[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
الان بازی ها هم قطع نشدن کرم از اپلود رایگان شون اه مشخص شد داستان چی اه
نقل قول:
شما هم پروفایل گیم رو فعال کردی؟
ویرایش : پست قبلی رو خوندم - برای شما هم پروفایل گیم رو فعال کردن اما مشکل آسیاتک نویزه بالاست و با این چیز ها مشکل ریشه ای برطرف نمیشه
چون احتمالا با بالا بردن upstream میزان سیگنال به نویز اون هم بالا رفته و توی packet های ارسالی دچار مشکل میشه
بهشون بگید فقط تایپ رو از Interleave روی Fast بزارن و آپلود رو بالاتر از 600 کیلو بیت نبرن (خودم فعلا درگیر این مرحله هستم . اگر حرف آدم رو بفهمن!)
اگه بدتر شد بازم می رم سر وقت شون جای نگرانی نیس وضعیت همه چی درسته
ببین الان وضعیت ام بهتر از قبلی اه باید ایرادات رو فهمید گیر داد روی همون قسما و گرنه باید دایم سیم تلفن و نویز خط بشنویم ازشون
ببین من مشکل قطعی رو بازیهای انلاین داشتم همیشه یه هزینه فیلتر شکن می دادم چند روز بود تو فکر بابا چرا باید هزینه الکی بدم اما نمی رسیدم و یا نمی شد از مجل کار زنگ بزنم امروز از ظهر شروع کردم ولی طرف اینقدر احمق بود به من می گه فایروال سیستم اه روشن اه !!!کار فایروال مگه ربطی داره به قطع شدن اخه یه مشت ....نشستن اونجا یه چیزی یاد دادن روتین همون رو تکرار می کنن خدا شاهده امروز فقط هر بار زنگ زدم روتین می رفتن سر وقت سیم تلفن در صورتی که مودم
الان مشکل بازی رفع شد سرعت ping بهتر و همینطور سرعت تلگرام هم به حالت واقعی رسید من مشکلی ندارم الان مشکل با کاری که کردن از اپلود رایگان اه همین و بس دوستان سعی کنید شما هم تلاش تون رو بکنید نتیجه می گیرین
ببین الان مشکلی من ندارم اصلا قطعی هم ندارم اگر بعد مدتی مشکل خورد این مورد رو بهشون گوش زد می کنمنقل قول:
من تو گرگان با تغییر dns تفاوت زیادی احساس کردم.فک کنم برای هر جا یجوری درست میشه.راستی کسی این قضیه interleave رو میدونه؟اگه بره رو حالت fast بهتر میشه یا بدتر؟تو اینترنت خوندم ممکنه کیفیت رو حالت فست بیاد پایین.یکی از دوستان که مشکل داره بچکه ببینه چی میشه.
بهتر اه بگید بذارن و چک کنید یه مدتی اگه بدتر شد با زنگ دوباره بر می گردونننقل قول:
ببین یکی از دوستان تفاوت شون رو توضیح داده
ما دو نوع پروفایل داریم: 1. Interleave و 2. Fast
تفاوت این دو در نحوه ارسال Stream هست. اگر شما بازی آنلاین انجام میدید و نیاز به پینگ تایم پایین دارید، بایستی اینترلیو از روی پروفایل شما برداشته شده و پروفایل دوم براتون قرار بگیره. و اگر دانلود می کنید، می بایست پروفایل Fast داشته باشید.
این یک قابلیت برای سرویس ADSL هست و ارتباطی به سرویس دهنده نداره
شما الآن گیم مدت فعال شده؟؟ پینگ از ۱۲۸ اومده رو ۹۸ این روشا روش اصولی نیستن و مشکل کمبود پهنای باند رو حل نمیکنننقل قول:
میشه تست پینگ تز گوگل بگیرین بی زحمت و همچنین تست تک کانکشن از testmy.net ممنون میشم فقط در ساعات شلوغ باشه
الان تست گرفتم ping بالاتره ولی نسبت به روزای قبل بازم وضعش خوبه همیشه بالای 200 بودنقل قول:
در مورد اون سایت قبلا هم حواستم از اون سایت تست بگیرم ولی بدون فیلتر شکن نمی تونم برم داحلش صفحه اش کلا لود نمیشه در مورد گیم ببین من مشکلم رو گفتم چیزی مدت زمانی نیس تنظیمات خودشون اه که خودشون تو پروفایل حط ات انجام می دن همین برای من رو گفت اپلود بیشتر و در حالت fast قرار دادن
مشکلم روی بازی ها به طور کامل ولی رفع شد دیگه قطعی ندارم می گم اگه به هر دلیلی مشکلی بیاد میشه برگردوند به حالت قبل
الان باز بهتر شد
هرجور باز می ببینم نسبت به دیروز اوضاع بهتره من الان تقریبا مشکلم رفع شده تا دیروز نمی شد اصلا بازی کرد اذیت می کرد ولی الان هم سرعت اکی هست هم مشکل بازی ندارم من الان راضی ام
عجب پینگی :دی از اسیاتر بعیدهنقل قول:
اقا منم 3-4 سالی هست که بازی انلاین میکنم فیفا و مسابقات انلاین هم شرکت میکنم و این پینگ اسیاتر خیلی مواقع شده که باعث باختم شده همون دو سال پیش هم سر پینگ هی قطعی داشت از سرور و زنگ زدم و بگم کار به شکایت هم کشید:
و خلاصه دو سه هفته درگیر بودم و اینا هم هی تماس میگرفتن و اخر هم تاثیر خاصی نداشت فقط اپلود زیاد کردن از 256 به 700 . نفهمیدم چه تاثیری در پینگ داره :دی
الان هم میگی اپلودت رو زیاد کردن گذاشتن fast درست شده ؟ قطعی نداری ؟ زنگ بزنم دقیقا چی بگم ؟