حالت معمول با دانلود منیجر بین 60 تا 90 در نوسانه....نقل قول:
Printable View
حالت معمول با دانلود منیجر بین 60 تا 90 در نوسانه....نقل قول:
دوستان چقدر طول ميكشه تا بعد از پر كردن فرم بيان وصل كنن ؟ با توجه به اينكه خط هم مشكلي نداشته باشه.
تا 2-3 ماه ديگه از اين خونه جا به جا ميشيم, به نظرتون ميصرفه كه الان برم درخواست بدم يا اين چند ماه رو هم صبر كنم تا جا به جا بشيم ؟ دردسرش چقدره ؟
دوست عزیز نظر شخصی من اینه که دست نگه دار.نقل قول:
خیر.نقل قول:
ببین تغییر تعرفه دو نوع هستش:
1. کاهشی: مثلاً از 512 به 256 که این خیلی ساده امکان پذیره از طریق سایت
2. دافزایشی: مثلاً از 128 یا 256 به 512 یا بالاتر که این روشش متفاوته.راهش اینه که شما زنگ میزنی 2020 و میگی شماره حساب واسه تمدید سرویس میخوام.بعد میری بانک ملت و مبلغ تعرفه ی مورد نظرت رو با شناسه ی واریز خودت(که هم میتونی از 2020 بگیری و هم گوشه ی بالا سمت راست وقتی وارد اکانتت میشی نوشته.توی سیترا) مبلغ رو واریز میکنی.حالا اون فیش رو اسکن کن به همراه یه گواهی دانشجویی یا همچین چیزی و به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کن و نوع سرویس درخواستیت رو بگو.ظرف چند دقیقه سرویست تغییر داده میشه(تست شده توسط خودم)
تو که میدونی من چقدر دوست دارم.کلاً نمیدونم چرا الان احساس میکنم علاقه م فوران کرده :دینقل قول:
مرگ من این راهت رو بگو به درد من میخوره.عینی.
از سرتم زیاده :دینقل قول:
بریم تو کارش؟نقل قول:
میگفتی خودت خراب نباشی :دینقل قول:
اینام یه چی یاد گرفتن زرتی بندازن گردن همدیگه.
بچه ها من الان 256 نامحدود دارم که سرعتش فقط صبحه تا ظهر خوبه(بالای 100).
تصمیم گرفتم بیام 2048 یا 1024 محدود بگیرم.دوستانی که این سرویسها رو دارن دقیق جواب بدن:
*سرعت دانلودتون توی ساعات رایگان؟میخوام ببینم شبی چقدر میشه دانلود کرد.
*سرعت دانلودتون توی ساعات معمولی روز
*پینگ
ایمان محدود نگیر پشیمون میشی:n27:...من 512 محدود گرفتم ی هفته نشده 4 گیگش تمام شد:n02: فردا میرم دوباره 512 نامحدود میگیرم:n01:....البته دودلم 256 بگیرم یا 512 اخه 512 نامحدود هم که داشتم فقط صبحا حدود100 بود باقی روز هم متناوب بود...معلوم نیست چه میکنه 128 و 256 و 512 یکی واسش زیاده یکی هم کم ما هم خو کلا شانس نداریم واسمون همیشه سرعت کمه:n14:...بدبختیم:n30: ...این همشهری ما هم معلوم نیست چجوری سرعتش رفته بالا به ماهم نمیگه خوب وقتی نمیخوای بگی چرا میای اینجا داد میزنی منمیگی جوونای مرد هزارتا ارزو دارن:n28:
من قبل از 1256 نامحدود سرویسم 512 نامحدود بود.کوچکترین تفاوتی ندارن با هم.الان که 256 دارم انگار همون 512 رو دارم.
آخه یکی از خوبیهای سرویس محدود با پهنای زیاد اینه که دانلودهات رو توی زمان خیلی کمتر انجام میدی.
دوستان ایشون شق القمر نکرده خیلی هم کار راحتی هست ولی شانسیه رو اینترنت کی جواب بده مشکل از باگ مخابرات هست. این نامردای مخابراتی جدیدا دوتا سرور برای اتصال مودم ها گذاشتن اولی که همون سابق بوده سرعتش میره تا 220 دومی هم که محدوده 70 تا بیشتر نمیره اینا دومی رو رو حالت Default گذاشتن ولی به این معنا نیست که اولی هم از کار افتاده تنها راهش که منم جواب گرفتم این هست که از مودم اینقدر قطع و وصل کنید کانکشن رو تا آخر به سرور اولی وصل بشه. خب از کجا میشه فهمید به کدوم سرور وصل شدیم سروری که سرعتش تو دانلود تا 250 میره آی پیش با 2.185 شروع میشه اگه اشتباه نکنم ولی دومی 172.30 هست که سرعتش از 70 تجاوز نمیکنه.نقل قول:
حالا البته امروز خودمم غافلگیر شدم یه لحظه دیدم اینترنت قطع شد سابقه نداشت اصلا بعد دیدم به سرور دومی اتوماتیک وصل شدم بعدش طبق روال همیشگی اومدم امتحان کنم روال Reconnect شدن رو ولی هرکاری کردم دیگه سرور اولی وصل نشد حتی یه ساعت امتحان کردم و خیلی ضد حال بدی بود.
مطمئن باشید کم کم خود مخابرات این باگ رو فهمیده و داره سرور 2.185 رو از شبکه میاره بیرون یا کاری میکنه که یوزرهای معمولی به هیچ وجه نتونن بهش وصل بشن.
منطقه ازادی کسی داره سرعت سرویساش خوبه ؟
فکر نمیکنم اینطور باشه.من الان 1.5 ساله دارم از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و هنوزم آی پیم همون 2.185 هستش اما سرعتم نمیره تا 200.فقط صبحها میره بالای 100.البته اینم بگم که سرویسم هر چی باشه(مثل الان که 256 هستش) بازم سرعتم صبحها بالای 100 هستش.نقل قول:
اما این روشی که دوستمون پیدا کردن باید یه چیز متفاوت باشه.اگه دوس داشته باشن میگن اگرم دوس نداشته باشن که بیخیال.