آقا معذرت،دقیقا همون موقع دیشب تست کردم(رو سرور باکو) 260 بود مال من هم! اون موقع فکر کنم همینجوری یه سروری زده بودم: د ینقل قول:
Printable View
آقا معذرت،دقیقا همون موقع دیشب تست کردم(رو سرور باکو) 260 بود مال من هم! اون موقع فکر کنم همینجوری یه سروری زده بودم: د ینقل قول:
برای پین گرفتن به پست زیر توجه کنید:نقل قول:
فقط اگر سوالی بود همینجا بگید که جواب بدم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5300528&postcount=59
دوستان تعرفه های مخابرات 1024 و 2048 چنده و سرعت دانلود دوستان می خواستم ببینم چقدره من یک شرکتی هستم و می تونم از این سرعتا بگیرم و چند وقت دیگه فیبر نوری میاد و سوال دیگه راسته که محدودیت دانلود نداره
سرعت 1024=128
سرعت 2044=256
ميتونيد بگيريد
محدوديت هم تداره
چه بد!!:19:برای چی اینجوریه؟:41:ببینم نمیشه در خواست بدیم بیان خطمونو فیبر کنن؟اخه من از شاتل گرفتم فقط به خاطر اینکه مصرف وبگردی و دانلودم بالاست میخواستم برم مخابرات.دوستانتون که گرفتند پورت --پی-- براشون بازه یا بستن؟ممنون میشم پاسخ بدبد.:11:نقل قول:
باز خوبه 256 رو میده تهران که 256 رو فقط به استاد دانشگاه میده.نقل قول:
شاتل که 128 به بالا برا کاربرای خونگی نمیده اونوقت مخابرات میده؟ ممکنه همچین چیزی؟
حالا که داره میده دیگه ارزش نداره تو شرکت ها بمونیم من که میرم مخابرات.:5:نقل قول:
نه دیگه استاد دانشگاه تومشهد کمتر از 512 نمیگیره .ماهاهم به 256 نامحدود راضییم شما ها هم برید با 128 دتون حال کنید.:31:(شوخی)نقل قول:
نقل قول:
الان شما خطتون فیبر نوریه میشه از Snr خطتون و فاکتورهای دیگه یک عکس بندازید؟
شما کافوی نوری رو می دونید چه شکلیه؟ چقدر از اون تا خونتون فاصله هست.
آقا به ما فخر نفروشید:31: میزنیم فیبر نوری مشهد رو قطع می کنیم.