داداش نمیخواد کاری بکنی این یه باگه مودم هست واسه بعضی مودم ها اینطوریه که اگه روی ADSL 2+ باشن 0 میشه واسه یکی از دوستام بود مقدارش منفی میشدنقل قول:
اگه همون لحظه اول لینک ثابت میشه چک کنی یک لحظه مقدار درست رو نشون میده
Printable View
داداش نمیخواد کاری بکنی این یه باگه مودم هست واسه بعضی مودم ها اینطوریه که اگه روی ADSL 2+ باشن 0 میشه واسه یکی از دوستام بود مقدارش منفی میشدنقل قول:
اگه همون لحظه اول لینک ثابت میشه چک کنی یک لحظه مقدار درست رو نشون میده
چه زندگیه من دارم
مخابرات که نامحدود و حجمی رو برداشت پارس آنلاین هم سرعت شبانش افتضاحه آخه 2 مگ باید سرعت نهایت 90 بده ؟ خب اگه خطم مشکل داره چرا روزا 350 میده بهم سرعت :n03::n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان شبانه
128 (9مگ)
خداروشکر تو این چند ماه که شبا همیشه عالی بوده
یعنی 2مگ 90 کیلوبایت!!!!!!!!!!!!:n04::n04:نقل قول:
وی پی ان رو تست کن ببین زیاد میشه؟
یادش بخیر 2مگ مخابرات میگرفتم شبا سرعتم بالای 250:n14:
من که پرسیدم گفتن همه شرکتا تو استان خوزستان شبانه و نامحدودا رو محدودشون کردن(مخابرات حذفشون کرده شرکتای دیگه سرعتا رو اوردن پایین)
این وضع الانم بدون دانلود شبانه رایگان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضع قبلا با دانلود شبانه رایگان در ساعات رایگان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا خودشو بکشه میاد رو 98 کیلو :n28:نقل قول:
1000 رحمت به مخابرات
همین که شبانه داره خوبه مخابرات که دیگه اصلا ارزش نداره 1قرون بابتش بدی از وقتی که شبانه ها حذف شدن و بیشتر کاربرا تخلیه کردن اصلا سرعتش افتضاحه حتی صفحه هم به زور باز میکنه این سرویسایی که استانداردن اینجوریننقل قول:
منم اگه بیام پارس انلاین فکر کنم سرعتم اینجور باشه چون گفته مرکز مخابراتیتون وحشتناک شلوغه تازه چند نفر هم تو صفن و دیگه پورت خالی ندارن همه از مخابرات هجوم بردن سمت پارس انلاین
گور پدرشون صبح زنگ میزنم درست کردن تشکر میکنم درست نکردن اندازه 42500 میرم قش میدم بهشون و خطمو تخلیه میکنم خوبه یه روزه سرویس گرفتم میرم از راصد میگیرمنقل قول:
راصد که وایرلسه!فقط به صنایع فولاد adsl میدهنقل قول:
شکایت کن تنظیم مقررات
اگه دیدی درستش نکردن بهشون بگو شکایت میکنم تنظیم مقررات
دهن ما رو صاف کرد این پارس انلاین چرا اینطوری
چیز های عجیب غریب پارس:
1-یک شب با یک mtu سرعت خوبه فردا شب با همین mtu سرعت مزخرفه
2-یک شب بدون ک ریو سرعت تا100 هم نمیره ولی با ک ریو تا1 مگ میره فردا شب دوباره بالعکس میشه
3-یک شب این v p n داخلی جواب میده شب بعد نمیده
4- از همه عجیبتر سرعت روی یک سایت بیشتر از 100 نمیره (یعنی میره بالا بعد یک هو صفر میشه اونم اکثرا سایت های معروف داخلی )ولی روی یک سایت دیگه سرعت تا 1مگ
5-بعد مثلا سرعتت خوب میشه میاد رو 1 مگ بعد یک هو اینترنت قطع میشه سرعت میاد تا 100 تا
یعنی خدا وکیلی موندم با کدوم ساز این پارس انلاین باید برقصم :n13: