شما يه صفحه از اون قالب خودتون رو در يه سند جديد درست كنيد و اونو با فرمت Template ذخيره كنيدنقل قول:
بعد هر بار كه اون فايل را باز كنيد يك نمونه از فايل موردنظرتون رو داريد با همون قالب مشخص
Printable View
شما يه صفحه از اون قالب خودتون رو در يه سند جديد درست كنيد و اونو با فرمت Template ذخيره كنيدنقل قول:
بعد هر بار كه اون فايل را باز كنيد يك نمونه از فايل موردنظرتون رو داريد با همون قالب مشخص
خوب من این کار رو میکنم ولی اصلا تو قسمت تمپلیت های ورد نمیاد تازه اگه خودش رو هم بخوام باز کنم به ازای هر صفحه که میخوام باید این قالب رو کپی کنم توی صفحه بعد وتازه باید مطالبم رو یه صفحه یه صفحه کپی کنم توی قالب.
با سلام
در Word 2003 چگونه می شود جمله ای را بصورت عمودی نوشت؟
سلامنقل قول:
می تونی اونارو بعنوان Header و Footer بزاری.
سلامنقل قول:
برای عمودی نوشتن باید نوشته رو درون جدول قرار بدید.
یک جدول 1×1 رسم کنید بعد نوشته رو داخلش بنویسید و بعد نوشته رو انتخاب کنید . از سربرگ Format گزینه ی Text Direction
مدل عمودی را انتخاب کنید و OK کنید .
برای دیده نشدن جدول هم می تونید خط هاشو سفید کنید.
خیلی ممنون از راهنماییتون میخواستم ببینم میشه توی همین سربرگ که توی هدر گذاشتمش یه عددی بزاریم که به ترتیب اضافه شدن صفحه این عدد بیشتر بشه؟:20:نقل قول:
آخه این شماره صفحه هست و من اگه اون رو تغییر بدم برای همه ی صفحات اینجوری میشه.
سلام...تو ورد 2007..می خوام فاصله بین سطر ها فاصله کامل باشه همیشه...نه نیم فاصله...
مثلا اگه enter بزنیم فاصله کامل ایجاد میشه ...ولی اگه خط رو ادامه بدیم که خودش بره سطر بعدی...نیم فاصله ایجاد می کنه.
میشه کاری کرد که در هر دو حالت یک فاصله کامل ایجاد شه؟مرسی
سلامنقل قول:
با نصب برنامه این dll به مسیری که در تصویر بود کپی می شد
سلامنقل قول:
می تونی وقتی که توی محوطه ی Header یا Footer هستی Insert رو بزنی بعدش Page Numbers رو انتخاب کنی و اگه خواستی
اندازه فونتش و جاشو عوش کنی. این راحت تره.
این اعداد از 1 شروع میشن و من میخوام از 14 شروع بشن و اگر هم عدد اول یعنی 1 رو 14 کنم این خاصیت که خود کامپیوتر صفحات بعدی رو شماره گذاری کنه از بین میره و شماره توی بقیه صفحات هم 14 میشه.