8 / 35 هستش :n16:نقل قول:
Printable View
8 / 35 هستش :n16:نقل قول:
نقل قول:
تا چقدر بالاتر میرفت؟ الآن سرویستون چیه؟
200 چون رو 2 مگ بسته بودن بالاتر نمی رفت ، اومدم بیرون از فن آواقطعی زیاد و پینگ مضخرف داشت ولی دانلودش عالی بود :n01:نقل قول:
نقل قول:
من الآن 512 نامحدود برنزی هستم. به نظرت ارزش داره تموم که شد درخواست حجمی 1 مگ رو بدم؟ یا همین نامحدود 512 بمونم بهتره؟
پینگم بد نیست، قطعی خیلی به ندرت، سرعتم نزدیک به سرعت قید شده در قرارداد هست ( کمی بیشتر یا کمتر )
سلام سرعت نامحدودت چقدره تو سرویس 512 بعدشم مصرف منصفانه است یا نه منظورم اینه که در طول دوره سرویس اگه از یک حدی بیشتر استفاده کنی منظورم ترافیک مشخص شده مثلا صبانت 20 گیگ با سرعت واقعی میده بعدش سرعتت رو تقسیم به ده میشه مثلا 512 60 تا 64 تا سرعت میده که خیلی هم گرونه88 هزار تومان پس از 40 گیگ دانلود در ماه سرعتتو پایین نمیارن و اینکه ضریب اشتراکش 1 به چند است و پایین ترین سرعت شما چند می باشد؟ با تشکرنقل قول:
کسی درباره طرح ویژه(مودم+سرعت6مگ و . . .) نداره؟!؟
ارزش داره پارس افلاین رو بیخیال بشم بیام فن آوا؟؟؟
نقل قول:
برای سرویس 512 نامحدود برنزی:
- ضریب اشتراک 1 به 8 هست و همیشه سرعت روی یک هشتم قرار داره ( به ندرت پیش میاد بیشتر بشه )
- سرعت دانلود روی 4 مگابیت ( 4096 کیلوبیت ) بسته شده که با توجه به یک هشتم بودن به همون سرعت خود قرارداد یعنی 512 میرسیم. یعنی فن آوا با این کارش هم مشتری رو راضی نگهداشته هم دهن سازمان تنظیم مقررات رادیویی رو که شرط کرده برای نامحدود باید اشتراکا 1 به 8 باشه رو بسته
- مصرف منصفانه داره ولی مصرف منصفانش 170 گیگابایت در ماهه که اگر خودکشی کنی هم نمیتونی تمومش کنی!!! من ماه قبل 130 گیگ دانلود داشتم :n29:
در کل سرویس جالب و خوبیه.
در مورد پینگ و قطعی هم بستگی به منطقه، فاصله از مرکز مخابراتی، سیمکشی داخلی ساختمون، تلفنای وصل شده به خط و... داره
ممنون دوست عزیز در ضمن فکر کنم کامپیوتر شما ۲۰ ساعت از ۲۴ ساعت روشن بوده چون با سرعت ۶۴ تا ۳۰ روز ۱۳۰ گیگ یک رکوردهنقل قول:
اره می ارزه بهتر از 512 ولی مصرفت خیلی بالاس نیا در حد دانلود باشه خوبــه که عالیــه :n02:نقل قول:
سلام به همه بر و بچه های گل تاپیک فن آوا:n16:نقل قول:
عزیزدل من ازشون پرسیدم، گفتند که 20 گیگش گویا روزانه است، و 180 گیگ دیگه محدودیت زمانی هست که فکر کنم گفتند که در بازه 4 تا 10 صبح هست.
کلا نمی دونم چرا هیچ شرکتی درست حسابی در مورد طرح های ویژه داخل سایت اطلاع درست نمیده.
البته کلا برای محدوده ما متاسفانه پورت خالی وجود نداره، ولی من خودم گول این مورد را خوردم،آخر هم از اینجا رونده از اونجا مونده شدم!:n03: