بابا چه خبره شلوغش کردید
من مودمم زیر تختم توی یه کارتون دربسته با 4-5 چراغ سیگنال و همیشه سرعتم روی 60-70 متغیره ، روز و شب جمعه و غیر جمعه
دیگه اینقدر دانلود کردم خسته شدم
ببینید نزدیکی شما به آنتن موثرترین عامل در سرعت و کیفیت هست
Printable View
بابا چه خبره شلوغش کردید
من مودمم زیر تختم توی یه کارتون دربسته با 4-5 چراغ سیگنال و همیشه سرعتم روی 60-70 متغیره ، روز و شب جمعه و غیر جمعه
دیگه اینقدر دانلود کردم خسته شدم
ببینید نزدیکی شما به آنتن موثرترین عامل در سرعت و کیفیت هست
به نظر من مهم ترین عامل در سرعت و کیفیت میزان شلوغی و ترافیک شبکه است. جمعه ها هم اکثر مواقع چون شلوغه ضعیف تر میشه.نقل قول:
در روزهای غیر رایگان برای من سرعت با یک خط آنتن دادن مودم، یا سه خط آنتن دادنش هیچ فرقی نمی کنه.
فکر می کنم شاید این مودم ها قابلیت سرعت های نجومی رو دارند و اگر مثلا قرار بود سرعت 8mbs بگیریم سیگنال بالا می خواست، ولی این سرعت زغالی 512kbs با هر میزان سیگنال هم جواب میده...
کسی از دوستان تو محدوده پاسداران از مبین نت گرفته؟
من سرویس 512 رو گرفتم،خیلی آزار دهنده کنده،دانلودش از 20 بالاتر نمی ره،وقتی هم که دانلود می کنه،عملاً صفحات وب رو خیلی خیلی کند باز می کنه،
اینم تستی که تو speedtest گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فقط 2 تا چراغ از 3 تاچراغ مودم روشن شد،تو خونه جایی بهتر پیدا نکردم که بذارمش!!
چند وقته وضعیت مبین نت زیاد جالب نیست. این چند روز اخیر هم بدتر شده.نقل قول:
بله درسته. میزان سیگنال زیاد مهم نیست و فقط یک نماد کلی از آنت دهی شبکه است. من با یک یا دو چراغ از 5 چراغ مودم به شبکه وصل میشم و هیچوقت از 30 % بالاتر سیگنال ندارم ولی عملا وقتی که شبکه مشکلی نداره سرعت اینترنتم هیچ مشکلی نداره. میزان سیگنال شاید در مورد نوسان سرعت و میزان این نوسان نقش داشته باشه ولی در سرعت کلی سرویس دخیل نیستنقل قول:
برای من هم روزهای تعطیل و غیر تعطیل سرعتش تغییر نمی کنه متوسط 62 می باشه البته با دو چراغ روشن
سلام دوستان...
تو اهواز وضعیت انتن دهی و کیفیت مبین نت چطوره؟تو منطقه ملی راه یا سلطانمنش! کسی خبر داره؟؟
با سلام
اساتید پاسخ بدهند وایمکس مبین نت با مودم وای فای دارم و به لپ تاپ خیلی خوب کانکت میشود حالا میخوام به کامپیوتر دسک تاپ بدون کابل و بصورت وای فای وصل بشم میگن مثل فلش یو اس بی وای فای هست که نمیدانم اسمش چیه میشه بصورت وای فای کانکت شد البته مودم یواس بی دیدم ولی چنانچه دو مودم اینکار را انجام دهند تا وای فای ( بدون کابل ) کانکت میشه یا فلش یواس بی وای فای مخصوص اینکار هست اگر هست لطفا راهنمائی کنید که چی هست و اسمش و کارش چطوریه و آیا از سرعت مودم اصلی وایمکس وای فای کم نمیکنه ( سرعتش 512 هست ) و در آخر با چه قیمتی میشه تهیه کرد؟
و در آخر اصلا اینکار شدنیه که بدون کابل به کامپیوتر خانگی وصل شد ؟ تشکر فراوان دارم
دوستان اینا همه شون دست پرورده های شرکت چینی یعنی هووای هستند مخصوصا مبین نت ..حتی بلد نیستن یک مودم رو تعمیر کنند فقط بلدن بگن::::::::::: تنها اپراتور سراسری وایمکس در ایران
اما به نظر من بهتره اینو بگن: مزخرف ترین اپراتور سراسری وایمکس در ایران حتی مزخرف تر از ایرانسل و اسپادان
دوست عزیز اسمش همونه که خودت گفتی یه چیزی شبیه فلش مموری هست و قیمتش حدود 25 هزار تومان هست
من خودم دارم و هیچ فرقی نداره با اینکه کامپیوترتون کارت وایرلس داخلی داشته باشه
به راحتی میتونید وصل بشید.