خب دوستان درس قبلي(فرود در باد متقاطع) آخرين درس cpl بود قسمت بعدي atp مدرك خلباني خطوط بين اللملي است كه در واقع يك هواپيماي تخصصي (737) را مورد بررسي قرار ميدهد .خب به دو دليل آنرا ترجمه نميكنم
اول اينكه اين هواپيماي fsx خيلي دقيق و كامل نيست(مثل بقيه هواپيما هاي خود fsx).دوم اينكه توضيحات خيلي سطحي و اوليه است و فقط بدرد كساني ميخورد كه ميخواهند به صورت تفريحي و سطحي با اين شبيه ساز كار كنند نه ما سوپر كاپيتانهاي بدون هواپيما:31: به هرحال چون روال آموزشي ما به اين صورت است كه اول درسهاي خود شبيه ساز و بعد يك هواپيماي تخصصي و بعد پرواز آنلاين را آموزش ميدهيم پس از قسمت atp شبيه ساز رد ميشويم و آموزش تخصصي يكي از بهترين هواپيماهاي ساخته شده براي fsx را شروع ميكنيم
خب در چند پست قبلي درخواست كردم كه بچه ها هواپيماي خوبي را كه سراغ دارند معرفي كنند كه متاسفانه به غير از يكي دوتا از دوستان خوبم بقيه كم لطفي كردند ولي خوب با توجه به گفته آنها و جستجوي خودم ليست زير تهيه شد كه وضيعت دانلود تورنت هر كدام از آنها را جلويش نوشتم
1-Cessna Citation by Eaglesoft براي fsx لينك پيدا نشد
2-DA Fokker 70/100 براي fsx لينك پيدا نشد
3-Maddog 2010 براي fsx لينك پيدا نشد
4-VRS F-18 براي fsx لينك پيدا نشد
5-Wilco Embraer Regional Jets v2 دانلود شد
6-PMDG BAe.JS4100
Flight1 ATR 72-500-
7
pdgm 747-
8
PMDG BAe.JS4100-
9
PMDG MD-11-
10
LDS 767-
11
aerosoft F-16-
12
خب با توجه به ليست بالا فقط از شماره 5 به بعدرا توانستم لينك دانلود شان را پيدا كنم ونصب كنم كه تمام آنها بدون مشكل كار ميكنند خب اين هواپيماها تقريبا در فارومهاي خارجي كه جستجو كردم به عنوان كاملترين و دقيقترين هواپيما هاي fsx معرفي شده اند از ميان آنها من PDGM md-11 را براي آموزش انتخاب كردم به دلايل زير:
1- كاملترين هند بوك را در بين بقيه دارد درحدود 1200 صفحه:18: كه تمام جزيئات را توضيح داده است
2-چهار سال طول كشيده تا pdgm آنرا توليد كند پس بايد دقت زيادي در ساخت آن به كار رفته باشد
3-فريم ريت بالايي دارد نسبت به 747 پس اگر كامپيوتر ضعيفي هم داشته باشيد مشكلي ايجاد نميكند
4-هواپيماي بسيار پيشرفته ايي است و اكثر نشاندهندهاي آن الكترونيكي است عكس زير
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- هواپيماهاي زيبايي است بخصوص با موتوري كه در دم آن قرار داده اند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- اين هواپيما هنوز جواد :31: نشده مثلا 767 lel-d و 747 را در avio اموزش دادند و اكثر بچه هاي اينجا هم بلدند با 747 بپرند ولي من كه هنوز نديدم كسي از md-11 صحبت كند.
خب تلاش من اينست كه آموزشها را به صورت مولتي مديا تهيه كنم چون هم تايپ اين همه مطلب مشكل است و هم يادگيري به صورت مولتي مديا راحتر است.
خب اين ها نظرات من بود اگر كسي پيشنهاد بهتري دارد ممنون ميشوم بگويد