256...همیشه رو 30تا32 میچرخید.ولی دیروز 45 بود.نقل قول:
Printable View
256...همیشه رو 30تا32 میچرخید.ولی دیروز 45 بود.نقل قول:
شما کدوم شهرید ؟نقل قول:
6...همیشه رو 30تا32 میچرخید.ولی دیروز 45 بود.
دوستان امروز اومدن برای من وایمکس نصب کردن بعد نصاب گفت که باید منتظر بمونی تا برات به اس ام اس بیاد که تایید کنه که فعال شده اینترنت
حالا میخواستم ببینم چه قدر طول میکشه تا این اس ام اس بیاد برام
و اینکه من پول 4 گیگ ترافیک رو ندادم این طرف هم ازم نگرفت تکلیف این چی میشه کی و کجا باید پرداخت کنم ؟
حالا زیاد هم مهربون نشده من گفتم مثلا سرعتت رفته روی 60 یا 70 که اینجوری گفتی مهربون شده:31:نقل قول:
256...همیشه رو 30تا32 میچرخید.ولی دیروز 45 بود.
تهران........نقل قول:
من هم سوال آیس من رو دارم.برای من هم امروز اومد وصل کرد.من سرویس 3 ماهه نامحدود با مودم رایگان رو گرفتم.اومد وصل کرد گفت چند ساعت بعد وصل میشه ولی هنوز هم وصل نشده.تمام چراغ های مودم هم روشنه ولی جایی نمیره.کانکشنش هم اتوماتیکه و همیشه وصله.توی وین سون هم علامت اتصال بدون خطا هستش و ظاهرا مشکلی نداره.جالب اینجاست که یه اس ام اس اومد گفت باید اعتبارت رو افزایش بدی.نمی دونم برای چی؟!توی کنترل پنل هم همه چیز درسته.ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای منم همین طور بود. شما باید اون مبلغی که بهت اعلام کردن رو پرداخت آنلاین کنی تو پنلت همون موقع سیستمت راه میوفتهنقل قول:
برای منم همین طور بود. شما باید اون مبلغ رو پراخت آنلاین کنی تو پنلت همون موقع سیستمت راه میوفته. این مبلغ هزینه شارژ شما تا آخر ماه هستنقل قول:
شما باید اون مبلغ رو پرداخت آنلاین کنی تو پنلت. مال من هم همین طور بود. این هزینه شارژ شما تا آخر ماه هست و همون موقع که پرداخت کنین سیستمتون راه میوفته
نقل قول:
برای من وصل شد بعد از 3 ساعت و الان هم با وایمکس توی پی سی هستم:31:
راستی من پولی ندادم بایت این 4 گیگ ولی الان دارم استفاده میکنم قیش چیه هدیه دادن بهم فعلا؟:31:
شما سرویستون محدوده با نامحدود حساب کتابش فرق دارهنقل قول: