دوست عزیز تاریخ سیستمتان را اصلاح کردید ؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز تاریخ سیستمتان را اصلاح کردید ؟نقل قول:
تاریخ رو درست کردم اما یه اروری داد که تاریخ Activation Key معتبر نیست..ریست کردم دوباره همینهنقل قول:
Activation Key رو پاک کردم دوباره نصب کردم ، گفتم بصورت آنلاین اکتیو کنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتی ویروس رو دوباره نصب کردم و هرچی پوشه هیدن شده و.. از این برنامه تو سیستمم بود رو هم پاک کردم اما..
گل بود به سبزه نیز آراسته شد !
تاریخ رو برگردوندم به همون 15/8 درست شد . چون زمانی که برای اولین بار اکتیو کردم تاریخ سیستمم همین بود ، حالا با برگردوندن به 5/8 تناقض داره
خوب دوست عزیز مشکل اولتون مال تاریخ سیستمتون بوده که با درست کردن اون این مشکل هم حل شده مشکل دومتون برا رج کی کاسپر هست که معتبر نیست اگه واقعا نسخه ارجینال خریدید(چون توی پست اول گته بودید که نسخه ارجینال خریدید) باید برید نمایندگیش وبگید کی معتبر نیت و یه کی معتبر دریافت کنید اگرم میخوای میتونی از کی هایی که مرکوس توی همین سایت معرفی میکنند استفاده کنید که همش معتبر هستند
مشکلم حل نشده که ! با تغییر تاریخ عملا انتی ویروس غیر فعال میشه مجبور شدم برگردونم به همونی که از اول بود .نقل قول:
بله انتی ویروس رو با گارانتی ماهان 45 تومن خریدیم..تماس گرفتم گفتن چیزی به ذهنشون نمیرسه یه پک دیگه برام فرستادن با اونم مشکل دارم..نمیشه که همه کی ها مشکل داشته باشه..اگه معتبر نبود خودتون بهتر میدونید کسپر خیلی سخت گیره و یراست میرفت تو بلک لیست. در ضمن..دوستمم داره دیگه ..اون اصلا این مشکلات رو نداره
دوست عزیزنقل قول:
مشکل آپدیت شما مربوط به تاریخ سیستمتان است علت این که دوست شما چنین مشکلی ندارد نیز همین است . اگر
تاریخ سیستم شما حتی یک روز هم از تاریخ درست جلوتر باشد آپدیت به مشکل بر می خورد.تنها راه شما این است که
مشکل ایجاد شده را به نمایندگی کاسپرسکی اطلاع دهید تا کلیدتان را تعویض کنند یا آن را اصلاح کنندو تا آنجا که من
می دانم این کار به سادگی امکان پذیر است نمایندگی و خدمات پس از فروش برای این گونه مواقع است و آنها وظیفه
دارند مشکل شما را حل کنند.
به این سایت به خاطر داشتن عضو با معلوماتی مثل شما تبریک میگم :11:نقل قول:
وقتی گفتید تاریخ مشکل داره با دوستم تماس گرفتم پرسیدم اون تاریخش موقع نصب کی درست بوده با نه ..انتظار داشتم بگه نه اما...تاریخش دقیقا به میلادی و صحیح بود ! 100 درصد همینطوره..فردا تماس میگیرم..آخه جالب اینجاست از مسئول پشتیبانی پرسیدم اما چیزی نمیدونست !! فردا باید یه اطلاعات مفید برای اولین بار به بانک اطلاعاتیشون به مدد شما اضافه کنم :46:
دوستان عزیز mrmmnb و مخصوصا جناب vtn54 :
به خاطر راهتمایی و اطلاعات دقیقتون ممونم :10: :11: :11: :11:
یه دفه زد به سرم تاریخ رو درست کنم و از سریال نامبره پکیج اولی استفاده کنم..کی رو قبول کرد و آپدیت شد و الان سبز شد همه چیز Okeye :26:
435 رو کسی تست کرده ؟
نصبش توصیه میشه ؟
435 نداریم حتما منظورت 454 هست من نصبش کردم زیاد فرقی نکرده حداقل من تفاوتی رو احساس نکردم