در مورد عكس ببخشيد.نقل قول:
اين اختار هم موقعي مي ده كه فقط يه خط سبز پر شده و حدود 500 مگابايت نصب شده.
Printable View
در مورد عكس ببخشيد.نقل قول:
اين اختار هم موقعي مي ده كه فقط يه خط سبز پر شده و حدود 500 مگابايت نصب شده.
پس متاسفانه یکی از فایلهای نصب بازی خرابه!!نقل قول:
یکبار دیگه DVD بازی رو تمیز و نصب رو از نو شروع کنید(هر دو مرحله)اگه درست شد که هیچ وگرنه باید عوضشون کنید!!
سلام.دوستان ؛ من این بازی را دانلود کردم که داخل یک پوشه ؛ فایلی با پسوند cso وجود دارد.با چه برنامه ای اجرا کنم؟ ممنون
دوستان من
crysis 2 رانصب کردم کرک هم ریختم رو آیکنش کلیک میکنم صفحه مشکی میاد و بعد ارورر زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز سون 64 بیت
در مورد بازی starcraft2
دیگه دارم روانی میشم تا حالا 10 دفعه بازی اینستال انیستال کردما...گفتم دوباره نصبش کنم با اینکه وصلم به نت گیر داده به نت وصل نیستی و نمیزاره...چه کنم این دفعه(محظ اطلاع نه فایروال روشنه نه انتی ویروس بلوکه کرده)
با یکی از برنامه های باز کننده فایلهای ایمیج مثل daemon toolsنقل قول:
این بازی داری دو نوع کرک هست یکی 64 بیت یکی 32 بیت شما باید کرک 64 بیتی رو کپی کنی...نقل قول:
دوست من ایتن بازی تایپک حل مشکلات خودش رو داره اگه اونجا از متخصصین این بازی بپرسی بهتر جواب میگیری:46:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=428713
امروز پرنس 5 رو نصب کردم کرک هم کپی کردم چند تا فایل بود میره تو بازی ولی بعد از اینکه دمو ubisoft میاد فقط شکل موس میاد و صفحه ی پشتش سیاهه
vga 1 gige 9500
ram 2 gige
لطفا راهنمایی کنید
با برنامه DAEMON Tools Lite هم نشد.ظاهرا این بازی برای پس اس پی هست.ممنون
يه بار پاك كردم دوباره نصب كردم درست نشد.نقل قول:
یکبار دیگه DVD بازی رو تمیز و نصب رو از نو شروع کنید(هر دو مرحله)اگه درست شد که هیچ وگرنه باید عوضشون کنید!!
امكانش نيست فايل هايي كه تو هارد مي رن ويروسي شده باشه براي همين چند فايل رو نمي خونه؟
سلام دوستان عزیز
بازی Prince of Persia The Sands of Time 2010 را چند بار نصب کردم ولی بعد از پایان نصب و برای اجرای بازی این پیغام را می دهد مشکل چیست؟؟؟؟؟
در ضمن این بازی را از اینترنت دانلود کردم و به صورت ایمیج می باشد و کرک آن را هم نصب کردم
اين بازي ubisoft lancher داره.نقل قول:
سلام دوستان عزیز
بازی Prince of Persia The Sands of Time 2010 را چند بار نصب کردم ولی بعد از پایان نصب و برای اجرای بازی این پیغام را می دهد مشکل چیست؟؟؟؟؟
در ضمن این بازی را از اینترنت دانلود کردم و به صورت ایمیج می باشد و کرک آن را هم نصب کردم
چك كن تو آدرس زير ubisoft lancher هست يانه؟
C:\Program Files
خوب پس شما باید با برنامه emulator این بازی اجراش کنید...نقل قول:
نه دوست من همینطور که گفتم پس احتمالا فایلهای نصبی خرابه...این مشکل حتی گاهی اوقات برای DVD های نو هم پیش میاد:13:نقل قول:
اینم که بعضی از فایلها توسط ویروس خراب شده باشه خیلی کمه چون در مرحله دوم فایلهای اجرایی فشرده هستند و ویروس ها به این راحتی به فایلهای داخلی نمیتونند دسترسی داشته باشند!!
