سلامنقل قول:
به احتمال زیاد مربوط به ضعیف بودن سیگنالهای دریافتی میشه.شما وضعیت آنتن رو بهبود بدین مثلا" استفاده از آنتن بهتر یا افزایش ارتفاع آنتن. اگر نتیجه نداد حتما" با گارانتیش تماس بگیرید.
Printable View
سلامنقل قول:
به احتمال زیاد مربوط به ضعیف بودن سیگنالهای دریافتی میشه.شما وضعیت آنتن رو بهبود بدین مثلا" استفاده از آنتن بهتر یا افزایش ارتفاع آنتن. اگر نتیجه نداد حتما" با گارانتیش تماس بگیرید.
برای هوا بوده احتمالا الان درست شدهنقل قول:
برای ما هم همینجور بود ولی الان درست شده
سلام .نقل قول:
ممنون از جوابت دوست عزیز :10:.
فقط این فرکانس دیگه چه کوفتیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . فرکانس شبکه ها رو از کجا باید بفهمم ؟ مثلا شبکه ی ۱ تا ۵ فرکانسشون یکی هست و جام جم و اینا فرق داره ؟
بعد من یه فلش ۸ گیگ دارم (که چون دست کسی هست نمیتونم امتحان کنم الآن) . ۸ گیگ چه مدت زمانی میتونه ذخیره کنه روش ؟
بازم ممنون .
آقا ممنون. آره حق داری ازش خوشت نیاد. منم الان پشیمونم که گرفتمش... :41:نقل قول:
دستگاه را چند خریدی؟نقل قول:
البته اینم بگم که این دستگاه هم با توجه به امکاناتش فعلا اکثر نیازهای شما را برطرف میکنه و خیلی هم بد نیست چندتا عیب جزیی! داره
مثل قیافه این ===>:34:
:16:
انشاالله قبل از برخورد به مشکل مهمی با اون یک تلویزیون با تیونر داخلی دیجیتال می خری و دیگه کلاً صورت مسئله پاک میشه:31:
سلام دوستان
من 1 سال پیش یه دستگاه پرویژن t7 گرفتم
از همون اوایل مدام دستگاه هنگ میکرد. باید چندبار دستگاه خاموش روشن میکردم تا درست بشه
گارانتی که بردم تست کرد گفت مشکلی نداره، ولی بعد از چند وقت دوباره شروع به هنگ کردن کرد
دیگه نمیدونم چیکار کنم. این شرکت که خدمات پس از فورشش بدرد نمیخوره
الان میخوام دستگاه عوض کنم، به نظر شما چه مدلی بگیرم؟
دوستان سلام
من یک دونه usb ----t 2100 xvision گرفتم مشکلی که دارم موقعی که ضبط می کنم فایل هام بی صدا ضبط می شه ، برنامه مورد استفاده هم total media است ، یک جاییش یه تنظیم نوع صدا دیدم که البته خاموش و قابل دستکاری نیست . ایا تنظیم خاصی داره ؟
سلام دوستان
من یه گیرنده برایت گرفتم بعضی وقتا وقتی باهاش ظبط می کنی یه خورده آنتن کم میاره.نمی دونید علتش چیه؟آنتن ضعیفه یا دستگاه.
البته با ال سی دی فقط این طوری هست با 21 راحته.
نخریدم راستش. یه LED سامسونگ خریدم، واسه هدیه یه DVD Player هم روش دادن. من هم که خودم DVD Player داشتم، بردمش مغازه با اون عوض کردم، 10 تومن هم سر دادم با کابل HDMI گرفتم.نقل قول:
از لحاظ کیفیت صدا و تصویر عالیه، فقط نمی دونم چرا تله تکست نداره.
نقل قول:
منم این مشکل رو داشتم ولی از نرم افزارشه!!
صدا رو ضبط میکنه ولی باید از VLC player استفاده کنی
منم یه سوال دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور از همین دستگاه تلتکست رو بگیرم فونتاشو قروقاطی نشون میده