آقا اين مود براي سيستم هاي قوي فايلش deleteشده ميشه آپش كنيد يا آدرس سايت اصلي كه فايلو داره رو بزارين
اين لينك كهنه:
کد:http://www.box.net/shared/l0ipr34kon
Printable View
آقا اين مود براي سيستم هاي قوي فايلش deleteشده ميشه آپش كنيد يا آدرس سايت اصلي كه فايلو داره رو بزارين
اين لينك كهنه:
کد:http://www.box.net/shared/l0ipr34kon
من بازي GTA VI رو گرفتم كه 4 دي وي دي هست و به طور مستقيم و در يك مرحله روي هارد نصب مي شه و در پوشه Crack آن 5 فولدر با شماره هاي يك تا پنج وجود داره كه در هريك از اين پوشه ها كركهاي بازي وجود داره و همچنين در همين پوشه Crack 4 فايل رجيستري با اسمهاي C , D ,E , F وجود داره كه من بازي رو هم با كركهاي داخل خود دي وي دي و هم با كركهاي فودور و رازور امتحان كردم ولي در همه موارد بعد از اجراي فايل LaunchGTAIV يا GTAIV پنجرهgames social clube rockstar باز مي شه كه بعد از زدن دكمه skip login و بعد از آن play ارور you are not currently logged into social club رو مي ده كه با زدن دكمه ok ارور application failed to launch مي ده
من چند بار هم بازي رو آنينستال كردم و دوباره نصب كردم ولي باز هم همين پيغام ظاهر مي شه
من تمام پستها رو هم خوندم و هركاري كردم ولي باز هم همين مشكل وجود داره
تو رو خدا من رو راهنمايي كنيد تا بتونم اين بازي رو راهنمايي كنم
2-
در هنگام نصب بازي در بالاي پنجره نصب grand theft auto VI (BT) نوشته شده آيا اين نسخه از بازي كه من دارم نسخه بتا هست و اينكه نسخه بتا با نسخه اصلي چه فرقي داره (در ضمن حجم كل بازي 14.9 گيگ هستش)
سلام benchmarke بازي تو سيستم من اينه:
Statistics
Average FPS: 12.13
Duration: 37.91 sec
CPU Usage: 81%
System memory usage: 81%
Video memory usage: 29%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (75 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Medium
View Distance: 30
Detail Distance: 30
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8500 GT
Video Driver version: 162.18
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600+
!!! با اينكه سطح گرافيك بازي رو اوردم پايين ولي باز بازي خيلي كنده و مخصوصا روزهاي باروني و وقتي اطرافم تو بازي شلوغ ميشه!!!!!!!:41: پچ رو دانلود كردم اما وقتي نصب كردم بازي بالا نيومد error داد!!! مجبور شدم بازي رو دوباره نصب كنم!!! اصلا راهي هست يكم بهتر شه؟؟؟؟ لطفا كمكم كنيد!!!!
راستي كارت گرافيكم 1gb!!! اونجا هم فقط 400 تاش پر ميشه از 1000تا!!! پس مشكل كجاس؟؟؟؟؟ لطفا كمكم كنيد!!!! :41:
واسه این 2 تا سوالم کسی چیزی نمیدونه ؟نقل قول:
تو پست اول هم اشاره ای نشده بود
درایور کارتت رو حتما ابدیت کن و اگه میتونی cpu رو اورکلاک کن تاثیر زیادی داره ولی چون کارتت ضعیفه انتظار زیادی نباید داشته باشینقل قول:
سلام دوستان من یک مشکلی دارم.پست اول رو هم مطالعه کردم ولی راه حلی برای مشکلم ندیدم.
من چون گرافیکم خیلی بالا نیست میخوام تنظیمات گرافیکی بازی رو پایین بیارم.ولی هر بار که تغییر میدم دفعه بعد که میرم تو بازی میبینم دوباره رفته رو همون حالت قبلی.
کسی میدونه باید چی کار کنم؟
سلام نمیدونم چرا از دیروز تاحالا وقتی میرم تو بازی موبایل خود به خود میاد بالا اصلنم نمیره پایین . اگه میدونید یه کمکی به ما بکنید . رو بازی کار خاصی نکردم این اتفاق بعد از این که چند تا بازی رو نصب کردم دیدم افتاده Call of Juarez - Gears of War - Alone In The Dark -
بابا انقد بازیتو ادیت کردی الان اینجوری شده.بازیرو ار تو control panel ریپیر کننقل قول:
یعنی هیچکس جواب من رو نمیده؟نقل قول:
ریپیر کردم . اصلا ربطی به ادیت نداره اگه اینطوره چرا قبلش کار میکرد الان اینطوریه ؟ فکر نکنم دوباره نصبشم کنم درست شه . پچشم دوباره نصبیدم .نقل قول:
:19: