دوست عزیز آخرین ورژن Nokia Software Updater رو نصب کن احتمالا مشکلت حل میشه. ( نمیخواد گوشیو آپدیت کنیا :46:)
Printable View
دوست عزیز آخرین ورژن Nokia Software Updater رو نصب کن احتمالا مشکلت حل میشه. ( نمیخواد گوشیو آپدیت کنیا :46:)
اقایون محترم یکی به ما جواب بده
دیکشنری که روی گوشی بود پاک کردم از کجا می تونم دوباره نصبش کنم
لطفا جواب دهید
اگه گوشیت N82 هست از لینک زیر فایل رو بگیر و اکسترکت کن. فولدرهای Resource و Sys رو در مموری کارت کپی کن و 3 تا فولدر موجود در Private رو در فولدر Private مموری کپی کن. بعد مموریو بذار داخل گوشی و زمانی که پیغام نصب رو دیدی مراحل نصب رو انجام بده.
موفق باشی:20:
کد:http://fdcupload.com/6uyuc8sra1is/UniDic_v2.0_N82.rar.htm
نقل قول:
دوست عزیز آخرین ورژن nokia software updater رو نصب کن احتمالا مشکلت حل میشه.
عزیز جواب نداد
با سلام من گوشی n82 ورژن 30 دارم که به تازگی خریده ام احساس می کنم عکسها کمی تیره می باشند البته تمامی تنظیمات مربوط به نور را انجام داده ام و تقریبا سفیدی را هم تا نزدیم حداکثر برده ام ولی کمی تیره می باشد دلیل آن چیست ؟
نقل قول:
با سلام من گوشی n82 ورژن 30 دارم که به تازگی خریده ام احساس می کنم عکسها کمی تیره می باشند البته تمامی تنظیمات مربوط به نور را انجام داده ام و تقریبا سفیدی را هم تا نزدیم حداکثر برده ام ولی کمی تیره می باشد دلیل آن چیست ؟
منظورت تصویره ال سی دی هست؟
اون که طبیعیه و همه 82 ها اینطوری هستن!
اگرم منظورت عکس هاش هست؟
یه آیتم هیچ وقت یادت نره که نور محیط هم در نظر بگیر و سعی کن فلاش رو مدنظر نداشته باشی
اگه عکسات در روز و محیط باز تاریکه اون وقت بیا تا ببینیم چشه!
منظورم عکسها استنقل قول:
در روز بیشتر منظورم است فلاش هم نمی زنم و احساس می کنم عکسها علاوه بر تیرگی بی کیفیت هم هستند و گوشی w810 که قبلا داشتم خیلی عکسهای با کیفیت تری می گرفت چون بعد از ظهر امتحان کردم بیشتر متوجه اشکال بالا شدم
دوستان یه چیز جدید یاد گرفتم
شما هم امتحان کنید شاید ...
در دوربین رو باز کنید وبعد از شتاب سنج استفاده کنید ببینید چه اتفاقی می افتد
به نظر من که خیلی روون تر و سرعتش بیشتر میشه
یه امتحان کنید
نمی دونم والانقل قول:
منظورم عکسها است
در روز بیشتر منظورم است فلاش هم نمی زنم و احساس می کنم عکسها علاوه بر تیرگی بی کیفیت هم هستند و گوشی w810 که قبلا داشتم خیلی عکسهای با کیفیت تری می گرفت چون بعد از ظهر امتحان کردم بیشتر متوجه اشکال بالا شدم
توبی کیفیت بودنش که تقریبا شکی نیست آخه دوربین دیجیتال نیست
ولی اگه با تنظیماتش ور بری به بهترین نتیجه ممکن می رسی که اون موقعس که میگن این گوشی دوبین دیجیتال هم هست
دوستان یک سری برنامه های جاوا که روی مموری کارتم نصب بودند مثل بازی luxor2 بدون مشکل کار می کردند اما جدیدا اصلا نه اجرا میشند و نه وقتی میخوام remove کنم حذف میشند و نه اینکه دوباره نصبشون کرد. به نظر شما چاره کار چیه. مموریمو فرمت کنم و دوباره برنامه ها رو بریزم یا راه دیگه ای رو پیشنهاد میدید.
با تشکر
سلام خدمت همه دوستان
من تازگی ها ان82 گرفتم اما راستش عکسهاش همچین چنگی به دل نمیزنه :41:لطفا راهنمایی کنید که چطوری باید با این گوشی عکس گرفت تنظیماتش چطوریه :13:
v30.0.019
23-07-08
RM-313
nokia N82 (08.01)
با تشکر:11: