از اون روش ساده ای که گفتم استفاده کن.نیازت به هش و لینک دانلود و.... نمیوفتهنقل قول:
یه عمره امتحانش کردم
از اون روش ساده ای که گفتم استفاده کن.نیازت به هش و لینک دانلود و.... نمیوفتهنقل قول:
یه عمره امتحانش کردم
ممنون :10: خیلی چیز جالبیهنقل قول:
چون appdata مخفی بود پیداش نمیکردم الان پیدا کردم ممنون :10:نقل قول:
دوباره سلام
میخوام دانلود کنم magnet link رو بزنم بهتره یا download torrent؟
فرقی با هم ندارن.مگنت لینک آلترناتیوی برای فایل تورنت هست.فقط سرعت مگنت لینک به خاطر این که ترکری وجود نداره یه خورده پایین تره(البته تا وقتی سرعتتون کمتر از یک مگ هست تفاوتی احساس نمیکنین.) و کنترلتون روی فایل های دانلودی کمتره.نقل قول:
من به یه مشکل عجیب برخوردم!
من هرچی رو دانلود میکنم از تورنت فایلهایی هستند که قبلا دانلود کردم یا تو کامپیوتر دارم!
مثلا من میزنم یک فیلم دانلود بشه ولی سریال 24 که قبلا دانلود کردم میشه!:18:
و فایل دانلود شده فقط اسمش درسته و محتوای اون چیزایی هست که دارم!
کسی میدونه مشکل چیه؟
تا حالا به همچین چیزی برنخورده بودم!
حجم فایل ها یکی هست؟تو هر دو تورنت منظورم هست.نقل قول:
تصویر از پوشه های فایلهات می زاری؟
آره حجم یکیه!نقل قول:
بفرمایین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکارو بک ننقل قول:
میری این آدرس
C:\Documents and settings\user name\application data
ه قسمتهای قرمز بستگی داره به درایو ویندوزت و اسمی که برای ویندوز گذاشتی
بعد در اونجا پوشه ای به اسم utorrent پیدا میکنی.محتویاتشو پاک میکنی
میتونی انتخاب کنی و دانلودهای جاری رو پاک نکنی تا دانلودشون ناقص نمونه.و بقیه رو پاک کنی.میتونی همه رو پاک کنی[شاید اینشکلی حل شه.شاید
همشو پاک کردم ولی نشد!نقل قول:
جالبه حین دانلود تا 10 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیره و 1مگ بیشتر نزدم دانلود بشه ولی وقتی باز میکنم 20 دقیقه ی همون 24 رو برام آورد!
فکر کنم این پورت های P2P حال ندارن فایلا رو انتقال بدن همون فایلایی رو که قبلا گرفتم بهم میدن!:27:
مگه کشک بشه که چنین کاری تورنت انجام بده:18: ....هش فایل وسیستم چک کردن داره تورنت که باسه فرستادن فایل رو چک می کنه....یک تورنت دیگر مثلا یک نسخه لینوکس رو بگیر وببین باسه ان هم این شکلی میشه یا نه؟نقل قول:
تو بخش ریپورت های ان تورنت هم ببین گذارشی هست یا نه مثلا ارور هش یا بلوک شدن یا ............
پ ن:
انوقت فایل اصلی که این داره کپی می کنه کجاست؟؟؟؟؟