سايز رو a4 گرفتم نشد وقتي سايز رو leter ميزارم بزرگتر و نرمالتر ميزنه ولي بازم درست نيستنقل قول:
چكار كنم؟
Printable View
سايز رو a4 گرفتم نشد وقتي سايز رو leter ميزارم بزرگتر و نرمالتر ميزنه ولي بازم درست نيستنقل قول:
چكار كنم؟
شما چي چاپ مي كني؟نقل قول:
ميگم اگه از داخل word چاپ ميكني تو خود word هم بايد سايز كاغذ روي A4 باشه.
تنظيمات پرينتر كه بلدي اونم روي A4 باشه.
كاغذ نامه كمي از A4 بزرگتر هست .
از داخل برنامه هاي ديگه مثل pdf يا اصلا يه عكس چاپ كن ببين نتيجه چطوره.
سلام به همه اساتید
بین دو مدل:
HP Deskjet D2050
HP Deskjet F4235
کدام رو پیشنهاد میکنین ؟
کلا تو رنج 60 تا 70 چند کاره که پرینت خوبی داشته باشه و شارز بشه چی پیشنهاد میکنین ؟
سه کاره خوب دانشجویی میخوام
دوست عزيز زياد تفاوت قابل ملاحظه اي به لحاظ فرآيند پرينت ندارند.نقل قول:
من بودم شايد 4235 رو ترجيح مي دادم.
همين ها انتخاب خوبيه آموزش شارژ هم كه گذاشتم.
دوستان کسی اطلاع داره پودر تونر Samsung CLP 315 آیا تو بازار هست و اگه هست همین که بگیم تونر clp 315 نوع مشخص میشه برای فروشنده یا کد خاصی داره؟
سلام
در مورد دستگاههای سابلیمیشن کی اطلاعات کافی داره لطفا به این سوالات جواب بده
1 - چند ساله این دستگاهها به ایران اومدن؟
2 - کیفیت کارشون چقدره؟ ماندگاری کارشون؟ و ماندگاری خود دستگاهها؟
3 - کارشون چقدر مشتری پسنده؟ یعنی میشه با ابتکار و خلاقیت یه کار خوب با قیمت خوب ارائه کرد؟
4 - غیر از چین مارک دیگری از اینا تو ایران هست؟
5 - میشه از تلفیق اینا با چاپ سیلک کار بهتری ارائه داد؟ اصلا این دو مقوله با هم سازگاری دارن؟
مرسی
تا اونجايي كه به كار من مربوط ميشه از پرينترهاي معمولي استفاده ميكنن.نقل قول:
مثلا يه اپسون r290 داره كه تانك روش نصبه و توي تانك از رنگهاي سابليميشن(چاپ تصعيدي) استفاده مي كنن.
خب قاعدتا هزينه چنداني هم براشون نداره و كار با كيفيتي هم از آب در مياد.
روي اين برگه هاي مخصوص چاپ و روي ليوان و بشقاب و ... پرس ميكنن.
مشتري ها هم اكثرا براشون جذابه خيلي سريع گوشي موبايلشون رو از جيبشون ميارن بيرون يه عكس بلوتوث ميكنن بعد تصويرشون رو روي ليوان يا بشقاب يا سيني! ميبينن:31:
ممنون از پاسختون
اما مفصل تر میشه پاسخ بدین یعنی به همه اون سوالاتی که بنده نوشتم؟
در مورد دستگاههای سابلیمیشن کی اطلاعات کافی داره لطفا به این سوالات جواب بدهنقل قول:
1 - چند ساله این دستگاهها به ایران اومدن؟
2 - کیفیت کارشون چقدره؟ ماندگاری کارشون؟ و ماندگاری خود دستگاهها؟
3 - کارشون چقدر مشتری پسنده؟ یعنی میشه با ابتکار و خلاقیت یه کار خوب با قیمت خوب ارائه کرد؟
4 - غیر از چین مارک دیگری از اینا تو ایران هست؟
5 - میشه از تلفیق اینا با چاپ سیلک کار بهتری ارائه داد؟ اصلا این دو مقوله با هم سازگاری دارن؟
1-نمي دونم چند سالي هست (مهمه؟)
2-كيفيت خوبه و قابل قبول البته به جنس مواد مصرفي هم ربط داره ماندگاري دستگاه به نوع رنگ مصرفي بستگي داره و يك پرينتر معمولي هست
3-خيلي بيشتر بچه ها جذب ميشن زوج هاي جوان(:31:) قيمت كه سود داره! چاپش چيزي نميشه پولش.
4-بستگي داره
5-نمي دونم
مفصل اگه بخواي تو اينترنت سرچ كنيد ولي توي حوزه اين بخش سوال داشتيد بيشتر توضيح مي ديم.
با سلام
من راهنمايي مي خواستم :
من دنبال يه پرينتر جوهرافشان رنگي مي گردم كه بتونه برام روي كاغذ گلاسه (البته نه زياد كاغذ كلفت) يا مقواي ديگه ايي كه بشه براي كاور برنامه يا بازي استفاده كرد چاپ كنه .
تعداد چاپم حداكثر هفته اي 50 الي 60 تا هست . البته هزينه پايين شارژ برام خيلي مهمه . تا حدود 100 هزار تومان
ممنون . يه مدلي معرفي كنيد كه بتونم به راحتي پيدا كنم . چون شهرستان (كرمان) هستم .