DVD بازیها رو کلا عوض و برای اطمینان بازی رو از یک کمپانی دیگه تهیه کنید!!!
دوستان من کلا هر بازی که بصورت پرتابل باشه دانلود میکنم رو نمیتونم رویه ویندوز 7 اجرا کنم. با خطای application error روبه رو میشم. حتی حالت compatible with windows xp sp3 رو هم فعال کردم ولی فرقی نمیکنه. کلا رویه هر ویندوز 7 که من تست زئم بازیهای portable اجرا نمیشن. آیا شما هم با این مشکل روبه رو شدیدن. راه حلی داره؟
مشکل در اجرا شدن بازیه kane & laynch 2
فکر کنم باید نرم افزار openal رو نصب کنینقل قول:
اینو دانلود کن و نصب کن ببین درست میشه :
کد:http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip
سلام
ویندوزم 7 هست ...بعد از نصب بعضی بازیها وقتی میخوام وارد بشم این متن میاد
the program cant start bacause openAL32.dll is missing from your computer
بازی خرابه یا تنظیمات ویندوز؟!؟
اینو نصب کن درست میشه :نقل قول:
http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip
سلام دوستان. من Mortal Kombat Project 4.8.ii رو نصب کردم. اجرا هم میشه. ولی مشکلی که داره اینه که صدای بازی درست اجرا نمیشه و خش داره. هر از مدتی هم وسط بازی می پره بیرون. میخواستم ببینم شما میدونید مشکل از چیه و لینک کرک درست Mortal Kombat Project 4.8.ii را دارید؟
مشکل از بازیه و اصلا احتیاجی به کرک نداره بازی.نقل قول:
سلام دوستان. امروز یک بازی 100 مگی از اینترنت دانلود کردم ولی موقع اجرا ارور زیر رو میده . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
این ارور برای بعضی از بازی ها به معنی کرک ناقص یا معنی کرک نکردن رو میده یک کرک سالم باید دانلود کنید و لی مطمئن نیستمنقل قول:
بازی splinter cell conviction
کرک - اخرین اپدیت - یوبی گیم لنچر - فعال بودن لوکال اریا کانکشن - غیر فعال بودن نود 32 و فایروال سیستم
ولی بازی نامردی کرد و این ارور رو داد
دیگه دارم به سمت خودکشی میرم
کد:http://www.qhp.ir/images/1e88w4aupqi4mk7wahu.jpg
سلام
فکر کنم سیستمم هیچی نداره ......هر بازی که میخوام نصب کنم میگه یه چیزی موجود نیست.
the program cant start because xxxxxxxxxxxx is missing from you computer ...
یه بار openAL32.dll ....یه بارx3DAudio1_7.dll !!!!
کلا هر فایلی نبود رو باید برم دانلود کنم ؟!؟!؟
Mortal Kombat Project 5.0 هم اومده. کسی میدونه مشکلات ورژن های قبلی رو داره یا نه؟
سلام
برای نصب مترو 2033 حتما باید به اینترنت وصل شد؟ steam update چیه ؟
سلام دوستان
من اومدم splinter cell conviction نصب کردم و بعد اجراش کردم میاد تو بازی ولی یه سه تا دایره اون پایین میچرخه و گیم نمیاد تو صفحه ی اصلی همون بازی رو دادم به دوستم میگه وارد بازی میشه و مشکلی نداره گرافیک من 4670 هست و مال اون 9400
حالا یکی بگه مشکل کجاست ( هر چی هم لازم بود نصب کردم )
مشکل شما رو منم داشتم سیستم ویروسی بود آنتی ویروس زدم ویروسا رو کشتم ولی باز درست نشد تا آخری وین عوض کردم :5:نقل قول:
سلام
فکر کنم سیستمم هیچی نداره ......هر بازی که میخوام نصب کنم میگه یه چیزی موجود نیست.
the program cant start because xxxxxxxxxxxx is missing from you computer ...
یه بار openAL32.dll ....یه بارx3DAudio1_7.dll !!!!
کلا هر فایلی نبود رو باید برم دانلود کنم ؟!؟!؟
سلامنقل قول:
openal که مال برنامه کوچیکه openal که باید تو دی وی دی نصب بازی باشه
دومی هم که هندلر فایل صدای دایرکت ایکسه که با نصب آخرین نسخه DX درسته میشه
بازی به سیستمت نمیخوره.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ==============
نباید به این اینترنت وصل باشی. steam Update هم مشکلی به وجود نمیاره.نقل قول:
================================================== =============
مشکل های قبلی مثل مشکلات ویندوز و فایروال و گرافیک ATI و از این جور چیزها رو نداره ولی مثل اینکه یه خورده بازی با دسته براش سخته.نقل قول:
جواب ما رو هم یکی بده :11:نقل قول:
سلام دوستان
من اومدم splinter cell conviction نصب کردم و بعد اجراش کردم میاد تو بازی ولی یه سه تا دایره اون پایین میچرخه و گیم نمیاد تو صفحه ی اصلی همون بازی رو دادم به دوستم میگه وارد بازی میشه و مشکلی نداره گرافیک من 4670 هست و مال اون 9400
حالا یکی بگه مشکل کجاست ( هر چی هم لازم بود نصب کردم )
2033 نصبش دو مرحله ای بود ...اول dvd رو extract کرد رو هارد ....بعد فایل setup اش اومد ....وقتی setup میکنم error میده!!
Steam.exe(maiin exception) :to run steam you must first conect to the internet
میگه باید به اینترنت وصل باشی تا بتونی نصب کنینقل قول:
سلام
میخوام بازی need for speed most wanted رو روی ویندوز 7 اجرا کنم ، نمیشه!
نه اروری نه چیز دیگه !
روی همین سیستم و با ویندوز xp راحت نصب و اجرا میشد !
مشکل از کجاست ؟
ممنون
اگه از نصب صحیح بازی مطمئنی پس این کارها رو بکن:نقل قول:
اول firewall و antivirus سیستمت رو off کن...
سپس رو آیکون اصلی بازی راست کلیک کن و در قسمت properties توی بخش compatibility تیک windows Xp رو بزن ببین درست میشه یا نه...
خوب اینو که میدونم عزیز ......من که dial-up دارم خیلی طول میکشه....بعد نیم ساعت تا 30 درصد رفت!!نقل قول:
فکر نکنم راهی باشه ؟؟؟نقل قول:
شما دقیقا طبق این پست عمل کن ببین درست میشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5295101&postcount=12864
البته قبلش مطمئن شو که local area connection سیستم enable باشه به این صورت که توی seven دقیقا بری توی این قسمت:
کد:control panel\network and internet\network and sharing system\change adapter setting
روی گزینه local aria conniction راست کلیک و enable_ش کن...
البته شما قبلش توی bios مادربورت باید چک کنی که گزینه onboard lan روشن باشه...
سلام، بازی Metro 2033 رو وفتی اجرا میکنم این ایراد رو میگیره Application load error 5:0000065434
چه کنم؟
بازیت خرابه. باید بری از یه جای دیگه بگیری.نقل قول:
دانلودی بودنقل قول:
سلام من بازي star craft 2 رو خريدم 3 تا dvd هست. براي نصب بايد روي يه فايل زيپ كليك كني اونم بدون اين كه مكاني براي نصب بخواد توي درايوي كه ويندوز توش نصبه شروع به نصب كردن ميكنه ولي تو اون درايو جاي كافي نيست و من نمي خواهم خاليش كنم. چكار كنم كه بتونم بازي رو تو يه درايوه ديگه بريزم؟
اگه راهنمايي كنيد ممنون مي شم.