سلامنقل قول:
پست های منو نخوندی مگه؟
گارانتی فکر کنم حتی اگه تو ایران هم ما بی گارانتی شو بگیریم گارانتی اصلی اپل پا برجا هستنقل قول:
البته اگرم باشه باید فرستاده شه دبی
Printable View
سلامنقل قول:
پست های منو نخوندی مگه؟
گارانتی فکر کنم حتی اگه تو ایران هم ما بی گارانتی شو بگیریم گارانتی اصلی اپل پا برجا هستنقل قول:
البته اگرم باشه باید فرستاده شه دبی
گارانتی فکر کنم حتی اگه تو ایران هم ما بی گارانتی شو بگیریم گارانتی اصلی اپل پا برجا هست
البته اگرم باشه باید فرستاده شه دبی[/QUOTE]
منظورم همون 1 سال گارانتیه که خودت پیشنهاد کردی
نقل قول:
این دیگه اختیاریه
اما اگه جور شه که از همین فروشنده ای که گفتم بگیریم، من بی ضمانت می گیرم چون 7/5 ساله که مشتریشم و اگه مشکلی باشه خودش پای همه چیش می مونه
یعنی از همه نظر ازش مطمئنم
اما از اونجایی که این مشهده و شماها جای دیگه هستین دیگه انتخابش با خودتونه که بگم با ضمانت واستون بگیره یا بی ضمانت
این دیگه اختیاریهنقل قول:
اما اگه جور شه که از همین فروشنده ای که گفتم بگیریم، من بی ضمانت می گیرم چون 7/5 ساله که مشتریشم و اگه مشکلی باشه خودش پای همه چیش می مونه
یعنی از همه نظر ازش مطمئنم
اما از اونجایی که این مشهده و شماها جای دیگه هستین دیگه انتخابش با خودتونه که بگم با ضمانت واستون بگیره یا بی ضمانت[/QUOTE]
پس بی زحمت قیمت دقیق هم با گارانتی هم بدون گارانتی رو ازش بگیر با آدرس و تاریخی که لپ تاپ دستمون رو میگیره. ممنون از لطفت :11:
چشمنقل قول:
اما قبلش یه آمار بگیریم ببینیم الان چند نفر شدیم
5 نفر بودیم که یکیمون 2 تا می خواست هم واسه خودش هم دوستش یعنی 6 تا لپ تاپ
اعلام کنین که آمار دقیق باشه و اگه کسی می خواد وسط راه جا بزنه از الان بدونیم
چون هومنطور که هرچی بیشتر بشیم ارزون تر می شه اگه کسی جا بزنه به ضرر بقیه هم می شه
نه بابا. کی از پول بدش میاد؟ حداقل 500تومن میمونه تو جیب خودمون. من که اگه فروشندش معتبر باشه پایه ام اساسی. یعنی اینکه خدایی نکرده اگه فردا یه مشکلی پیش اومد یکی طرف حسابمون باشه.نقل قول:
امروز قیمت مکبوک پرو 2011 در الماس:
mc 700 1750T
mc724 2100T
mc721 2600T
mc723 2950T
mc725 3400T
سلام
امشب فروشنده بهم زنگ زد گفت پیگیر هستم و تا یکی 2 روز آینده قیمت می دم
منم گفتم قیمت با ضمانت و بی ضمانت رو هم بپرسه
بچه ها قرار بود اونایی که قطعی می خوان اینجا دوباره اعلام کنن
آقا مهرداد سانی اپل جان؟
اینا که آتیش زدن به مالشون!!!!:27:نقل قول:
راستی داداش تو اینترنتت چیه که اینقدر شاخه؟!!!!:18:
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
من که پایه ام،البته قیمتاش ببینیم چیه:10:نقل قول:
منم پیگیرم از این طرف،اگه مشکل گمرک حل بشه اینور ارزونتر میتونم جور کنم:46:
من میخوام ولی به شرطی که قیمتش واقعا مناسب باشه !!:21:نقل قول:
همون دو مدلی که بهتون گفتم! مرسی:11: