کیفیت سه بعدیش عالیه فرقی با vt20 نداره همونجوری عمیقه.نقل قول:
Printable View
کیفیت سه بعدیش عالیه فرقی با vt20 نداره همونجوری عمیقه.نقل قول:
کارت جایزه چقدره؟سال قبل از 50 بود تا 500
دوستان عزیز امروز با تمام نمایندگی های مشهد تماس گرفتم (5 نمایندگی) ولی هیچکدوم VT30 نداشتن و فقط ST30 داشتن .
فقط پاناسونیک شماره یک زرنگی کرد گفت بیا فاکتور کنم برات بیارم .
از دوستان که اعلام کردن VT30 رو تو مشهد دیدن خواهش میکنم بگن تو کدوم نمایندگی دیدن .
خبر مهم : اضافه شدن VT30 به فروشگاه چاره
50VT30 3.049.500
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=52246
42VT30 2.407.500
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=52233
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
الآن هم همونه.نقل قول:
خود نمايندگي بانيان به من گفت كه وي تي 30 رو هم دارن با ضمانت نامه و كارت قرعه كشي به قيمت دوميليون و چهارصد !...ولي من تصميم دارم يكي رو بفرستم بندر برام از قاچاقاش بياره !...باور نمي كنم كه فرقي با اين به اصطلاح گارانتي دارهاش داشته باشه !...نظر شما غير از اينه ؟
تازه نمايندگيش اصرار مي كرد كه سي تي 30 همون كيفيت وي تي 30 رو داره و خريدن وي تي 30 پول دور ريختنه !...البته خودش تو مغازه نداشتش و منم تا حالا وي تي 30 رو زيارت نكرده ام !
مرسی که خیالمو راحت کردین. آره منم که نوشته بودم دموی فوتبال :31:نقل قول:
منم از نمایندگی 50VT30 قیمت کردم 3050. پس بعضی از دوستان چطوری میفرماین 2900 بدون احتساب کارت جایزه خزیدن؟ اگه قیمت ثابت هست چطوری با 150 اختلاف خریدن؟نقل قول:
درسته بانه ویترین هم زده 2200نقل قول:
خوب شد گفتین پس با این وضع اگه VT30 هم بیاره زیاد نباید کمتر از با گارانتی بده.
فکر کنم کلا گرون تر شده.چون از یکی نمایندگی پاناسونیک اصفهانم که پرسیدم همین حدود بود. احتمالا نرخش داره حبابی می شه . باید به مسئولین بگیم که تا بیشتر نشده یه فکری بکنه :31:نقل قول:
من الآن به 2تا نمایندگی جمهوری زنگ زدم 2950 قیمت دادن.نقل قول:
در مورد پاناسونیک مدل 50VT30R آیا WiFi دارد یا خیر ؟ واگر ندارد چگونه میتوان بصورت Wireless به اینترنت وصل شد؟
با تشکر
عجب !...اين وي تي 30 كه تو گناوه هم پيدا نميشه !...اونجا هم ميگن كه تا دو سه هفته ديگه ازش خبري نيست ...
به نظرتون اصلا خريد اين بدون گارانتي هاش ميصرفه ؟...
نمي دونم كدوم پستها بود خوندم كه تو جمهوري 42 اينچش 2200 بوده...يعني راسته ؟..اينجا ( كاشان ) 2400 قيمت گذاشتن !