دوست عزیز 313 نمیخام 314 میخاستم اگه زحمتی نیست اونو بدهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز 313 نمیخام 314 میخاستم اگه زحمتی نیست اونو بدهنقل قول:
دوست عزیز نسخه BoysTeam حدود 700 مگ فایل کم داره!نقل قول:
یعنی می خوای همشو پشت سر هم درخواست بدی؟
دوست عزیز واقعا برای شما متاسفم که یک بازی به این بزرگی رو خریدی وبعد احساس تنفرمیکنی وبه طرفداران این بازی توهین میکنینقل قول:
خوبه شما این بازی رو 60دلارنخریدی وگر نه چی میشد ....
تا اونجایی که من میدونم توی مکس پین زامبی وجود نداشت
احتما قبل از خرید بازی تحقیق کنید
آقا من با بدبختي بلاخره فهميدم بازي رو ريختم
مشكل اينه كه بازي روسيه
يه فايل هم پيدا كردم نوشته بود پچ اينگيليسي اما توش فقط يه فايل setup.ini بود كه نوشته بود بريز تو فلدري كه دي وي دي بازيتو (iso باز شده ) رو توش كپي كردي اما نكته اينه كه فلدر setup من اصلا فايل setup.ini نداره كه اينو بزارم جاش ولي بهر حال امتحان كردم جواب نداد كسي راه ديگه اي بلده كه اين روسي رو اينگيليسي كنم ؟
دوست عزیز شما برو توی پوشه ای که بازی رو نصب کردی فایل Launcher.exeزو اجراکن واز منویlANGUAGEاینگلیسی رو انتخاب کننقل قول:
سلام
تو مرحله بعد از بندر .... اولین جایی که یک مرد هست با اره برقی میاد .... من هرچی میزنم نمیمیره ! چکارکنم ؟ کجاش بزنم ؟
ممنون
اگه اون قسمت رو خوب بگردی یک نردبان پیدا میکنی که شما رو به سمت یک تیربار هدایت می کنهنقل قول:
سلام
من این بازیو با x360 تموم کردم رو نرمال 2 بار هم تموم کردم ولی یه همچین دکمه ای ندیدم ! کسی می دونی چجوری این کار می کنه ؟
---------------
یه مشورت تو بازی !!! :
من دارم با درجه VETERAN بازی رو می رم توی Chapter آخر یا یکی مونده به آخر یا همون 2-6 یا 3-6 نمی دونم ! یه جاش هست دو تا از اون یارو گنده ها که مسلسل می گیرن به رگبار می بندنمون ! میان هیچ کاری نمی تونم بکنم ! با شوا دارم می رم خودم هیچیم نمی شه کریسو سه سوت می کشن ! همه چی هم دارم !!! مگنوم 8 تیره قدرتش هم زیاده یادم نیست چقدره ! با 5 تا تیر اظافی فقط پولام داره کمو کمتر می شه حدود 12-13 هزار تا !
به نظر شما چه کنم ؟!؟
می تونی یا خودت یا کریس رو بذاری پشت اون تیربار و اینطوری راحت اون دو تا رو میکشی
چند بار به سر اون یارو شلیک کنین وقتی گیج شد برین به سمتش و با کمک شوا با مشت و لگد هایی که شوا میزنه به اون ضربه بزنیننقل قول:
سلام
تو مرحله بعد از بندر .... اولین جایی که یک مرد هست با اره برقی میاد .... من هرچی میزنم نمیمیره ! چکارکنم ؟ کجاش بزنم ؟
ممنون
ااین کار رو چند بار تکرار کنین کشته میشه
چکار کنیم که شیوا هم مشت و لگد بهش بزنه؟؟؟؟؟نقل قول:
شما وقتی نزدیک اون طرف بشین شوا هم به دنبال شما میاد و بعد از ضربه شما اون هم یک ضربه میزنه
سعی کنین فاصلتون با شوا زیاد نشه و همیشه کنارتون باشه....
یا موقعی که دارین میرین به اون ضربه بزنین سریع کلید V رو هم بزنین که شوا هم دنبال شما بیاد
کمک. کسی با گیم پد بازی میکنه؟؟؟؟
من با gamepad میخوام بازی کنم (Logitech Cordless umblepad2) اما DPAD خیلی بد کار میکنه و فقط سمت چپ و راست رو نشون میده. از توی launcher هم که میرم گیم پد را تنظیم کنم یهو فریز میشه برنامه. من کشف کردم اگه سیم usb گیم پد را بکنم تنظیمات گیم پد را نشون میده که تیپ های مختلفی داره. اما بعد که وصل میکنم سیم را به شکل عجیبی ویندوز ناخودآگاه تو حالت sleep میره!!!!!
ویندوز من 7 هستش تازه توی ویستا هم همینطوره دقیقا ! ویستا هم ویندوزش sleep میشه!!!
کسی هست که با Gamepad بازی کنه؟؟؟