سلام دوستان
یه سوال:
فرض کنید یه زمین مسابقه هستش.
میخوام کاری بکنم که وقتی بازیکن برخلاف جهت زمین حرکت کرد مثلا بگه اشتباه داری میری.
چجوری این کارو بکنم؟
Printable View
سلام دوستان
یه سوال:
میخوام کاری بکنم که وقتی بازیکن برخلاف جهت زمین حرکت کرد مثلا بگه اشتباه داری میری.
چجوری این کارو بکنم؟
خب بیکاری بیایم یه کمی سوال جواب بدیم :31:نقل قول:
اولا واسه اینکه این نشونه رو موقتا پاک کنی خط فرمان بازی رو بزن و بنویس togglehud توی کیسمت هم داره که فعلا اسمش رو یادم نمیاد.
دوما وقتی شما جای دوربین رو عوض می کنی یعنی شما دوربین جدید رو جاگزین این دوربین می کنیدو اگر رویداد این دوربین تموم بشه دوربین سابق شما دوباره فعال میشه.
خب من فکرش رو تا به حال نکرده بودم . ولی می تونی زمین رو قسمت بندی کنی که وقتی بازیکن رو هر کدوم رفت اون به اصطلاح triger فعال بشه و وقتی اون triger رو دوباره لمس کرد بگه داری اشتباه میری .نقل قول:
از نظر الگوریتمی راهی به زحنم نمیرسه .
حسن جان منظورشون اینه که اگه برعکس رفت اخطار بدهنقل قول:
با این روشی که شما میگی که نمیشه!
اگه پلیر رو یه بردار در نظر بگیریم،اصلا موقعیت مکانیش مهم نیست بلکه جهت و راستاش مهمه! به عبارتی مثلا راستای بردار نرمالش مهمه و نه مختصاتش!
اما این به نظرم کار سختی نیست ! من البته برنامه نویسی فعلا بلد نیستم زیاد اما خوب شما میتونی مشخص کنی رو مختصاتی که داری حرکت میکنی مثلا Y اگه خلافش حرکت کنی پیغام مورد نظر که میخواهی ظاهر بشه . تو برنامه نویسی شی گرا که این چیزها باید خیلی ساده باشه !نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال:
چجوری این کارو بکنم؟
با کیسمت هم میتونی همچین کاری رو انجام بدینقل قول:
یه IF میزاری و بعد زاویه ای که پلیر با جهت مثبت میسازه اگه از 90 بیشتر شد معلومه خلاف جهته
یه دونه Toggle On میزاری که یه شیء ( مثلا یه فلش ) ظاهر بشه که زاویش مکمل زاویه ی ما با جهت مثبت باشه
اگر زاویش کمتر از 90 شد همون فلش رو Toggle Off میکنی
من که Matinee درست نکردم .. با اسکریپت هم Player Controller رو عوض کردم هم Player Pawn هم Camera ...نقل قول:
همون اول که این کار رو کردم نشونه گیر خود به خود حذف شد . UDK رو پاک کردم و همون ورژن رو دوباره ریختم و کد هارو کپی کردم دیدم نشونه گیر اومده
حالا میخوام حذفش کنم باید از چه دستوری کمک بگیرم ؟
سلام
من می خوام به جای کارکتر پیش فرض یه وسیله نقلیه وارد کنم. (قایق).
چه مراحلی رو باید انجام بدم؟
دوست عزیز امید وارم ویدئو های آموزشی رو دیده باشی و بعد این سوال رو کرده باشینقل قول:
اما مطمئنم که صفحات تاپیک رو نخوندی.چون دقیقا همین سوال شما رو بار ها بهش جواب دادن دوستان
اما همین چند وقت پیش دوباره سوال شده بود که بچه ها کامل و با لینک جواب دادن
چند صفحه عقب تر رو بگردید پیدا میکنید.
فعلا همین لینک رو میتونید دنبال کنید
[HTML]http://sites.google.com/site/ut40kmod/UT40k_mod/ut3-tutorials-1[/HTML]
اما بهتره که حتما پست های قبلی تاپیک رو بخونید
ممنون. آره آموزش های ویدیویی نسبتا زیادی دیدم و اونقدرا هم تازه کار نیستم.نقل قول:
یه پیشنهاد: یه نفر اگه بیاد آدرس پست ها و پاسخ هایی که سوالات زیادی دربارشون پرسیده میشه رو جمع کنه خیلی جالب میشه. اینطوری پیدا کردن مطالب خیلی سرعتره. خداییش چک کردن دو هزار خورده یی پست زمان میبره ...
نقل قول:
ممنون ما همین کار رو کردیم تقریبا انجام دادیم
شما پست 6 ام از همین تاپیک رو بخونید!
یه سری هم به اینجا بزنید(البته این یکی فقط جهت اطلاعتون میگم سر بزنید) که این تاپیک رو برای تازه واران زدیم:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485056[/HTML]