تو کنسول گرافیکش در حد این همه فحش نیست ! احتمالا ایشون روی 360 آرکید بدون هارد بازی کرده این حرفو میزنه ...
Printable View
تو کنسول گرافیکش در حد این همه فحش نیست ! احتمالا ایشون روی 360 آرکید بدون هارد بازی کرده این حرفو میزنه ...
آره حتما ! شما کنسولت که باعث شده فکر کنی این بازی گرافیک خوبی داره مدلش رو به من بگو ببینم از بچه ها کسی داره یه تستی بزنم !نقل قول:
من با نوید موافقم:21:نقل قول:
گرافیک نسخه کنسولی در مقایسه با نسخه PC با بهترین سیستم خب خیلی فرق داره:20:
مسلما PC خیلی قوی تره:8:
چرا سرچیزی رو که همه مون میدونیم و قبول داریم
بحث میکنیم؟
ول کنید دیگه:19:
من خودمو کشتم نتونستم بعضیارو درست کنم...نقل قول:
هر چی هست اینه که مسلما کنسول ها فعلا از pc ضعیفترن.
عزیز همون زمان هم که تازه ایکس باکس یا پلی تری اومده بودن پی سی میتونستی ببندی که قوی تر باشه. نمیتونی اینطوری بگی چون یه بچه رد میشه فک میکنه هر پیسی بخره میتونه همه بازیهارو روی انده جزییات بازی کنه. پارسال رو بیخیال که ایکس باکس بدون هارد این موقع 250 تومن بود و پلی تری 360 تومن ...حتی الان هم که طرفا 600 700شدن نمیتونی با این پول پی سی ببندی که بتونه بازیهای مولتی پلتفرمی مثل Crysis 2 یا مثلا ME3رو همونطور که روی کنسوله واست پردازش کنه.
خواهشا هیچوقت اینطوری مقایسه نکنید چون باعث به اشتباه انداختن دیگران میشید.
ایهاالناس ... جون من اگه کسی جایی یا سایتی میشناسه که این بازی رو برای xbox روی دیسک BurnerMax میفروشه , خبر بده. مردم از بی آنلاینی !
لایو الان اصلا امن نیست اگه تا این حد آنلاین باز هستی به نظرم بهترین کار اینه که بری تو خط اورجینال... اگه دو تا ایکس باکس داشته باشی لینک سیستم کنی شبکه ای هم خیلی حال میده هم این بازی و هم کال آف خیلی امکانات خفنی دارن. اگه برو بکس فامیل ایکس باکس داره شبکه کنید مقابل هم بزنید ببینید چه هیجانی دارهنقل قول:
درود نبودی یه مدت یا من ندیدمت:31:نقل قول:
داداش من همه که مثل من و تو رو گنج نخوابیدن:27:
طرف با هزار جور وام و قرض الحسنه و پس انداز و صندوق مسجد و ...:31: یه کنسول خریده بعدش میفرمایی یدونه هم بگیر واسه لایو:18:
در ضمن پیشنهاد دومت هم خیلی محشره:8:
خودم تجربه ش کردم
البته این بازی رو نه یه شوتر دیگه
و آخرش از کشت و کشتار مجازی به درگیری شدید فیزیکی انجامید:21:
به به آرمین جون. کجایی نیستی؟ :10:نقل قول:
درضمن. مگه نمیگن این دیسکای burnermax کاملا برای لایو امنه ؟؟!
کریس جون هم کاملا درست میگه ! مگه ما رو گنج نشستیم ؟ :31: :31:نقل قول:
امن بود شاید الانم امن باشه اما چه تضمینی هست؟ جنگ نرم افزاری مایکی با c4 تا حالا به این شدت نبود! توی بازه های زمانی طولانی مایکی ضد -- نمی داد به این سرعت... به هر حال این برهه از زمان خیلی ریسکه رفتن به لایو و آنلاین بازی کردن حساسیت مایکی بیش از پیش شده این کاملا مشخص هستنقل قول:
به به آرمین جون. کجایی نیستی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن. مگه نمیگن این دیسکای burnermax کاملا برای لایو امنه ؟؟!
فکر نکنم شبکه به صورت لن اگه منظورتون همین باشه بشه چون خودم امتحان کردم همش میخواد به لایو وصل بشه.شاید روش شما طور دیگه ایه!اگه لن کردید به ما هم روشش رو بگید البته نسخه ایکس باکس رو.نقل قول: