وایرلس نتورک ها یا از آدرس ------ استفاده می کنن یا از پسورد هایی نظیر wep .تنظیمات خاصی نداره.اگه آدرس ------ رو داشته باشی می تونی وصل شی.نقل قول:
این که مشکلی نیست.یک مزیته :31:نقل قول:
Printable View
وایرلس نتورک ها یا از آدرس ------ استفاده می کنن یا از پسورد هایی نظیر wep .تنظیمات خاصی نداره.اگه آدرس ------ رو داشته باشی می تونی وصل شی.نقل قول:
این که مشکلی نیست.یک مزیته :31:نقل قول:
[QUOTE=mojtaba_n87;2351084]وایرلس نتورک ها یا از آدرس ------ استفاده می کنن یا از پسورد هایی نظیر wep .تنظیمات خاصی نداره.اگه آدرس ------ رو داشته باشی می تونی وصل شی.
منظور از-----چیه؟ isp یا ف ی ل ت ر یاچیز دیگه
خیر دوست من.منظورم ف ی ل ت ر نیست.یه آدرس که بهش می گن پ ر و ک س ی .که با داشتن اون می تونی به شبکه اینترنت از طریق اون وایرلس دسترسی پیدا کنی.
محمد جان من تو 2 گیگش موندم عزیزم.2 رو فکر کنم 19 تومن تو اسفتد ماه گرفتم و با ریختن کلی آهنگ وماهنگ و عکس و . . هنوزم 400 مگش خالیه تو سرعت گوشیهم فرقی نکرده.نقل قول:
ببخشید من میخوام یه مموری بگیرم.
چند گیگ بگیرم؟
قیمتش چنده؟
مموری قبلیم که مارک نوکیا هست رو نگه دارم یا بفروش؟
رم اصلی رو هم نگه داری بهتره چون من رم اصلی رو خالی کردم وازش به عنوان رمی واسه دوربین و عکس استفاده میکنم وهمیشه تو جیب کوچولوی شلوارم هستش و همراهمه
شما از این جای خالی ها داری؟نقل قول:
خیر دوست من.منظورم ف ی ل ت ر نیست.یه آدرس که بهش می گن پ ر و ک س ی .که با داشتن اون می تونی به شبکه اینترنت از طریق اون وایرلس دسترسی پیدا کنی.
کسی تا حالا تونسته توسط لب تاپش وصل بشه من خودم که ندارم ولی با لب تاپ استادم و دوستام و . . . هر کاری کردیم نهلب تاپ اون تونست چیزی پیدا کنه نه گوشی من.
>>>>>>من فکر میکنم که لب تاپ ارائه دهنده ی شبکه نیست همینطور گوشی .واین دو دارن دنبال شبکه میگردن نه اینکه شبکه رو داشته باشن . . .
این آدرس رو که من و شما نداریم.کسی که وایرلس داره واسه خودش می ذاره تا کسی مثل من و شما مجانی استفاده نکنه از اینترنتش :دی
نقل قول:
این آدرس رو که من و شما نداریم.کسی که وایرلس داره واسه خودش می ذاره تا کسی مثل من و شما مجانی استفاده نکنه از اینترنتش :دی
از طریق لپ تاب چی؟لول..
یه مشکل دارم
از عید که ساعت های ایران جلو کشیده شدن هر وقت گوشیم باتریش رو عوض میکنم 1 ساعت میره عقب و کلافم کرده ورژن گوشیم 20 هست
چه جوری درستش کنم
رو یا کشور که ساعتش 4:30 دقیقه با گرینویچ تفاوت داره تنظیم کنم؟
یا اینکه گوشیم رو آپدیت کنم درست میشه؟
نقل قول:
اقا محمد شما عجب مشکلایی پیدا میکنین. یه بار گوشیو ریست کن وبه حالت تنظیماته کارخونه ببر.
یه توصیه: گوشیت رو فرمت کن. با * 3 سبز فرمت کن .من یه بار تو ورزن 20 این کارو کردم خیلی سریع شد. تو 13 ثانیه روشن میشد. گالری رو تو3 ثانیه باز میکرد.!!!!!!!!1
نه لازمنیست این کارو بکنی ریستو آپ و غیره فقط اینو انجام بده
تو قسمت clock
network operator time رو هرچی هست برعکسش کن مال من روشن بود خاموش کردم درست شد