سلام
دوستانی که 1530 دارن میشه rate هایی که vista به لپتاپشون داده عکسشو بذارن
ممنون میشم . میخوام با hp dv5t مقایسه بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستانی که 1530 دارن میشه rate هایی که vista به لپتاپشون داده عکسشو بذارن
ممنون میشم . میخوام با hp dv5t مقایسه بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ريت هايي كه ويستا ميده دقيق نيستنقل قول:
بهترين بنچ ماركها واسه مقايسه pc mark و 3d mark هستن ... ميتوني نتيجه هر لپ تاپ تو اون تست ها رو هم تو سايت نوتبوك ريويو پيدا كني
سلام دوشنبه دارم میرم یه hp 6880 بگیرم
به خدا دارم دیونه میشم
یکی میگه dell xps m1530 یکی میگه hp6880 ولی آخر به این نتیجه رسیدم که hp بگیرم
به نظرتون برای کارای برنامه نویسی و طراحی وب و گرافیک چطوره؟
خلاصه نظر نهاییتون بدیدن تا بیشتر دیوونه نشدم
از همه لحاظ که گفتی xps 1530 بهتره ....برای هزارمین بار برای کارای گرافیکی xps 1530 خوبه...
برای برنامه نویسی نیاز به cpu قوی داری که xps عالیه و و برای طراحی وب هم کارتو راه میندازه و از لحاظ مالتی مدیا هم که شاخه.....اَه اَه اَه چقدر از xps تعریف کردم حالم بهم خورد.....همون HP بهتره از لحاظ قیافه هم جفتشون قشنگه.....پس فقط میمونه blueray.....
سلامت
چی شد آخر ؟ :d
hp6880 ؟
نقل قول:
بهت رو راست بگم با اینکه خودم اچ پی رو بیشتر می پسندم ولی ببین اگه بخوای کار گرافیکی انجام بدی یا یه روز اگه دلت خواست یه بازی جدید و با کیفیت بالا بازی کنی 6880 دستت رو می بنده . ولی اگه کارت گرافیک نیست و اصلا اهل بازی نیستی , 6880 خیلی زیبا تره و تجربه ی بهتری رو هم می تونه واسط به همراه داشته باشه .
قربانت___علی
نقل قول:
اولا 6880 خیلی قشنگتره از 1530
دوما 6880 بسیار خوش ساخت تر هست نسبت به 1530 و اصلا هم صدای اضافی نداره مثل بعضی هاااا :31:
ولی با این همه 1530 خریدش بیشتر توصیه میشه ( فقط به خاطر گرافیکش :27: )
ممنونم که جوابمو میدید
یعنی گرافیک hp نمیتونه یه بازی مثل pes2008 یا call of duty رو اجرا کنه ؟
اگه بتونه اجرا کنه دیگه شکی ندارم که برم سراغ hp
منظورمم از گرافیک این نیست که بخوام یه طرح خفن بیلبورد بزنم کارم در حد طراحی قالب یه سایته
ممنون
اولآ هیچ دلیلی بر زیبایی نداره و زیبایی نسبی هست و ممکنه یکی از xps خوشش بیاد و یکی از HP پس نمیشه دقیق گفت قیافش خوبه ......ممکنه من با طراحی xps حال کنم و تو با HP....نقل قول:
دومآ از چه لحاظ خوش ساخت تره؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر از بُعد طراحی بخوایم ببینیم که xps طراحیش فوق العاده مناسب هست (هم باریک,هم خوش دست,فضای خالی زیر دستگاه برای اینکه دستگاه بیش از حد گرم نشه پس میبینیم که هم از لحاظ تکنیکی و هم طراحی بینظیره در نوع خودش,طراحی کیبورد و طراحی دکمه های تاچ اسکرین مالتی مدیا...)....
این خیلی بی منطق هست که بخوایم مدلی رو بگیم قشنگتره چون زیبایی نسبیه....
از لحاظ کاربرد هم که دیگه معلومه:21:
خودت هم که رفتی xps گرفتی حالا داری از HP دفاع میکنی....اگه قضیه ای هست بگو ماهم از HP خوب میگیم...:5:
نقل قول:
call of duty رو راحت اجرا میکنه و بازی های سنگین مثل کرایسیس رو هم اجرا میکنه ولی اگه بخوای با رزولوشن بالا بازی کنی زیاد روان نیست .
قربانت___علی