هه بعد از 1 روز و 12 ساعت بازی ( تو خود بازی می گه چقدر بازی كردین!) تونستم تمام مراحل single رو تو اخرین درجه سختی برم
ولی دیگه اخرا خیلی راحت شده بودش
دو تا یوزی در دست برو كه رفتیم:دی
Printable View
هه بعد از 1 روز و 12 ساعت بازی ( تو خود بازی می گه چقدر بازی كردین!) تونستم تمام مراحل single رو تو اخرین درجه سختی برم
ولی دیگه اخرا خیلی راحت شده بودش
دو تا یوزی در دست برو كه رفتیم:دی
سلام
من تازه نیم ساعته بازی رو نصب کردم
توی قسمت ماموریت ویژه تیم آلفا وقتی میخوام دومین ماموریت رو برم توی مرحله لود ارور میده و میپره بیرون و فقط با end task میشه از کار انداختش و دوباره رفت داخل بازی
سیستمم هم سی پی یو 8400 اینتل
رم 2گیگ
کارت گرافیک 9600 1گیگ
سلام به دوستان
آهنگ متن بازی رو میخواستم.یه مرحله بعد از اونجا که یارو با بنزین آتیشت میزنه.
پچ گیم بوی رو نصب کردی شما؟باید این پچ باشه تا ACT 111 و یه سری از Special Ops ها باز بشن.به سیستم هم ربطی نداره.تو بازار این پچ هست توی اینترنت هم هست.نقل قول:
اگه ارور disk read error می ده متن ارورو تو همین تاپیک سرچ کن راهنماش تو پستای قبلی هستنقل قول:
این کاپیتان مک تاویش همون سوپ مک تاویشی هستش که توی mw 1 باهاش بازی میکردیم و آخرش نجات پیدا کردیم؟
بعد جریان مرحله فرودگاهه چی بودش؟
یکی میشه توضیح بده کامل که قصه چی بود؟
انتقام گیری بابت زاخائف بودش؟
1-بله همونه توMW1 بود:31:نقل قول:
2-جریان مرحله فرودگاهه هم یه مرحله جاسوسی هست که فقط باید بفهمید کاپیتانتون چی میگه OK
بعدشم که باید جون خودتو نجات بدیو بااون اسکیا دربری آخرشم باید مواظب باشی که به درختا نخوری خب بعدشم باید چندین متر بپری که روی اون طرف تپه بیفتی یه دفعه میری عین پرنده رو هوا:8::8:
خیلی هیجان داره:19::19::19::19:
اگه خودتون بازی رو دارید میتونید موسیقی ها رو ازش استخراج کنید...روشش تو این تاپیک ذکر شده:نقل قول:
سلام به دوستان
آهنگ متن بازی رو میخواستم.یه مرحله بعد از اونجا که یارو با بنزین آتیشت میزنه.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=380546
من معمولا از اساسینزا تشکر نمی کنم ولی مطلب شما اونقدر مفید بود که ..............نقل قول:
آقا من یه جا موندم هرچی میگردم تو اون مرحله که بادوربین نیگاه میکردی همشونو از روی او خرابه هه تو برج زدم ولی مرحله بعدیش باز نمیشه یعنی یکیش مونده که باید بترکونم ولی هرچی میگردم پیدا نیکنم
سیوم از قبل از این ماجرا ندارم کسی هست راهنماییم کنه؟:41:
نقل قول:
من مرحلشو اسکیپ زدم رفتش وسطاش
به آخرش نرسیدم:دی
اشتباه کردم انگار:دی
با آلن بودیم تو اون مرحه دیگه؟
توی معرفی مرحله بعدش یه جایی شپارد میگه که مدرک اینکه ما تو کشتار فرودگاه دست نداشتیم با آلن مردش
ویرایش:الان دوباره مرحله فرودگاه رو رفتم
از قرار معلوم ماکاروف آخرش آلن رو کشت که کشتار رو بندازه گردن آمریکاییا
درسته؟
اون مرحله فرار هم که مال مرحله های قبلی بودش نه این مرحله:دی