شما برو کنترل پنل- power options بعد adjust display brightnessنقل قول:
اینجا on battery مال وقتیه که با باطری و pluged in مال وقتیه که با برق کار می کنه:5:
Printable View
شما برو کنترل پنل- power options بعد adjust display brightnessنقل قول:
اینجا on battery مال وقتیه که با باطری و pluged in مال وقتیه که با برق کار می کنه:5:
ویندوز 64 بیتی با 32 بیتی تفاوتش تو سرعت پردازشه و از cpu بیشتر کار می کشه. احتمالا بیشتره اما فک نکنم قابل احساس باشه:20:نقل قول:
ببین داداش اگه مشکل از تنظیمات بود که خودم درستش میکردم. با اینکه brightness هم باتری هم برق ورودی تا ته بالاست و 2 تاش اندازه هم هست ولی با این حال وقتی برقش را وصل میکنم نور کم میشه و وقتی با باتری کار میکنه دباره زیاد میشه.نقل قول:
ممکنه مشکل از ویندوز باشه. ویندوزو تاحالا عوض کردی ببینی درست می شه یا نه؟؟نقل قول:
سلام
لپ تاپ من جدیدا بیخودی روی cpu usage 100% میمونه و عملا هیچ کاری نمیشه باهاش کرد حتی وقتی هیچ برنامه ای هم باز نیست بین 90% 100% میمونه. قبلا هم اینطوری شده بود ولی خودش درست شد .
به نظر شما مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری؟
ممکنه ویروسی شده باشه؟
چه کنم؟؟؟؟
با تشکر
احتمال ویروس هست. احتمال دیگه هم اینه که نرم افزارای زیادی بدون اینکه شما بدونین اجرا می شننقل قول:
شما دکمه ویندوز روی کیبرد رو نگه دار و بعد R رو بزن تا RUN باز شه.
توی ران بنویس msconfig بعد تو تب startup نرم افزارهایی که اجرا شدنشون در بالا اومدن سیستم لازم نیست را تیکشو بردار.(اگه همه ی تیک ها رو هم برداری مشکلی برای ویندوز پیش نمیاد)
ممنون دوست عزیز که راهنمایی کردی وقتی ویندز را عوض کردم خوب شدنقل قول:
معمولا این جور مشکلات واسه لپ تاپ بیشتر از PC که ثابت هست پیش میاد. ویروسی شدن یا کند شد.ولی بازم نباید انتظاری رو که از یه pc داره از یه لپ تاپ داشته باشی. مگه واقعا خیلی عالی باشه. زیر یک میلیون چیز خوبی در نمیاد.
من 3 سال پیش خریدم مدلی که خیلی کم شنیده شده. ولی تا الان آخ نگفته.
FUJITSU SIMENS - AMILO M1425
با سلام به دوستان عزیز
یکی از دوستانم hp2020 خریده . در قسمت مشخصاتش cpu که i7 هست زده 1.6 در صورتی که در spec خود لپ تاپ روی سایت 4 هسته ای 2.8 هست . از خود فروشنده که سوال کردیم گفت اصلا 2.8 نداریم و همشون 1.6 ه ولی چون hp کار درست تر از حرف فروشنده هست باور نکردم و یکی دیگه گفت که سرعت بین 1.6 تا 2.8 متغیره و بسته به حجم پروسس نرم افزار سرعت cpu تغییر می کنه . ممنون میشم دوستان بنده رو راهنمایی بفرمایند.
با سپاس فراوان
کامیاب باشید
CPU لپ تاپ حال موبایل یا همون متغییرو داره شما با برق وصل کند کامل نشون می ده اما مثلا با باطری می زنه 1.6نقل قول: