توی یکی از صفحات پیشین نوشته بود که اگه کسی از کدهای گیم شارک استفاده کنه نمیتونه دموی آخر بازی رو ببینه. با توجه به این نوشته:
1) آیا این نوشته واقعیت داره؟
2) آیا استفاده از فن Exchange animals هم همین عاقبت رو در پی داره؟
Printable View
توی یکی از صفحات پیشین نوشته بود که اگه کسی از کدهای گیم شارک استفاده کنه نمیتونه دموی آخر بازی رو ببینه. با توجه به این نوشته:
سلامنقل قول:
عروسک جان خیلی ممنون . من این دمو را ندیده بودم چون تا حالا بهش نرسیدم .
شما دوست عزیز جناب Moosivandm در مورد گیم شارک من کلاً با وارد کردن رمز مخالفم و به احتمال زیاد هم سازنده های بازی فرقی بین کسانی که با کد و بی درد سر بازی می کنند با کسانی که بدون کد و با سختی بازی را تمام می کنند قائل شده اند .
در مورد Exchange animals هم فکر نکنم چون یکی از امکانات خود بازی هست .
اما امروز دموی Anna را می زارم که بعد از کاشت بیش از صد گل در بهار اومده گل می خواد و در صورت انتخاب گزینه ی اول یک توت فرنگی قدرتی بهم میده .
راستی یه تذکر در مورد آشپزی :
در صورتی که مواد ذکر شده در جلوی Ingredients را ندارید می تونید غذا را بدون آنها درست کنید چون ضروری نیستند .
مثلاً دستور درست کردن بستنی به صورت زیر است که می تونید آن را به صورتی که در زیر آن نوشته ام هم درست کنید .
بستني 16. Ice Cream
شير، تخممرغ، Ingredients: Milk, Egg
قابلمه، هم زن Utensils: Pot, Whisk
شكر Seasoning: Sugar
Ingredients: Honey, Apple, Strawberry, Wild Grapes, Pineapple
صورت دوم و ساده تر :
بستني 16. Ice Cream
شير، تخممرغ، Ingredients: Milk, Egg
قابلمه، هم زن Utensils: Pot, Whisk
شكر Seasoning: Sugar
با توجه به اینکه با استفاده از کد گیم شارک تعدادی از دموها رو از دست میدید.نقل قول:
به هیچ وجه! Exchange animals جزیی از بازی هست و حتی در تلویزیون هم اگه هر روز نگاه کنید,متوجه میشید که آموزش کاملش هم میده.
سلام
نقل قول:1 ) درسته... مثلا" اگر شما با کد گیم شارک قلب دختر ها رو قرمز کنید دیگه دموی آنها رو وقتی که قلب هاشون به رنگ های مختلف در میاد رو نمیبینید! پس بهتره که در این موازد از کد گیم شارک اسنتفاده نکنید... :20:نقل قول:
با توجه به اینکه با استفاده از کد گیم شارک تعدادی از دموها رو از دست میدید.
2 ) همونطور که دوستان هم گفتن.... نه ... مشکلی نداره از exchenge استفاده کنید...:27:
خواهش میکنم....:40:نقل قول:
عروسک جان خیلی ممنون . من این دمو را ندیده بودم چون تا حالا بهش نرسیدم .
اگر گزینه ی اول رو انتخاب کنید کارن ناراحت میشه و خودش بچه رو میبره دکتر ! :41:پس گزینه ی اول رو انتخاب نکنید !!!
اگر گزینه ی دوم رو انتخاب کنید و بچه رو به کلینیک ببرید کارن خوشحال میشه و بچه حالش خوب میشه :11:
نکته : برای دوستانی که سال و تاریخ رو میخواستن ... این دمو در سال دوم و در روز 23 تابستان اتفاق افتاد
سلام
یه نکته برای کسایی بگم که می خواهند بدون رمز تو مسابقه اسب ها برنده شوند . اگه اسب شما زین داره و قلبش 10 هست با رعایت شرایط زیر می تونید به راحتی در مسابقه اسب ها برنده شوید :
در ابتدا برای اینکه نفس اسبتون تموم نشه تا دو یا سه سری فقط دو بار دکمه ی ضربدر را فشار دهید تا در صورت زرد شدن نفس اسب دوباره سبز شود . برای دفعاتی که به خط پایان نزدیک می شوید یک بار این کار را کنید و در پایان هنگامی که خیلی به خط پایان نزدیک شدید چند بار دکمه ی ضربدر را فشار دهید تا اسب شما به سرعت از سایر اسب ها جلو زده و برنده شود . برای شرط بندی هم اگر فقط در دور سوم که اسب شما هم هست روی اسب خودتون 99 بلیط شرط ببندید می تونید همه ی جایزه های موجود را بگیرید و حتی تعدادی از آنها را چند بار دریافت کنید .
چند تا مورد هم برای کسانی که می خواهند قلب دختر ها را بدون رمز قرمز کنند :
1- ملاک عوض شدن رنگ محبت به اونهاست که می تونه با دادن چیز هایی که اونا دوست دارند اتفاق بیفته و برای رسیدن به رنگ بعدی قلب حتماً لازمه تعداد مشخصی از چیز هایی که دختر ها دوست دارند ، مثلاً حتماً لازمه شما 20 گل به پوپوری بدهید تا رنگ قلبش تغییر کند پس بهتر است هر روز ، یک یا دو نوبت چند هدیه به هر دختر دهید .
این هم یک سری لیست علاقه های دختر ها که بعضی از اونا تو کتاب رمز هم پیدا نمی شه :
Elli : شیر ، انواع گل ها ، علف آبی و علف های دیگر
Marry : علف های رنگی هر فصل
Ann : بستنی ، تخم مرغ و تخم مرغ آب پز شده با حمام ، نان ، Grape Juice ، کوفته برنجی و خرید از مسافر خانه ی پدر آن ( Inn )
Popuri : گل سفید ، تخم مرغ و تخم مرغ آب پز شده با حمام
Karen : گل زرد موجود در فصل بهار ، wine ، کدوی هندی ، جواهرات و خرید از سوپر مارکت پدرش .
اما این هم دموی علاقه ی ریک به کارن وقتی قلب کارن سبز رنگه :
من تو یه جایی خونده بودم که اگر هر روز به طبقه دوم کتابخانه بروید( البته بجز روزی که بستست) قلب Marry زودتر قرمز میشود.
راستی! کسی میدونه اون چیزی که تو مسابقه شنا (وقتی ریک روی جزیره دست تکون میده) تو آب میفته چیه؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
منم اولا فکر می کردم یه چیزی می افته تو آب ولی بعد دقت که کردم دیدم یک ماهی خودش را از تو آب به بالا پرت می کنه که دوباره می افته تو آب .
راستی دوستان لطف کنید یه غذا بگید که تو مسابقه برنده شم . من املت ، کیک سیب و کیک شکلات را امتحان کردم ولی همش یا Ann برنده میشه یا پدرش . غذای Ann همش یه نوع برنجه که روش دونه های نارنجی و سبز هست و غذای پدرش هم همش املت ولی همش اونا برنده میشند .
سلامنقل قول:
ممنون aquaquest بابت دمويي كه گذاشتين... چون با كارن ازدواج كردم اين دمو رو نديده بودم .... بازم ممنون:10:
سال اول كه نميشه در مسابقه ي آشپزي شركت كرد و برنده شد ! اما من سال دوم پيتزا درست كردم و برنده شدم ...
دستورش توي اون ليست غذا هايي كه صفحات قبل نوشتيم هست .... اونو درست كن حتما" برنده ميشي :11:
.سلام
این هم سیو من با 64 تا غذا وتمام ایتم ها در 29 زمستان سال 3 و چند تا عکس به عنوان خداحافظی
"http://www.2shared.com/file/4084752/f683444e/epsxe000.html"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]