مرسی از جواب:11:
Printable View
مرسی از جواب:11:
محل اخذ ديپلم در انتخاب دانشگاه پيام نور اهميت داره . در دفترچه انتخاب رشته محل هايي را با توجه به محل اخذ ديپلم براي انتخاب مشخص كردن.نقل قول:
دوستان من متولد زنجانم ولی تهران هستیم.دیپلمم رو هم از همینجا گرفتم.میتونم پیام نور زنجان رو بزنم؟یا فقط میتونم پیام نور تهران بزنم؟
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز!من امسال برای بار سوم کنکور دادم و امسال هم باید برم دانشگاه رتبم هم جوری شده که پیام نور قبولم!خواستم بدونم پیام نورراول از لحاظ فرهنگی چجوریه؟خیلی مهمه برای من!بعد از لحاظ علمی چجوریه؟میگن سخت میگیرن!دانشگاه پیام نور بد و مورد دار مثل ازاد رودهن داریم؟من که تهران هستم میتونم شهرستان رو بزنم؟ساعت تشکیل کلاساش تو هفته چجوریه؟با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمان اعلام نتایج آزمون های فراگیر سال 90 دانشگاه پیام نور
http://pnunews.com/post-779.aspx
از نظر سخت گيري بله درسته سخت ميگيرن يعني بايد خيلي درس بخوني خبري از جزوه و فصل حدف كردن استاد نيست كل كتاب بايد خونده بشه.نمره ي قبولي هم دوقسمته تستي و تشريحي براي دروس تخصصي و اصلي نمره تشريحي دست استاده ولي تستي نه بايد مجموع رو بالاتر از 7 بگيري تا پاس بشي البته اگر نمره ميانترم رو نداشته باشي اگه ميانترم رو استاد داده باشه فرق ميكنه.نقل قول:
بعد از لحاظ علمی چجوریه؟میگن سخت میگیرن!من که تهران هستم میتونم شهرستان رو بزنم؟ساعت تشکیل کلاساش تو هفته چجوریه؟با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ميتونيد شهرستان هم بزنيد با توجه به استانهايي كه توي دفترچه انتخاب رشته مشخص شده.
والا كلاساش قبلا توي روزاي اخر هفته تشكيل ميشد اما الان همه ي روزاي هفته كلاس برگزار ميشه
دوستان دانشگاه های پیام نور از کی باز میشن؟ الان تعطیل هست دیگه نه؟!
بله تعطیلن ، از 5 , 6 شهریور اگه اشتباه نکنم .نقل قول:
دوستان دانشگاه های پیام نور از کی باز میشن؟ الان تعطیل هست دیگه نه؟!
سلام دوستان
به شدت به نمونه سئوالات پیام نور رشته مهندسی نرم افزار نیاز دارم
سایتی میشناسید که دانلود رایگان داشته باشه؟
نقل قول:کد:www.pnunews.com
سلام دوستان
اگه من از دانشگاه انصراف بدم یعد برم خدمت و بعد از گذروندن خدمت دوباره تو دانشگاه پیام نور قبول بشم .این تعداد واحد هایی رو کهپاس کردم رو دوباره باید پاس کنم؟