهاى پيروانى و تيمهاى پايه است.
فيلمهاى استقلال اهواز رسيد
*پرسپوليس اين هفته در ورزشگاه آزادى ميزبان استقلالاهواز است، افشين پيروانى مانند قطبي، اين حريف را آناليز خواهد کرد. او از روابط عمومى باشگاه فيلمهاى اين حريف را دريافت کرد تا به آناليز استقلال اهواز بپردازد و با دست پر به مصاف اين حريف برود.
دلدارى عابدزاده به حقيقي
*همه کارشناسان طى دو روز اخير گلهاى دريافتى پرسپوليس را روى اشتباهات عليرضا حقيقى دانستند به همين خاطر عابدزاده هم در جهت حمايت از اين دروازهبان برآمده و او را دلدارى داد. جالب است بدانيد عابدزاده به حقيقى گفته وقتى من هم جوان بودم همينگونه گل ميخوردم نگران نباش تو بهترين دروازهبان ايران خواهى شد.
پيرواني،واعظى را ميخواهد
*در فوتبال دروازهبان خوب داشتن يک نعمت است. بر همين اساس پيروانى هم به اين اصل کاملاً واقف است. او از واعظى خواسته تا در تمرينات حاضر شود ضمن اينکه از زرينه هم خواسته تا شرايط او را براى بازى کردن مهيا کند البته واعظى قبلاً هم اعلام کرده بود که براى بازى کردن در صورت نياز تيم آمادگى دارد.
افشين پيرواني: پـاسخ کسـانى را کـه بـه من اعتماد کـردند مـيدهم مقابل استقلال اهواز محکوم به پيروزى هستيم "علوي" را ميخواهم، اميدوارم بازگردد
سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مقابل استقلال اهوازى که براى جبران شکست به آزادى ميآيد محکوم به برد هستيم.
به گزارش خبرگزارى دانشجويان ايران (ايسنا) افشين پيروانى پس از تمرين صبح امروز (دوشنبه) تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشبختانه مشکل خاصى در تيم ما وجود ندارد و بچهها با شادابى و انگيزهى زيادى تمرين ميکنند و خودشان را براى مسابقهى حساس چهارشنبه برابر استقلال اهواز آماده ميسازند.
وى دربارهى اين ديدار گفت: استقلال اهواز تيم بسيار خطرناکى است. آنها بازى قبل را در خانهى خود واگذار کردهاند و قطعا براى جبران اين نتيجه به ورزشگاه آزادى ميآيند. اما در مقابل، تيم ما هم در اين مسابقه محکوم به برد است.
پيروانى دربارهى عملکرد پرسپوليس در بازى برابر پيکان نيز خاطرنشان کرد: بچهها بازى راضيکنندهاى را به نمايش گذاشتند. تغييراتى که ما در خط دفاعى در اين بازى داديم لازم بود اما سعى ميکنيم که ديگر خط دفاعيمان کمتر دچار تغييرات شود تا بازيکنان با هماهنگى لازم بازى کنند. از اينکه شعاع حرکتى بازيکنان در زمين وسيعتر شد و تغييرات سيستم در بازى برابر پيکان جواب داد خوشحال هستيم و روى اين مسايل باز هم کار ميکنيم.
سرمربى تيم پرسپوليس در رابطه با حمايت رييس سازمان تربيت بدنى از او گفت: بسيار خوشحالم که رييس ورزش ما به جوانها اعتماد ميکند و اين حرکت او در راستاى اعتماد کردن رييسجمهور به جوانهاست. من از اين اقدام بسيار خرسند شدم و اين اميدوارى زيادى به من داد. تمام تلاشم را به کار خواهم بست تا بتوانم پاسخ کسانى که به من اعتماد کردند را با نتايج خوب براى پرسپوليس بدهم.
وى دربارهى عملکرد عليرضا حقيقى نيز گفت: حقيقى يک از دروازهبانهاى بسيار خوب پرسپوليس است و شک نکنيد که او در آيندهى نزديک خودش را به همگان ثابت ميکند و جايگاه خوبى را در فوتبال ايران به دست ميآورد. ما به شدت نيازمند او هستيم و او را داراى تواناييهاى بسيارى ميدانيم.
پيروانى همچنين دربارهى بازگشت محمد علوى نيز گفت: درست است که علوى را خواستهام. او بازيکن بزرگ، مليپوش و توانمندى است که ميتواند در چندين پست براى ما بازى کند. من خواستهام که در صورت امکان او باز هم به پرسپوليس برگردد که اميدوارم اين مساله محقق شود.
سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس دربارهى انتخاب دستيار براى خود تصريح کرد: قبول دارم که اين تيم نياز به يک مربى ديگر به عنوان دستيار سرمربى دارد؛ چرا که تمام تيمهايى که در ليگ برابر پرسپوليس بازى ميکنند با 7 يا 8 نفر در کادر فنيشان ظاهر ميشوند و بدون شک ما هم نيازمند يک مربى ديگر در تيم پرسپوليس هستيم. البته هنوز وضعيت خودمان به طور شفاف، مشخص نيست و صبر کنيد تا همهى مسايل روشن شود تا در ادامه يک نفر ديگر را هم به جمع کادر فنى اضافه کنيم.
بالادستى هاى ورزش قبول کنند! الان پروين براى پرسپوليس يک فرصت است
اگر فرض کنيم گفتههاى داريوش مصطفوى مديرعامل باشگاه پرسپوليس در برنامه زنده تلويزيونى ورزش و مردم که جمعه صبح با گفتوگوى تلفنى وکيل افشين قطبى همراه شد، عين واقعيت بوده و قطبى بدون هيچ مشکلى با اعضاى هيأتمديره پرسپوليس و در نهايت تعامل و دوستى با آنها، صرفاً بر اثر فشارهاى بيرونى از ادامه همکارى با اين مجموعه سرباز زد، آنگاه اين سوال پيش ميآيد که اولاً فشارهاى بيرونى از کجا نشأت ميگرفته و ميزان آنها چقدر بوده که عرصه را بر قطبى تنگ ساخته بود؟ و ثانياً وظيفه هيأت مديره پرسپوليس در مقابل اين فشارها چه بود که در نهايت بدون آنکه بخواهند اسباب آرامش سرمربى خود را فراهم آورند به جدايى او رضايت دادند؟ آيا حقيقتاً هيأتمديره پرسپوليس و در رأس آنها داريوش مصطفوى که روزگارى فوتبال ما را روى انگشت خود ميچرخاند و به گفته وکيل قطبى طى چند روز و هر روز بالغ 10،12 ساعت به دنبال جلب رضايت وى بود، زور آن را نداشت که با فشارهاى بيرونى دست و پنجه نرم کند؟
حيف که نميشود همه چيز را گفت، حيف که مجبوريم بپذيريم هرچه مصطفوى و وکيل قطبى در آن برنامه گفتند، عين واقعيت بوده و حيف که بسيارى از واقعيتهاى موجود در پرسپوليس را بايد مثل هميشه دفن کرد و آن قدر هم روى آنها خاک ريخت که کسى بوى بد آن را استشمام نکند.
... حال اينکه از حالا به بعد چه بايد کرد؟ و چگونه بايد بر فشارها غالب گرديد؟ پاسخ آن کاملاً روشن است، بايد به سراغ على پروين رفت به سراغ مردى که پوست و خونش از پرسپوليس است و نامش با اين مجموعه عجين گرديده است بايد به سراغ او رفت و پروين را از خانه بيرون کشيد تا هر توطئه و فشارى را در نطفه خفه کند. على پروين اين کار را خيلى خوب بلد است. او که حالا با گذر از سن 60 سالگى هيچ تمايلى به حضور روى نيمکت ندارد، مسلماً از بالاى نيمکت ميتواند بسيارى از مشکلات پرسپوليس را مرتفع کند.
بدون دليل چينن ادعايى نداريم. زيرا اگر بر فرض محال (که محال نيست) تصور نماييم پروين در ادوار مختلف که چه در پرسپوليس حضور داشته و چه در خارج از آن بوده، يک تهديد شناخته ميشده خوشبختانه امروز که فقط به تماشاى بازى پسرش در سايپا مينشيند نه تنها تهديد نيست بلکه براى پرسپوليس "فرصت" شناخته ميشود به اعتقاد ما اگر هيأتمديره پرسپوليس و هم آنهاييکه خط و ربط اين مجموعه را صادر مينمايند پذيراى اين جريان باشند، نبايد اين "فرصت" را "هدر" بدهند. باور بفرماييد! امروز اگر از پروين به عنوان يک فرصت جديد در پرسپوليس ياد ميکنيم، نه به خاطر رفاقتى که با او داريم و نه به خاطر بازگرداندن و حضور على پروين در فوتبال امروز ماست، بلکه اعتقاد راسخ داريم با توجه به ويژگيهاى منحصربه فردى که على پروين دارد به سادگى ميتواند هم مسائل درونى تيم را حل کند و هم از فشارهاى بيرونى بکاهد. بيشک کسى که تا همين دو سه سال پيش بسيارى از فشارهاى بيرونى به او نسبت داده ميشد حالا بهتر از هر کسى ميتواند منابع و مراکز فشار را شناسايى و بر آنها فايق آيد. پس به خاطر پرسپوليس بايد از اين فرصتها استفاده کرد زيرا پروين در شرايط کنونى بهترين فرصت براى خارج ساختن پرسپوليس از بحران است.