تا دیروز رو 4G نمیرفت رو +H بود که زیر 1 مگ سرعت بودنقل قول:
امروز حالا درست شده سرعت تا 12 میره
Printable View
تا دیروز رو 4G نمیرفت رو +H بود که زیر 1 مگ سرعت بودنقل قول:
امروز حالا درست شده سرعت تا 12 میره
من که تو این دو هفته اخیر مشکلی از نظر کاهش سرعت مرتبط با موضوعی که فرمودید ندیدم و تقریبا هر جا رفتم سرعت مثل همیشه بوده و نوسان همیشگی رو داشته چه بسا بعضی جاها دیدم سرعت FD بیشتر از قبل بوده حتی تا 90 مگ هم رفته که تست هاشم موجوده ولی روی TD LTE چرا دقیقا همونطوره که میفرمایید از وقتی بسته های جدید رو با حجم بالا و قیمت کم ارایه داده سرعت من از 50 مگ به 20 مگ تنزل پیدا کرده و بعید به نظر میرسه پهنای باند رو بیشتر کنه یا اینکه قیمت ها رو دوباره افزایش بده .احتمالا دیگه همینطوری میمونه تا با یه داستان جدید بیاد.نقل قول:
ایرانسل و دیگر اپراتورها در روز روشن دزدی کرده اند .
حجم روزانه را نصف و قیمت را دو برابر کرده اند .
تحریم ایرانسل :n22:
سلام
من یه سیم دایمی داشتم بدون انتقال سند دادم به یه اشنایی، متوجه شدم با یه مبلغ بدهی زیاد دیگه از خط استفاده نکرده و خط یک طرفه شده، میخوام بدونم این موضوع مشکلی برای خط دیگم ایجاد میکنه یا نه؟ کسی اطلاع داره؟
سلام دوستان
یکی دو روزه سیم کارت ایرانسل دایمی no service میزنه!
دو سیمکارت دوگوشی. جفتشون همینه.
کسی مشکلی داشته و یا علتشو میدونه!
no service رو دایم میزنه یا موقتی هست ؟ یعنی انتن میاد و میره یا کلا دوروزه قطعه ؟نقل قول:
واسه من اینطوری شد ،مشکل از دکل منطقه بود، یه جادیگه تست کن، اگه درست نشد، با یه سیم دیگه تست کن ببین گوشی سالمه؟نقل قول:
نقل قول:سلام ، مرسی دوستاننقل قول:
ایراد از دکل بود ظاهرا ، به پشتیبانی آنلاین ایرانسل هم اطلاع دادم ، تاظهر درست شد. No service دائم بود.
متاسفانه دکل سمت ما هر یکی دو ماه یه نصف روز این مشکل رو داره... هر دفعه هم که بهشون میگی مثل ادم درست کنید ، باز تکرار میکنن! فقط هم زنگ میزنن میگن درست شد؟ همین ! بازم دو هفته دیگه تکرار داستان! امیدوارم شما اینطور نشیدنقل قول:
بستههای اینترنت موبایل ترکیبی شبانه و روزانه حذف میشوند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]