سلام براي اينكه سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده كار بكنه با يدشماره موبايل رو به يه شماره دايورت كرد يا چطور؟؟؟
سلام براي اينكه سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده كار بكنه با يدشماره موبايل رو به يه شماره دايورت كرد يا چطور؟؟؟
خودش برات sms میزنه که چه شماره ای در چه تاریخ و ساعتی بهت زنگ زده !!
برای فعال کردن gprs با 130 تماس گرفتم شماره 3 و بعد 6 رو زدم . چند ساعت بعد اس ام اس اومد !
بعد از باز کردن اس ام اس یه پیغام دیگه داد و نوشته بود new settings received irancell-GPRS ... پایینش هم نوشته بود install یس رو زدم بعد از چند ثانیه نوشت new internet settings installed
حالا وقتی میخوام وارد سایتی بشم دیگه اخطار ساخت پروفایل رو نمیده ولی توی سایت هم نمیره و پیغام میده ...connection failure. check settings. if problem presists , please contact your operator for support
گوشیم کا800 هستش !
شما رو به هر کی میپرستین کمک کنید !
نمیدونم چکار کنم !؟
سلام دوست عزیز.منم اول مشکل شما رو داشتم.یعنی نمیتونستم برم نت.(البته ارور شما رو نمیداد)بعد رفتم تووی سایت ایرانسل و دیدم اصلا GPRS بروجرد(شهری که تووش زندگی میکنم)فعال نیست.بعد از 5-6 روز درست شده.حالا شما برو سایت ایرانسل ببینGPRS شهری که تووش زندگی میکنی فعاله یا نه؟یا علینقل قول:
سلام بچه ها من می خوام یک سیم ایرانسل بگیرم.الان وضعیت اس ام اس و ام ام اس چطوره؟
چون برام مهمه می خوام از طرح تابستونه استفاده کنم.
ممنون اگه جوابمو زودتر بدید.
می خوامم با یک سیم ایرانسل تماس بگیرم.
والا اس ام اس ها که کاملا این روزها درست شده ولی ام ام اس تا یکی دو روز دیگه قطعه.نقل قول:
کدهای ussd برای دائمی ها فعال شده :
کد:*130#
یعنی اینی که می گن اس ام اس ها یک دو ساعتی طول می کشه برسه درست شده؟صادقانه جواب بدهید.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا برا من که از 5 - 10 ثانیه بیشتر طول نمیکشه با این که اینجا هنوز افتتاح نشده !!
سلام من این کار رو برای گوشی K750 انجام دادمنقل قول:
سلام دوست عزیز این عبارت رو به شماره 2225 ارسال کن تا تنظیمات برات ارسال شه.
S sonyericsson k750
بعد تنظیمات واست ارسال میشه و از گزینه option سیو کن بعد درست میشه.البته این چیزی رو هم که گفتم از بچه های همین تاپیک یاد گرفتم.یا علی
پیغام اومد که مدل گوشی شما قابل قبول نیست
البته جی پی ار اس سالمه
ولی ام ام اس تنظیماتش انجام نشده
یکی راهنمایی کنه لطفا