نقل قول:
ببین دوست عزیز . قرابت معنایی یاد گرفتنش از همون دوم دبیرستان هم خوبه چه برسه سوم . ولی به اون صورت که در کنکور سوال میاد در سوالات دبیرستان نمیاد .
نقل قول:
ببین دوست عزیز . قرابت معنایی یاد گرفتنش از همون دوم دبیرستان هم خوبه چه برسه سوم . ولی به اون صورت که در کنکور سوال میاد در سوالات دبیرستان نمیاد .
سلام محمد امین دستت درد نکنه بابت جواب :11: تو هم مثل من نتونستی دوری از p30 تحمل کنی درسته؟:46:فکر کنم این حرفم خیلی خنده دار باشه:31: ولی من تابه حال تستی از حسابان و دیفرانسیل نزدم و اصلا نمیدونم تو حسابان چه فصل هایی هست :41: فعلا روی دروس پایه کار میکنم به خاطر همین چون من فکر میکنم حسابان و دیف با هم فرقی نمیکنن! تو پایه حسابان نمیخونم و فقط مباحث تابع،لگاریتم،تصاعد،مثلثات ،تقسیم پذیری و...(کلا مباحث جلد سوم تست رمزینه ریاضیات پایه) میخونم میخوام بعدش دیف بخونم یعنی امکانش هست به مشکل بخورم و نتونم دیف هضم کنم:31: میشه مباحث حسابان که با دیف مشترک نیست معرفی کنید :11:نقل قول:
چرا کسی به سوالم جواب نمیدهنقل قول:
>>>??? :41::41::41::41:نقل قول:
از ریاضی 2 تصاعد و لگاریتم میاد ولی نمیدونم چندتا:41::41:نقل قول:
البته بخش هایی هم مثل مثلثات داره که کلا یار گرمابه و گلستون کنکوریاس(با اجازه مهندس مهربان البته)
کتاب عباس امیدوار دو جلده حدود 15000 میشه
تو بهتر بودن دکتر سبطی که هیچ شکی نیست اینم آدرس سایتش که میتونی قسمتی از کتاباشو دانلود کنینقل قول:
سوال دوم هم خوب متوجه نشدم :20: جوابشو که خودت دادی گاج سبز فکر کنم بهترین گزینه باشه:46:کد:http://www.daryaft-pub.com
نقل قول:
از ریاضی 2 باید لگاریتم و تصاعد و مثلثات رو بخونی
از حسابان هم حد رو یکبار بخون . خوبه
بقیه دیگه همه چیز تو دیفرانسیل هستش . اما در دیفرانسیل هم به بعضی مسایل مرور جزئی میشه . که شما باید پایه ی قوی داشته باشی . مخصوصا حد و پیوستگی
اما یک موضوع اساسی که پا به پای ما در ریاضیات دبیرستان میاد تابع و مسایل دیگر اونه . تابع یکی از مفاهیم اساسیه . حتما باید بلد باشی
. حتما میدونی که وقتی میخوای مشتق بگیری یا حد حساب کنی یا انتگرال بگیری میخوای از چی اینا رو
بگیری ؟ از تابع دیگه . تابع هم در حسابان باید خونده بشه .
پس تابع هم باید بخونی :10:
از لحاظ لغوی حسابان همون حساب دیفرانسیل و انتگرال هست . سوالی هست
بگو ببینم که کتابهایی که کلا برای ریاضی 2 و حسابان و دیفرانسیل میخونی چیه ؟
برای تسلط بر ریاضیات 2 و حسابان و دیفرانسیل باید مراحل زیر رو طی کنید . جمعا 3 مرحله ی . زیاد نیست
خوندن اموزش ریاضیات 2 مبتکران ( صورتی رنگ ) >>> خوندن حسابان عباس امیدوار هر دوجلد یا جلد 1 فقط >>> خوندن دیفرانسیل رمزینه
حالا میتونید تست بزنید
البته من 16 الی 20 مرحله رو طی کردم . از اسم کاربریم معلومه . nits همون لایب نیتس هست . تومدرسه مشهورم به این اسم
در خدمتم برای اینکه هرکس بخواد ریاضیدان بشه . بهترین منابع ریاضیات به شما معرفی خواهد شد
با تشکر .
تشکر بابت پاسخ:46: جواب سوال هم فکر کنم پست قبلی دادم ولی دوباره میگم برای دیف 1 که رمزینه دارم دیف 2 هم اندیشه سازان دارم منتظرم رمزینه هم بیاد ریاضیات پایه هم رمزینه دارم کتاب تست جلد 3(ریاضیات پایه) با اینکه کتاب تسته ولی کادرهای آموزشی توپی داره که واقعا جامع و کامل و فکر کنم نیازی به آموزش نداشته باشمنقل قول:
جلد سوم کتاب تست رمزینه (حسابان و ریاضیات پایه کنکور) شامل مباحث:تابع،معادله درجه دوم،بخش پذیری،انتقال نمودارها و تقارن،مثلثات ، تصاعد و لگاریتم شامل کادرهای آموزشی و بیش از 1000 پرسش چهارگزینه ای تالیفی ، سراسری و آزاد(داخل و خارج کشور)،سنجش ، آموزش و پرورش و گزینه 2 و بررسی کلیه تمرین ها و مثال های کتاب درسی - شامل پاسخ تشریحی با شیوه ای نوین(افزایش قدرت تحلیل موضوعات) در آخر هم 337 صفحه با قیمت 7900
گفتم شاید بعضی از دوستان در مورد این کتاب اطلاعاتی بخوان واسه همین این قسمت قرمز کردم(با یه تیر دو نشون زدم:31:)
پس فکر کنم با این حساب نیازی به خوندن حسابان نداشته باشم درسته؟
برای عربی یه کتاب معرفی کنید که اعراب و تحلیل صرفی رو خیلی خوب توضیح داده باشه.
فیزیک سالهای اول و دوم اندیشه سازان با هم هست یا جدا؟ تسته یا اموزش؟
برای ریدینگ زبان چه کتابی خوبه بکیرم؟
از اعراب و تحلیل صرفی و ترجمه چند سوال تو کنکور میاد