دستت در نکنهنقل قول:
بازم ممنون
پس به این راحتی ها نمیشه آی پی یه نفر رو بدست آورد
در مورد ویبولتین هم من فقط مثال زدم
فکر کنم باید برای طرف سیستم بریزم:10:
Printable View
دستت در نکنهنقل قول:
بازم ممنون
پس به این راحتی ها نمیشه آی پی یه نفر رو بدست آورد
در مورد ویبولتین هم من فقط مثال زدم
فکر کنم باید برای طرف سیستم بریزم:10:
:40:در همون فایل name.txt طریقه وارد کردن رو نوشته اول آیدی و بعد پسورد و آیدی و پسورد دیگه پایین به همین صورتنقل قول:
yahooid passwooord
جون داداش یه بوتر خوب که با 100 و بیشتر آیدی لوگین شه معرفی کنید تو رو خدا pleaseeeeeeeeeeeeeeee
ای خدا...................................(لینک دانلود یادتون نره و خواهشاً کار کنه)
سلام...........نقل قول:
همونطور که xman_dj جان گفتن، توی فایل txt طریقه ی وارد کردن آیدیا رو نوشته.......... اما معمولا به این صورت هست................
ID:Pass
موفق باشی :happy:
دوباره سلام..........نقل قول:
اینم یه بوتر که تا 1000 آیدی میتونه لاگین کنه.............. به 8 طریق میتونه بوت کنه............... و همزمان میتونه دوتا آیدی رو بوت کنه............... یعنی دو Victim!
همین الآن امتحان کردم.............. کاملا درست کار میده...............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :)کد:http://www.yahoo-owned.net/chris/booters/Random%20Violence.zip
آیا حتمن بعد از loadکردن باید رویloginکلیک کنم و آیا loadحتمن باید بزنم
:40:با سلامنقل قول:
یه سوال داشتم
این بوتر ها تو کامپیوتر من کار نمیکنه یعنی کار میکنه ولی لوگین نمیکنه آیدی ها رو و یا اینکه بوت نمیکنه فکر کنم مشکل از زبان کامپیوتره یا میتونه مشکل از جای دیگه ای هم باشه(فایل های دیگه ای مورد نیاز هست یا نه)
برای اینکه کار کنن باید حتما زبان کامپیوتر رو به english تغییر دهم یا راه دیگه ای هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه دنیا ممنون
سلام............. بعضی از بوترا وقتی باز بشن به طور خودکار توی همون فولدری که هستن فایل txt به نام bots.txt رو لود میکنن............ و شما قبل از باز کردن بوتر باید آیدی ها رو توی همون فایل Bots.txt ذخیره کرده کنید............ اما چون بوتر شما دکمه ی Load داره میتونید خودتون آدرس فایل رو تعیین کنید......... بعد که لیست آیدیا رو لود کردین تعداد آیدیهایی که میخواین لاگین بشن رو انتخاب کنید........... بعد هم دکمه ی لاگین رو بزنید :20:نقل قول:
نه دوست من......... اگه به فایل دیگه ای نیاز داشت اصلا برنامه اجرا نمیشد............. فکر میکنم باید همون زبان ویندوز رو به انگلیسی تغییر بدین........... در واقع توی کنترل پنل در قسمت Regional and language options ، باید به سربرگ سوم یعنی Advanced برید و English (United States)l رو انتخاب کنید...........نقل قول:
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز چقدر از نقطه استفاده می کنی ؟نقل قول:
پست خودت رو زشت می کنی من که حوصلم نمی کشه اینو بخونم
من که هر کاری میکنم بوت نمی کنم آیاxman_dj میتونی آموزش کاملش را به صورتpdfدر این لینک بزاری
و چطور بدونم که طرف را بوت کردم در ضمن اگر تونستی با تصویر بزاری خیلی بهتر میشه
صمیمانه از لطفت متشکرم